Mesajul Universului luna Octombrie 2024

Ce îți transmite Universul în luna Octombrie in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziun...

luni, 27 mai 2024

Cele mai bune șoferițe în funcție de zodie



Horoscop pentru femei Cele mai bune șoferițe din horoscop 2024.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Se spune că femeile au ceva probleme la volan și că acolo unde e un ambuteiaj nejustificat cel mai probabil la mijloc se află o doamnă sau o domnișoară. Totuși, din punct de vedere astral, există zodii de femei care pot da clasă la volan oricărui bărbat. Se spune ca femeile nu-s deloc pricepute la volan si cu toate astea, uneori ar putea da lectii de sofat celor mai buni dintre conducatorii auto de s.x masculin. Siguranta cu care se misca in trafic e direct influentata de trasaturile semnului zodiacal. Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate.



Horoscop pentru femeia din Berbec

Femeile Berbec in mod natural, Berbecii sunt, de asemenea, in partea de sus a listei, din cauza temperamentului lor salbatic si fara pic de rabdare. In general, ei sunt soferi buni, dar cred ca viata este mereu o competitie. Mai mult decat atat, au in mod constant dorinta sa dovedesaca ca sunt cei mai rapizi si curajosi, dar acest lucru poate fii uneori fatal.

Horoscop pentru femeia din Taur

Femeile taur au o dexteritate innascuta si nu se vor avanta niciodata in depasiri periculoase si se descurca in orice situatie. Tin foartemult la aspectul masinii care trebuie sa fie ingrijita si sa arate perfect. Tauroaicele conduc precaut. Nu se avanta in depasiri periculoase, nu semnalizeaza dreapta cand vor s-o ia la stanga, nu se invart in cerc cand cauta o adresa... Le place sa conduca si au o dexteritate cu care se mandresc. Slabiciunea lor e aspectul masinii, care trebuie sa iasa in evidenta fie prin culoare, fie prin model – cel mai nou, cel mai frumos, cel mai sigur, cel mai puternic. Femeia Taur atrage de cele mai multe ori cuvinte de lauda cand e la volan.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Gemenii sunt printre soferii cei mai priceputi si rareori cauzeaza accidente. Cu toate acestea, mai gresesc si ei din lipsa de concentrare si infantilism. Nu reactioneaza deosebit de rapid in situatii riscante, dar reactioneaza foarte rapid pe drum.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nativele din Rac conduc destul de fiabil, cu o teama innascuta de pericol. Lor nu le place riscul si au un puternic sentiment de auto-conservare. Sunt adesea perceputi ca soferi enervanti, deoarece acestea nu incalca limita de viteza si alte reguli.

Horoscop pentru femeia din Leu

Femeile din zodia Leu felicitari Leilor! In afara ca sunt rapizi si siguri pe drum, Leii au auto-control complet si conduc cu usurinta. Chiar si atunci cand profitati de Lii, acestia acționeaza regeste si concureaza pentru a-si arata pozitia dominanta. In acest sens, celelalte semne zodiacale au multe de invatat de la ei.

Horoscop pentru femeia din Fecioară

Fecioarele conduc dupa reguli si nu deranjeaza in trafic. Ele conduc simplu dar vigilent, deși incearca sa nu rateze nici un detaliu de pe drum. De multe ori acorda prioritate pietonilor si franeaza brusc. Nu sunt deosebit de atente la multe pericole aflate la distanta. Femeile fecioară nu se urcă la volan până nu sunt sigure pe ele și nu stăpânesc totul la perfecție, ba chiar preferă să mai ia câteva lecții înainte de a ieși pe șosea. Iubesc la nebunie să-și păstreze curățenia în mașină și uneori duc asta la extrem. Vor ca totul să strălucească, de la geamuri la tapițerie.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cei mai periculosi soferi sunt Balantele. Cei mai blanzi si atenti reprezentati ai zodiacului sunt cei mai periculosi soferi, din cauza volatilitatii lor, incertitudinii si distragerii atentiei. Cand are nevoie sa actioneze rapid, Balantele se panicheaza. Mai mult decat atat, conduce indisciplinat.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Scorpionii se claseaza pe locul cinci, pentru ca sunt prea increzatori și pun stima de sine pe drum. Ei sunt soferii buni si au reacții rapide, dar nu reusesc sa-si stapaneasca furia. Daca cineva profita de ei, uita de orice altceva si cauta dreptate.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Femeile Săgetător are o intuitie care-i permite sa simta pericolele de departe si sa le evite cu o viteza de reactie de invidiat, plus o finete care-o ajuta sa parcheze fara cusur, sa se incadreze mereu pe banda potrivita si sa se orienteze foarte bine in spatiu, intocmai ca un instructor auto experimentat. Sagetatoarele sunt sigure pe ele, nu-si pierd cumpatul cand apar situatii neprevazute si conduc entuziast, insa nu agresiv. Cu cat e drumul mai dificil, cu atat e provocarea mai mare, iar concentarea pe masura, asa ca pasagerii nu au motive sa-si faca griji.Nativele acestei zodii se comporta exact ca un instructor auto ,parcheaza foarte bine si au o viteza de reactie. Sunt sigure pe ele, nu se enerveaza cand apar situatii neprevazute si nu conduc agresiv. Chiar daca este un drum lung si dificil, sa nu-ti faci probleme pentru ca o sa conduca pe masura, se va concentra la maximum.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Femeile Capricorn soferitele nascute in aceasta zodie nu-si asuma riscuri inutile, sunt rabdatoare si au un simt al responsabilitatii foarte bine dezvoltat, asa ca esti mereu in siguranta alaturi de ele, indiferent ca se afla la volanul unei masini sport sau al unui... tramvai. Unul dintre secretele lor: nu lasa niciodata starea de spirit sa le dicteze modul de a conduce. Poate abia au castigat o excursie in Dubai sau s-au certat zdravan cu sotul, totusi in trafic se concentreaza la fel de bine la condus si nu sunt deloc imprevizibile. Perfectioniste, detesta soferii indisciplinati. Nativele din aceasta zodie sunt responsabile si precaute, de aceea vei fi mereu in siguranta cand te afli in masina cu o femeie capricorn. Secretul lor este ca starea de spirit nu le afecteaza modul in care conduc, oricat de multe probleme ar avea acasa sau cat de fericite ar fi, nu sunt deloc imprevizibile si se controleaza. Cel mai tare le enerveaza soferii care sunt indisciplinati si care claxoneaza mult.

Horoscop pentru femeia din Vărsător

Varsatorii ocupa locul imediat dupa balante in clasamentul nostru pentru șoferi nesiguri. Ei nu respecta regulile de circulatie si neaga vina atunci cand au provocat accidente. Le lipseste orice disciplina si responsabilitate.



Horoscop pentru femeia din Pești

Femeile Pești Punem Pestii pe al patrulea loc, deoarece ei sunt melancolici, distrasi și cu capul in nori. Reactiile lor nu sunt cele mai rapide. In multe cazuri, nu sunt de acord cu ceea ce se intampla pe drum, ca si cum ar fii protejati de Dumnezeu. Conduc totusi binisor, dar nu au abilitati dobandite pentru reactii rapide in situatii critice.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții