Horoscopul zilei de 9 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 9 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

duminică, 9 iunie 2024

Horoscop tarot zilnic 10 Iunie 2024



Horoscopul tarot zilei de 10 Iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 8 de spade

Cartea de tarot 8 de Spade constituie deseori expresia unor retineri sau interdictii pe care, desi isi au aproape intotdeauna originea in noi insine, ne place sa le proiectam asupra celor care ne inconjoara. Cartea de tarot 8 de Spade inseamna ca refulam ceva pretios in noi insine. Poate fi vorba, in context, si despre o renuntare temporara sau o limitare, impusa din ratiuni superioare. Pe plan profesional Cartea de tarot 8 de Spade inseamna ca nu traim anumite laturi esentiale ale persoanei noastre in, sau datorita, profesiei exercitate, si de aceea ni le reprimam. Putem sa acceptam astfel de limitari eventual pentru interval limitat de timp, avand in vedere anumite situatii deosebite. Daca Cartea de tarot 8 de Spade desemneaza o situatie de lunga durata, ea trebuie interpretata ca o invitatie urgenta de a ne stradui pentru dobandirea unei mai mari libertati interioare.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Regina de pentagrame

Cartea simbolizeaza simtul practic, casnic, matern, securitatea si stabilitatea. Esti increzator in fortele proprii si te bucuri de sprijinul unei persoane foarte intelepte (cel mai probabil o persoana de sex feminin). Daca iti apare aceasta carte inversata poti avea frica de esec. Nu faci nicio miscare de teama sa nu gresesti. Ai incredere in tine si cere sfaturi de la acea persoana stabila si inteleapta din viata ta.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 10 de Spade

Asemanator cu cartea „Moartea" (XIII), Cartea de tarot 10 de Spade reprezinta despartirea, marea desprindere. Spre deosebire de Moarte, care indica sfarsitul natural, prin Cartea de tarot 10 de Spade este simbolizat sfarsitul samavolnic, cateodata chiar prin violent, asadar si inainte de vreme. Desi acest sfarsit este deseori in legatura cu o grea incercare de viata. Multitudinea de spade simbolizeaza un cumul de forte al ratiunii, care trage o violenta linie de final. Prin aceasta poate fi exprimat finalul unor experience extrem de valoroase, avand totodata si o importanta cruciala, dar si al unor situatii neplacute, obiceiuri proaste, precum si al unor etape apasatoare, vatamatoare ale vietii. Este vorba despre o despartire dureroasa. Daca aceasta este insa traita cu sentimentul de apasare sau ca o interventie chirurgicala, cu usurare in final, nu poate fi stabilit decat din context. Doar celelalte carti pot spune, daca sfarsitul survenit a fost necesar sau gresit, absurd sau inainte de vreme.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Regele de Monede

Cartea de tarot Regele de Monede semnifica placerea de a munci, un simt sanatos al afacerilor combinat cu rabdare si o deosebita perseverenta, asa cum este intruchipat in figura taranului, mestesugarului sau bancherului. Cartea de tarot Regele de Monede este versat din punct de vedere financiar. Cartea de tarot Regele de Monede simbolizeaza un spirit de echipa sanatos, fiind doar in cazuri de exceptie un „singuratic". In planul constiintei noastre Cartea de tarot Regele de Monede indica dirijarea atentiei spre aspectele realului, orientarea spre realizabil, in loc de a ne irosi zadarnic in urmarirea unor teluri fixate prea sus. Regele de Monede reprezinta acea etapa, in care, pe de o parte, incercam sa ne formam o imagine asupra lumii, durabila si cat mai conforma cu realitatea, iar pe de alta parte ne straduim, pe cat posibil, sa transpunem in fapt dorintele si bunele noastre intentii. Regele de Monede, dotat cu viclenie taraneasca, inseamna, ca in prim plan se afla pentru noi actiunea, rezultatul palpabil si ca, printre altele, progresam cu iscusinta (si spre totala satisfactie) pe calea pasilor marunti, atunci cand ne dam seama ca marele nostru scop nu poate fi atins.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 5 de cupe

Cartea de tarot 5 de Cupe arata si faptul ca nu suntem singuri in durerea noastra, ci putem conta pe sprijinul prietenilor. Acest aspect nu trebuie insa interpretat gresit, ca un indiciu, ca motivul durerii noastre ar fi doar aparent si ca putem spera intr-o revenire grabnica la sentimente mai vesele.Va mai aflati inca sub impresia unei experiente dureroase. Stiti prea bine ca astfel de rani se vindeca lent, ca aveti nevoie de timp pentru a invata din cele intamplate. Totusi, trebuie sa constientizati faptul, ca sunteti liber sa parasiti oricand locul in care ati trait aceasta trista experienta. Deveniti constient de faptul, ca va asteapta o experienta dureroasa si ca sperantele dumneavoastra nu se vor implini. Nu evitati aceasta experienta de viata. Incercati sa o traiti cat mai constient. Trageti concluziile importante care rezulta din ea. Doar daca veti reusi sa invatati ceva din ele, veti fi ferit de o eventuala recidiva.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 10 de bate (inversata)

Profesional cartea de tarot 10 de bate indica stresul, suprasolicitarea sau asumarea unor raspunderi care ne depasesc la serviciu. Aceasta poate fi urmarea unei avansari prea rapide, lucrul intr-un domeniu caruia inca nu-i putem face fafa. Este important sa ne mobilizam in mod constient resursele interioare, pentru a putea depasi fara pagube acea perioada necesara acomodarii cu noua activitate. Cartea poate exprima si neplacerea efectuarii unei corvezi, cautarea unui loc de munca sau emotiile din pragul unui examen sau unei incercari dificile. In planul constiintei, cartea de tarot 10 de bate arata ca ne zbuciumam sub povara grijilor si indoielilor profunde, fara sa gasim o calea de scapare. Ne simtim epuizati si suprasolicitati. Cea mai buna metoda de a iesi dintr-o astfel de situatie consta in distantare si impunerea unei pauze, de care aveam nevoie de mai multa vreme. Poate fi vorba de un weekend, de o vacanta.In planul relatiilor personate cartea de tarot 10 de bate indica o profunda stare de apasare. Poate arata ca suntem singuri, ca nu avem nici o legatura stabila si ca nici nu vedem nici o solutie pentru a scapa de singuratate. In aceste perioade trebuie sa ne despovaram, sa ne verificam cu atentie nivelul curajului, pentru a nu renunta la tot, ca urmare a descurajarii.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Asul de bate (inversata)

Profesional cartea de tarot Asul de bate ne arata ca ni se ofera noi sanse, care ne inlesnesc identitatea scopurilor precum si desfasurarea intereselor, capacitatilor si talentelor noastre. Cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza curajul, placerea riscului si daruirea totala in cadrul unei anumite probleme, autorealizarea profesionala. Cartea de tarot Asul de bate arata ca suntem orgoliosi, motivati si ca ne daruim cu entuziasm rezolvarii indatoririlor. In planul constiinfei noastre, cartea de tarot Asul de bate reprezinta faza in care ne dezvoltam forta morala, vointa si convingerile. Sunt perioade de dezvoltare interioara care duc la o mai buna autocunoastere, si o crestere a increderii in sine. In relatiile noastre personale cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza caldura reletiei cu partenerul, plina de vitalitate si trairi intensive, precum si sansa de a ajunge la o relatie cinstita, umana sau de a aduce lumina si caldura intr-o legatura existenta. Este vorba de o crestere a vitalitatii si entuziasmului reciproc, aflata adesea in legatura cu o mare doza de spirit intreprinzator. Cartea de tarot Asul de bate poate semnifica si iesirile pline de temperament sau pasiuni dramatice, de regula insa fara urmari distructive.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Regele de spade

Cartea de tarot Regele de Spade personifica latura masculina a elementului aer. Este vorba de forta ratiunii pline de intelepciune, iute, si vicleana, care, din unghiul bogatiei de idei, ni se prezinta ca spirituala si multilaterala insa totodata plina de contradictii, putand merge pana la forme ale vicleniei, ironiei sau rafinamentului. Cu ajutorul acestor calitati puteti recunoaste, intelege, analiza, aborda problemele din orice directie si sa le patrundeti insa, daca aceste forte vor deveni preponderende, ele isi infatiseaza latura intunecata: raceala sentimentelor, critica muscatoare si cinica, ambiguitate inselatoare, nestatornicie.In planul constiintei noastre, Cartea de tarot Regele de Spade exprima o faza a clarificarii. Este vorba despre capacitate lucida de intelegere, despre invatatura, studii sau efectuarea unor lucrari stiintifico-metodice. In aceasta perioada dispunem de o minte agera, prin a carei forta de patrundere reusim sa penetram orice problema, pe noi insine si chiar intregul mediu in care traim. Caracteristica principala o constituie capacitatea de intelegere obiectiva. In mod destul de frecvent tocmai sferele credintei si sentimentelor noastre sunt cele ce sunt supuse cercetarii riguroase, lipsite de orice menajament. Important ramane insa ca, in orice caz, spada ratiunii sa nu fie folosita fara retinere. Otrava indoielii poate foarte usor sa descompuna si radacinile prejioase, astfel incat, in locul claritatii scontate, sa ramanem in final cu sufletul sfasiat, in fata cioburilor vechilor noastre sentimente si convingeri.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 4 de bate

Se anunta o perioada de fericire, prosperitate, placer. Un sef, un membru al familiei sau o persoana cu autoritate da startul petrecerii. E un aer de sarbatoare, ca un festival al recoltei. Ai muncit din greu, iar acum te bucuri de rezultate si sarbatoresti. Cartea poate anunta o cerere in casatorie sau aniversarea unei casatorii sau a unei uniuni romantice. Fructele si ghirlandele de pe bate reprezinta o recolta abundenta, fie in plan financiar, fie in plan creativ.Pe plan profesional, Cartea de tarot 4 de bate arata ca lucram bucurosi si resimtim multa placere in efectuarea sarcinilor profesionale, avand in spate certitudinea conditiilor de munca asigurate pe lunga durata si cu mari perspective. Sunt perioade de puternica motiva|ie, in care desfasuram o asemenea veselie, incat rezolvarea sarcinilor devine o adevarata placere. Cartea mai poate semnifica si desprinderea dintr-o relatie de munca, care ne-a conferit pana acum siguranta, pentru a apuca pe noi drumuri, cu incredere si fara griji.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Justitia

Cartea de tarot Justitia simbolizeaza pasul decisiv al devenirii de sine, reusita procesului de transformari alchimiste, care face ca materia inferioara sa capete consistenta superioara. Pe un plan apropiat cotidianului, Cartea de tarot Justitia simbolizeaza orice forma de eliberare: de griji si nevoi, de situatii sau legaturi ingrate, de complexe si timiditate. Justitia poate constitui apoi si un indiciu cu privire la faptul ca „comoara" noastra se ascunde in intentiile legate de aceasta carte. Pe plan profesional Cartea de tarot Justitia indica o faza decisiva. Cartea de tarot Justitia apare frecvent in legatura cu o concediere sau alta schimbare hotaratoare. Pe de o parte, Cartea de tarot Justitia semnifica faptul ca resimtim despartirea ca pe o mantuire si eliberare, iar pe de alta parte, ca noua cale ne va duce spre trariri mai profunde, spre adevarata noastra chemare. In cazurile cand aceasta carte apare fara vreo legatura cu modificari in plan profesional, Cartea de tarot Justitia este un indiciu asupra eliberarii de orice grija si apasare.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Faetonul

Cartea de tarot Faetonul simbolizeaza sentimentul puternic, chiar daca inca lipsit de experienta, al propriei valori, desprinderea de bunurile spirituale preluate, edificarea unei imagini proprii asupra lumii, adecvata personalitatii noastre si cutezatorul pas cu care pot fi strabatute chiar si cele mai mari dificultati. Deseori se spune problema depasirii unor contradictii interioare, cum sunt prapastia care separa sentimentul si ratiunea, vointa si pornirea instinctuala, dorinta si realitatea.Daca ai lucrat din greu pentru un anumit obiectiv sau rezultat specific, ai putea avea o mare victorie azi. Te simti invingator, proiecteaza increderea castigatorului in fiecare proiect la care lucrezi. Comporta-te ca si cand ai rezultatul deja. Pastreaza-ti optimismul si voia buna, indiferent ce faci. Oricat de banal ti s-ar putea parea, pasul inainte e, totusi, un pas inainte.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Marea Preoteasa

Cartea de tarot Marea Preoteasa stie ca adevarul pe care il putem spune, nu va fi niciodata adevarul universal. Partea ei luminoasa este expresie a rabdarii, intelegerii, ingaduintei, bunatatii si disponibilitatii de a ierta, iar ca ajutatoare, tamaduitoare isi foloseste puterea fortelor subconstiente pentru binele altora. Partea de umbra, corespunde imaginii vrajitoarei, care isi foloseste puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalti, a-i face incapabili sa actioneze sau a le aduce pagube. Insa in talmacirile de Tarot cartea de tarot Marea Preoteasa fost scoasa in relief mereu latura ei prietenoasa, gata de a da o mana de ajutor. In mod traditional, cartea de tarot Marea Preoteasa este considerata una din cele trei carti protectoare, ceea ce corespunde imaginii din mitologia crestina in conformitate cu care, Eroul care se afla sub protectia fecioarei este invulnerabil. Isfera vietii profesionale Cartea de tarot Marea Preoteasa simbolizeaza corespondenta domeniului nostru de activitate cu tema acestei carti de joc, sau defineste o atitudine pe care o adoptam in viata noaastra profesionala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții