Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Mesajul zilei de 10 Aprilie 2024

Written By NIKE B. on miercuri, 10 aprilie 2024 | 09:03



Mesajul zilei de 10 Aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 10 Aprilie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Respectă oamenii, respectă părerea specialiștilor, dar nu uita că mai există cineva a cărui părere contează cel mai mult: Dumnezeu. Și Dumnezeu poate face miracole. În ziua respectivă tatăl meu, care era devastat de vestea dată de medici, a adus-o pe mama acasă. Primul lucru pe care l-au făcut când au ajuns acasă a fost să îngenuncheze amândoi și să se roage. Nu s-a rugat doar mama, având credință de nezdruncinat în Dumnezeu, nu s-a rugat doar tata, având credința de nezdruncinat că mama se poate vindeca – s-au rugat împreună. Ei doi au decis atunci, stând în genunchi, că mama se va vindeca și și-au promis că nu se vor lăsa descurajați.


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor,10 Aprilie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai incredere in flacara creativa
Pulsul creativitatii este puternic acum, trezind o dorinta de exprimare prin scris creativ. Indiferent daca ce scrii este real sau nu, daca se bazeaza pe experienta ta sau pe imaginatia mintii, scrie zinc si pune in cuvinte inspiratia ta. Nu cantari fiecare paragraf sau propozitie, doar scrie orice se doreste a fi scris prin tine. Ca sa ii inspiri si luminezi pe altii, nu ai nevoie de un talent uluitor. Incepe prin a descrie o experienta personala, una din care ai invatat ceva care poate fi de folos si altora. Totusi, nu te focusa pe cum vor raspunde oamenii povestilor tale; in schimb, doar bucura-te de actul scrierii fara sa iti judeci rezultatul. Scrie ca sa exprimi nu ca sa impresionezi. Prin ce pui pe scris, poti contribui la vindecarea emotionala a celor ce rezoneaza cu tine. Poti scrie si despre dureri din copilarie sau orice simti ca are relevanta pentru semenii tai.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Loialitatea si spiritul tau credincios
Pe cine servesti acum ? iata intrebarea pe care sa ti-o pui. Cand faci compromis de la integritatea ta personala dorind sa nu superi pe nimeni sau sa te tii departe de frica pe care o simti daca ei nu sunt de acord cu tine, tu iti negi propria autoritate interna si iti dai toata puterea. Devii servitorul acelei persoane si persoana devine stapanul tau. Tu permiti asta pentru ca presupui ca o alta persoana sau organizatie are putere mai mare, cunoastere mai mare sau intelepciune spirituala mai mare ca tine si te pui in pozitia de a fi mai putin ca acestia. Chiar daca altii pot avea unele atribute diferite de tine, tu ii poti onora drept profesori, nu maestri. Copiii se uita la parintii lor pentru acest tip de ghidare. Totusi, cand se maturizeaza, este potrivit sa lase in urma autoritatea parinteasca pentru a-si construi propria lor autoritate. Eroarea umana este sa continui sa proiectezi autoritatea parinteasca din copilarie asupra unor oameni sau situatii din viata adulta. Analizeaza pe cine ai privit sau tratat ca pe maestri si superiori fata de tine, fapt ce te-a facut sa fii fragmentat si chiar lipsit de putere. Lasa spiritul tau sa fie adevaratul tau unic maestru. Abia atunci vei experimenta adevarata libertate.





Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Esti prea implicat intr-o situatie
Ai pierdut perspectiva aici pentru ca ai presupus ca exista ceva ce ai neaparata nevoie sa se intample, deci ai de facut un pas in spate, sa renunti la incapatanarea de a da drumul la ce tii cu dintii si sa privesti proaspat toate circumstantele prezente. Este dilema copacilor versus padurea : esti prea aproape de copaci ca sa vezi intreaga padure, deci nu poti discerne realitatea sau ce se intampla cu adevarat. Deci fa-ti un obicei din a te detasa. Multi oameni cred ca asta inseamna sa fii rece si steril dar nu este deloc asa. Este mult mai rau sa fii extrem de implicat si legat in problema incat sa pierzi perspectiva si uneori pe tine insuti. Acest tipar cunoscut are la baza sentimentul de vinovatie ca cumva nu ai face suficient pana nu te scufunzi total pana la pierdere de sine in problema, incercand sa rezolvi sau sa salvezi ceva sau pe cineva. Chiar daca pe moment simti satisfactie, facand astfel creezi tipare nesanatoase de dependenta pentru tine si pentru altii. Adevarata detasare inseamna compasiunea obiectiva, o stare a mintii si inimii in care continui sa tii foarte mult dar esti distantat suficient incat sa nu mai fii sub iluzia ca cumva tu poti controla situatia sau persoana prin participarea sau interventia ta. In orice situatie sau conversatie, urmeaza acesti 4 pasi simpli : mai intai, fii 100% prezent si atent; doi, rosteste-ti adevarul sau mentine o tacere demna; trei, mentine focusul pe ce conteaza cu adevarat pentru tine; patru, da drumul la orice asteptare sau atasament pentru rezultatul final. Onoreaza-te astfel pe tine in timp ce ii onorezi si pe altii intr-un mod sanatos.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Perioada de intuneric
Ai indurat dificultati in viata ta, uneori cu gratie alteori cu dificultate, insa ele te-au invatat lectiile tale de viata care te-au format in persoana care esti azi. Aceste experiente ti-au influentat personalitatea si caracterul pe care il ai acum; calea pe care ai ales-o a fost influentata de reactiile tale din aceste experiente. Este cu atat mai adevarat in legatura cu un ciclu recent de viata, unul care a avut multe provocari in care te-ai descurcat cu succes. Acea perioada dificila trece acum si, fie ca iti dai seama fie ca nu, a contribuit semnificativ la cresterea ta spirituala. Si dupa iesirea din aceasta perioada vor mai aparea unele provocari marunte dar tu esti in stare sa le depasesi usor cu curaj si putere pe care le-ai dobandit pana acum. Ti-ai descoperit resurse pe care nu credeai ca le ai si acestea te vor sluji bine tot restul vietii tale. Credinta ta in viata si in destinul sufletului tau te vor ajuta sa te descurci cu orice ar veni pe calea ta cu credinta de sine, gratie si fluiditate. Acum ai de luat alegeri constiente pentru binele tau si aceasta este o prioritate pentru ca ele iti vor imbunatati viata in mod puternic.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Lasa-te sa iesi in evidenta
Este timpul sa pasesti in fata si sa incetezi sa te mai ascunzi in spatele fatadelor pe care le-ai creat de-a lungul anilor. Desi aceste masti te-au ajutat sa te adaptezi cu succes si te-au ajutat, deci le poti multumi, exista mai mult din tine de exprimat lumii si acest ceva este gata sa iasa la lumina. Exista o siguranta anume si un confort cand te ascunzi in spatele mastilor dar astfel lumea nu vede cine esti si tu nu iti traiesti experientele bogate ale vietii care sunt posibile cand joci complet jocul vietii. Ramanand in fundal, ajungi sa nu mai stii sa alegi ce e bine pentru tine si ajungi sa fii ca o victima pasiva. Cand alegi sa fii vazut, sunt implicate unele riscuri. Oamenii te pot critica sau judeca, in special daca nu sunt invatati cu tine asa de asumat. Dar aceste riscuri sunt minime, deci inlatura teama, vina sau rusinea si iesi in lumina. Poarta haine colorate, canta, danseaza, lasa-i pe altii sa iti cunoasca gandurile, sentimentele si opiniile. Asuma-te cu gratie si entuziasm si vei vedea ca iti va placea.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ramai vigilent
Semnele si sincronicitatile ti se prezinta in moduri miraculoase, de la fosnetul unui copac ce pare ca iti sopteste tie anume ceva pana la curcubeul care apare chiar inaintea unui eveniment la care participi. Cand iti pui o intrebare despre scopul vietii tale, despre o relatie, cariera sau chiar despre griji de zi cu zi, cere spiritului sa iti dea semne specifice. Apoi priveste, asculta, simte si permite gandurilor sa curga. Desi nu primesti raspunsuri foarte concrete pentru minte, totusi le vei simti prin intuitie si cele cinci simturi. Poti chiar sa ai vise extrem de puternice si vii pe care sa ti le aminesti cu usurinta in zori. Priveste la ce e neobisnuit si la repetitii ce par a veni din cele mai neasteptate surse. Daca semnele primite nu iti sunt destul de clare, continua sa te gandesti la intrebare pentru urmatoarele zile si sa ceri noi semne cu rol de ghidare sau raspuns. Ai incredere in ele si in discernamantul tau pentru ca sunt trimise de la spiritul tau.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Muzica este esentiala
Ca sa isi diagnosticheze pacientii, una din intrebarile pe care le pun vindecatorii samani este cand a incetat pacientul sa cante. Daca s-a intamplat de ceva timp, samanul ii recomanda cantatul impreuna cu alte remedii ca un aspect esential al recuperarii. Tot ce este implicat atunci cand canti – ritmul corpului, ritmul respiratiei, deschiderea gurii, a maxilarului – serveste sa iti creasca energia, sanatatea si vibratia. Tot la fel, cand canti la un instrument iti atinge adancimile fiintei creative care tanjeste sa fie exprimata prin cantec. Doar si simpla ascultare cu toata atentia a unor melodii mult iubite te inspira si te vindeca. Fa din muzica o parte esentiala a vietii tale zilnice asa cum este mancatul si respiratul. Iti poti elimina inhibitiile de a te exprima artistic prin muzica intr-un singur fel : canta, fredoneaza, interpreteaza. Lasa copilul magic din tine sa isi redescopere bucuria de a iubi muzica si a fi iubit de muzica.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Lasa compasiunea
Ca sa culegi toata dulceata si bunatatea pe care viata are sa ti-o ofere, focuseaza-te pe compasiune si pe iertare. Compasiunea inseamna ca ai inima plina de empatie pentru cei ce sufera si pentru nenorocul altora dar ramai totodata detasat ca sa nu iei asupra ta greutatea lor, durerea lor sau supararea lor. Iertarea implica mai intai ca tu sa recunosti si sa accepti responsabilitatea pentru judecatile tale in loc sa pretinzi ca ele nu exista. Pasul urmator este sa eliberezi acele judecati. Ca sa faci asta, gandeste-te la cineva din trecut sau din prezent fata de care ai judecat ceva sau ai criticat. E prima persoana care iti vine in minte. Gaseste un loc in tihna, mergi in inima ta si cauta acea parte din tine care este exact la fel ca persoana judecata. Poate sa fie un aspect proeminent sau minor. Dupa ce descoperi cu sinceritate, spune-ti : Te iubesc si te iert. Repeta de cateva ori si observa ce emotii ies la iveala. In zilele urmatoare, fii atent ce sentimente rasar care sunt asociate cu aceasta experienta. Fa acest obicei zilnic si observa ce se intampla.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Fa-ti timp sa-i asculti pe cei pe care ii iubesti
Legatura dintre membrii de familie poate sa scada gradual daca nu este hranita continuu cu atentie iubitoare si una din cele mai simple si elegante moduri de a-ti manifesta atentia este sa asculti cu compasiune pe cei la care tii cel mai mult. Altfel risti sa consideri relatia voastra ca si cum e de la sine inteleasa, ca si cum vor fi acolo pentru totdeauna si ca ei stiu ca ii iubesti. Fa-ti timp pentru acea conversatie, incepand cu lucruri banale apoi continuand cu teme mai profunde, de suflet, insa focusandu-te pe ce are persoana de spus, nu tu. Arata sotului, sotiei, copiilor, parintilor ca ii iubesti ascultandu-i si chiar auzind ce spun si ce simt. Nu doar ca se genereaza o afectiune mai profunda intre voi dar este mult mai profund decat sa spui “te iubesc” daca nu exista sentiment autentic in spate. Oamenii se schimba permanent. Gaseste in noutatea fiecarui om noua conexiune dintre voi.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Fii clar in intentia ta
Opreste-te sa te gandesti ca nu este destul timp, ca sunt multe alte lucruri de facut sau ca nu esti la inaltimea misiunii pe care o ai de implinit. Asemenea credinte sau alte tactici de amanare te tin departe de a implini ceea ce ai de implinit ca plan de viata aici. Este mult mai usor sa te joci in siguranta jocul vietii ramanand prins in rutina in loc sa onorezi scopul spiritului facand o directie din asta. Primul pas este sa iti scrii clar intentiile pe hartie. Tine aceste notite in apropierea ta si creeaza o afirmatie potrivita pe care o poti repeta de cateva ori pe zi care sa insemne intentia ta din inima ca si cum deja s-a implinit. Apoi propune-ti pasi concreti de urmat. Nu fii timid sau ezitant sa gandesti mare, mai mare decat puteai visa vreodata. Apoi incepe sa te misti spre scopul tau, cu bucurie, cu viteza, cu intentie, cu entuziasm. In aceasta miscare, dupa ce ai obtinut prima satisfactie, opreste-te si priveste in urma, respira adanc si bate-te pe spate cu felicitari si incredere. Tot inainte.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ia-ti timp departe de viata ta obisnuita
Poate fi dificil in actualele vremuri sa petreci timp in solitudine, sa te deconectezi total de tehnologie si de oameni si sa gasesti un loc in liniste in casa ta sau in natura, insa este important sa faci asta la acest moment. Inchide telefon, computer si televizor cateva ore macar. Desi te poti simti cam anxios si nelinistit cand o faci prima data, aceste stari ale mintii vor trece. Foloseste timpul pentru contemplare si meditatie. Nu este izolare. Este solitudine. Solitudinea este o alegere constienta si iubitoare de a fi doar cu tine insuti pentru o perioada de timp. Daca este posibil, dedica-ti astfel o zi intreaga si fa orice simti ca vrei sa faci. In acest timp pe care il petreci in solitudine, scrie si intr-un jurnal ce simti. Daca te simti vinovat sau anxios la gandul ca faci asa ceva, respira adanc si profund ca sa te relaxezi. Cand observi ca respiratia iti este superficiala, respira de trei sau patru ori profund si rar ca sa se topeasca nelinistea.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai incredere in instinctele tale
Instinctul tau este acel aspect din tine care trimite semnale creierului tau direct din corp. Este responsabil pentru supravietuirea ta, in special cand te afli in situatii ce iti ameninta viata si cand trebuie sa eviti pericolul fugind, luptandu-te sau ramanand pe loc tacut si incremenit. Instinctul iti dicteaza care alegere iti asigura mai bine perpetuarea. El este mai puternic decat intelectul si este ceea ce conecteaza oamenii la animale. Increderea in semnalele instinctului pot fi modificate prin conditionare, in special in copilarie. Cand esti invatat repetat sa nu crezi in ce iti spune corpul, acest instrument devine incetosat si chiar complet suprimat. El este inlocuit fie de frica generalizata si agitatie ce apar si in situatii care nu sunt daunatoare sau cu o stare de confuzie care iti amortesc acele simturi care proceseaza ce se intampla in mediu, ce e pericol si ce nu e. Fa-ti timp sa te conectezi la sentimentele tale instinctive, folosind tehnici lente de respiratie ca si cod de acces. Asculta-ti toate simturile ca sa discerni ce iti spune corpul tau si foloseste-ti intelectul ca sa interpretezi daca e o reactie conditionata sau un raspuns instinctiv. Cu practica, iti vei rafina aceste capacitati ca sa ai incredere deplina in ceea ce simti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții