Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Câtă încredere poți avea in bărbați

Written By NIKE B. on miercuri, 8 mai 2024 | 16:42



Câtă încredere poți avea in bărbați în funcție de zodia lui

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Câtă încredere poţi avea în el, în funcţie de zodia lui. Nativul din Berbec ar putea să te dezamăgească din cauza impulsivităţii. Află dacă te poţi baza pe iubitul tău şi dacă poţi avea încredere deplină în el, în funcţie de zodia lui.Astrologia ne poate ajuta in multe privinte, chiar si atunci cand te intrebi cat de mult poti avea incredere intr-o persoana, in functie de zodie. Orice persoana a fost pusa in situatii neplacute, in care persoane dragi fie au divulgat secrete, fie au ranit prin actiunile lor. Nu putem spune cine te va rani, insa cateodata este bine sa acorzi atentie si zodiei prietenilor tai, deoarece se pare ca nu toti merita increderea ta, iar acest lucru este influentat si de astre.

Ne place să ne bazăm pe horoscop pentru câteva detalii cu privire la aproape orice aspect al vieții noastre. Zodia poate să spună foarte multe despre noi, chiar și atunci când vine vorba despre gusturile în materie de parteneri. Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei în perioada următoare. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Deşi are în general intenţii bune, nu poţi avea o încredere oarbă în bărbatul din zodia berbecului. Impulsivitatea sa este vinovată adesea pentru multe decizii greşite pe care le ia, de multe ori pe loc, instant, fără să întrebe sau să te consulte. Barbatul Berbec este foarte capos si greu se ataseaza de o femeie, insa atunci cand o face, fii sigura ca poti avea incredere totala in el. Iti poti da seama de acest lucru doar analizandu-i gesturile. Se da foarte repede de gol atunci cand iubeste si este in stare sa faca sacrificii pentru femeia iubita.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În general, bărbatul din zodia taurului este demn de multă încredere. Este foarte prezentabil, increzator in fortele proprii si nu vorbeste in necunostinta de cauza. Atunci cand promite ceva, se tine de cuvant, iar ultimul lucru la care s-ar gandi ar fi acela ca ar putea sa dezamageasca pe cineva.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din zodia gemeni mai mult vorbeşte decât face. De aceea, nu ar fi indicat să-ţi pui toată încrederea în el pentru că există ricul să te dezamăgească serios. Chiar dacă nu vrea să facă rău, este posibil ca de multe ori să-şi uite promisiunile, să se răzgândească sau pur şi simplu să nu mai aibă chef să facă ceva anume. Nu te baza prea mult pe el! Barbatul Gemeni este mereu cu doua fete. Niciodata nu stii la ce sa te astepti din partea lui, iar din aceasta cauza este greu de spus daca poti avea incredere in el sau nu. Cu toate acestea, atunci cand iubeste lucrurile se schimba, iar dovezile lui de afectiune te vor face sa capeti incredere in el.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Barbatul Rac pune accent pe relatie si pe persoana iubita, in el poti avea incredere oricand. Nativul din zodia racului este o fire practică. Iar pentru că este o persoană sentimentală şi sensibilă, ştie cât de rău poate face o promisiune încălcată. Nu vrea să dezamăgească, de aceea nu îţi va trăda încrederea pe care o ai în el. Atunci cand se implica total, dovezile lui de afectiune sunt nenumarate, iar tu te vei simti in siguranta in bratele sale. Rareori se intampla ca un nativ al acestei zodii sa dezamageasca asteptarile cuiva.

Leu (23 iulie - 22 august)

Pe nativul din zodia leului egoismul l-ar putea determina să-ţi zdruncine încrederea pe care i-o porţi. Uneori se poate lăsa dus de val, de propriile dorinţe, uitând că cineva depinde de el sau că şi-a pus încrederea în el. De aceea, trebuie să fii prudentă cu acest nativ.Leul este foarte orgolios, iar simplul fapt ca accepta sa fie intr-o relatie cu tine ar trebui sa te faca sa ai mai multa incredere in el. Nu cedeaza in fata oricui si este clar ca a ajuns sa dezvolte sentimente pentru tine daca e dispus sa faca si cateva sacrificii. Atunci cand promite un lucru, fii sigura ca se va tine de cuvant!




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nativul din zodia fecioarei este responsabil şi serios, mai ales când vine vorba de viaţa în doi şi relaţia voastră. Foarte rar se poate întâmpla să-ţi zdruncine încrederea pe care o ai în el. Barbatul nascut in aceasta zodie este un om de cuvant in general, iar tu nu ar trebui sa ai motive sa nu ai incredere in el. Este foarte usor sa-ti dai seama daca te minte sau daca incearca sa obtina anumite lucruri de la tine. In plus, atunci cand iubeste, barbatul Fecioara este dispus sa faca aproape orice pentru persoana iubita.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

In general, barbatul Balanta este un om de cuvant, dar asta nu inseamna ca poti avea incredere deplina in el. Are tendinta sa-si puna interesele pe primul plan si sa minta atunci cand doreste sa obtina anumite lucruri. Considera ca denaturarea adevarului il poate scuti de anumite situatii neplacute. Dacă te aştepţi ca nativul din balanţă să fie cel hotărât şi să ştie întotdeauna ce vrea, ai mult de aşteptat. De aceea, mai ales în privinţa deciziilor importante, acest bărbat te-ar putea dezamăgi. Îţi poţi pierde încrederea în el din această cauză.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul din zodia scorpionului este unul dintre cei mai conştiincioşi nativi ai zodiacului când vine vorba de respectarea promisiunilor şi îndeplinirea responsabilităţilor pe care şi le-a asumat. Nu vorbeste fara sa fie intrebat si intotdeauna este sigur pe el. Atunci cand se implica intr-o relatie, se dedica total partenerei, iar dovezile lui de afectiune iti vor demonstra ca poti avea incredere in el. In plus, stie foarte bine sa pastreze un secret.Poţi avea încredere în el că va face întotdeauna ceea ce a spus.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Deşi este sincer, bărbatul din zodia săgetătorului nu este tocmai uşă de biserică. Sagetatorul este destul de arogant in general si foarte putine femei se pot apropia de el. Nu intoarce privirea dupa oricine, insa atunci cand se implica intr-o relatie cu tine, fii sigura ca poti avea incredere in el. Este genul de barbat alaturi de care poti cladi un viitor, insa nimeni nu a spus ca drumul parcurs alaturi de el va fi unul usor.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este un familist convins si nu-i plac persoanele care nu prezinta incredere. Tocmai de aceea, este genul de barbat alaturi de care poti cladi un viitor si in care poti avea incredere. Nu-i place sa-si spele rufele murdare in public si in mod sigur nu le va povesti prietenilor amanunte din viata voastra intima.Poţi avea încredere în el, pentru că va încerca întotdeuna să fie o persoană de cuvânt. Nu vrea să-i dezamăgească sub nicio formă pe cei pe care îi iubeşte.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsatorul este genul de barbat care merge incotro bate vantul. Isi schimba foarte usor cercul de prieteni, iar pe plan sentimental lucrurile stau cam la fel. Cu toate acestea, este dispus sa faca sacrificii. Iti poti da seama daca prezinta incredere in momentul in care devine serios si se tine de promisiunile pe care le-a facut fata de tine.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Barbatul nascut in zodia Pesti este foarte schimbator. Are momente cand este rece si momente cand este bland precum o pisicuta. Este foarte inselator, stie sa-si joace foarte bine cartile, iar de aceea iti va fi greu sa-ti dai seama daca poti avea incredere in el sau nu. Oscilaţiile lui emoţionale şi schibarea bruscă a stării de spirit l-ar putea face să reacţioneze cu totul altfel decât ai spera uneori, ceea ce te-ar putea dezamăgi. Se răzgândeşte uşor şi de multe ori spune ceva şi face altceva.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții