Vezi cine ți-a fost suflet pereche în viața anterioară

Horoscopul Sufletul tău pereche într-o viață anterioară?. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolog...

Horoscopul săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

Written By NIKE B. on luni, 29 aprilie 2024 | 18:14



Horoscopul săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Horoscopul săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024 –Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024, Incepe prima saptamana din luna mai si nu ne vom plictisi deloc. Inca din 1 mai, Pluto, lordul intunericului, intra in direct in Varsator. In aceeasi zi, Mercur, tot retrograd, se intalneste cu Soarele in Taur. Vineri, 5 mai, ne vom bucura de o spectaculoasa eclipsa de Luna plina in Scorpion. Iar la final de saptamana, in 5 mai, planeta iubirii, Venus, intra in emotionalul Rac. Pregatiti de actiune?







Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ar trebui sa te simti increzator ca ai o abordare echilibrata pentru actiunile pe care le faci, care duce la un mod stabil de a construi in timp ce vrei. multe din acestea vin din faptul ca stii care iti sunt prioritatile. Ai de regandit acum si finantele personale, ca parte din acest proces de prioritati pentru viitor. Poti realiza lucruri incredibile din surse neobisnuite in aceste zile. Gandeste cat mai nonconformist si indreapta-te spre optiuni pe care altii pur si simplu le ignora.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Inceputul saptamanii aduce informatii care se pot schimba pana la finele ei, iar singurul lucru real pe care te poti baza acum este pe tine insuti. Intoarce-te spre tine, mediteaza, viseaza, idealizeaza si permite mintii sa fie hai hui. Contacteaza lumea astrala si ghizii din lumea animalelor care te sustine si iti dau informatii necesare cresterii tale. Cea mai mare viteza personala o vei obtine cand vei incetini ritmul exterior ca sa poti privi in tine, unicul loc unde gasesti raspunsurile cautate.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un sentiment al unui nou inceput apare dintr-o lipsa de claritate. Acest lucru iti este ajutat si de pozitia unei persoane ce acum devine mai evidenta. Poti vedea ca exista oportunitati dar ti se recomanda rabdare inainte de a alege ceva concret. Inca exista nevoia sa lasi Universul sa aseze lucrurile dupa cum este mai bine. Poate ca lucrurile se misca mai incet decat ai vrea tu, insa daca ai credinta in pasii tai, tot ce alegi va fi bun pentru viitor. Ia-ti timp, petrece clipe in companii si activitati care iti dau stare de bine si nu forta circumstantele. Ai de urmat o calatorie interna in inima ta ca sa vezi ce are ea sa iti spuna.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Va aparea o oportunitate care sa iti permita sa cureti ceva din trecut. Poate implica un prieten. Asta iti va permite sa te focusezi mai bine pe obiective de termen lung cu mai multa siguranta, in special daca sunt prioritati importante in acest proces. Nu te teme sa insisti ca si altcineva sa isi asume partea sa de responsabilitati. Este timpul pentru actiuni sincere si modeste care sa iti aduca cele mai productive si evidente rezultate. Nu pierde timpul in conversatii si certuri care nu duc la intelegere reciproca. Este important sa stai ferm cu picioarele pe pamant si sa faci ce se simte bine pentru inima ta, ca sa nu stai singur in calea ta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Daca te simti sub multa presiune, ai nevoie sa devii foarte serios la ce trebuie sa renunti ca sa iti fie mai usor. Sunt perspective mari sa faci ceva sau sa devii ceva la care ai opus rezistenta in trecut. Urmare a energiei acestei saptamani, te vei simti eliberat ca sa fii in stare sa iti vezi viitorul cu o stare mai mare de pace si armonie. Asculta-i pe cei ce te sustin in aceste aspecte.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Este momentul sa iti privesti credintele care au dus la aceste situatii. Unele credinte trebuiesc ingrijite iar la altele trebuie sa renunti. Chiar daca optiunile tale sunt mai indepartate de usile ce sunt deschise acum, tot vei face pasi concreti spre ele. Nu te focusa pe un viitor prea indepartat, ci traieste clipa si bucura-te de actiunile facute acum. Nu ai de ce sa faci sacrificii daca nu reusesti sa te si bucuri de viata. Elibereaza presiunea. La nevoie, unceste singur si petrece destul timp contempland care optiuni te fac sa te simti mai bine.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai ocazia sa te distrezi destul de mult, asa cum dealtfel vei fi incurajat de altcina dar poate interfera cu lucruri mai serioase de care trebuie sa te ocupi. Asta iti poate reaminti de o situatie similara din trecut. Cat timp nu afectezi lucrurile importante de care trebuie sa te ocupi, chiar ar trebui sa gasesti o cale asa le impaci pe ambele. Important de retinut sa nu lasi pe altii sa iti defineasca pasii si alegerile. Exprima-ti adevarata personalitate asa cum este ea. Esti in perioada in care e nevoie de curatare interna si externa, asa ca ceakra gatului poate fi afectata pentru ca ai de lucrat in a-ti gasi personalitatea autentica si sa actionezi din ea. Nu pierzi nimic daca esti tu insuti, iar daca totusi ai pierde inseamna ca nu a fost nimic autentic.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Energiile noi ale saptamanii te vor ajuta sa vezi un mod de a actiona intr-o directie pe care vrei sa o urmezi pentru viitor. Asta poate veni observand felul in care altcineva a abordat o situatie similara. Poate sa implice mai mult de munca decat ai anticipat initial, pentru ca spiritul tau pe detalii este ceva important la tine si chiar iti face placere sa muncesti la toate acestea pentru a obtine rezultatul final dorit.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Fara un respect de sine si o imagine buna de sine poti simti ca te zapacesti de tot daca unii din jur incearca sa ia decizii in numele tau cand tu ar trebui sa fii persoana care sa le ia. Nu permite intruziuni in lumea emotiiloe tale si in procesul de luare de decizii, oricat de lent sau ezitant ai putea fi din punctul de vedere al altora. Ia-ti tot timpul din lume, chiar daca lucrurile din jur se misca repede si trebuie sa gandesti repede. Separa-te periodic de lume, petrece timp singur si corpul iti va indica care va fi urmatoarea miscare.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ai putea fi pus sub presiune ca sa stabilesti ceva ce este mai convenabil pentru altii si mai putin pentru tine. Ar putea include familia si probabil ca nu prea ai cum sa faci ceva diferit fara sa ajungi la conflict. Data fiind situatia, pune-ti idei placute in practica, ca sa ai si tu parte de clipe placute, nu doar altii. Ideal insa este sa reusesti sa te separi de cerintele si opiniile altora si sa gasesti in tine acea motivatie sa te eliberezi si sa iti asculti cerintele interioare. Oricat de diferit sau excentric pari in ochii altora, tu stii ca esti pe drumul tau bun cand inima ta bate mai tare si emotiile bune te domina. Nu ai de ce sa te temi de miscarile tale cat timp ele genereaza senzatiile bune.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ar trebui sa dai la o parte oportunitatile ce ti se prezinta si care iti ofera clipe de placere. Totusi, nu trebuie nici sa le lasi sa interfereze cu munca pe care o ai de facut. Esti sustinut energetic sa muncesti sustinut si modest pentru ca aceasta munca are in spate un potential incredibil pentru viitorul tau. Creativitatea ta infloreste si cu cat incerci mai mult si inveti mai multe, cu atat vor fi mai mari recompensele pentru efortul tau. Desi te poti simti uneori singur in demersurile tale, fii sigur ca esti pe calea cea buna cat timp muncesti pentru idealul tau in viata si simti bucurie.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Gandeste de doua ori inainte sa cheltui bani. Gandeste de doua ori in fata a orice iti apare brusc si neasteptat. Daca gasesti ceva dupa care ai asteptat de ceva timp, asta este altceva. Poti primi un raspuns pentru un aspect la care te gandesti demult sau poti atinge un punct in care sa vezi cu claritate ce decizie sa iei. Fii atent la comunicare in aceasta saptamana pentru ca pot aparea unele obstacole. Insa, oricat de mult doresti sa comunici usor cu cineva, tot mai important este sa iti respecti si sustii propriile granite si sa ai si clipe de solitudine in care sa iti vina inspiratia necesara reusitei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții