Horoscopul zilei de 4 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 4 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

marți, 28 mai 2024

Horoscopul vesel pentru Mame în funcție de zodie.



Horoscopul vesel pentru Mame în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop vesel pentru Mamele din Berbec

Mama din Berbec este ambitioasa, luptatoare, energica si isi doreste totul pentru copilul ei, de aceea adeseori este prinsa de agentii de paza ai supermarketurilor cu jucarii ascunse sub haine. Se implica si in alte activitati cu membri ai familiei pe care ii invata si coordoneaza in activitati ce presupun jaful, rapirea sau cersitul la coltul strazii. Asta si pentru ca ii place sa detina controlul si are mari aspiratii in ceea ce ii priveste pe cei mici care ii vor asigura viitorul la batranete.

Horoscop vesel pentru Mamele din Taur

Mama din Taur este cea mai buna mama, deoarece este rabdatoare, cu picioarele pe pamant, adica sa fereasca sfantul sa se ia cineva de copii ei ca ii desfigureaza in bataie, este neobosita atunci cand e vorba de familia ei, mereu cu zambetul tamp pe buze pentru cei dragi carora le va oferi intotdeauna copilului afectiunea, intelegerea, siguranta, stabilitatea de care cel mic are atata nevoie. Fiind o mare iubitoare a naturii isi va duce copiii cat mai departe de casa, in inima muntilor unde ii va abandona sau le va da un branci in prapastie. Mare atentie la incapatanarea specifica zodiei, care, atunci cand se intalneste cu incapatanarea caracteristica copilului care va incerca sa se intoarca acasa, va provoca scantei.

Horoscop vesel pentru Mamele din Gemeni

Mama din Gemeni este vesela si deschisa mai ales dupa ce trage ceva pe nas sau cateva pahare de tarie, devenind astfel cel mai bun partener de discutii pentru copilul sau pe care il va asculta cu atentie si ii va cere detalii deoarece in stare de transa intelege greu sau deloc. Dornica ea insasi sa testeze bauturi noi, ii va insufla si celui mic aceasta dorinta. Datorita umorului sau involuntar va aduce mereu o atmosfera vesela. Visatoare incurabila, va trebui din cand in cand sa revina cu picioarele pe pamant si sa impuna reguli copilului, adica bautura este doar pentru adulti.




Horoscop vesel pentru Mamele din Rac

Mama din Rac este sensibila, grijulie, dedicata trup si suflet familiei si mai ales copilului, fiind mereu acolo unde trebuie altoit un copil. Este extrem de protectoare si are mereu tendinta sa exagereze, de aceea ar putea sa-l lase sa vada soarele si sa iasa afara din casa macar odata pe luna. Copii mamei Rac au toate sansele sa devina smiorcaitii vietii ce nu sunt in stare sa faca nimic, deoarece "ei nu pot".

Horoscop vesel pentru Mamele din Leu

Mama din Leu este copilaroasa, motiv pentru care va fi partenerul de joaca ideal pentru copilul sau, stiind cum sa fie mereu la nivelul acestuia deoarece a dat in mintea copiilor. Stralucitoare, mandra, ii place sa iasa in evidenta, de aceea exista riscul sa il domine pe cel mic, dominare manifestata prin lovirea celui mic cu capul de calorifer, agatarea inafara balconului si legatul cu mainile la spate cu sarma ghimpata. Daca va reusi sa gaseasca o cale de mijloc, adica sa-si indrepte metodele macabre si asupra sotului va avea o viata fericita.




Horoscop vesel pentru Mamele din Fecioară

Mama din Fecioara este extrem de organizata si atenta la fiecare detaliu, nu se va abate de la regulile de disciplina si va dori sa ii ofere copilului sau o educatie ca la carte, matrerializata prin vanatai, arsuri cu lampa de gaz, alungarea de acasa sau legarea cu mainile la spate de calorifer. Ipohondra si obsedata de curatenie, va dezinfecta cam toate obiectele din preajma copilului, bineinteles ca dezinfectarea va fi efectuata cu aruncatorul de flacari.

Horoscop vesel pentru Mamele din Balanță

Mama din Balanta este extrem de calma si pacifista, probabil si datotrita dozei marite pe care o trage pe nas zilnic. Mama Balanta isi educa copilul cu vorba buna, fara pedepse, fara voci ridicate, fara interdictii, astfel ca personalitatea copilului se poate dezvolta fara restrictii. Echilibrata din fire, mama Balanta va sti cand sa fie alaturi de copilul sau, dar si cand sa se lase atrasa in fumurile vietii, ajutandu-l astfel sa se dezvolte si sa porneasca pe cont propriu ca distribuitor de iarba.


Horoscop vesel pentru Mamele din Scorpion

Mama din Scorpion este intuitiva, va simti mereu ce se intampla cu cel mic si va sti cum sa actioneze pentru a rezolva toate problemele. Hotarata, are tendinta sa ia decizii in numele copilului, astfel ii va alege amicii, culoarea la lenjerie si parteneri de viata cand cresc mari. Iubitoare de discutii profunde, sau mai exact barfitoare de frunte, va aborda subiecte serioase pe care le va intoarce pe toate partile alaturi de juniorul sau care, daca face greseala sa nu fie de acord devine extrem de razbunatoare.

Horoscop vesel pentru Mamele din Săgetător

Mama din Sagetator este o optimista incurabila, care ii va insufla si copilului aceasta trasatura ce nu il va ajuta pe copil in viata, deoarece acesta va crede ca i se cuvine totul si ca un lucru nefacut azi va fi facut maine de altcineva. Vesela si pusa mereu pe sotii, va fi mama cea mai puturoasa din tot horoscopul, insa o mama careia nu-i va fi frica de sarcini deoarece stie cum sa le dribleze.

Horoscop vesel pentru Mamele din Capricorn

Mama din Capricorn este extrem de serioasa si isi va trata copiii ca in armata, adica trezirea la ora exacta, inviorare, antrenament si bromura in ceai. Fiind o mama responsabila, va face tot ce ii sta in putinta pentru a-si implini visurile si a face din copii ceea ce doreste ea. Ca sa profite din plin de timpul sau, trebuie sa invete sa nu se piarda in detalii, adica sa nu mai piarda vremea cu explicatii si sa le aplice meode corective din prima.

Horoscop vesel pentru Mamele din Vărsător

Mama din Varsator este o adevarata nonconformista,care nu va merge pe carari batatorite: ea isi va incuraja copii sa-si urmeze calea, oferindu-i toata libertatea de care are nevoie, de aceea nu e de mirare ca adeseori copiii acestora devin infractorii societatii. Angajata in fel de fel de proiecte, mama Varsator ar trebui sa lase totul uneori si sa se concentreze doar pe copilul sau, care, mai ales la inceput de drum, are nevoie de incurajari.





Horoscop vesel pentru Mamele din Pești

Mama din Pesti are o fire extrem de sensibila, care va creste un mic artist, care va putea mazgali peretii, va putea urla si tavali pe jos deoarece se considera ca doar asa ii va scoate in evidenta personalitatea. In casa mamei Pesti va fi mai mereu o atmosfera de poveste, adica orice este permis ca doar este copilul ei, insa n-ar fi rau ca, din cand in cand, toata lumea sa coboare cu picioarele pe pamant, in lumea reala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții