Aspecte Astrologice toamna lui 2024

Horoscopul special Horoscopul toamnei 2024. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

miercuri, 22 mai 2024

Mesajul zilei de azi 23 mai 2024



Mesajul zilei de 23 mai 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 23 mai 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta



Unii dintre acești bărbați nu le-au spus niciodată că își doresc o relație serioasă, nu le-au spus niciodată că le iubesc, chiar dacă sunt împreună de luni sau ani de zile, dar acele femei consideră că dacă fac sex și își țin companie de ceva timp înseamnă că au o relație serioasă. Alți bărbați le mint pe femei că le iubesc și că își doresc o relație serioasă, dar amână la nesfârșit momentul în care să-și asume un angajament clar. În ambele cazuri, dacă sunt sincere, femeile respective vor recunoaște că au simțit că acel bărbat nu este pe deplin implicat în relație, că nu investește în relație la fel de mult timp/ energie/ sentimente pe cât investesc ele.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 23 mai 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

CEI MAI BUNI PRIETENI APROAPE DE TINE

“Prietenii adevarati stau unul langa celalalt si la bine si la greu, orice ar fi.” Acest mesaj iti transmite ca ai nevoie sa petreci timp cu un prieten drag. Poate ca ai avut o cearta cu cineva sau unul din prietenii tai are nevoie de o atentie speciala acum. Fa-ti timp azi sa contactezi persoana care iti vine in minte si sa impartasiti reciproc sentimentele. Timpul pe care il impartiti este un cadou mare pentru fiecare dintre voi. Deasemenea, va ajuta mult sa deveniti mai apropiati. Uneori te poti simti singur in lume. In asemenea momente, tine minte ca mereu ai ingerii aproape de tine. Cere-le sa te ajute cu prieteniile tale umane. Ingerii iti pot aduce prieteni noi in viata ta pe care sa ii placi cu adevarat. Ei te ajuta sa te simti fericit atunci cand simti tristetea sau singuratatea, dandu-ti motive sa fii bine. Tot ce ai de facut este sa te gandesti la ei si sa ii rogi in intentie ce vrei si ei te vor ajuta de indata. Cu totii avem nevoie de prieteni si a petrece timp cu ei este felul in care oamenii ne devin buni prieteni. Deci mergi chiar azi spre oamenii pe care ii placi. Vorbeste despre sentimentele tale, joaca jocuri, razi, mergi la o plimbare, mancati pranzul impreuna sau doar stati linistiti in tacere in aer liber, unul langa altul, privind norii cum trec. Nu conteaza ce faci, important este sa faci asta cu cel mai bun prieten alaturi de tine.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

SIMPLITATE

“Pune-ti energia in lucrurile de baza si da drumul excesului.” Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail iti transmite ca lucrurile au devenit cam complexe pentru tine in ultimul timp. Este timpul sa faci un pas in spate si sa te focusezi pe ceea ce stii cu siguranta. De exemplu, ce vrei cu adevarat? Ce stii sigur ca nu vrei? Acestea sunt lucruri de baza care te ajuta sa iti raspunzi la marile intrebari de mai tarziu. Ai mai primit acest mesaj pentru ca exista o nevoie sa faci curatenie intr-un anumit sector din viata ta – fie ca e vorba de camera ta, de un dulap sau de o relatie toxica si plina de lucruri nepotrivite pentru tine. Atunci cand cureti spatiul din preajma ta, mintea se simte mai clara si focusata. Si nivelul de energie iti creste. Mesajul mai inseamna si ca incerci prea tare la un proiect. Trebuie sa iti pui energia la lucrurile de baza din el iar restul vine de la sine asa cum trebuie sa vina.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

CURIOZITATE

“Incepe un nou proiect pe un subiect care iti starneste curiozitatea..” Ce iti trezeste curiozitatea, intrebarile despre viata? Despre ce ti-ar placea sa inveti mai multe? Curiozitatea este ca o harta pentru drum care te ajuta sa stii mai multe despre directia preferata de sufletul tau. Esti curios in mod natural despre domeniile vietii care au legatura cu misiunea divinia pentru care ai venit pe Pamant. Urmareste-ti gandurile si actiunile ca sa ai o mai buna constientizare despre ce te face sa fii curios. Observa care sunt acele subiecte care te entuziasmeaza, ce iti capteaza atentia la alti oameni. Prietenii tai apropiati si membrii de familie iti pot oferi observatiile lor despre ce apreciaza ei la tine ca te face sa fii interesat si curios, explorator si dornic de a sti si invata mai mult. De exemplu, poti fi fascinat de stiinta, de vreme, de animale, de inot, de istoria egipteana sau de orice alt domeniu de viata. Acest mesaj te indeamna sa incepi un proiect personal care sa iti permita sa inveti mai multe despre pasiunea ta. Fa-ti timp sa citesti despre domeniile de interes, sa te uiti la videouri si filme, fa tu un experiment care sa te ajute sa afli mai mult. Cine stie, poate chiar tu vei fi una din persoanele care isi aduce contributia in vreun fel pe respectivul domeniu. Cu alte cuvinte, foloseste-ti curiozitatea ca indicator si combustibil ca sa mergi mai departe in directia misiunii sufletului tau.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

DA DRUMUL STRESULUI

“Nu prelua asupra ta stresul altor oameni. Expira-l pe tot acum.” Corpul tau este stresat pentru ca oamenii din jurul tau sunt prea apropiati de tine cu intreaga lor energie si cu problemele lor. Asta te face sa te gandesti ca tu esti persoana stresata cand de fapt este vorba de altii. Stresul are efecte negative asupra ta, te face sa fii trist sau furios si, adunat in timp si nerezolvat, iti imbolnaveste trupul pentru ca te tine decuplat de la sursa de energie care iti intretine sanatatea si starea de bine mentala si emotionala. Din cauza stresului poti sa ai si dificultatea de a dormi bine. Este momentul sa rezolvi astea. Stresul poate inrautati lucrurile, deci este important sa ii dai drumul. Respira adanc aer proaspat si gandeste-te in acest timp la toate lucrurile care te-au facut sa te simti stresat. Apoi sufla-le constient in afara ta si ingerii le vor lua si rezolva sau dizolva. Intinde-ti bratele si picioarele ca si corpul sa elibereze stresul. Acum, gandeste-te la ceva ce te face sa te simti fericit. Poti vorbi si cu un prieten sau petrece timp cu un animal de companie ca sa simti o stare buna. Chiar nu esti nevoit sa simti stres, furie, frica sau tristete. Tu ai puterea sa iti schimbi aceste ganduri si trairi cu unele pozitive. Ingerii spera ca vei alege chiar acum sa te simti cat se poate de bine.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

MESAJ DE IUBIRE DE LA PARINTII TAI

“Indiferent ce a fost, este sau va fi, mama si tatal tau te iubesc asa de mult cat pot fi in stare!”Acest mesaj iti transmite de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai de protectie faptul ca mama si tatal tau te iubesc chiar daca nu mereu reusesti sa le simti dragostea. Fiecare om isi arata iubirea in moduri diferite – de exemplu, unii oameni arata ca le pasa prin actiuni, cum ar fi sa iti dea lucruri sau sa incerce sa te ajute. Alti oameni exprima iubirea prin ceea ce spun sau scriu. Altii o fac prin gesturi fizice, imbratisari, pupaturi, atingeri. Altii o fac petrecand mai mult timp impreuna cu persoana iubita. Daca mama si tatal tau isi manifesta iubirea in feluri pe care nu le intelegi, poti vorbi cu ei despre aceste sentimente. Legatura dintre parinti si copii nu poate fi rupta vreodata, indiferent ce se intampla si daca mai sunt toti pe acelasi plan fizic sau nu. Chiar si cand exista furie, parintii si copiii tot se iubesc adanc in inima. Daca te focusezi pe aceasta iubire care exista, ea va deveni si mai puternica si te ajuta sa te simti mult mai bine. Daca parintii sunt furiosi unul pe altul sau ai amintiri din copilarie cand asa erau, tot poti alege sa ii iubesti in mod egal. Nu trebuie sa iei partea unuia. Toti oamenii au ceva bun in ei pentru care merita iubire. Iubirea ta pentru ei este puternica chiar daca nu ii vezi pe ambii foarte mult si in mod egal. Focuseaza-te pe tot ce e bun despre mama ta si despre tatal tau si astfel deschizi canalul de iubire spre ei care se intalneste cu canalul lor de iubire spre tine. asa vei putea sa le simti iubirea, indiferent daca mai sunt sau nu in viata. Iubirea nu moare niciodata.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

GANDURI FERICITE

“Ca sa te simti mai fericit chiar acum, gandeste-te la o amintire sau la orice care te face sa zambesti!” Arhanghelul Mihail si ingerii sai iti spun ca fericirea este chiar simplu de obtinut: ea vine din a gandi constant ganduri fericite. Ai primit acest mesaj pentru ca ei iti spun ca in ultimul timp ai gandit unele ganduri care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu fericirea. Ei vor sa te ajute sa iti intorci viata spre bine prin schimbarea modului tau de a gandi. Iti amintesti clipe din trecut, din copilarie, cand te-ai simtit cu adevarat fericit(a) si in siguranta? Gandeste-te acum la o amintire si simte-o in tot corpul tau. Chiar daca unele lucruri triste au loc acum in viata ta, tu ai puterea sa iti duci viata spre bine gandind ganduri de bine. Cu cat esti mai fericit, mai intai in mintea ta, cu atat mai repede lucrurile vor fi bune in viata ta. Fericirea este o energie magica care atrage experiente placute spre tine, deci nu amana sa alegi si sa mentii ganduri bune. Acest mesaj iti cere totodata sa ai ganduri bune si despre alti oameni. Tu poti oricand alege sa vezi binele sau raul legat de alti oameni. Ca sa ai relatii mai bune, focuseaza-te pe binele din tine si din altii, indiferent cum este relatia sau parerea ta despre ei. Poti aduce mai mult bine in lume fiind tu o persoana vesela. Cand esti astfel, tu cresti starea de spirit in cei cu care esti in contact. Ce ganduri vesele poti gandi acum? Bucura-te de ele!

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

IUBIRE

“Raspunsul pe care il cauti este iubirea.” Acest mesaj ajunge astazi la tine pentru ca Arhanghelul Mihail si ingerii sai doresc ca tu sa stii ca cel mai puternic raspuns dar si cel mai simplu la orice intrebare este iubirea – iubirea pura, divina, vindecatoare. Iti poti vindeca o situatie curenta actionand mai iubitor spre altii. Poti sa le spui mai des: Te iubesc. Chiar si sa mentii sentimente de iubire spre altii este un mod puternic de a vindeca relatia voastra. Poti trimite iubire spre oricine este in nevoie, simtind cum iese dragoste din inima ta si merge ca un val spre acea persoana. Totodata, esti solicitat prin acest mesaj sa ii inveti si pe altii despre puterea iubirii. O poti face in multe forme. Poti vorbi, scrie sau canta despre asta. Poti desena, fotografia sau picta ceva ce exprima iubire. Poti face pe cineva sa rada ca sa isi deschida inima sau sa inspiri pe cineva prin propriul tau exemplu de a trai viata in iubire. Acest mesaj mai poate sa insemne ca o alta persoana te iubeste foarte mult dar nu stie cum sa iti arate sau sa iti spuna ce simte. Tine minte ca nu toata lumea este confortabila sa simta sentimente puternice. Compasiunea este parte din iubire ceea ce inseamna sa fii deschis la faptul ca suntem diferiti si sa accepti asta.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

MUNCA IN ECHIPA

“Munceste cu alti oameni ca sa obtii succesul intr-o situatie.” O situatie din prezentul tau se va rezolva de la sine cu ajutorul implicarii oamenilor. Ai nevoie sa fii parte dintr-o echipa ca sa obtii succesul in cel mai bun mod posibil. Munca de echipa inseamna ca fiecare imparte munca si distractia. Mai inseamna sa te gandesti si sa iti pese de sentimentele altor oameni, dar si de obiectivul comun al grupului. Acest mesaj iti cere sa fii un bun membru de echipa. Mai intai, fii deschis sa ceri altor oameni ajutor la nevoie. In al doilea rand, cand oamenii iti cer ajutorul, lasa-i sa te ajute. Este in regula sa fii ajutat apoi sa multumesti pentru acest ajutor. In al treilea rand, si tu ai nevoie sa te oferi sa ajuti pe altii. Astfel, cu totii va ajutati intre voi. O echipa poate realiza mai multe decat poate un singur om. Ai mai primit acest mesaj si pentru ca ingerii pot vedea ca ai avea beneficii daca te implici intr-un sport de echipa. Astfel, ei te pot ajuta sa gasesti o echipa grozva cu o activitate ce ti se potriveste. Sporturile de echipa au beneficii ce te ajuta si in alte domenii ale vietii cum ar fi ca iti faci prieteni noi, faci exercitii, iesi in aer proaspat si experimentezi bucuria victoriei. Deasemenea, aminteste-ti ca tu si ingerii tai sunteti o echipa. Ori de cate ori ai nevoie de ajutor cu orice, doar gandeste asa: Arhanghele Mihail, ingerii mei, va rog ajutati-ma cu aceasta situatie! – iar ei trec imediat la treaba pentru tine.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

VORBESTE DESPRE TRAIRILE TALE

“Spune unui prieten de incredere ceea ce simti.”Acest mesaj inseamna pentu tine un semnal ca ai tinut in tine prea mult unele sentimente si trebuie sa le lasi sa iasa. Cand vorbesti sau scrii despre trairile tale, tu le intelegi mai bine. Uneori nu stii ceea ce simti pana cand nu incepi sa vorbesti. Nu este sanatos sa tii in tine emotii negative, in special furia sau tristetea. Gaseste o persoana de nadejde pentru tine care te va asculta, un membru de familie, un terapeut. Spune persoanei ca vrei sa ii vorbesti despre ceva profund pentru tine si cere permisiunea sa faci asta, fara sa dai buzna sa povestesti pana cand nu ti se da acordul pentru timpul investit de persoana si pentru disponibilitatea sa de a intra in povestile tale. Este un mod sanatos si ecologic de a relationa cu oamenii. Ai nevoie de ei dar ii si respecti totodata. Daca ai nevoie de sustinerea sa emotionala, este sanatos sa ii spui ca ai aceasta nevoie, ca sa nu ai dezamagire cu privire la reactia sa. Daca ai nevoie doar sa fii ascultat fara sa primesti sfaturi, opinii, cuvinte in plus, spune acest lucru. Daca nu ai cu cine sa vorbesti sau sentimentele tale sunt prea private ca sa le rostesti, atunci scrie despre ele. Poti vorbi si in liniste cu ingerii tai. Ei te asculta cu iubire si te ajuta sa te simti mai bine si sa gasesti raspunsuri.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Sa fii tu este foarte bine

“Esti o persoana extraordinara… bucura-te sa fii TU!” Uneori te poti intreba sau ingrijora daca oamenii te plac. In asemenea momente, tendinta poate fi sa pretinzi ca esti altcineva decat esti de fapt. De exemplu, poti incerca sa mergi, sa vorbesti sau sa te imbraci la fel cu cineva pe care admiri. Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail iti transmite ca esti excelent exact asa cum esti acum! Nu trebuie sa te porti ca si cum ai fi altcineva sau ca sa impresionezi alti oameni. De fapt totul va merge mult mai bine, te vei simti mai fericit si vei fi si admirat tocmai pentru ca esti tu insuti si te asumi ca fiind asa. Problema nici nu e la tine ci la oamenii din jurul tau. Poate ca ei incearca sa te schimbe. Schimbarea este parte din viata si sigur ca este bine sa iti imbunatatesti anumite comportamente la tine, insa fii foarte atent sa nu te schimbi intr-o alta persoana doar ca sa corespunzi cerintelor cuiva. Si sa stii ca prietenii adevarati te iubesc asa cum esti si nu incearca sa te transforme in altcineva, reprosandu-ti sau neacceptandu-te. Daca ai anumite comportamente periculoase, un prieten adevarat iti va spune despre ele dar nu te va face sa te simti prost cu privire la propria ta persoana. Petrece asadar timp cu prieteni sinceri in loc cu oameni care nu te inteleg. Acest mesaj iti mai transmite si ca lucrurile vor fi mai bune daca te bazezi pe intuitia ta. Tu deja stii in inima ta ce sa faci. Ai incredere in adevarul tau interior si actioneaza conform lui. Marile inventii, carti si afaceri se nasc atunci cand oamenii isi urmeaza vocea interioara. Si tu esti aici sa aduci o diferenta in bine in lume. Si cel mai bun mod de a o face este sa fii mereu TU.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

MESAJ TRANSGENERATIONAL

“Afla mai multe despre povestile si istoria familiei din care provii.” Istoria familiei tale te afecteaza in multe forme. Acest mesaj iti cere sa inveti si afli despre trecutul, povestile, traumele, experientele spuse si nespuse din trecutul familiei tale. Afla cat poti de mult despre locurile de unde vin parintii si bunicii tai, despre ce povesti au ramas nespuse. Ce au muncit, ce limbi au vorbit? Exista secrete? Exista membri de familie exclusi, asa zise oi negre? Exista pierderi de sarcina, avorturi, copii dati spre adoptie, pierderi de bani, drame de razboi? Oamenii mostenesc de la generatiile anterioare nu doar trasaturi fizice ci si moduri de gandire, experiente de viata ce se pot repeta pana cand nu se opreste lantul transgenerational prin constientizare si vorbit despre ce s-a intamplat. Pe masura ce inveti mai multe despre neamul tau, vei identifica si toate lucrurile bune pe care le ai de la ei. Nu te poti desprinde de neam asa cum o creanga si frunzele sale nu ar fi existat fara copacul din care provine si fara radacinile sale. Simte-te aproape de familia ta afland povestile si mai ales emotiile lor de atunci. Acest mesaj iti poate transmite totodata ca propriul tau trecut te poate afecta cumva acum. Aminteste-ti orice care te-a facut sa simti multa durere, frica sau furie. Trebuie sa clarifici aceasta energie veche si poti face asta vorbind cu cineva despre ce a fost si ce ai simtit si cum ai putea vedea diferit acum acea experienta. Stai cu mana pe inima si intreaba-ti sinele interior care este amintirea ce are nevoie sa iasa la lumina pentru a fi procesata. Iti vei reaminti orice e nevoie sa stii acum. Cel mai important moment din viata ta este acum si aici, deci nu pierde prea mult timp focusat pe trecutul familiei tale totusi. Insa acest invataturi despre ce a fost te ajuta enorm sa stii mai multe despre tine. Deci fa-ti timp sa pui intrebari familiei apoi pune-ti energia sa se bucuri de momentul prezent.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

CREDE IN TINE!

“Vezi-te ca faci bine si esti bine si exact asa vei fi!” Acest mesaj iti cere sa mentii ganduri pozitive si sentimente inaltatoare despre propria-ti persoana. Daca este ceva ce vrei sau ai nevoie, mentine in imaginea ta viziunea ca faci foarte bine. Gandeste lucruri de bine despre tine cum ar fi “Eu pot, eu reusesc” sau “Eu sunt foarte bun la acest lucru”. Cu cat crezi mai mult in tine, cu atat totul va merge mai bine. Daca te astepti la succes, vei avea rezultate bune. Dar daca te ingrijorezi sa nu esuezi, nu te vei bucura de experientele placute. Te poti bucura mai mult de viata daca crezi in tine. Daca cineva iti spune ca nu vei reusi, tu sa faci imaginar un mare X asupra cuvintelor sale pentru a le anula. Nu lasa cuvintele nimanui sa iti ia credintele bune. In schimb, actioneaza intr-un mod care ii face sa se razgandeaca si sa vada ce poti cu adevarat sa faci. O credinta inseamna sa poti lua o decizie precum “Da, eu pot face asta”. Cand tu decizi chiar sa actionezi, tu abordezi situatia cu incredere de sine. Nu conteaza daca faci ceva nou. Ce conteaza este sa crezi cu tarie ca esti in stare. De fiecare data cand faci ceva nou, tu inveti si cresti. Si iti vei multumi pentru ca inveti faptul ca esti in stare de orice.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții