Horoscopul zilei de 30 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 30 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

sâmbătă, 25 mai 2024

Horoscopul de Weekend General



Horoscop General pentru weekend mai 2024 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Horoscop General de weekend mai 2024. Ce ne rezervă astrele? Iata horoscopul de weekend 24-26 mai 2024, scaldat de influente astrale majore. Planeta iubirii, Venus, formeaza un trigon cu misteriosul Pluto sambata, iar pasiunea atinge apogeul. Socializeaza strategic! Te-ai putea alinia cu o persoana bine conectata sau sa intalnesti pe cineva intrigant printr-o conexiune mutuala. Tot sambata, norocosul Jupiter paraseste Taurul si incepe o calatorie de un an prin Gemeni. Bine ai venit intr-o noua era palpitanta si expansiva! Din 16 mai 2023, aventurosul Jupiter a parcurs Taurul practic si orientat spre bani. Sambata, cand planeta cu pete rosii incepe o calatorie de un an prin Gemeni, ideile si intelectul devin moneda cosmica dominanta. In timp ce Jupiter e aici pana pe 9 iunie 2025, gandeste-te la mesajul pe care vrei sa-l transmiti lumii – si incepe sa-l raspandesti! Dar nu incepe sa vorbesti fara sa-ti dai seama bine de cuvintele tale.


Horoscop weekend Berbec

Horoscop Urania Berbec

Tu stii bine ca vorbele si gandurile tale trebuie dovedite prin actiuni pure si simple. Viata iti rasplateste pe cei care sunt suficient de curajosi sa stea drepti pentru ei insisi dar doar daca sunt si dispusi sa mearga acel kilometru in plus si sa isi asume raspunderea pentru tot ce s-a intamplat pana acum in viata lor. Nu fii prea orgolios sa iti recunosti greselile si sa le infrunti chiar cand ele tin doar de respectul de sine pe care nu l-ai avut candva. Mergi incet si sigur spre ce ti-ai propus in loc sa tot pui la indoiala puterea prin cuvintele altora. Nimeni nu intelege magia creata de tine cu adevarat in afara de tine.

Horoscop weekend Taur

Horoscop Urania Taur

Un weekend foarte important ca sa iti refaci energia. Chiar a sosit timpul sa te debarasezi si sa depasesti acele energii ce te-au tras in jos in ultimul timp. Nu are sens sa ramai blocat cand tu stii unde trebuie sa te duci si ce ai de facut ca sa ajungi unde ti-ai propus. Poate crezi ca satisfactia ta e prea indepartata, dar asta nu inseamna ca nu poate veni imediat dupa primul colt daca esti pe drumul bun. Ai incredere in Univers, in scopul tau aici pe lume, imaginandu-ti o mare retea de energie ce ne conecteaza pe toti in unitate. Esti Una cu restul omenirii si ai nevoie sa dai putere intregului sistem ce te inconjoara, pentru ca asa vei gasi puterea din tine.





Horoscop weekend Gemeni

Horoscop Urania Gemeni

Un weekend plin de activitati, si vesele si distractive, dar atentie si la cele riscante ce iti solicita atentia deplina. Nu lasa stresul sa te copleseasca. Mai bine ridica-te deasupra oricaror batalii interne ce te fac anxios sau speriat. Inconjoara-te cu oameni pozitivi si cu vointa care iti stiu valoarea si vor sa fie cot la cot cu tine. Schimbarile vor urma un curs pozitiv si tu simti asta in adancul inimii. Ai incredere ca viata este pe cale sa iti dea bucurii dupa munca ultimelor luni. Fa-ti timp suficient sa te odihnesti si te vei misca cu flexibilitate si usurinta prin fiecare zi.

Horoscop weekend Rac

Horoscop Urania Rac

Un weekend in care sa fii atent la energia cuvintelor rostite. Fii atent ce spui, gandeste-te la ce ai citit, fii constient ca intotdeauna poti gasi un sens ascuns printre randuri care poate si descifrat si recunoscut pentru ce este cu adevarat. Frica iti poate face relatiile mai dificile. Daca timpul schimbarii a sosit, nu ii rezista. In schimb, incearca sa dai drumul si asigura-te ca te simti in siguranta in cercul tau social si langa oamenii care tin la tine.







Horoscop weekend Leu

Horoscop Urania Leu

Un weekend in care vei beneficia de rezultate incredibile a oricarei colaborari de echipa si creative, in special pe subiecte pe care incercai sa te descurci singur. Comunica deschis orice subiect important, ca sa te poti gandi si la calitatea sa si la cum sa il pui in practica. Vor avea loc niste schimbari in viitorul apropiat si trebuie sa fii satisfacut de rezultate. Esti mult mai rapid si mai studios decat ai fost de ceva timp. Foloseste zilele pentru a-ti pune la punct viitoarea rutina si ce ai de facut ca totul sa mearga excelent pana la finele anului.





Horoscop weekend Fecioară

Horoscop Urania Fecioara

Abia ai intrat intr-o noua faza si ai nevoie de sustinere de la oameni ca sa iti atingi deplinul potential. Despre asta este weekendul tau. Fii constient ce posibilitati ai si deschide-ti inima, gaseste cai sa comunici pe indelete cu oamenii. Rezolva orice neintelegeri ce ti-au stat in cale. Fa orice pasi simti ca sa ajungi la destinatie. Emotiile vor fi active si dominante. Nu lasa momentele de suflet sa treaca pe langa tine si lupta pentru tot ce ai in inima ta. Nu e timp mai bun sa actionezi decat cel pe care il traiesti acum.

Horoscop weekend Balanță

Horoscop Urania Balanță

Vrei sa te distrezi in weekend si te tenteaza ideea sa o faci la domiciliul tau ? Nu trebuie sa te coste o avere sa fii gazda pentru ca poti face sau comanda ceva delicios si simplu care sa fie o incantare pentru persoana iubita. Un focus activ pe zona ta de romantism din harta astrala te poate gasi gata si in forma sa petreci mai mult timp alaturi de fiinta pentru care iti bate inima mai tare. Daca e cineva ce te intereseaza, nu strica sa spargi gheata si sa incepeti sa vorbiti mai mult. Abordeaza umorul ; razi si lasa-te sedus de o gluma buna si de tot ce se poat dezvolta de aici. Poate ca preferi sa vina pe la tine, dar daca nu faci niste pasi spre el/ea sigur nu se va intampla nimic. “Daca poti face o femeie sa rada, o poti face sa faca orice.”






Horoscop weekend Scorpion

Horoscop Urania Scorpion

Accentul pe care astrele te sustin sa il pui pe placeri te poate incuraja sa iti pui deoparte responsabilitatile in acest weekend si sa te bucuri de timp in afara casei, biroului, muncii, poate chiar in vacanta. Verifica detaliile daca te intalnesti cu persoana iubita sau cu prieteni in caz ca esti singur, pentru ca sunt aspecte de neclaritate care te pot face sa incurci intalnirile, sa uiti unele detalii sau cine stie ce sa mai apara din pricina unei stari de confuzie. Acum iti va fi mai usor sa iti discuti sentimentele cu persoana pentru care iti bate inima, deci nu ezita. Daca esti intr-o relatie demult si sentimentele iti sunt clar comunicate, discutati orice va sta pe inima in cuplu. “Dragostea este acea stare in care fericirea unei alte persoane este esentiala pentru propria ta fericire.”

Horoscop weekend Săgetător

Horoscop Urania Săgetător

O noua relatie are toata sustinerea astrala sa infloreasca daca pentru tine este o prioritate sa ai o noua relatie desigur. Daca da, recompensele vor merita eforturile pe care le depui in aceasta directie. Iti vine sa scrii un mail sau un mesaj pasional si convingator ? Ar putea crea o impresie deosebita, intr-adevar. Daca tu esti cel ce primesti un asemenea mesaj, ia tot ce auzi si citesti cu putina precautie. Chiar daca persoana iubita pare convingatoare, este nevoie de mai mult decat de cuvinte ca dragostea sa isi dovedeasca existenta. “Iubeste total, ai incredere partial si nu face rau nimanui in amor.”




Horoscop weekend Capricorn

Horoscop Urania Capricorn

In acest weekend, amorul si banii se intersecteaza in ceea ce te priveste. Esti intr-o relatie ? Ai grija la finantele tale pentru ca este posibil sa ai nevoie de mai multi bani, in special daca sunteti implicati impreuna intr-un proiect si sunt costuri serioase implicate. Peisajul cosmic sugereaza ca vei avea mai putin stres daca in paralel cu clipele petrecute cu persoana draga ai mintea focusata pe banii tai. Esti in faza de intalnire de amor ? Poti fi atras de cineva care e sensibil la cadouri si care pare foarte “cazut pe spate” pentru tine. Doar asigura-te ca nu are interese ascunse ; in rest, nu e nimic rau in a cheltui pentru persoana pentru care iti bate inima atat cat iti permite buzunarul. Vorba cantecului Andrei : “Banii nu aduc fericirea, dar te ajuta sa intretii iubirea”.

Horoscop weekend Vărsător

Horoscop Urania Vărsător

Desi te poti intelege bine cu cineva si simti fericit in compania sa, este la fel de important sa incerci sa cunosti persoana mai bine inainte de a incerca orice miscari romantice suplimentare ce te implica afectiv mai adanc. Esti tentat sa pui un strat de gloss sau ceata peste acele zone din trecutul partenerului sau interesului tau amoros daca persoana are o dificultate sa iti vorbeasca despre ce a fost. Si intotdeauna exista intrebarea daca persoana pe care o iubesti este cu adevarat ceea ce pare a fi. Poate ca asa si este, dar a fi sigur de asta nu are ce sa strice. “Te iubesc fara sa stiu cum sau de cand sau de unde. Te iubesc simplu, fara probleme sau orgolii : te iubesc in acest fel pentru ca nu stiu alt mod de a te iubi decat cel in care nu exista un tu sau un eu ci doar pana ta peste pieptul meu, asa de intim incat adorm numai uitandu-ma in ochii tai.”




Horoscop weekend Pești

Horoscop Urania Pești

O stare de spirit generoasa sub care vei fi tot weekendul te incurajeaza sa degaji sustinere, dovezi de amor si buna dispozitie spre persoana iubita dar si spre prieteni si familie. Fii atent insa sa nu se interpreteze gresit drept loialitate. Faci ce faci pentru ca asa simti nu pentru ca ai obligatii. Faci ce fac pentru ca iubesti si nu esti indiferent, nu pentru ca trebuie. Asta inseamna iubire neconditionata. Asigura-te ca persoana iubita tine la tine asa de mult precum o faci si tu inainte sa duci relatia mai departe, mai profund. Nu te grabi insa sa iti faci sentimentele cunoscute prea curand. “Opusul dragostei nu este ura ci este indiferenta. Opusul artei nu este uratenia ci este indiferenta. Opusul credintei nu este erezia ci este indiferenta. Iar opusul vietii nu este moartea, ci este indiferenta.”

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții