Care sunt cele mai bune soții 2024

Care sunt cele mai bune soții. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune h...

luni, 10 iunie 2024

Horoscop tarot săptămâna 10-16 iunie 2024



Citește Horoscopul tarot săptămâna 10-16 iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 10-16 iunie 2024 – Citirea săptămânală a cărților de tarot pentru fiecare semn zodiacal este aici pentru a oferi informații pentru săptămâna 10-16 iunie 2024 Săptămâna aceasta ne aduce o varietate de subiecte de discutat și de înțeles. Cărțile de tarot pentru săptămâna aceasta au un ușor ton de rău augur și se pare că mulți dintre noi vom avea de-a face cu negativitate din interior. Există multe oportunități de îndoială în această săptămână, iar partea bună este că vom avea șansa să ne uităm la punctele slabe. Ne putem simți încrezători într-o zi, iar apoi deprimați și catatonici în următoarea. Ceea ce este bine de știut este că reușim să ieșim ci bine din orice, așa că nu vă faceți griji. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC 4 de spade

Cartea arata un cavaler intins pe un mormant. El ramane in armura sa comleta, iar mainile simbolizeaza rugaciunea, ca semn de odihna. Sabia de sub cavaler simbolizeaza un singur punct de concentrare, iar cele trei sabii care atarna deasupra lui simbolizeaza sarcinile viitoare. Mesajul este ca trebuie sa te odihneasti inainte de a porni la un drum.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR Cumpătarea, Steaua

Aceasta carte are menirea sa te inspire. Te vei simti mai increzator in viitor, mai increzator ca nevoile tale emotionale si financiare vor fi indeplinite. Mesajul cartii este spiritual, de bun augur. Trebuie sa gandesti pozitiv. Ce ai vrea sa se schimbe in viata ta? Fa o lista, apoi actioneaza. Poti sa implinesti orice iti doresti. Gandeste la scara mare!




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Valetul de bate

Aceasta carte este simbolul inspiratiei, al ideilor, al descoperirilor, al potentialului nelimitat, al spiritului liber. Valetul de bate infatiseaza un tanar care tine in ambele maini o bata inalta si priveste suprins la minunatii muguri din varful sau. Tunica lui, imprimata cu salamander indica un proces transformational. Valetul sta linistit, cu picioarele bine ancorate pe pamant, sugerand inspiratia si potentialul de dezvoltare, dar si faptul ca nu a actionat inca.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Asul de spade

Aceasta carte simbolizeaza reusita, ideile noi, claritatea mentala, succesul. Ea infatiseaza o mana care apare dintr-un nor alb, simbolizand Divinitatea. Mana tine o spada indeptata cu varful in sus, simbol al mintii si al intelectului. In varful sabiei sta o coroana incununata cu lauri, semn al succesului si al victoriei. Acest as este simbolul triumfului, dar muntii din partea de jos a cartii arata ca provocarile nu s-au terminat inca. Ai nevoie de claritate mentala pentru a putea continua drumul.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Imparateasa

Aceasta carte este arhetipul puterii feminine, misterioasa, fertila, senzuala, alunecoasa, intens studiata. Ea aduce mesajul ca trebuie sa intri in conexiune cu latura ta feminina, sa-ti asculti mai mult intuitia, sa dai prioritate emotiilor si pasiunilor tale. De asemenea, aceasta carte poate insemna ca abundenta urmeaza sa intre in viata ta.

Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA 7 de bate

Aceasta carte semnifica sfidarea, apararea, agresiunea, convingerea si valoarea. Agresiunea si apararea sunt reprezentate de cele 7 bate, ca doua parti ale aceleiasi monede. Poti fi intr-un conflict, intr-o competitie. Unele batalii merita sa fie purtate, altele nu. Trebuie sa verifici daca o lupta merita efortul, este in folosul scopului tau sau nu. Daca raspunsul este DA, atunci trebuie sa fii mai indraznet, mai agresiv. Aceasta carte iti cere sa iei pozitie, sa schimbi energia si sa-ti sustii cu tarie credintele. Daca raspunsul este NU, atunci nu-ti irosi energia.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Regina de cupe

Aceasta carte este una dintre cele mai indragite din pachetul de carti de tarot. Ea indica dragostea, compasiunea, grija pentru noi insine si pentru cei din jurul nostru. Poate fi vorba despre o femeie din viata ta, cu parul deschis la culoare. Cand iti apare aceasta carte poti intelege ca o femeie cu aceste caracteristici se numara printre sustinatorii tai si iti ofera ajutorul. Daca nu exista o astfel de femeie in viata ta, atunci cartea iti aduce mesajul ca trebuie sa te tratezi cu dragoste si compasiune, sa-ti arati respectul pe care il meriti.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION 2 de spade

Cele doua sabii iti transmit mesajul ca nu exista nicio confuzie. Nu e nimic de care sa nu fii constient deja. Doar ca alegi sa iti tii ochii inchisi pentru a nu fi nevoit sa iei decizii dificile. Cateodata, aceste decizii sunt legate de modul in care legi prietenii sau de modul in care te implicit in situatii de un dramatism exagerat. Cateodata esti intrebat direct, iar in scopul de a nu deranja pe cineva, alegi sa nu spui nimic. Dar acest lucru te pune intr-o situatie frustranta si incepi sa-ti inchizi inima, pentru a nu mai suferi in viitor. Toate actiunile tale din acest moment sunt influentate de cat de calm esti si cum poti evita conflictele si emotiile contradictorii.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Eremitul / Pustnicul

Aceasta carte iti aduce mesajul ca trebuie sa faci o pauza in viata de zi cu zi pentru a-ti reface energia. De asemenea, trebuie sa-ti indrepti atentia spre interior pentru a gasi raspunsurile pe care le cauti. Iti dai seama ca cel mai profund sentimentl al adevarului si al cunoasterii este in interiorul tau, iar distragerea lumii exterioare nu te ajuta deloc. Lasa in urma mondenul, pentru a porni intr-o calatorie a descoperii de sine, condusa doar de intelepciunea ta interioara si de lumina calauzitoare. Acum este momentul perfect pentru a merge intr-un refugiu de sfarsit de saptamana sau un pelerinaj sacru, orice te ajuta sa-ti descoperi valorile si principiile personale si sa te apropii de sinele tau autentic.


Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Soarele

Aceasta carte iti aduce mesajul ca, in curand, vei simti eliberare. Poate ca iti iei o vacanta, poate ca te simti mai usurat de responsabilitati. Poate ca iti dai voie sa te exprimi asa cum iti doresti. Mesajul cartii este de bun augur. Cand iti apare aceasta carte esti sfatuit sa nu te concentrezi foarte mult pe a acumula averi, ci a petrece timpul alaturi de cei dragi.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR As de cupe

Aceasta carte este foarte puternica si are un mesaj pozitiv legat de dragoste, fericire, afectiune. Poate ca este vorba despre un nou inceput intr-o relatie, poate ca incepi ceva nou in viata. Cartea iti transmite mesajul ca lucrurile sunt in ordine. In general, oamenii cu care interactionezi iti aduc fericire, dragoste, bunastare in viitorul apropiat. Ar trebui sa te simti fericit. E o perioada prielnica sa-ti faci prieteni noi.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI 6 de pentagrame

Aceasta carte inseamna de cele mai multe ori semn ca urmeaza imbunatatirea unei situatii, in mod special in ceea ce priveste banii. Aceasta este una dintre cele mai pozitive carti din tarot si inseamna dreptate, corectitudine si ciclicitatea vietii. Fie urmeaza ca cineva sa fie generos cu tine, fie faci tu un act de caritate cu cineva aflat in nevoie. Generozitatea nu trebuie sa fie de natura materiala, ci si spirituala. Cateodata o vorba buna este mai importanta decat orice poate banul cumpara. Nu fii prea mandru sa accepti ceea ce ti se ofera.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții