Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Mesajul zilei de azi 25 aprilie 2024

Written By NIKE B. on miercuri, 24 aprilie 2024 | 17:44



Mesajul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 25 aprilie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta



“MESAJ…. pentru ORICE FEMEIE ,,ranita”‘ de un Barbat… E valabil si pentru ORICE BARBAT „ranit „de o Femeie…cine intelege… Daca ar fi sa stau de vorba, in acelasi timp, cu toate Femeile din lume, care au suferit cel putin o data, din cauza unui Barbat, le-as adresa o singura intrebare: ,,Si daca rolul acelui Barbat a fost sa te ,,forteze” ca sa scoata la suprafata ZEITA din tine? (chiar daca acest lucru a fost inconstient din partea lui) Poate te-a jignit, pentru ca TU nu iti cunosteai adevarata valoare; Poate te-a umilit, pentru ca TU ai uitat cine esti; Poate te-a ranit ca sa intelegi ca TU, meriti mult mai mult decat accepti; Poate a fost necesar sa fie infidel, ca sa intelegi ca la un anumit nivel, TU esti cea care te-ai tradat pe tine insati; Poate te-a ignorat, pentru ca TU nu te-ai mai privit pe tine insati cu interes; Poate nu te-a auzit, pentru ca TU nu te-ai mai ascultat pe tine de mult timp; Poate nu te-a respectat, fiindca nici TU nu te-ai respectat; Poate n-a tinut cont de ceea ce iti doreai, fiindca nici TU n-ai dat glas dorintelor tale, si nici TU nu ti-ai mai implinit nicio dorinta de multa vreme; Poate n-ai avut un partener de comunicare, pentru ca nici TU nu te-ai mai ,,luat” pe tine insati la vorba; Poate nu te-a apreciat, fiindca in primul rand TU, erai lipsita de consideratie fata de tine insati; Poate ai intalnit un Barbat care a fost atat de mult timp ranit in trecut, incat aceasta a fost singura forma de iubire pe care el o cunoscuse pana la tine, si anume suferinta, etc.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 25 aprilie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

AI INCREDERE IN CREATIILE TALE

Ai incredere in creativitatea din tine care este puterea de la Dumnezeu iar ea se manifesta prin tine in fiecare zi. Acest mesaj inseamna ca esti o persoana talentata si totodata foarte sensibila. Cele doua caracteristici laolalta dar si emotiile tale crescute sunt combustibil pentru creativitatea ta. Totusi sensibilitatea ta este cu doua aspecte, pentru ca uneori te simti diferit de alti oameni care iti par a fi siguri pe sine iar tu te poti indoi ca ceea ce creezi nu ar fi la fel de bine vazut ca ale lor. Poate ai preocupari ca nu vei fi in stare financiar sa iti sustii munca creativa. Asadar, acest mesaj vine sa te reasigure ca da, sunt oameni care iubesc ceea ce faci si vei primi suport. Pune iubire in ceea ce faci, nu energie de ingrijorare. Aceasta energie inalta va atrage pe cei ce vor beneficia de munca ta.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

ITI PRIND BINE CURSURILE

A participa la cursuri sau a tine tu cursuri fac parte din chemarea si menirea ta inalta divina. O educatie superioara si suplimentara fata de ceea ce ai deja este scris in mesajele divine pentru tine iar aceasta iti creste puternic abilitatile si increderea in tne. Acest mesaj te ghideaza sa cercetezi si apoi sa te inscrii spre acele cursuri care rezoneaza cu interesele tale. A te afla intr-un mediu studios iti stimuleaza ideile si te expune la noi perspective. Cursurile sunt totodata si locuri minunate in care sa intalnesti prieteni noi care sa impartaseasca pasiuni comune cu tine. In unele cazuri, acest mesaj indica faptul ca tu sa tii cursurica parte din munca ta divina de mesager pe pamant. Roaga-te pentru ghidare cu privire la care sa fie forma prin care sa le predai oamenilor informatiile tale. Sa stii ca divinitatea iti este alaturi pas cu pas si te tine de mana, trimitandu-ti acei elevi/studenti/clienti care au cea mai mare nevoie de darul tau.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

TOT INAINTE! NU TE OPRI

Foloseste energia oricarei dezamagiri pentru a-ti alimenta munca creativa cu emotie autentica. Poate ca a fi dezamagit(a) face parte din urcusurile si coborasurile calatoriei in roller coasterul creativitatii. In vremurile in care te simti respins, tine minte ca de-a lungul anilor, milioane de oameni care au muncit creativ in fel si chip au simtit la fel. Cei a caror munca a devenit inspiratie pentru alti oameni sunt cei care au ascultat de vocea interioara si au ignorat orice critica sau respingere. Poate ca este timpul pentru tine sa te uiti la filme inspirationale sau sa citesti carti despre oameni celebri care au continuat sa mearga mai departe cu munca lor in ciuda criticilor, astfel iti amintesti ca nu esti singur. Ai primit acest mesaj ca incurajare sa continui pe calea ta care iti aduce bucurie inimii. Continua sa practici arta sau munca pe care o faci, sa iti rafinezi creatia si sa iti exprimi creativitatea.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

SE RIDICA BLOCAJE

Blocajele anterioare au venit din cauza fricii si acum ele iti sunt ridicate. Felicitari! Acest mesaj semnaleaza ridicarea obstacolelor care iti stateau inainte in cale. Acum te poti astepta la o navigare mai lina a apelor vietii. De exemplu, platile vor sosi la timp, deciziile vor fi facute in favoarea ta si munca ta va primi respectul si atentia binemeritata. Acum este un timp in care este foarte important sa fii optimist si plin de incredere. Bucura-te si apreciaza micile succese si recunoaste cand ele se adauga la cele mai mari. Cu cat stai mai mult in recunostinta, cu atat oportunitatile pozitive vor veni spre tine.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

LEGEA ATRACTIEI

Mentine-ti gandurile pozitive si inconjoara-te cu oameni pozitivi si situatii pozitive si vei atrage si mai multa pozitivitate in viata ta. Ai alergat cam mult dupa visele tale ? Acest mesaj vine la tine cu o reamintire importanta ca orice dupa care alergam va fugi de noi. Motivul este din cauza ca in spatele alergarii dupa ceva este energia lipsei si este frica gandului care spune ca: Poate ca nu voi primi ceea ce doresc! Iar aceasta frica se manifesta ca o profetie autoimplinita. Tu continua sa faci bine ceea ce faci dar cu energia de recunostinta pentru tot ceea ce ai si pentru binecuvantarile care vor veni. Spune multumesc lui Dumnezeu pentru ca iti da dintotdeauna oportunitati. Atrage-ti dorintele, nu alerga dupa ele!





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

FII AUTENTIC

Ai incredere ca Sinele tau real, pe care Dumnezeu l-a creat perfect, are puterea si intelepciunea necesara pentru aceasta situatie. Acest mesaj iti cere sa traiesti si sa creezi orice in viata ta din vocea ta autentica. Nu iti schimba munca doar sa te potrivesti altora. Fii tu insuti! Definitia creativitatii este sa faci ceva proaspat si nou. Daca copiezi munca altora, tu nu creezi. Nu este despre a crea ceva ce sa placa tuturor oamenilor, ci mai intai sa creezi ceva ce sa iti placa tie si iti face inima sa cante cu bucurie. Permite luminii magnifice a lui Dumnezeu sa straluceasca peste inima ta, prin mainile tale si prin mintea ta inspirata, ca sa creezi ce te reprezinta cu adevarat.
Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

AJUTOR DE LA FECIOARA MARIA

Binecuvantata Fecioara Maria te ajuta in misiunea ta divina in aceasta viata. Acest mesaj semnaleaza influenta pozitiva pe care o are in viata ta Fecioara Maria. Ea simbolizeaza puritatea, devotamentul, miracolele, credinta si grija fata de copii. Cel mai probabil, primesti acest mesaj pentru ca misiunea ta de viata implica intr-o forma sau alta copiii – ai tai sau ai altora. Poate fi vorba de statutul de parinte sau a fi invatator, profesor, pediatru, neonatolog, psiholog, scriitor, artist sau inventator ce ajuta copiii. Ai primit acest mesaj si ca sa fii apropiat mai mult de Fecioara Maria care binecuvanteaza viata tuturor celor care o cheama. Fecioara Maria, ca si toti arhanghelii, este atotcuprinzatoare, fara limita in timp si spatiu si iubeste neconditionat si egal pe toata lumea. Cheam-o dupa nume, spune-i despre ceea ce simti si cere-i sa te ajute … iar Fecioara va fi intotdeauna acolo pentru tine cu cea mai dulce iubire pe care ai simtit-o vreodata.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

RECUNOSTINTA

Atragi mai multe binecuvantari atunci cand apreciezi actualele tale binecuvantari. Acesta este un mesaj puternic si foarte iubitor pe care il primesc, pentru ca energia recunostintei este magnetica si vindecatoare. Cand ai o apreciere sincera si autentica pentru toate binecuvantarile prezente in viata ta, tu deschizi usa pentru ele sa continue sa vina. Recunostinta este o rugaciune ce atrage oportunitati minunate si relatii la inaltime. Este opusul starii de a te plange, vaita, victimiza care este de fapt rugaciunea negativitatii ce atrage si mai multa negativitate. Acest mesaj iti cere sa recunosti toate motivele de recunostinta ce te inconjoara pe tine si familia ta si munca ta creativa. Fii recunoscator pentru maine si automat vei sterge toate ingrijorarile pentru viitor. Esti in siguranta sa iti deschizi inima spre experienta calda si iubitoare de a fi recunoscator pentru ceea ce ai, ce ai avut in trecut si ce vei avea in viitor. Recunostinta este credinta in actiune.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

RETRAGE-TE

Ca sa tii distragerile la o parte, petrece timp in liniste doar cu tine ca sa te poti focusa pe prioritatile tale. Ai nevoie de timp in solitudine ca sa te odihnesti, sa reflectezi si sa te reimprospatezi. Nu este un gest egoist din partea ta – este ceva necesar acum. Iisus a creat nevoia de retragere ca un act de grija si respect de sine ce i-a intarit abilitatea de a putea avea grija de ceilalti. Si asa este si in cazul tau. Chiar daca tu crezi ca nu ai timpul sau banii de a te duce undeva departe de lumea dezlantuita si agitata, acest mesaj iti transmite ca, daca tu iti setezi aceasta intentie, totul se va alinia si va fi posibil. Gandeste-te la aceasta retragere ca la o investitie care va aduce rezultate miraculoase urmare a energiei reimprospatate, a entuziasmului si a inspiratiei. Priveste ca nu e vorba de timp petrecut departe de altii, ci de timp petrecut impreuna cu tine si de pe urma caruia ceilalti vor beneficia cu prisosinta pentru ca vei reveni un nou TU. Da drumul la tot ce te tine legat si da-ti voie sa fii cu tine insuti.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

VESTI BUNE!

Rugaciunea ta a fost auzita si vei primi raspuns intr-un mod creativ. Acesta este un anunt pentru faptul ca o veste va veni si vei fi foarte fericit sa o primesti. Toata munca buna pe care ai facut-o culmineaza in sucees. Rezultatele pot diferi de asteptarile tale, dar vei fi incantat cu ele totusi. Din acest motiv, sa ramai cu mintea deschisa cu privire la cum vor veni spre tine recompensele tale. Daca astepti doar un fel de sucees, s-ar putea sa nu observi ca el vine intr-o alta forma. Cu privire la intrebarea cand vine aceasta veste minunata, Arhanghelul Mihail impreuna cu Arhanghelul Gabriel (arhanghelul ce aduce mesaje de la Dumnezeu) iti transmite ca timpul este oricand intre cateva zile si doua luni de acum incolo. Vei primi ce trebuie si in modul potrivit. Tu trebuie sa mentii un nivel ridicat si pozitiv de asteptare pozitiva.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

SUCCES

Munca ta sustinuta de pana acum incepe sa dea rezultate pe care deja le vezi sau pe care inca nu le vezi desi ele exista deja in plan divin si in curand vor fi vazute si in manifestare. Primesti recunoastere, primesti recompense, primesti tot ce e mai bun si meriti sa ai, fiind copilul mult iubit al lui Dumnezeu. Acest mesaj anunta succesul venind spre tine si iti cere sa iti mentii credinta neclintita pe masura ce mergi in continuare pe calea ta si faci actiuni concrete, sustinute de o energie buna, optimista si increzatoare. Rezultatul iti va depasi asteptarile si va fi o piatra de hotar importanta pe drumul spre visul cel mare.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

ESTI INSPIRAT(A)

Da, ideea ta este inspirata divin. Actioneaza conform ei si pune lucrurile in miscare. Primesti acest mesaj ca o invitatie sa explorezi ceva nou … si sa fii inspirat! Poate sa fie vorba de a calatori spre o locatie frumoasa care sa te inspire sau sa explorezi un muzeu sau un loc de cultura de unde sa iti vina o idee. Permite pasiunilor tale sa fie cele care sa iti indice incotro sa mergi pentru a crea cadrul si spatiul de a fi indrumat si inspirat divin. Gandeste-te la etapa de explorare ca la o investitie care va aduce beneficii viitoare. A calatori cu scopul de a te deschide sa fii inspirat divin cu idei ce te duc in urmatoarea ta etapa creativa de viata este un mod sigur de a te deschide, de a capata noi experiente culturale si de a descoperi medii noi inspirationale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții