Horoscopul zilei de 4 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 4 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

duminică, 12 mai 2024

Horoscop dragoste 12 mai 2024



Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 12 mai 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 12 mai 2024 Ce spun astrele.

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi. Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.O zi în care neapărat trebuie să ne ocupăm de viața personală. Trebuie să rezolvam lucrurile amânate sau să reparăm greșelile din trecut. Să evităm așadar erorile trecutului și vom incepe o etapa noua care ne linisteste sufletul. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Cuadratura Venus-Saturn poate tulbura momentele romantic. Daca critici in mod constant, lucrurile vor ajunge sa se perturbe. Celibatarii ar trebui mai degraba sa mute intalnirile intr-o alta zi, altfel s-ar putea sa nu poata profita la maximum de oportunitate. Nu lasa vibratiile Venus-Saturn sa te traga in jos. Foloseste-le in avantajul tau, deoarece are si o latura pozitiva: poti recunoaste unde te afli intr-o relatie.



Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Delicatețea și gentilețea sunt calități pe care le aduceți într-o conexiune romantică. Nu ezitați să abordați lucrurile diferit dacă simțiți nevoia. Indiferent dacă sunteți singuri sau într-o relație, ceva extraordinar e pe cale să se întâmple în conexiunea cu o anumită persoană.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dacă anumite chestiuni din viața sentimentală au fost mai stagnante în ultima perioadă, acum e momentul în care devin surprinzător de active. Există o conexiune directă între intuiție și inimă, aveți încredere în amândouă. Pasiunea va înflori dacă vă veți exprima gândurile și sentimentele pe care le reprimați.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este momentul în care gândurile și sentimentele confuze capătă un sens. Sunteți capabili să vedeți o anumită chestiune din viața voastră sentimentală mult mai clar. Acest lucru vă ajută să strângeți legătura cu o persoană specială în mai multe feluri. Aveți încredere în percepțiile voastre intuitive legat de perspectiva e ansamblu.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Există o influență magică în interacțiunile voastre acum. Sunteți încurajați să descoperiți o însemnătate mai aprofundată în sfera romantică, dar și un scop mai clar. Dacă sunteți singuri, debordați o vibrație nouă și încrezătoare. Pentru cei într-o relație, faptul că-i reamintiți persoanei iubite cât de specială este pentru voi va face ca energiile pasionale să se amplifice.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Vă extindeți energia confortabilă alături de o persoană specială și vă simțiți atât de bine încât nu mai aveți nevoie de alte interacțiuni sociale. Oferiți-vă șansa de a crea momente magice împreună cu persoana față de care aveți sentimente. Dragostea are o vibrație plăcută și gentilă în această perioadă, profitați de aceasta.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Există o energie subtilă și misterioasă într-o conexiune specială în această perioadă. Încercați să nu confundați acest lucru cu ceva confuz sau complicat. Se întâmplă o anumită schimbare pozitivă în relația cu persoana iubită, iar dacă vă clarificați viziunea veți observa detaliile. Profitați de aceste momente și de trăirile intense care reies din această energie.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Este momentul în care e bine să puneți deoparte rutina intimă care nu vă oferă satisfacții. Imaginația voastră vă ajută să integrați în viața romantică lucruri mult mai interesante și plăcute. Distracția este spontană și memorabilă în această perioadă. S-ar putea chiar să descoperiți chestiuni care să vă extindă și mai mult perspectiva.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă simțiți o vibrație confuză în sfera voastră emoțională, există modalități pentru a clarifica situația, iar o conversație profundă cu persoana iubită este soluția cea mai potrivită. Ați putea fi interesați de asemenea să reflectați asupra sentimentelor voastre cele mai adânci pentru a aduce mai multă lumină. Timpul de calitate petrecut singuri doar cu propria persoană poate aduce revelații importante.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Dacă ați aflat ceea ce vă pune piedici în progresul pasional, eliberarea și eliminarea acelor chestiuni poate fi singura opțiune favorabilă. Deciziile pe care le luați acum sunt cu scopul de a vă susține o viață romantică plăcută și cu cât eliberați mai mult bagaj emoțional cu intenția de a vă vindeca sufletește cu atât mai repede veți descoperi un nou teritoriu al dragostei.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Energia pasională este amplificată în aria voastră emoțională acum. Permiteți acesteia să vă cuprindă imaginația. Aveți niște idei minunate pentru a transforma timpul petrecut cu persoana iubită într-unul distractiv. Indiferent dacă sunteți singuri sau într-o relație, inspirația pe care o aveți presară magie în viața voastră.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Evitați să permiteți unor neînțelegeri minore să creeze tensiuni irelevante cu o persoană specială. Acest lucru poate fi evitat dacă acordați atenție detaliilor subtile legate de orice subiect pe care îl abordați. Cu toate acestea, vibrația plăcută și distractivă este o influență a astrelor care se va simți indiferent de situație.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Cariera se află în atenția voastră principală momentan, dar de asemenea sunteți interesați de evoluția unei conexiuni existente cu o anumită persoană. Deși focusul vostru principal este în prezent, ceea ce este minunat și absolut normal, poate că o privire în viitorul apropiat v-ar ajuta să aflați dacă sunteți pe aceeași lungime de undă cu cineva.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții