Horoscopul zilei de 30 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 30 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

duminică, 23 iunie 2024

Horoscop dragoste 23 iunie 2024



Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 23 iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 23 iunie 2024 Ce spun astrele.

Horoscop Dragoste 23 iunie 2024 – Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.O zi în care neapărat trebuie să ne ocupăm de viața personală. Trebuie să rezolvam lucrurile amânate sau să reparăm greșelile din trecut. Să evităm așadar erorile trecutului și vom incepe o etapa noua care ne linisteste sufletul. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Cuadratura Venus-Saturn poate tulbura momentele romantic. Daca critici in mod constant, lucrurile vor ajunge sa se perturbe. Celibatarii ar trebui mai degraba sa mute intalnirile intr-o alta zi, altfel s-ar putea sa nu poata profita la maximum de oportunitate. Nu lasa vibratiile Venus-Saturn sa te traga in jos. Foloseste-le in avantajul tau, deoarece are si o latura pozitiva: poti recunoaste unde te afli intr-o relatie.



Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Ntivii Berbec au parte de noroc in dragoste azi sau obtin un succes important într-un domeniu creativ. Familia este principalul lor suport moral pe care se bazeaza mult, mai ales cei tineri. Unii aleg sa iasa cu prietenii, alti nativi se relaxeaza acasa.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Atat tu, cat si partenerul va aflati intr-o stare de tensiune din cauza profesiilor voastre. Insa nu trebuie sa creati intre voi un climat rece si neprietenos. Nu lasati sarcinile de la birou sa interfereze cu viata voastra amoroasa. Daca esti singur, nu ii mai judeca pe ceilalti. Pana la urma, toata lumea merita o sansa. Vezi cine ar merita o sansa pentru o relatie cu tine.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Discuta cu partenerul si inlatura piedicile care va tineau departe de viata amoroasa pe care vi-o doreati. Vei vedea o alta fateta a partenerului de cuplu, iar acest lucru te va bucura nespus. Daca esti singur, incearca sa faci prima mutare. Trimite-i un mesaj persoanei de care esti indragostit.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Stelele sunt favorabile unei relatii de cuplu asa cum ti-o doresti. Petreci mai mult timp cu partenerul, planuiti o vacanta romantica dupa ce aceasta situatie se va incheia cu bine. Daca esti singur, renunta la infatuare. Nu te avantajeaza daca vrei sa cuceresti pe cineva.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Ntivii Leu isi fac timp pentru partener. Spre seară, te vei relaxa alături de persoana iubită la un film. Cei singuri vor flirta prin intermediul rețelelor sociale, trimit mesaje, stabilesc intalniri.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Lasa grijile in urma. Petrece timp cu partenerul de cuplu si bucura-te de aceste clipe pretioase. Daca esti singur, simti frustrare ca nu ti-ai intalnit partenerul. Dar cu o atitudine pozitiva poti rezolva problema. Nu e simplu, insa nici imposibil. Succes!Astazi nativii trebuie să nu cedeze provocărilor. În cercul de amici ar putea să apară o persoană ce vă poate tulbura din punct de vedere emoţional. După-amiaza, atmosfera devine mult mai calmă. Cei aflati in cuplu sunt sprijiniți de familie si de partener azi.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Atentie la relatia de cuplu. Cearta constanta si conflictele de opinie nu aduc nimic bun. Inainte de a lua o decizie transanta, discuta cu partenerul pentru a gasi un punct de sprijin comun. De aici lucrurile pot evolua intr-o directie pozitiva. Daca esti singur, nu te mai concentra atat de intens pe aceasta situatie. Vorbeste mai des cu prietenii pentru a iesi din impas.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Relatia de cuplu urmeaza sa atinga un nou nivel. Esti gata sa discuti lucruri care iti vor permite tie si partenerului sa va apropiati de idealul de relatie. Daca esti in cautarea jumatatii, s-ar putea ca cineva din trecutul tau sa te caute. Avand in vedere situatia actuala, ti-ar putea prinde bine un flirt nevinovat ca sa treaca timpul mai repede.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Trebuie sa spui mai des ce simti. Vei vedea cum relatia cu partenerul de cuplu se imbunatateste de la zi la zi. Impartaseste-ti iubirea, iar partenerul se va deschide si va incepe sa faca acelai lucru. Daca esti singur, cineva din anturajul tau iti tot bate apropouri. Poti intra in acest joc, dar ai grija sa nu suferi apoi.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Te bucuri de un libido crescut si poti petrece momente de neuitat alaturi de partenerul de cuplu. Flacara dintre voi se aprinde, iar visurile voastre devin realitate. Daca esti singur, poti incerca socializarea online. Fii precaut, totusi. Aparentele pot fi inselatoare.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai nevoie urgenta de o discutie cu partenerul de cuplu pentru a rezolva situatia in care va aflati. Cu cat amanati mai mult, cu atat sunt sanse mai mari sa ruinati totul. Daca esti singur, iesi in ora, distreaza-te, bucura-te de viata! Nu se stie niciodata cine se va apropia mai mult de tine!

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Fa-ti timp pentru o discutie sincera cu partenerul de cuplu despre ceea ce te deranjeaza. Veti gasi impreuna o cale de a remedia situatia si sa reveniti la atmosfera romantica si armonioasa dintre voi. Daca esti singur, flirteaza mai mult! Vei vedea cum se va schimba parerea celorlalti despre tine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții