Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor 7-13 octombrie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

luni, 10 iunie 2024

Horoscop dragoste 11 iunie 2024



Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 11 iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 11 iunie 2024 Ce spun astrele.

Horoscop Dragoste 11 iunie 2024 – Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.O zi în care neapărat trebuie să ne ocupăm de viața personală. Trebuie să rezolvam lucrurile amânate sau să reparăm greșelile din trecut. Să evităm așadar erorile trecutului și vom incepe o etapa noua care ne linisteste sufletul. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Cuadratura Venus-Saturn poate tulbura momentele romantic. Daca critici in mod constant, lucrurile vor ajunge sa se perturbe. Celibatarii ar trebui mai degraba sa mute intalnirile intr-o alta zi, altfel s-ar putea sa nu poata profita la maximum de oportunitate. Nu lasa vibratiile Venus-Saturn sa te traga in jos. Foloseste-le in avantajul tau, deoarece are si o latura pozitiva: poti recunoaste unde te afli intr-o relatie.



Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Vă bucurați de abilitatea de a controla direcția conversațiilor în această perioadă. Singura problemă este că o discuție care începe într-un mod armonios poate escalada într-un conflict fără niciun fel de avertisment. Încercați să nu forțați anumite soluții sau medieri, doar păstrați-vă mintea deschisă și pregătiți-vă să aveți răbdare.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pentru ca o conexiune cu cineva să se aprofundeze, tot ceea ce este nevoie poate fi o conversație cu inima deschisă. Spontaneitatea este atractivă, iar autenticitatea și mai mult. Dacă mixați aceste două lucruri veți vedea cum se întâmplă magia. În această perioadă a sărbătorilor este mult mai simplu să fim entuziasmați și energici.In relatia de cuplu se acumuleaza tot mai multe tensiuni. Pastreaza-ti calmul si pacea mintii astfel incat sa poti discuta fara sa ridici vocea chestiunile spinoase. Esti singur? Implica-te in activitati care iti fac placere. O persoana pe care o vei cunoaste in cuarnd iti va lumina viata.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

E posibil ca anumite responsabilități de care trebuie să aveți grijă acum să intervină în viața voastră sentimentală. S-ar putea ca partenerul de cuplu să se simtă neglijat, mai ales dacă ideea voastră de timp de calitate nu corespunde cu cea a persoanei iubite. O discuție clarificatoare este necesară, poate-i sugerați să vă ocupați ambii de anumite treburi pentru a nu simți lipsa celuilalt prea mult.Protejeaza-ti jumatatea de grijile tale de zi cu zi. Trebuie sa ai grija de relatia de cuplu si nu aduce problemele de la birou in casa. Este singura modalitate prin care sa te bucuri de o seara pe cinste. Singur? Ce-ar fi sa ai mai multa grija tine insuti? Fa ce-ti place si dragostea nu va intarzia sa apara. Persoana pe care o cauti este aproape, nu trebuie decat sa deschizi bine ochii si sa o vezi.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sunt anumite lucruri din trecut care te bantuie si azi cand este vorba despre viata amoroasa. Incearca sa nu aduci in discutii cu partenerul chestiunile din trecut. Mai bine petreci timp de calitate in compania jumatatii tale si sa faceti planuri de viitor impreuna. Daca esti singur, nu-ti face griji in legatura cu ce va fi. Sex appealul tau se afla la cote ridicate, asa ca nu vei trece neremarcat. Ai incredere in instinctele tale, vei stii imediat cine este persoana cea mai potrivita pentru tine. Este minunat să aveți o energie pasională intensă, însă în ce direcție o folosiți? Fiți creativi, folosiți-vă imaginația. Poate v-ar prinde bine să experimentați lucruri noi, rezultatele s-ar putea să vă surprindă. Nu lăsați nicio energie externă să vă influențeze negativ viața sentimentală.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Se anunta unele momente tensionate intre tine si jumatatea ta asa ca pastreaza-ti calmul pentru ca situatia sa nu degenereze si sa iti strice seara. Iti cauti jumatatea? In curand vei realiza ca persoana pe care ai cunoscut-o recent este mai interesanta decat ti-ai fi inchipuit. Viata ta sentimentala este pe cale sa se schimbe in bine, incepand chiar din aceasta seara.Există o energie senzuală care pătrunde în sfera voastră emoțională. Vă este ușor să decorați romantic camera de cuplu sau să preparați cina și s-o transformați într-o întâlnire la restaurant. S-ar putea să creați acum niște amintiri care vor rămâne memorabile tot restul vieții.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

E posibil să existe un dezechilibru între starea voastră fizică și cea emoțională, mai exact activitatea voastră mentală este mai energică decât cea fizică. Luați-vă câteva momente să vă reculegeți. Nu este nevoie să demonstrați constant entuziasmul pe care îl aveți, cel mai important lucru este să vă fie vouă bine, iar compasiunea și bunătatea sunt îndeajuns să arătați ceea ce simțiți.Te simti oarecum nesigur, emotionat. Si din aceasta cauza tragi concluzii incorecte si iei decizii gresite in legatura cu viata ta amoroasa. Daca esti singur, bucura-te de timpul liber pe care il ai. Romantismul pluteste in jurul tau asa ca iesi, flirteaza, bucura-te de ce ai. Vei avea o surpriza placuta azi.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Aveți încredere în ceea ce vă spune intuiția legat de o situație romantică. Inima voastră este deschisă spre un progres în viața voastră sentimentală. Găsiți acel echilibru dintre domeniul profesional și cel romantic pentru a nu neglija niciunul dintre ele, mai ales cu posibilitățile care apar.In viata sentimentala trebuie sa te controlezi mai bine si sa nu lasi situatia sa-ti scape din mana. Fii pregatit pentru unele surprize si nu toate placute. Azi este o zi potrivita pentru a lua initiativa, mai ales daca esti singur. Fa prima miscare! Abordeaza persoana care ti-a atras atentia.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este timpul să renunțați la griji și dubii și să vă bucurați de un demers lin. Pasiunea pe care vreți s-o eliberați necesită încredere și o minte limpede. Eliminați orice negativitate care v-ar putea sta în cale și fiți entuziaști pentru evoluția pe care o aveți.Lucrurile se desfasoara excelent din punctul de vedere al vietii amoroase. Asadar, uita de problemele din trecut si concentreaza discutia pe lucrurile placute din viata de cuplu. Inca singur? Este momentul sa lasi partea mai romantica din tine sa iasa la suprafata. Asa vei fi mai usor abordabil.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

S-ar putea ca persoana iubită să fie entuziasmată de anumite lucruri, iar voi să vă axați mai mult pe fapte. Poate că v-ar prinde bine și vouă să fiți mai visători, mai plini de speranță și să adăugați mai multă culoare în viața voastră. De asemenea o discuție cu partenerul de cuplu despre ceea ce simțiți cu adevărat în privința unui anumit lucru ar ajuta la o clarificare și o înțelegere mai bună între voi doi.Nu ai nevoie decat de bunavointa si de abilitati de comunicare pentru a rezolva toate problemele cu care te confrunti in viata amoroasa. Cel mai bun remediu este discutia indiferent de problema cu care te confrunti. Daca nu ti-ai gasit inca sufletul pereche, fii atent la orice invitatie primesti azi. Nu o ignora!






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

V-ar fi benefic să fiți atenți la înțelesurile subliminale ale persoanei iubite. Dacă sunteți dispuși să lăsați deoparte convingerile rigide, veți instaura o armonie în comunicarea și înțelegerea cu partenerul de cuplu. Vedeți cum se aprofundează legătura dintre voi în acest caz. Deschide-ti sufletul in fata persoanei iubite si nu tine toate problemele inchise in tine. Nu doar ca te vei simti mai bine, insa impreuna veti gasi cele mai bune solutii. Singur? Te asteapta o seara minunata. Bucura-te de prezent si nu te stresa in legatura cu viitorul. Te asteapta o intalnire cu o persoana interesanta.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este o zi buna pentru a lua decizii in ceea ce priveste viata sentimentala. Elimina tot ceea ce te opreste sau te impiedica sa te distrezi. Nu ti-ai gasit inca sufletul pereche? Sunt sanse mari sa intalnesti o iubire din trecut si sa te bucuri de o noapte pasionala. Azi te asteapta o multime de surprize placute.Se poate să observați cum lucrurile se aștern într-un mod pozitiv în planul vostru amoros, iar acest fapt este un indicator că puteți acționa cu succes în scopurile pe care vi le doriți. Starea voastră de spirit este influențată într-un mod favorabil și aveți toate motivele să vă deschideți inima și să aprofundați legătura romantică cu cineva.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Poate simțiți că este cazul să vă asumați niște riscuri în planul romantic, însă șansele sunt ca acest lucru să fie exact ceea ce aveți nevoie pentru a evolua și a experimenta ceea ce vă oferă dragostea la un nivel cu totul altfel. Un val de pozitivitate vă cuprinde și reușiți să eliminați barierele care vă țin pe loc.Vei petrece cateva ore minunate in compania partenerului de cuplu, insa nu lasa gandurile anxioase sa iti strice buna dispozitie. Daca esti singur, s-ar putea sa primesti o propunere din partea unei persoane total neasteptate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții