Horoscopul evreiesc in funcție de zodie

Zodiacul evreiesc Horoscopul evreiesc se calculeaza in functie de luna in care te-ai nascut. Afla cat mai multe despre personalitatea...

Horoscop tarot zilnic 13 mai 2024

Written By NIKE B. on duminică, 12 mai 2024 | 14:33



Horoscopul tarot zilei de 13 mai 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Marea Preoteasa

Chiar daca ai o zi incarcata la serviciu sau alaturi de cei dragi, tot e nevoie de putina introspectie. Gaseste-ti un moment in care sa poti medita, sa reflectezi. Fii organizat, aranjeaza-ti prioritatile, dar da-ti voie si sa te linistesti, sa iti asculti sufletul. Poti obtine o multime de rezultate daca vei reusi sa ai pace sufleteasca.Cartea de tarot Marea Preoteasa reprezinta fortele noastre subconstiente, simturile noastre sensibile, capacitatea noastra de presimtire si certitudinea deseori adanc inradacinata, desi inexplicabila. Cartea de tarot Marea Preoteasa stie ca adevarul pe care il putem spune, nu va fi niciodata adevarul universal. Partea ei luminoasa este expresie a rabdarii, intelegerii, ingaduintei, bunatatii si disponibilitatii de a ierta, iar ca ajutatoare, tamaduitoare isi foloseste puterea fortelor subconstiente pentru binele altora. Partea de umbra, corespunde imaginii vrajitoarei, care isi foloseste puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalti, a-i face incapabili sa actioneze sau a le aduce pagube.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Faetonul

Cartea de tarot Faetonul arata ca ne desprindem de mediul cunoscut si pornim pe propriul drum. Fortele propulsoare care determina aceasta actiune sunt dorinta de libertate, orgoliul, cautarea paradisului pierdut sau, pur si simplu, ambitia noastra de afirmare. Cartea de tarot Faetonul este singura carte de Tarot care simbolizeaza pornirea la drum cu incredere si bucurie. In toate celelalte cazuri, despartirea este grevata de sentimente de greutate si teama. Aici avem insa de-a face cu o inaintare cutezatoare, plina de vigoare, cu spirit intreprinzator si o mare disponibilitate de asumare a riscurilor. Cartea de tarot Faetonul indica o iscusinta deosebita, dar totodata si lipsa de experienta. Cartea de tarot Faetonul trebuie inteleasa si sub forma de avertisment, de a nu supraevalua propriile puteri, de a nu ne prezenta prea siguri de noi sau prea euforici.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 9 de bate (inversata)

Cartea de tarot 9 de bate reprezinta indaratnicia si rezistenta fata de o situatie sau experienta, de care ne simtim amenintati. Cartea de tarot 9 de bate arata, ca in realitate nu exista nici o amenintare obiectiva, ci faptul ca amintirile noastre legate de experiente dureroase anterioare au dus la aceasta atitudine tematoare. Cartea de tarot 9 de bate reprezinta acea rezerva, care in basme este numita frecvent „inima impietrita". Cartea de tarot 9 de bate exprima faptul ca adoptam o atitudine de arici si refuzam sa ne continuam drumul si sa luam decizii importante. In unele cazuri rare, Cartea de tarot 9 de bate semnifica insa exact contrariul: ca tocmai am facut un pas decisiv si folosim acum intreaga forta, pentru a inchide usa in spate, pentru a ne taia noi insine calea de intoarcere. Desi are o semnificatie pozitiva, intrucat favorizeaza evolutia, Cartea de tarot 9 de bate indica totusi ca am gresit intr-un punct: am fugit si ne temem ca trecutul sa nu ne ajunga din urma. Adevarata despartire, insa, inseamna sa inchei respectiva experienta si sa te simti stapan pe trecut, cu multa siguranta de sine, in loc de a trai cu frica in san.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 3 de spade

Cartea simbolizeaza separarea dureroasa, o inima franta, o durere, o respingere. Pot fi tristete si lacrimi, pot fi dispute pe care sa nu le mai poti repara. Insa aceste momente vor duce spre ceva bun. E nevoie de aceasta suferinta pentru a atinge un nou prag al dezvoltarii si al descoperirii de sine. In orice transformare, nimic nu este simplu si usor.Avand in vedere imaginea reprezentata pe aceasta carte, ea este talmacita cu prea multa usurinta ca experienta dureroasa, in special ca suferinta in dragoste. Desi acesta constituie un aspect partial important al cartii, se estompeaza astfel talmacirea ei principala. Importanta majora a cartii 3 de Spade consta, in decizia luata impotriva dorintei. Daca prin aceasta se indica o actiune indoielnica sau un act eliberator nu se poate aprecia decat in functie de substratul intrebarii puse si de celelalte carti etalate. Acolo unde viata sentimentala este supusa tiraniei ratiunii, aceasta carte este desigur extrem de ingrijoratoare. Dar in acele cazuri in care arata ca, prin forta ratiunii, ne-am eliberat din situatii de dependenta sau de obiceiuri indoielnice, ea indica un pas necesar, chiar daca dureros.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Regele de spade

Cartea de tarot Regele de Spade personifica latura masculina a elementului aer. Este vorba de forta ratiunii pline de intelepciune, iute, si vicleana, care, din unghiul bogatiei de idei, ni se prezinta ca spirituala si multilaterala insa totodata plina de contradictii, putand merge pana la forme ale vicleniei, ironiei sau rafinamentului. Cu ajutorul acestor calitati puteti recunoaste, intelege, analiza, aborda problemele din orice directie si sa le patrundeti insa, daca aceste forte vor deveni preponderende, ele isi infatiseaza latura intunecata: raceala sentimentelor, critica muscatoare si cinica, ambiguitate inselatoare, nestatornicie.Cartea simbolizeaza autoritatea, adevarul, gandirea limpede, puterea intelectuala. O persoana cu autoritate face judecati de valoare. Daca il asculti ai putea lua decizii fara sa risti prea multe. Regele de spade este un lider corect, care nu face favoritisme.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 9 de cupe

Cartea de tarot 9 de Cupe reprezinta o perioada pe care o savuram din plin, de care ne bucuram din toata inima. In anumite forme exagerate, aceasta placere de a trai poate sa degenereze, eventual, in voluptate desantata sau lacomie de viata, insa de regula, Cartea de tarot 9 de Cupe se manifests in forma ei placuta, lipsita de griji: ca expresie a bucuriei de a trai, a vietii lipsite de griji.Cartea simbolizeaza confortul, fericirea, dorintele implinite, satisfactia. Bunastare, opulenta chiar. O perioada de plenitudine materiala si sufleteasca. Bucura-te de aceaste momente de confort, liniste, abundenta. Dorintele iti sunt implinite!

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 6 de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza generozitate, filantropie, donatii, prosperitate, bunastare. Un act de generozitate aduce dupa sine o multitudine de beneficii. Simti dorinta sa faci bine si recompensele vor veni cand te astepti mai putin. Daca iti apare inversata aceasta carte, mesajul este sa renunti la egoism. Raceala te impiedica sa vezi ce simti oamenii si, astfel, nu te vei mai bucura de bunatatea lor.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 3 de bate

Cartea de tarot 3 de Bate leaga intre ele doua experience importante si valoroase. Cartea de tarot 3 de Bate arata ca, dupa un urcus, lung si istovitor, am atins culmea si, din acest punct de observatie sigur, putem arunca privirea pana departe, spre un orizont luminos. Fundamental solid pe care il simtim sub picioare si perspectiva imbucuratoare spre viitor ce ni se ofera de aici sunt caracteristicile principale si absolut pozitive, exprimate de Cartea de tarot 3 de Bate.E nevoie de precautie si de responsabilitate pentru a avea succes intr-un proiect pe care il demarezi sau intr-o afacere pe care o ai. Sa fii comerciant in vremurile medievale era mai mult decat riscant. Navele erau predispuse la naufragii, piraterie sau erau jefuite de marinarii care nu se simteau platiti indeajuns. De aceea cartea simbolizeaza nevoia de precautie a antreprenorului care porneste singur la drum.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Regele de bate

Regele de bate intruchipeaza loialitatea, concentrarea, succesul. Regele de bate castiga in orice situatie, gratie prieteniilor pe care le leaga. Daca esti femeie, aceasta carte simbolizeaza un iubit din viata ta. Daca esti barbat, aceasta carte simbolizeaza puterea, seductia. Acest barbat este cuceritor, puternic, intotdeauna pregatit pentru o noua provocare si foarte loial.In planul experientei profesionale Cartea de tarot regina de bate reprezinta nazuinta noastra spre mai multa autonomie si raspundere. Cartea de tarot regina de bate arata ca suntem abordabili si deschisi sa preluam insarcinari mai importante pentru ca apoi sa le executam cu incredere. Cartea de tarot regina de bate personifica disponibilitatea noastra de a ne maturiza si a ne dezvolta, datorita careia suntem de altfel capabili sa facem fata acestor insarcinari.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 6 de spade

Cartea de tarot 6 de Spade indica o schimbare, datorita careia debarcam pe tarmuri noi. Sub aspectul pornirii la drum, Cartea de tarot 6 de Spade se situeaza intre pornirea plina de veselie a Eroului in calatorie, asa cum il prezinta Faetonul (VII), si plecarea cu inima grea, simbolizata de Cartea de tarot 6 de Spade. Important este ca debarcam pe noi tarmuri, fiind obligati sa parasim vechiul tarm fara sa stim prea bine, ce ne va astepta de cealalta parte. Cartea de tarot 6 de Spade arata durerea despartirii, nesiguranta, temeri si griji, dar si o anumita doza de curiozitate si interes cu privire la ce va fi. Este important sa retinem ca Noul Taram, spre care ne indreptam, nu reprezinta neaparat desfiintarea raporturilor existente, ci poate la fel de bine sa insemne si un pas pe plan interior: patrunderea in noi domenii, invatarea unor reguli de joc sau cunoasterea unor forme de viata inca necunoscute, eventual contactul cu alte culturi sau religii. In I Ging si in mitologie, traversarea apei semnifica intotdeauna un pas de la multime spre unitate.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Justitia

Este vremea schimbarii si este posibil sa vezi primele efecte. Ceea ce se intampla astazi este doar inceputul si ai putea fi tentat sa privesti in urma peste cateva zile/saptamani, luni si sa realizezi ce proces transformational uluitor s-a petrecut. Face parte din natura vietii sa nu ramai la fel, sa cresti, sa evoluezi.Pe plan profesional Cartea de tarot Justitia indica o faza decisiva. Cartea de tarot Justitia apare frecvent in legatura cu o concediere sau alta schimbare hotaratoare. Pe de o parte, Cartea de tarot Justitia semnifica faptul ca resimtim despartirea ca pe o mantuire si eliberare, iar pe de alta parte, ca noua cale ne va duce spre trariri mai profunde, spre adevarata noastra chemare. In cazurile cand aceasta carte apare fara vreo legatura cu modificari in plan profesional, Cartea de tarot Justitia este un indiciu asupra eliberarii de orice grija si apasare. Cartea de tarot Justitia arata ca, in spatele pojghitei exterioare a sarcinilor noastre cotidiene, curge un izvor de profunda implinire. Cartea de tarot Justitia semnifica incheierea cu succes a unor examene, unor indatoriri sau proiecte deosebite, sau a perioadei de invatatura si formare.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Faetonul

Cartea de tarot Faetonul simbolizeaza sentimentul puternic, chiar daca inca lipsit de experienta, al propriei valori, desprinderea de bunurile spirituale preluate, edificarea unei imagini proprii asupra lumii, adecvata personalitatii noastre si cutezatorul pas cu care pot fi strabatute chiar si cele mai mari dificultati. Deseori se spune problema depasirii unor contradictii interioare, cum sunt prapastia care separa sentimentul si ratiunea, vointa si pornirea instinctuala, dorinta si realitatea.In relatiile noastre personale Cartea de tarot Faetonul poate trimite la inceputul unei noi legaturi care atrage cateodata cu sine desprinderea cu excesiva usurinta de un mediu mai vechi, binecunoscut noua, Cartea de tarot Faetonul poate semnifica insa si „vantul proaspat", care incepe sa adie intr-o relatie impamantenita si care sterge unele manifestari de oboseala dar da si peste cap nu putine obisnuinte si rutine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții