Horoscopul zilei de 30 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 30 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

sâmbătă, 25 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 25 – 31 mai 2024



Horoscop Urania săptămâna 25 – 31 mai 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 25 – 31 mai 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 25 – 31 mai 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

În ziua de 25 mai, nativii își vor face planuri cu privire la felul în care ar putea contacta instituții și persoane importante aflate pe teritoriul altor state pentru a rezolva chestiuni administrative sau legate de studiile și de perfecționarea lor în afara granițelor țării. Posibile prezențe ale Berbecilor în contexte oficiale (curs, conferință, interviu, examen, declarație publică). Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, Berbecii vor aborda cu greutate rigorile unor activități sau decizii pe care trebuie să și le asume. În ziua de 26 mai, Jupiter va intra în zodia Gemenilor. Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală în timp ce prezența ei în tranzit, prin zodia Gemenilor, indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, de inteligență și de capacitatea de comunicare. Deși este numit și „Marele Benefic și Protector”, Jupiter, în zodia Gemenilor, nu se află în cea mai bună ipostază, el fiind, aici, „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în casa a III-a a comunicării, Jupiter va constitui un factor de succes, de cele mai multe ori legat de o oportunitate de moment în planul învățăturii, al acumulării de cunoștințe sau al capacității de a se exprima în public a nativilor. Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, surprize și evenimente care pun într-o lumină nouă una sau mai multe relații de prietenie. Împrejurări speciale în care nativii se vor afla din cauza sau alături de niște persoane apropiate lor. Între 30 mai, după ora 3:33′, și 31 mai, stare psihică bună, dorința de a se detașa de chestiunile solicitante sau obositoare.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

În ziua de 25 mai, oscilații între dorința și capacitatea de punere în practică a unei strategii de recuperare a unei sume sau a unui bun cuvenit ori obținerea unor facilități financiare pe fondul informațiilor la zi. Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, nevoie de echilibru interior prin recurgerea la convingerile și credințele stabile în scara lor de valori pe care își construiesc viața de fiecare zi, dar și idealurile, și proiecțiile profesionale. În ziua de 26 mai, Jupiter va intra în zodia Gemenilor. Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală în timp ce prezența ei prin zodia Gemenilor indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, inteligență și capacitatea de comunicare. Deși este numit și „Marele Benefic și Protector”, Jupiter, în zodia Gemenilor, nu se află în cea mai bună ipostază, el fiind, aici, „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în casa a II-a a banilor obținuți prin efort personal, Jupiter va reprezenta un factor bun de cunoaștere și înțelegere corectă a premiselor care reglementează un contract de muncă, un venit sau o pretenție financiară. Context profitabil pentru câștiguri și salturi financiare. Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, cei născuți în Taur vor dezvolta un soi de teamă față de situațiile neprevăzute care se pot petrece în activitatea lor profesională cu impact asupra unui grup (colegi, specialiști, cunoscuți, public). Între 30 mai, după ora 3:33′, și 31 mai, momente plăcute petrecute alături de prieteni, bună înțelegere, cooperare în zonele de interes ce-i apropie (gusturi, aspirații, proiecte).



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

În ziua de 25 mai, nevoia de restabilire a unei relații parteneriale, a unei afaceri, a unui contract, a unei colaborări sau a unui mod de viață (între soți), dar și de acceptare a unor cadre legale pe baza cărora acestea să poată fi acceptate. Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, nativii vor vădi tendința de a „strânge”, de a aduna, de a colecționa, de a recupera bani și bunuri cuvenite lor care deocamdată au un statut incert ori care sunt puse în discuție într-un context legal de evaluare și administrare a lor. În ziua de 26 mai, Jupiter va intra în zodia Gemenilor. Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală, în timp ce prezența ei prin zodia Gemenilor indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, de inteligență și de capacitatea de comunicare. Deși este numit și „Marele Benefic și Protector”, Jupiter, în zodia Gemenilor, nu se află în cea mai bună ipostază, el fiind, aici, „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în casa I a personalității, Jupiter îi va proteja pe nativi din punct de vedere fizic și îi va ajuta să se plaseze într-un context de viață personală, publică sau profesională care să le permită să-și etaleze calitățile native, precum și să speculeze în mod inteligent șansele și oportunitățile. Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, Gemenii vor avea tendința de a da o notă extravaganță unor planuri și proiecte personale sau profesionale, curajoase, interesante, dar lipsite de simțul măsurii sau al realității. Între 30 mai, după ora 3:33′, și 31 mai, posibile situații agreabile, flatante în plan socioprofesional.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

În ziua de 25 mai, stare de sănătate bună, marcată de un binevenit optimism, de o disponibilitate spre mișcare, spre sport sau spre activitățile practice. Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, Racii s-ar putea confrunta cu răceala, poate chiar cu ostilitatea partenerilor solicitați să se pronunțe pe o temă de interes comun; abordări rigide, neconstructive, chiar dacă motivate pentru una sau alta dintre părți. În ziua de 26 mai, Jupiter va intra în zodia Gemenilor. Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală, în timp ce prezența ei prin zodia Gemenilor indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, de inteligență și de capacitatea de comunicare. Deși este numit și „Marele Benefic și Protector”, Jupiter, în zodia Gemenilor, nu se află în cea mai bună ipostază aici, el fiind „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în a doua casă a sănătății (a XII-a) și a lucrurilor tăinuite, el va contribui în chip spectaculos la descoperirea unor informații secrete, fapte, date sau chiar documente care nu au fost dezvăluite până acum din anumite motive, de către persoane sau chiar de către unele instituții. Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, context mai puțin relevant din punct de vedere astral pentru mecanismele financiare sau patrimoniale de mai mare importanță; la unele persoane, starea de îngrijorare cu privire la viitorul acestor teme materiale s-ar putea accentua. Între 30 mai, după ora 3:33′, și 31 mai, univers de idei și de preocupări superioare, rafinate, profunde și aducătoare de satisfacții mentale, intelectuale, culturale sau artistice.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Pe 25 mai, dialog cu cei apropiați sau dragi nativilor susținut într-o notă corectă, optimistă și plină de bunăvoință. Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, Leii nu vor avea chef de muncă; cu greu se vor mobiliza să facă față activităților curente care vor avea impresia că-i solicită prea mult, dar toate acestea nu vor fi decât impresii subiective. În ziua de 26 mai, Jupiter va intra în zodia Gemenilor. Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală, în timp ce prezența ei prin zodia Gemenilor indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, de inteligență și de capacitatea de comunicare. Deși este numit și „Marele Benefic și Protector”, prezența lui Jupiter în zodia Gemenilor nu se află în cea mai bună ipostază aici, el fiind „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în casa a XI-a a relațiilor de prietenie, el le poate oferi nativilor șansa de a cunoaște multă lume, de a se întâlni cu persoane interesante, oneste, care pot să le dea un sfat înțelept, să-i îndrume, să-i susțină în demersurile lor ori pur și simplu să reverse asupra lor un văl de protecție și de simpatie care să ridice cota stimei de sine, dar și a încrederii celor din jur. Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, context mai șubred pentru dialogurile cu persoanele cu care relațiile sunt cam încordate sau tulburate de disputele pe teme de interes comun. Între 30 mai, după ora 3:33′, și 31 mai, posibil moment „fericit” din punct de vedere financiar; posibilă împlinire a unei dorințe mai vechi, pe care Leii au tot amânat-o pentru că era considerată atunci prea costisitoare.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Pe 25 mai, calcule privitoare la buna administrare a unor bunuri locative sau funciare din perspectiva legislației sau a obligațiilor fiscale ori a disponibilității lor de a cheltui, de a investi, de a cumpăra. Relațiile cu membrii de familie mai în vârstă vor fi corecte, pline de bunăvoință și de amabilitate. Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, oarecare indiferență față de registrul vieții afective, bun control al emoțiilor, comportament corect, dar lipsit de suplețe față de cei dragi (inclusiv față de copii). În ziua de 26 mai, Jupiter va intra în zodia Gemenilor. Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală, în timp ce prezența ei prin zodia Gemenilor indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, de inteligență și de capacitatea de comunicare. Deși este numit și „Marele Benefic și Protector”, prezența lui Jupiter în zodia Gemenilor nu se află în cea mai bună ipostază aici, el fiind „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și de obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în casa a X-a a carierei, el va juca un rol excepțional pentru viața profesională și pentru ascensiunea socială pentru nativii de toate vârstele. Alături de Soare și Venus, el va deschide în aceste zile porțile succesului, ale notorietății, ale premiilor și ale simpatiei publicului larg. Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, mici inconveniente la locul de muncă sau în activitatea profesională curentă. Între 30 mai, după ora 3:33′, și 31 mai, dorința unora de împăcare sau de atenuare a conflictelor se va lovi de poziția antipatică a celorlalți, ostili oricărei concesii sau împăcări în relațiile parteneriale.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

În ziua de 25 mai, preocupări legate de regimul unor acte, documente, aprobări; depunerea unor dosare, memorii, petiții la instituțiile de stat. Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, activități banale, plictisitoare cu excepția unor dispute care se reiau ori se acutizează între nativi și familia din care provin. Pe 26 mai, Jupiter va intra în zodia Gemenilor. Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală în timp ce, prezența ei prin zodia Gemenilor, indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, de inteligență și de capacitatea de comunicare. Totuși, prezența Marelui Benefic în acest semn nu este cea mai bună ipostază, aici, el fiind „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și de obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în casa a IX-a a conștiinței, a pregătirii profesionale superioare și a relațiilor cu străinătatea, Jupiter le va deschide drum pe calea cunoașterii și a valorificării ei prin studii, cărți, cercetare, conferințe, profesorat, mentorat. Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, evenimente care pot scoate la iveală aspecte greu de acceptat în comportamentul unor persoane dragi Balanțelor. Pe fondul trigonului Jupiter/Pluton, unele persoane își pot schimba brusc opiniile sau viziunea care stătea la baza unor proiecte profesionale, mai ales dacă aceștia activează în spațiul artistic, creativ sau interpretativ. Între 30 mai, după ora 03:33′, și 31 mai, stare organică bună, disponibilitate spre abordări neconvenționale în vederea unor reechilibrări psihice; bună receptivitate a organismului la tratamente alternative sau naturiste.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

În ziua de 25 mai, griji cotidiene care impun lectura unor știri, studierea unor documente, aducerea la zi a informațiilor privitoare la legi și prevederi fiscale. Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, nevoie de consolidare a unor cunoștințe prin studiul individual; abandon al activităților cronofage; efort de a se pune la punct cu una sau mai multe materii de studiu din dorința de a se prezenta bine la teste, examene și evaluări, indiferent de vârstă ba, poate, chiar, cu un accent în plus pentru acei maturi care țintesc funcții și/sau un statut profesional superior. Pe 26 mai, Jupiter va intra în zodia Gemenilor. Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală în timp ce, prezența ei prin zodia Gemenilor, indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, de inteligență și de capacitatea de comunicare. Totuși, prezența Marelui Benefic în acest semn nu este cea mai bună ipostază, aici, el fiind „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și de obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în casa a VIII-a a banilor și a bunurilor de valoare supuse unor reglementări sau litigii, el le va permite nativilor să încheie un litigiu mai vechi, să obțină un câștig de cauză, să ajungă la înțelegeri oneste, fără concesii, cedări sau abuzuri. Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, posibile reașezări de statut ale unor bunuri patrimoniale sau funciare ori a condițiilor locative prin înțelegerea „de vorbă bună” sau în urma deciziei unei instituții (perioada favorabilă 30-31 mai). Între 30 mai, după ora 03:33′, și 31 mai, Scorpionii vor fi străbătuți de amintiri, de duioșii, vor fi tandri și plini de farmec.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

În ziua de 25 mai, Luna va continua să traverseze casa I a personalității Săgetătorilor care vor fi, astfel, plini de viață, ambițioși, orgolioși, motivați, activi, încrezători în propriile forțe. Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, interes restrâns pentru cumpărături, cheltuieli sau planuri financiare de mai mare amploare în schimb, destul de mulți dintre nativi se vor concentra pe ideea consolidării veniturilor obținute prin efort personal, prin salarizare sau alte venituri obținute prin bunul plasament al capacității lor de muncă și pregătire profesională. Secvența deschisă acum își poate găsi o rezolvare interesantă în urma unor discuții pe acestă temă purtate între 30 și 31 mai. Pe 26 mai, Jupiter va intra în zodia Gemenilor. Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală în timp ce, prezența ei prin zodia Gemenilor, indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, de inteligență și de capacitatea de comunicare. Totuși, prezența Marelui Benefic, în acest semn, nu reprezintă cea mai bună ipostază, aici, el fiind „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și de obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în casa a VII-a a relațiilor parteneriale, Jupiter va avea tendința să introducă o notă de onestitate, de corectitudine, de legalitate sau de moralitate în toate abordările care privesc o înțelegere, o asociere, o colaborare, un contract, o tranzacție, o dispută sau chiar un divorț ori un proces. Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, informații care stârnesc mirarea sau îndoiala cu privire la veridicitatea lor. Între 30 mai, după ora 03:33′, și 31 mai, nevoie de confort și tihnă domestică.


Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Pe 25 mai, influențe astrale asupra toracelui (brațe, antebrațe, umeri, clavicule, stern, coloană vertebrală, sistem respirator) și a funcțiilor cognitive (gândire, logică, scriere și exprimare verbală). Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală, în timp ce, prezența ei în zodia Gemenilor, din 26 mai, indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, de rațiune, de inteligență și de capacitatea de comunicare. Totuși, prezența Marelui Benefic nu reprezintă cea mai bună ipostază, aici, el fiind „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și de obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în casa sănătății, Jupiter va exercita o protecție pentru corpul fizic, va permite atingerea unei robusteți fiziologice, recăpătarea chefului de viață și a rezistenței la boli și tulburări interioare (enervare, stres, suprasolicitare, emoții negative). Jupiter ar trebui „să facă dreptate”, să reglementeze, să introducă ordinea și disciplina în relațiile de muncă, normalitatea și adecvarea în felul în care sunt prevăzute încadrările salariale; multe persoane pot câștiga în instanță litigiile de muncă. Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, chestiuni personale care impun rezistență la încercările nervoase, luptă cu piedicile de tot felul (umane sau instituționale). Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, efort depus pentru a rezolva o chestiune financiară dar și una sau mai multe idei interesante care le pot veni în ajutor; posibilă surpriză bănească în directă legătură cu sectorul muncii. Între 30 mai, după ora 03:33′, și 31 mai, dialoguri plăcute, momente de destindere, conversații agreabile.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

În ziua de 25 mai, Vărsătorii vor stabili numeroase contactate umane pe diferite căi: prin viu grai, prin scris, prin metode moderne de comunicare; de cele mai multe ori, va fi vorba de activități comune din care divertismentul nu va fi exclus. Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, meditație, nevoie de a se pune ordine în gânduri, recalibrări interioare în urma unor evenimente care au răscolit premize mai vechi, sentimente și evaluări care acum, trebuie ori pot să fie ajustate în funcție de noutățile survenite ori de percepțiile decantate de-a lungul timpului. Pe 26 mai, Jupiter va intra în zodia Gemenilor. Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală în timp ce, prezența ei în zodia Gemenilor, indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, de inteligență și de capacitatea de comunicare. Totuși, prezența Marelui Benefic nu reprezintă cea mai bună ipostază, aici, el fiind „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și de obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în casa a V-a a sentimentelor, emoțiilor și a relațiilor dintre părinții Vărsător și copiii lor, Jupiter va constitui un factor de bucurie, de entuziasm dar și de ordine în gândire și decizii. Dialogul va fi principala cale de a se ajunge la adevăr și, prin asta, la o mai bună cunoaștere reciprocă, la înțelegere, la încredere și respect. Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, Luna se va afla în tranzit prin Vărsător și le va da celor care s-au născut în acest semn inspirație, imaginație și spontaneitate. Între 30 mai, după ora 03:33′, și 31 mai, sectorul banilor pare să nu fie o problemă sau pare să permită o abordare rezervată și adecvată.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

În ziua de 25 mai, activități profesionale intense. Între 25 mai, după ora 18:36′, și sfârșitul zilei de 27 mai, atitudine principială, corectă dar destul de severă în fața derapajelor de comportament ale unor cunoscuți; uneori, Peștii vor renunța să participe la activități și la evenimente la care știu că vor participa și acele persoane care îi pot indispune, stricându-le ziua (seara, distracția, buna dispoziție, liniștea). Pe 26 mai, Jupiter va intra în zodia Gemenilor. Această planetă indică modul în care nativii încearcă să se dezvolte și să se împlinească în funcție de semnificația semnului zodiacal în care se afla în momentul nașterii, în harta natală în timp ce, prezența ei prin zodia Gemenilor, indică modul de afirmare și de dezvoltare personală legat de gândire, de inteligență și de capacitatea de comunicare. Totuși, prezența Marelui Benefic nu reprezintă cea mai bună ipostază, aici, el fiind „în cădere”, multe dintre virtuțile lui fiind atenuate de piedicile și de obstacolele de moment ori de tendințele speculative. Plasat, până pe 10 iunie 2025, în casa a IV-a a relațiilor de familie și a treburilor domestice, Jupiter va tempera excesele, va permite o reabilitare a relațiilor cu rudele, compromise de neînțelegeri și conflicte. În această perioadă, el va fi chiar constructiv. Între 27 mai, după ora 23:45′, și începutul zilei de 30 mai, posibile momente de neliniște sau de nesiguranță în fața unor evenimente care se derulează în cascadă și care nu le permit nativilor să le evalueze pe îndelete. Între 30 mai, după ora 03:33′, și 31 mai, Luna se va afla în tranzit prin zodia Peștilor și le va celor care s-au născut în acest semn un plus de sensibilitate și de extrasenzorialitate, de fantezie și de inspirație care pot fi utile în cazul celor care se exprimă în domeniul artei, al literaturii, al filosofiei, al psihologiei, al moralei, religiei și al spiritualității.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții