Horoscop Urania săptămâna 5 – 11 octombrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 5 – 11 octombrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astro...

sâmbătă, 11 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024



Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 11 – 17 mai 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 11 – 17 mai 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 11 mai, unii nativi ar putea să se afle „pe drum”, în timpul unei călătorii sau să aștepte legăturile necesare spre localitatea de destinație. Posibile informații (vești) în puterea nopții. ADVERTISING Între 11 mai, după ora 6:13′, și 13 mai la prânz, griji legate de unul sau de ambii părinți, de felul în care vor decurge o serie de evenimente pe care nu le pot controla de la distanță, dar pe care le urmăresc cu atenție, cu implicare afectivă; atașament față de valorile familiale trăite mai intens ca în alte perioade. Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, sentimente puternice, trăiri intense în plan emoțional; bărbații, mai ales cei tineri, vor dori să se afirme, să se facă remarcați, plăcuți, iubiți, răsfățați; cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare artistică vor fi susținuți de un context astral motivant. În ziua de 15 mai seara, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 3 iunie, va străbate sectorul dedicat câștigurilor bănești rezultate din activități profesionale sau alternative plătite, fiind un factor bun pentru echilibrul mental al nativilor atunci când aceștia vor trebui să ia decizii cu privire la oferte, contracte privitoare la muncă și salarizare. Mercur va accentua echilibrul interior și va imprima o tentă pragmatică tuturor judecăților și evaluărilor necesare lămuririi lor. Alături de celelalte patru și, apoi, trei planete care traversează acum și în săptămânile următoare zodia Taurului, Berbecii vor putea să rezolve chestiuni concrete legate de regimul banilor și al câștigurilor viitoare. Între 16 mai, după ora 0:33′, și 17 mai, hărnicie, dedicare chestiunilor profesionale curente, răbdare și disponibilitate de a corecta, revizui, repara sau reface un segment din activitatea curentă care a fost desfășurată neatent. Interes pentru dietă: comportament alimentar protectiv pentru organism.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Pentru nativii din zodia Taurului, contextul astral sugerează o perioadă mai puțin semnificativă în ceea ce privește aspectele financiare sau salariale, deoarece noaptea va domni în țara noastră. Descoperă cum să te pregătești pentru provocările și oportunitățile care îți vor apărea în această săptămână conform horoscopului.Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, tranzitul Lunii prin casa relațiilor de familie poate genera niște ambiții sau o exprimare autoritară a voinței nativilor, dar fără să marcheze prin asta un moment major al săptămânii, ci doar o abordare curentă exercitată mai energic și mai categoric de către Tauri. În ziua de 15 mai seara, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 3 iunie, va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim aici, avantajându-i prin vocațiile și calitățile pe care le va amplifica prin forța sa astrală. Mercur le va da celor născuți în Taur mai mult echilibru, mai mult pragmatism, mai multă hărnicie și o foarte bună capacitate de administrare a propriilor calități în varii direcții de viață și de activitate. Alături de cei doi Benefici (Venus și Jupiter), în tranzit prin același sector, el va alcătui o minunată tripletă a șansei, a norocului și a intuițiilor corecte. Între 16 mai, după ora 0:33′, și 17 mai, unele persoane ar putea să nu se simtă în largul lor în plan afectiv, unul sau mai multe aspecte de viață (comportament, limbaj, dialog, inițiative, atitudine) manifestate de cei dragi constituind motive de nesiguranță, de neîncredere, de nemulțumire, de deziluzie ori de stres, justificând astfel observațiile critice aspre.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 11 mai, stare de spirit de moment care le poate da nativilor insomnie, instabilitate, dorința de a continua o activitate plăcută de peste zi sau din timpul serii (jocuri, petreceri, discuții, plimbări, activități relaxante). Între 11 mai, după ora 6:13′, și 13 mai la prânz, atitudine responsabilă față de bani și mai ales față de cheltuieli născută din dorința de a face economii ori ca o concluzie a evaluărilor de ultim moment. Din 15 mai, în acest sector își va începe tranzitul planeta Mercur, care, până pe 3 iunie, va crea premise interesante și binevenite consolidării unei atitudini, lămuririi interioare cu privire la o temă de muncă, de profesie sau de viață cărora trebuie să le dea o nouă direcție, iar Mercur le va spori nativilor simțul practic, metoda, logica, responsabilitatea și fermitatea cu care vor urmări să pună în practică aceste comandamente. Alături de cei doi Benefici (Venus și Jupiter), de Soare și de Uranus, Mercur va contribui la susținerea stării de sănătate (stabilizare sau consolidare a eforturilor de redresare a sănătății ori de recuperare fizică, în principal, psihică, secundar; modificări uneori petrecute în mod mai puțin explicabil logic). Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, activitățile publice ale Gemenilor sau intervențiile lor de specialitate (discurs, interviu, punct de vedere exprimat într-o dezbatere, susținere a unei conferințe) vor fi marcate de orgoliul de a face o impresie bună, de a fi convingători, de a se impune în mediul socioprofesional și de dorința de a avea succes ori de a-și uimi rivalii și competitorii prin excelență. Între 16 mai, după ora 0:33′, și 17 mai, gânduri legate de familie, de treburile domestice și, mai ales, de latura neplăcută a acestora. Inițiative sau decizii în legătură cu un prieten (precizări necesare, despărțire forțată sau precipitată).



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Noaptea de 11 mai ar putea fi una agitată de gândurile de peste zi care nu le vor da pace nativilor ori de cascada ideilor în căutarea unei soluții pe o temă de viață actuală. Între 11 mai, după ora 6:13′, și 13 mai la prânz, Luna va tranzita zodia Racului, va fi în domiciliu și își va etala toate virtuțile astrale în sectorul personalității din harta cerului de naștere al celor despre care vorbim aici. Aceștia se vor simți protejați sau motivați și stimulați în plan personal, emoțiile și trăirile lor căpătând uneori nuanța premoniției, a telepatiei sau a presimțirilor, ceea ce pentru acest semn zodiacal nu va fi un lucru nou, iar Racii vor trebui să țină cont de sugestiile care se vor naște în mintea și în sufletul lor, pentru ele privesc un posibil drum nou în viață sau în profesie ori conțin indiciile abordărilor necesare. Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, fermitate în felul în care Racii vor aborda o chestiune financiară (salarială) mai ales dacă va fi vorba de o neregulă ce trebuie rezolvată sau o ofertă ce trebuie negociată. Pe 15 mai, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 3 iunie, va alcătui un mănunchi de cinci (apoi de patru și, respectiv, trei) planete în tranzit prin acest semn care va juca un rol important pentru relațiile de prietenie. Unele dintre acestea s-ar putea consolida dacă nativii vor fi legați de respectivele persoane prin interese sau activități practice ce le aduc un beneficiu sau o satisfacție comună, altele se pot stabili printr-o comunicare plină de miez care va permite părților o bună colaborare. Între 16 mai, după ora 0:33′, și 17 mai, concentrare pe o problemă de învățare (asimilare, evaluare) sau pe o premisă teoretică (ideologică, politică, morală, culturală ori religioasă) care le condiționează activitatea profesională. Posibile „bătălii profesionale” în cazul celor (mai) tineri.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

În noaptea de 11 mai, context astral nesemnificativ pentru relațiile de prietenie, în acest răstimp, pe teritoriul României fiind noapte; dar dacă vor petrece toată noaptea, atunci nativii vor fi comunicativi. Între 11 mai, după ora 6:13′, și 13 mai la prânz, stare de spirit morocănoasă; unii Lei vor simți o neplăcere organică de intensitate mică, legată de funcțiile stomacului sau de digestie, ceea ce îi va face să se izoleze de factorii de stres și de solicitările care le mănâncă energia ori le afectează universul interior. Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, Luna va tranzita zodia Leului și va reuși să repare registrul fizico-psihic în care au trăit în ultimele două-trei zile cei despre care vorbim, dându-le vigoare, energie și chef de socializare. Mulți dintre Lei se vor confrunta însă cu adversitățile unor colaboratori apropiați incompetenți sau de rea-credință; alteori, poate fi vorba de situații complicate, pentru care nativii trebuie să-și asume răspunderea și să-și pună în joc priceperea, voința, rezistența nervoasă și capacitatea de a lua rapid deciziile necesare. Deși contextul astral sugerează confruntări dramatice în plan interuman sau dificultăți în rezolvarea chestiunilor profesionale ori a atribuțiilor care decurg din funcțiile cu care au fost însărcinați, totuși, cele patru planete din Taur vor lucra în favorarea lor, iar din 15 mai lor li se va alătura și Mercur; până pe 3 iunie, ele vor crea „o echipă” din care vor face parte cei doi Benefici, Soarele și Uranus, care le pot da câștig de cauză sau le pot permite consolidarea imaginii publice și ascensiunea în carieră (mai ales celor între 42 și 48 de ani). Între 16 mai, după ora 0:33′, și 17 mai, deși vor fi nemulțumiți de evoluția unei situații financiare și primul impuls va fi să reacționeze vehement, este indicat ca nativii să abordeze situația mai târziu și cu calm.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 11 mai, discuții în miez de noapte, consultări urgente dacă o situație de dată recentă sau în derulare, oficială, publică sau strict profesională, impune informarea nativilor și luarea deciziilor necesare, pentru a interveni în funcție de competența și nivelul lor de responsabilitate. Între 11 mai, după ora 6:13′, și 13 mai la prânz, interes redus față de un prieten sau un grup de apropiați pentru care un nativ nu manifestă interesul sau entuziasmul de altădată ori față de care a început să aibă îndoieli. Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, stare organică bună, în linii mari, dar cu posibile momente de enervare dacă nativii se vor confrunta la serviciu cu persoane care „îi vor scoate din sărite” și care le pot strica armonia interioară. Pe 15 mai, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 3 iunie, va tranzita casa a IX-a, contribuind, prin argumentele logice și gândirea corectă, stabilă și practică pe care o va insufla nativilor, la susținerea unor ipoteze de lucru, a unor soluții sau a unor principii în cadrul posibilelor discuții profesionale, oficiale sau publice. Cele cinci planete, în tranzit prin zodia Taurului, dintre care cei doi Benefici (Venus și Jupiter), Soarele și Uranus, alături de Mercur, vor avea și alte merite sau virtuți. Astfel, ele vor permite oricărei Fecioare să-și consolideze și să-și susțină cu succes, fie și în contradictoriu, o atitudine, o convingere, un atașament, un crez, o viziune. La rândul lor, ei pot să impresioneze în cadrul unor dezbateri sau întruniri publice prin pregătirea solidă de care vor da dovadă, precum și prin valoarea raționamentelor lor. Între 16 mai, după ora 0:33′, și 17 mai, Luna va tranzita zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn răbdare și metodă, dar și un ascuțit spirit critic manifestat mai ales în relațiile parteneriale.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

În noaptea de 11 mai, context astral nesemnificativ pentru că, în această perioadă de repaus personal, în România va fi noapte iar viața intelectuală, procesele de învățare și asimilare ori de elaborare a unor concepții despre lume și viață nu au cum să se manifeste. Între 11 mai, după ora 06:13′, și 13 mai, la prânz, perioadă destul de inconfortabilă (stres, suprasolicitare, relații interumane și oficiale încordate, ostilități). Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, posibile confruntări între un nativ și unul sau mai mulți prieteni care își arogă dreptul de a decide în numele lor, de a se „așeza” în relație ca și cum ar fi superiorii lor sau le-ar fi superiori din punctul de vedere al pregătirii și al valorii umane ceea ce, firește, nu va trece neobservat de către Balanțe care vor riposta poate nu atât de categoric pe cât ar merita aceia să fie puși la punct dar suficient cât să le atragă atenția că trebuie să-și schimbe conduita. Pe 15 mai, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 3 iunie, va contribui, alături de celelalte planete, aflate în tranzit prin acest semn, la o substanțială inițiativă menită să-i conducă la rezolvarea unei probleme de natură financiară sau patrimonială sau, măcar, la abordarea ei corectă, energică și profitabilă. Posibile înțelegeri „de vorbă bună” care vor stinge un conflict de interes ce îndrepta spre soluționare respectiva cauză unei instanțe. Context pozitiv prin prezența celor doi Benefici (Venus și Jupiter) și a lui Mercur care va susține dialogul, negocierea, logica și abordarea pragmatică. Între 16 mai, după ora 00:33′, și 17 mai, sănătatea va cunoaște o evoluție normală doar că starea de spirit a nativilor va fi morocănoasă, ei nefiind dispuși să trăiască exuberant și intens ci, dimpotrivă, rezervat și protectiv, economisindu-și rezervele de energie. Relațiile parteneriale se vor mai degaja.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 11 mai, informații sporadice care suscită interesul câte unui nativ care se confruntă cu o problemă financiară și a cărei rezolvare se tot amână iar respectiva știre pare să-i ofere o soluție. ADVERTISING Între 11 mai, după ora 06:13′, și 13 mai, la prânz, cei care au peste cincizeci de ani vor trece printr-o etapă în care vor simți nevoia să-și analizeze o serie de idei, convingeri, interese sau atașamente politice, ideologice, culturale sau morale și să vadă în ce măsură pot renunța la unele sau se pot adapta la cadența și direcția noilor mode și viziuni. Mulți, probabil, că vor opune rezistență și nu vor dori să îmbrățișeze cu orice preț idei și premize „revoluționare” de viață. Meditație responsabilă, profundă pe teme majore de viață personală și profesională și în cazul celor mai tineri. Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, activism ideologic sau politic, prezență la manifestări oficiale, nevoie de a ține sub control o situație profesională sau socială ce îi revine, ca atribuție, prin specificul. Pe 15 mai, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 3 iunie, va contribui la reluarea dialogurilor în plan partenerial. Mercur, alături de Soare, Uranus și cei doi Benefici (Venus și Jupiter), va fi un aliat al Scorpionilor în negocieri, consfătuiri, susținere a unor pretenții sau clauze contractuale, abordări juridice, strategii financiare. Nota generală nu va fi de conflict ci, dimpotrivă, de dorință a ambelor părți de a ajunge la o înțelegere fără artificii doar că inițiativa o vor avea partenerii. Între 16 mai, după ora 00:33′, și 17 mai, relațiile personale vor fi marcate de reticență. Scorpionii vor fi mai puțin dispuși să-și deschidă inima prietenilor de al căror caracter sau de a căror condiție umană nu sunt siguri ba, dacă ceva îi va deranja la aceia, îi vor pune la punct fără teama că ar putea strica relația.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 11 mai, tranzit nesemnificativ pentru relațiile parteneriale din perspectiva prezenței Lunii în casa a VII-a într-o perioadă în care, în țara noastră, va fi noapte și activitățile obișnuite vor fi restrânse. ADVERTISING Între 11 mai, după ora 06:13′, și 13 mai, la prânz, unele persoane se pot îngriji de statutul unui bun patrimonial care provine de la familia lor ori care trebuie recuperat; dar, deocamdată, pare să fie vorba mai mult de pământuri, de intenții și de atașamentele față de respective valori funciare sau imobiliare de care trebuie să aibă grijă (mai mult datorie morală decât valorificare materială sau profit bănesc). Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, idei și proiecte care „strălucesc pe hârtie” dar cu șansă minimă de a fi puse în practică pentru că, de cele mai multe ori, vor avea o anvergură care nu poate fi susținută, cu resursele Săgetătorilor. Pe 15 mai, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 3 iunie, va străbate sectorul muncii curente în care se vor afla cinci planete, printre care cei doi Benefici, care vor contribui în mod evident la redresarea unei situații profesionale. Poate fi vorba și de un strop de noroc, de un ajutor, de o circumstață legală (juridică) favorabilă, de un eveniment sau de o conjunctură care, prin condițiile (im)puse îl va avantaja pe un nativ din Săgetător care, astfel, va rezolva ușor o chestiune mai veche în neregulă, un aspect contractual care se izbea de lipsa de solicitudine a angajatorului. În planul sănătății, va urma o perioadă bună în care organismul nativilor despre care vorbim acum va fi avantajat: rezistență la boală, refacere rapidă sau formă fizică bună dacă nu s-a pus problema vreunei afecțiuni. Între 16 mai, după ora 00:33′, și 17 mai, stres legat de activitățile profesionale în context public, oficial unde Săgetătorii vor fi atenți la detalii și bine vor face.


Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

În noaptea de 11 mai, context puțin relevant atât pentru sănătate cât și pentru munca de fiecare zi pe fondul tranzitului Lunii prin Gemeni într-un răstimp când, în România, activitățile curente vor fi întrerupte. Între 11 mai, după ora 06:13′, și 13 mai, la prânz, relațiile parteneriale nu vor cunoaște vreo modificare vizibilă cu excepția cazurilor în care harta natală a câte unui Capricorn va rezona mai intens cu tranzitele momentului. Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, posibilă analiză și evaluare ori reevaluare în lumina evenimentelor de ultimă oră a felului în care nativii ar trebui să se poziționeze față de o chestiune bănească sau patrimonială cu sau fără aspect litigios. Pe 15 mai, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 3 iunie, va contribui la buna comunicare a nativilor cu cei dragi: persoane apropiate lor sufletește și copii. În casa a V-a vor fi cinci planete care vor oferi un prilej de bucurie, de satisfacție ori de reechilibrare interioară. Unele relații par să se stabilizeze ori să intre într-un tipar convenabil tuturor. Cei doi Benefici (Venus și Jupiter), pentru ultima oară împreună, în același semn zodiacal, pentru următorii doisprezece ani, alături de Soare și Uranus pot înlesni aventuri, întâlniri spectaculoase, evoluții memorabile ale unei relații sentimentale sau, de la caz la caz, conceperea unui copil ori nașterea unui copil. Mulți nativi vor dori să se bucure de viață și-și vor propune să dea curs unor dorințe mai vechi de a petrece timpul liber. Între 16 mai, după ora 00:33′, și 17 mai, rezistență la formulele noi de viață profesională sau de integrare socială; Capricornii vor da dovadă de spirit critic accentuat și de radicalism când vor constata că unele idei s-au insinuat deja în viața lor, refuzând să le ia în calcul ca o alternativă modernă. Pe 17 mai, întâmplare cu efect stresant în relațiile cu un membru de familie.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 11 mai, context astral greu de valorificat în scurtul răstimp al nopții cât Luna va tranzita ultimul segment al casei a V-a, din punctul de vedere al creativități și al relațiilor sentimentale. ADVERTISING Între 11 mai, după ora 06:13′, și 13 mai, la prânz, posibile tulburări digestive de scurtă durată și de intensitate redusă; Vărsătorii nu vor fi în mare formă energetică; dimpotrivă, vor dori să se odihnească mai mult, să se ferească de eforturile fizice costisitoare sau de activitățile care nu le fac plăcere. Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, reacții destul de răspicate, uneori chiar stridente, în relația cu unul sau mai mulți parteneri care -ce-i drept!- greșesc și ei prin felul autoritar, imperativ, ultimativ în care își formulează dorințele, intențiile sau invitațiile la dialog pentru rezolvarea unei teme de interes comun. Pe 15 mai, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 3 iunie, va permite reluarea unor dialoguri întrerupte cândva, din varii motive, cu una sau mai multe rude. Alături de Soare, Uranus, Venus și Jupiter, Mercur va contribui la consolidarea unor convingeri, planuri și proiecte privitoare la felul în care ar trebui să se prezinte modul lor de viață în concordanță cu vârsta, nevoile și dorințele lor. Moment al cultivării intereselor domestice, locative, patrimoniale. Între 16 mai, după ora 00:33′, și 17 mai, evaluare realistă a cheltuielilor și a investițiilor pe fondul intenției de a cumpăra, a construi sau a amenaja un spațiu locativ; logica și măsura le vor cenzura elanul inițial al desfășurării unui proiect ambițios. Cei care trăiesc obișnuit se vor gândi cum să împace modul de viață curent cu împlinirea unei dorințe modeste (o scurtă vacanță, achiziționarea unui aparat de uz casnic). Sectorul comunicării este mai destins față de ultimele două săptămâni dar, prin asta, nu e și neapărat armonios.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Context astral total nerelevant pentru cele câteva ori ale nopții de 11 mai cât timp Luna va traversa ultimul segment al casei a IV-a a familiei și a chestiunilor domestice cu excepția unei relații speciale între harta natală a unor nativi și tranzitele momentului. Între 11 mai, după ora 06:13′, și 13 mai, la prânz, viața curentă va fi marcată de accentele emoționale stârnite de amintirile fiecăruia, în funcție de vârstă, de biografie, de evenimentele care le polarizează atenția: o relație afectivă, o aventură, relația cu unul sau toți copiii nativului, creativitatea artistică (dacă nativii sunt artiști sau interpreți); sensibilitate, emotivitate, suplețe afectivă, expresivitate, delicatețe și, nu de puține ori, concesii și slăbiciuni față de dorințele, plăcerile și alinturile celor apropiați. Între 13 mai, după ora 13:36′, și începutul zilei de 16 mai, abordări autoritate ale unor treburi de serviciu. Peștii vor fi cuprinși de mândria de a dovedi cât sunt de valoroși și de vanitatea de a face o demonstrație de competență. Discretă solicitare a axei cardio-vasculare. Pe 15 mai, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 3 iunie, va străbate sectorul învățăturii, al schimbului de informații și al deplasărilor. Alături de Soare, Uranus, Venus și Jupiter, Mercur va alcătui o quintă regală spectaculoasă și profund eficientă pentru Peștii care își vor regăsi, astfel, „pământul de sub picioare” și vor deveni practici, harnici, eficienți, realiști și determinați în proiectele lor. Context excelent pentru cei care trebuie sau doresc, din conștiința a datoriei, să învețe. Cei tineri pot face salturi în atitudinea lor față de școală, obiecte de studiu, efort și seriozitatea abordării unor examene. Între 16 mai, după ora 00:33′, și 17 mai, relațiile parteneriale vor evolua în nota pe care una sau mai multe persoane a impus-o deja, adică, mai comode sau mai dificile.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții