Zodii norocoase in luna octombrie 2024

Aceste zodii vor avea parte de tot ce își doresc luna următoare Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni a...

luni, 27 mai 2024

Horoscop pentru femei din 28 Mai 2024



Horoscop pentru femei din 28 Mai 2024 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

La locul de miunca vei avea parte de cateva divergente cu un coleg. Se pare ca termenul limita a unui proiect se apropie iar el nu a facut nimic pentru a avansa cu lucrarea. Se pare ca daca vrei ca totul sa fie bine, va trebui sa faci totul singur. Ia-ti inima in dinti, stai peste program cateva zile si vei reusi sa duci totul la bun sfarsit.


Horoscop pentru femeia din Taur

O ruda indepartata te va suna sa te invite la un eveniment special. Se pare ca aceasta veste nu va fi deloc pe placul tau deoarece vei fi nevoit sa cheltuiesti o suma de bani pentru a iti reinoi garderoba. Nu este o idee asa de rea pana la urma tinand cont ca in ultima perioada nu ai mai participat la nici un eveniment. Ia-ti inima in dinti si fugi la cumparaturi, dar ai grija sa nu cheltui prea multi bani.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Se pare ca in ultima perioada situatia ta financiara nu este una prea buna. Nu te ingrijora. Situatia se va schimba foarte curand. Exista posibilitatea ca in urma unei intalniri de afaceri sa primesti un bonus substantial pentru un comision pe care l-ai facut in aceasta dimineata. Ai grija de ceea ce consumi in aceasta zi, deoarece exista riscul sa intampini unele probleme de sanatate.






Horoscop pentru femeia din Rac

Ziua de astazi va fi una destul de agitata. Vei fi nevoit sa faci mai multe drumuri pentru a iti achita unele facturi si sa faci unele cumparaturi. Exista posibilitatea ca unele electrocasnice sa necesite mici reparatii. Incearca sa nu te implici si sa chemi un specialist, nu de alta dar exista riscul sa le strici cu totul. Fii rabdator in aceasta zi. Vei avea nevoie de mult calm si rabdare !


Horoscop pentru femeia din Leu

Exista posibilitatea ca in decursul acestei zile sa reusesti sa semnezi un contract ce te ingrijora. In urma acestui acord, vei avea posibilitatea sa iti imbunatatesti situatia financiara foarte usor. Cativa parteneri de afaceri vor fi alaturi de tine si te vor ajuta sa incepi noile proiecte. Incearca sa iei in considerare si ideile lor. Va merita !







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ultima perioada nu a fost asa cum ti-ai dorit. Cand simti ca nimic nu mai are vreun rost, vei observa ca o raza de soare incearca sa se strecoare printre norii negrii de griji si probleme. Astazi vei avea ocazia sa iti indeplinesti cel mai mare vis. Exista posibilitatea sa primesti o suma importanta de bani sau chiar o mostenire. Zambeste! Este timpul tau sa radiezi!


Horoscop pentru femeia din Balanță

O persoana de sex opus va veni cu o veste minunata in aceasta zi. Se pare ca ai fost ales sa pleci intr-o calatorie alaturi de persoana iubita. Vestea te va bucura si exista riscul ca din cauza euforiei sa uiti anumite lucruri ce trebuiau facute in aceasta zi. Incearca sa te concentrezi asupra sarcinilor pe care le aveai altfel risti sa fii penalizat. Incearca sa eviti discutiile in contradictoriu cu un coleg.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Irascibilitatea ta din aceasta zi te va face sa te certi cu toti din jur. Nimic nu iti place, nimic nu iti convine, totul pare a fi pe dos fata de ceea ce ai vrut tu. Ar fi bine sa iti controlezi comportamentul altfel risti sa fii aspru criticat de catre persoanele dragi. Calmeaza-te si incearca sa vezi totul cu alti ochi.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi vei primi o veste importanta la locul de munca. Se pare ca munca ta va fi in sfarsit apreciata. Exista posibilitatea sa fii propus pentru o avansare sau poti primi chiar o marire de salariu. Oricare ar fi vestea, ar fi bine sa iti tii reactiile in frau. Cativa colegi invidiosi vor dori sa iti puna bete in roate in finalizarea anumitor sarcini. Fii cu bagare de seama in tot ceea ce faci.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vizita unor prieteni de familie te va binedispune. Veti povesti ore in sir si va veti amuza copios pe seama unor intamplari recente. La un moment dat, vei avea ideea de a planui o excursie in zilele urmatoare undeva unde ati fost in urma cu mult timp. Se pare ca ideea va fi foarte apreciata de cei din jur si veti incepe sa faceti pregatirile necesare. Ar fi bine sa incepeti cu rezervarile biletelor si a camerelor de hotel pentru a nu avea surprize.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi ideiletale vor i apreciate de cei din jur spre nemultumirea unei anumite persoane cu care lucrezi. Se pare ca invidia il macina de multa vreme si se va comporta destul de urat cu tine in aceasta zi. Incearca sa nu iei in considerare ceea ce spune si abtinete sa dai curs discutiilor. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut si totul va fi bine.






Horoscop pentru femeia din Pești

In aceasta zi vei astepta sa primesti o veste in legatura cu un nou loc de munca. Incearca totusi sa faci altceva altfel vei pierde ziua doar asteptand. Spre seara vei avea parte de vizita unor prieteni cu care vei petrece cateva ore bune conversand. Incearca sa nu stai prea tarziu in aceasta seara deoarece maine vei avea multe de facut si nuvei avea energia necesare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții