Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Mesajul zilei de azi 17 aprilie 2024

Written By NIKE B. on miercuri, 17 aprilie 2024 | 07:40



Mesajul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 17 aprilie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta



Oamenii se plâng de ce le-au făcut alții, de modul în care „le-au distrus viața” alții, dar observă foarte rar ce și-au făcut singuri, cum și-au distrus singuri viața. Și mă refer la autosabotaj, la abuzurile la care s-au supus singuri. Dacă vă uitați în urmă la viața voastră și sunteți sinceri, mulți dintre voi veți recunoaște că simplul fapt că ați acceptat să intrați într-o relație/ legătură amoroasă cu anumite persoanele a fost un gen de autosabotaj, a fost un abuz asupra propriei persoane. O să recunoașteți că era evident că unele dintre acele persoane erau toxice, dar asta nu v-a împiedicat să aveți o relație/ legătură cu ele.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 17 aprilie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

DESCHIDE-TI INIMA

Acesta este un mesaj foarte important pentru oricine il primeste : petrece mai putin timp gandind si analizand si mai mult timp simtind si experimentand. Fecioara Maria iti cere sa iti deschizi mai mult inima. Ea realizeaza ca poti avea unele frici sa nu fii ranit emotional si iti ofera sustinere si confort, suport si ghidare. Din toate componentele caii tale spirituale, a te deschide mai mult pentru a experimenta iubirea este cea mai esentiala. Fa o alegere constienta sa risti sa fii ranit si da drumul zidurilor de aparare emotionala pe care ti le-ai facut. Fii vulnerabil si real si permite altora sa te cunoasca pe tine in varianta ta autentica. Fecioara Maria si Arhanghelul Mihail actioneaza ca un scut protector ca sa fii si deschis dar si protejat in acelasi timp.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

BUCURIE

Fecioara Maria te ghideaza sa te bucuri cu recunostinta de acest moment si de urmatorul, indiferent prin ce experiente treci. Pe masura ce cultivi abilitatea de a gasi bucurie in clipa prezenta, vei atrage si gasi si mai multe motive de a fi bucuros. In fiecare situatie, tu ai oportunitati sa gasesti binecuvantari. Fericirea ta ii inspira pe altii sa isi transforme propria tristete in bucurie. Poti sa iti rezolvi o situatie curenta si o intrebare alegand calea bucuriei. Ce poate aduce mai mult bucuria pentru sufletul tau si inima ta acum?


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Stai in spate si adapteaza-te situatiei in loc sa vrei sa conduci tu cursul evenimentelor

Chiar daca crezi ca ai raspunsul corect la o dilema din prezent sau ai tu un mod mai bun de gestionare a situatiilor, la acest moment este cel mai bine sa capitulezi pentru vointa spiritului si sa permiti pur si simplu evenimentelor sa se deruleze fara interventia ta directa. Fii atent doar la ce se intampla dar fii mai mult un observator, un martor decat un participant evident. Tu participi oricum doar prin simpla ta prezenta ; totusi, nu este nevoie sa iti modifici propria agenda de viata in functie de cei din jurul tau. Chiar si cand esti fizic prezent, tu poti fi centrat in propria ta energie, aura de asa natura incat ceilalti sa nu te perceapa deranjant, intruziv si astfel te poti incadra mai usor cu mediul. Cu practica, vei deveni bun la asta incat poti fi ca si invizibil pentru altii. Acesta nu este un indemn ca sa fii pasiv ci sa astepti si sa nu interferezi cu energia ta in desfasurarea lucrurilor. Cand va fi timpul sa te implici, fa-o cu focus si certitudine. Dar intre timp, curge o data cu situatiile in loc sa incerci tu sa se intample ceva anume dorit de tine. Orice trebuie sa se intample, este deja in miscare sa se intample, deci accepta si mergi o data cu derularea evenimentelor.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

CASNICIE

Ai primit acest mesaj pentru ca o relatie de cuplu are nevoie de atentia ta iubitoare. Ai fost in dezechilibru in ultimul timp, cu prea mult focus pe munca si pe scopurile intelectuale. Fecioara Maria vine spre tine si te roaga sa opresti ceea ce faci si sa iti pui energia si focusul spre relatia ta sau casnicia ta. De fapt, fa angajamente innoite in toate relatiile tale interpersonale care conteaza. Permite-ti sa iti pese de cei pe care ii iubesti si sa te conectezi din inima cu acestea. Pentru persoanele necasatorite, acest mesaj semnaleaza o schimbare importanta si pozitiva in viata amoroasa, cu conditia sa iti deschizi inima si sa iti permiti sa fii autentic si vulnerabil cu altii. Comite-te sa iti dezvolti relatiile la nivelele cele mai inalte posibile pentru ca ele sa fie pline de iubire.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

DUMNEZEU

Te-ai rugat pentru ajutor si acum este timpul sa permiti divinitatea sa te asiste. Iubirea si intelepciunea lui Dumnezeu a fost mereu disponibila pentru tine, cu conditia sa ai incredere in vointa sa. Elibereaza orice componente nevindecate din relatia ta cu Creatorul catre Fecioara maria si ingeri, ca sa dezvolti una mai apropiata si bazata pe mai multa incredere. Poate sa insemne sa ai credinta foarte mare, in special daca nu vezi o solutie la situatia ta prezenta la orizont. Acest mesaj indica faptul ca ai abordat o situatie doar cu mainile tale, incercand sa anticipezi si sa controlezi rezultatul de unul singur. Anxietatea vine din lipsa de credinta in divinitate si in timpul divin, impreuna cu dezamagirea ca alti oameni nu iti urmeaza planurile. Daca abandonezi nevoia sa fii tu scenaristul te va ajuta sa te relaxezi si sa obtii rezultate mai bune. Dumnezeu te poate vindeca precum si situatia ta daca ii permiti sa se ocupe El de tot.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

RECUNOSTINTA

Dumnezeu este generos si iubitor si iti doreste tot ce este mai bun. Daca te-ai simtit uitat, acest mesaj iti reaminteste de puterea uluitoare a recunostinei. Indiferent care este situatia ta curenta, intotdeauna ai ceva pentru care sa simti recunostinta. Ia-ti o clipa sa simti binecuvantarile, inclusiv cea de a fi in viata, de a vedea rasaritul si apusul, pasarile cantand si tot asa. Pe masura ce inima ti se inmoaie cu recunostinta pentru tot ce ai acum, tu te deschizi spre mai mult. Astazi, practica spunand multumesc tare si in tacere. Aceste cuvinte sunt cheile care deschid usa spre fericire, sanatate, implinire.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

CREDINTA

O preocupare a ta la care te gandesti acum implica o situatie care iti testeaza credinta. Astfel, acest mesaj iti indica faptul ca ai nevoie sa ai mai multa credinta. Totul se va rezolva in modul perfect divin si in timpul potrivit divin, chiar daca in prezent nicio solutie nu iti este in fata ochilor. Rugaciunilor li se ofera deseori raspuns in moduri neasteptate, asa cum va fi cazul acestei situatii. Las-o in mainile lui Dumnezeu, care, in infinita Lui intelepciune, deja stie cum sa rezolve totul. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii pot vedea viitorul tau..si este luminos. Ai credinta, suflet drag, pentru a te bucura de fiecare moment pretios de pe calea ta spre ziua de maine.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

AVEM GRIJA DE TINE

“Imi permit sa ma simt in siguranta si sa ma bucur de viata mea, stiind ca divinitatea are grija de mine si de cei dragi mie” Acest mesaj aduce o reasigurare pentru siguranta ta si iti cere sa renunti la orice mecanisme de aparare care te impiedica sa te bucuri de viata ta. Relaxandu-te in bratele protectoare ale lui Dumnezeu, iti reduci stresul in moduri benefice. Dumnezeu, Iisus, Fecioara Maria si ingerii ti-au auzit rugaciunile si iti trimit raspuns de protectie. Primesti raspunsurile lor prin sentimente si ganduri repetitive care te ghideaza in continuare pe drumul sigurantei. Mentine-ti mintea clara si deschisa pentru a culege usor mesajele divinitatii si fii sigur ca urmezi actiuni acolo unde esti directionat.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

FEMINITATE

“Permit naturii mele feminine sa straluceasca puternic ca parte valoroasa a identitatii mele.”Fecioara Maria demonstreaza ca poti fi in acelasi timp puternic dar si cu caracteristici ce izvorasc din partea feminina din tine, indiferent daca esti femeie sau barbat. Felul ei iubitor si dulce de a fi este echilibrat de o viziune clara despre datoria pe care o are in fata vointei lui Dumnezeu. Fie ca esti barbat sau femeie, tu ai in tine o natura feminina si una masculina. Acest mesaj vine la tine ca un indemn sa permiti partii tale feminine sa fie mai prezenta si mai accesibila altora. Feminitatea ta include virtuti precum ingrijitul, bunatatea, blandetea, delicatea, iubirea dar si receptivitatea si intuitia. De fapt, ca sa iti dezvolti darurile spirituale, inclusiv intuitia, este esential sa iti permiti sa primesti si asta include si mesajele divine.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

TATA

“Tatal meu adevarat este Dumnezeu din ceruri care straluceste lumina vindecatoare asupra mea, asupra tatalui meu biologic si relatiei noastre.” Acest mesaj vine spre tine pentru ca ai in suflet o intrebare sau preocupare ce are legatura cu relatia dintre tine si tatal tau. Desi aceasta legatura poate ca nu este facuta si inteleasa imediat, acest mesaj recunoaste legatura. Cel mai probabil, emotii vechi ce au legatura cu tatal tau iti afecteaza prezenta situatie. Daca iti apare o amintire pe masura ce citesti acest mesa, ai incredere ca drumul te va duce spre vindecarea ei. Reamintirea unei amintiri dureroase nu este placuta dar este un pas important spre vindecarea tiparelor negative. Daca ai o inima grea in legatura cu tatal tau, ia-ti o clipa si spune : “Dumnezeu si Fecioara Maria, va multumesc pentru ca ma ajutati sa vindec si sa eliberez emotia (numeste emotia) pe care o simt pentru ca el si eu sa fim liberi.”

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

RESPECT DE SINE

“Ma onorez si ma iubesc prin actiuni sanatoase.” Fecioara Maria tine profund la tine, la bunastarea ta si la fericirea ta. Ea iti cere sa te respecti suficient de mult incat sa ai grija mare de tine. Tine minte ca esti copilul si creatia lui Dumnezeu. Respectandu-te, tu il onorezi pe Dumnezeu. Raspunsul la o intrebare din prezent consta intr-o alta intrebare : Care cale se simte cu mai mult respect pentru mine si ma face sa ma simt cel mai bine despre mine? Respectul de sine creste cand actiunile iti sunt aliniate cu credintele tale adevarate. Acest mesaj iti cere sa te opresti din a face orice din care sa simti rusine sau vina si sa iti focusezi atentia pe ce te face sa fii mandru ca esti tu.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

IERTARE

“Sunt dispus sa eliberez vechi resentimente ca sa ma bucur de viata mea.” “Afara cu vechiul si bun venit noului” este mesajul primit aici. Daca te simti ca si cum esti prins captiv intr-un vis urat recurent, cauza consta de cele mai multe ori in neiertare. De-a lungul vietii, toata lumea a trait experiente dureroase. Nu esti singurul. Totusi, tu ai alegerea de a continua sa suferi de efectele acestor foste experiente sau nu. Iertarea este agentul de purificare si detoxifiere care sa ti permita sa mergi inainte intr-un nou mod. Iertarea nu inseamna ca esti de acord cu un comportament negativ. Inseamna pur si simplu ca nu mai esti dispus sa stochezi in tine povara toxica a furiei. Si foarte bine pentru tine daca faci aceasta schimbare masiva de viata. Pana la urma, furia, supararea, judecata ta te afecteaza DOAR PE TINE, nu si pe persoana care a gresit.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții