Horoscopul evreiesc in funcție de zodie

Zodiacul evreiesc Horoscopul evreiesc se calculeaza in functie de luna in care te-ai nascut. Afla cat mai multe despre personalitatea...

Horoscop tarot zilnic 12 Iunie 2024

Written By NIKE B. on marți, 11 iunie 2024 | 15:55



Horoscopul tarot zilei de 12 Iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Cavalerul de spade (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza opinia, actiunea orientata spre un scop, comunicarea. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca orice actiune in pripa se poate dovedi irationala si poti gresi. In amor, aceasta poate duce la rupturi iremediabile. Asculta-ti vocea interioara si nu te lasa purtat de impulsuri sau nu pleca urechea la sfaturile altora. S-ar putea sa nu iti fie chiar benefice.Cartea de tarot Cavalerul de Spade simbolizeaza atmosfera inghetata, causticitatea, discordia si vrajba, in stare sa intunece trairile omenesti, chiar si cele mai placute. Este posibil ca raceala pe care o aduce cu sine sa permita o mai mare limpezime si o cunoastere lucida, dar de regula Cartea de tarot Cavalerul de Spade reprezinta in primul rand latura negativa a elementului aer pe care-1 exprima. Aceasta inseamna: distantare rece, certuri taioase, viclenie, batjocura.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 2 de bate

Se anunta o realizare personala sau succesul unui proiect. Ai un sentiment de implinire dar, totodata planeaza in sufletul tau intrebarea “Si, de-acum, ce voi avea de facut?” Esti multumit de situatia actuala, dar te preocupa si viitorul. Ce alte proiecte ai putea incepe, ce alte idei poti pune in aplicare pentru a consolida averea, pentru a acumula si mai multe?Cartea de tarot 2 de cupe simbolizeaza o intalnire plina de dragoste. Prin aceasta, poate constitui atat mesagerul care anunta o noua si simpatica cunostinta, cat si expresie a impacarii si raporturilor tandre in cadrul unei legaturi existente. Principalul accent al cartii se regaseste, fara indoiala in sfera relatiilor personale, unde semnifica o dragoste la prima vedere, o revedere fericita sau inceputul unei noi si afectuoase relatii sau prietenii. Ea poate insemna insa si faptul ca, in calatorie, in diverse actiuni profesionale sau alte domenii, suntem bineveniti din toata inirna si putem sa ne asteptam la o atitudine spontana de intampinare favorabila.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Regele de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza autoritatea, adevarul, gandirea limpede, puterea intelectuala. Daca iti apare inversata cartea sugereaza favoritismul si nepotismul la locul de munca. Nu e chiar o competitie fair-play ceea ce urmeaza, deci ai grija cui dezvalui proiectele sau ideile tale.Cartea de tarot Regele de Spade personifica latura masculina a elementului aer. Este vorba de forta ratiunii pline de intelepciune, iute, si vicleana, care, din unghiul bogatiei de idei, ni se prezinta ca spirituala si multilaterala insa totodata plina de contradictii, putand merge pana la forme ale vicleniei, ironiei sau rafinamentului. Cu ajutorul acestor calitati puteti recunoaste, intelege, analiza, aborda problemele din orice directie si sa le patrundeti insa, daca aceste forte vor deveni preponderende, ele isi infatiseaza latura intunecata: raceala sentimentelor, critica muscatoare si cinica, ambiguitate inselatoare, nestatornicie.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Cavalerul de bate

Te bucuri de multa energie si esti pregatit sa infrunti orice situatie pentru a obtine rezultatele dorite. Concentreaza-te cu atentie pe ceea ce ai de facut, actioneaza. Daca tot eviti o anumita discutie sau actiune, nu mai da inapoi. Cartea te anunta ca este momentul sa faci ceva, sa mergi inainte, sa nu te mai intorci din drum.Cartea de tarot cavalerul de bate personifica atmosfera caracterizata de la calda pana la arzatoare, in care se regasesc pofta de viata, entuziasmul visator, dar si nerabdarea, infierbantarea si exagerarea fara limite. De aceea, depinde in mare masura de felul domeniului de viata desemnat de aceasta carte, daca ne putem bucura de caldura sau vom avea parte, de fierbinteala ei, trebuind sa ne temem de nestatornicia ce o caracterizeaza. Nerabdarea exprimata de aceasta carte inseamna: totul si acum. Daca acest lucru nu reuseste sau daca nu-1 putem obtine, reactionam impulsiv, cu furie si agresivitate. Pe de alta parte, caldura proprie cartii de tarot cavalerul de bate este datatoare de viata si antrenanta, putand deseori detensiona stari de spirit incinse.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU VALETUL DE BATE

Cartea simbolizeaza manifestarea, oportunitatea financiara, o slujba noua. Se anunta o promisiune importanta. Simti ca ai mai multe posibilitati, mai multe oportunitati, ca ti se deschid mai multe usi. Ca si cand ti se da in mana un diamant neslefuit si trebuie sa iti arati indemanarea. Fii flexibil si da tot ce e mai bun din tine. Vor veni si rezultatele!Valetii indica sansele si ocaziile, care ni se ofera. Sansa reprezentata de cartea de tarot valetul de bate corespunde elementului foc, fiind un impuls sau o propunere molipsitoare, pe care o primim cu bucurie. Este in prirnul rand vorba despre ocazii de a depasi sfera experientei noastre anterioare de viata: propuneri ademenitoare pentru spiritul nostru de aventura si care ne cer curaj si asumarea de riscuri, si care reusesc sa ne smulga din rutina. Poate fi vorba despre activitati sportive, de posibilitatea de a ne sonda propriile limite sau doar de evenimente sau experiente mai putin importante, dar palpitante, ce fac parte din viata cotidiana.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 10 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza armonia, mariajul, fericirea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul de a avea grija cu cei din jurul tau. Urmareste care iti sunt adevaratii prieteni si nu dezvalui prea multe din planurile tale. Cineva poate sa-ti puna bete in roate, sau sa te convinga ca nu e bine. Pot aparea si neintelegeri, de aceea ar fi indicat sa nu vorbesti prea mult.Cartea de tarot 10 de cupe arata ca, datorita dispozitiei noastre pasnice si binevoitoare, suntem in situatia de a recepta acele semnale binefacatoare, care alunga gandurile sumbre, distinctive sau chinuitoare. Locul acestora este ocupat de linistea interioara si impacare. Pe un plan mai profund, Cartea de tarot 10 de cupe poate constitui expresia unei atotcuprinzatoare iubiri fata de oameni.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Asul de spade

Daca ai de luat o decizie importanta, poate fi o idee sa te izolezi putin pentru a putea atinge constientizarea spirituala. Depaseste-ti limitele, gaseste-ti puterea interioara. Concentreaza-te pe ceea ce vrei cu adevarat.Cartea de tarot Asul de Spade reprezinta claritatea cunoasterii ce permite luarea de decizii clare, precum si rezolvarea unor probleme extrem de incalcite. Asta poate insemna ca un vant proaspat aduce o inviorare in obisnuinte vechi sau ca tratative care se impotmolisera capata o turnura hotaratoare. Poate fi vorba si despre o discutie edificatoare, care sa elimine „norii" care ingreunau atmosfera de lucru. Si, nu in ultimul rand, ascutimea si capacitatea de separare a acestei carti de Spada pot semnaliza hotararea luata dupa o matura chibzuinta, de a parasi domeniul de activitate de pana acum.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Asul de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza inspiratia, puterea, creatia, inceputurile, potentialul. Daca iti apare inversata te-ai putea regasi intr-o situatie in care simti ca nu mai ai putere. Faci eforturi sa iti atingi telurile propuse. Atentie, elibereaza-te de toate sarcinile care nu sunt o prioritate si dedica-ti timpul doar lucrurilor cu adevarat importante. Canalizeaza-ti energia in scopuri pretioase.La fel ca si ceilalti asi, cartea de tarot Asul de bate reprezinta o sansa care zace in noi, pe care ar trebui s-o descoperim si s-o cultivam. In cazul acestui cartii de tarot Asul de bate, este vorba de spiritul de intreprinzator, de curaj, de asumarea riscului, dae entuziasm, si nu in ultimul rand, cartea de tarot Asul de bate face trimitere catre autoafirmare. Cartea de tarot Asul de bate corespunde elementului foc si poate reprezenta intarirea vointei noastre, puterea noastra morala, precum si de alte procese de evolutie si mai ales de maturizare. Cartea de tarot Asul de bate reprezinta incuviintarea data vietii, optimismul si dorinta de viata, nerabdarea.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Spanzuratul

Este posibil ca cineva sa-ti insele increderea pe care i-ai acordat-o. Te simti ranit din cauza promisiunii incalcate. Insa nu lua masuri imediat, nu face acuzatii. S-ar putea ca nu persoana respectiva sa fie de vina, ci o intreaga conjunctura care a contribuit la aceasta situatie. Ar fi mai bine sa acorzi circumstante atenuante.Pe plan profesional, Cartea de tarot Spanzuratul semnifica in primul rand stagnarea si legat de acest lucru, intarzieri apreciabile, daca nu chiar impiedicarea proiectelor noastre. Planurile stagneaza, avansarile nu au loc, cautarea unui nou domeniu de activitate se dovedeste inutila . Stagnarea nu apare decat rareori prin surprindere. La inceput constatam unele maruntisuri mai degraba suparatoare, care ne intarzie si pe care, desi ne necajesc, nu le luam insa in serios. Abia suma lor face ca lucrurile sa evolueze tot mai lent, pentru ca in final sa produca stagnarea. Nici staruinta si nici agresivitatea actiunilor nu se dovedesc rentabile. Unica scapare consta in intelegerea profunda ca am ratacit drumul. Abia cand vom fi duspusi sa schimbam modul de gandire si sa ne reprofilam vor incepe sa se rezolve si dificultatile.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Dreptatea

Poti realiza astazi o multime de lucruri astazi, in special in ceea ce priveste relatiile. Evita manipularile sau secretele. Nu iti aduc nimic bun si poti pierde increderea oamenilor care te sprijina in majoritatea timpului. Pastreaza lucrurile cat mai simple, respecta elementele de baza si vor aparea cele mai fericite rezultate.Cartea de tarot Dreptatea reprezinta intelegerea clara, obiectiva, sentinta data cu hotarare, in cunostinta de cauza, incoruptibilitatea, ponderarea si corectitudinea, care arata ca ni se va face dreptate. In plan cotidian ea arata ca percepem mediul ce ne inconjoara ca pe un ecou si suntem confruntati, atat in ceea ce priveste binele, cat si raul, cu urmarile actelor noastre. Acolo unde ne comportam corect si cinstit, primim recunoasterea actiunilor noastre, care sunt rasplatite corespunzator; vom esua insa acolo unde incercam sa obtinem avantaje, pe cai ascunse, utilizand mijloace indoielnice.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Carul (Faetonul)

Fii increzator in convingerile tale si nu te da inapoi de la a face tot ce depinde de tine. Daruirea ta va creste sansele sa realizezi tot ce ti-ai propus. Simte-te puternic, recunoscator si vei avea succes!Cartea de tarot Faetonul simbolizeaza sentimentul puternic, chiar daca inca lipsit de experienta, al propriei valori, desprinderea de bunurile spirituale preluate, edificarea unei imagini proprii asupra lumii, adecvata personalitatii noastre si cutezatorul pas cu care pot fi strabatute chiar si cele mai mari dificultati. Deseori se spune problema depasirii unor contradictii interioare, cum sunt prapastia care separa sentimentul si ratiunea, vointa si pornirea instinctuala, dorinta si realitatea. In relatiile noastre personale Cartea de tarot Faetonul poate trimite la inceputul unei noi legaturi care atrage cateodata cu sine desprinderea cu excesiva usurinta de un mediu mai vechi, binecunoscut noua, Cartea de tarot Faetonul poate semnifica insa si „vantul proaspat", care incepe sa adie intr-o relatie impamantenita si care sterge unele manifestari de oboseala dar da si peste cap nu putine obisnuinte si rutine.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 6 de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. Daca iti apare inversata transmite mesajul ca te gandesti cu nostalgie la ceva. Rememorezi amintiri frumoase din trecut. Dar, totusi, nu iti face foarte bine sa traiesti in trecut. Revino la prezent!In viata profesionala Cartea de tarot 6 de Cupe inseamna ca, in abordarea problemelor profesionale curente, manifestam o dispozitie mai degraba visatoare si romantica, decat obiectiva si cu scop bine precizat. In profesii creative, acest lucru poate constitui un avantaj. Insa acolo, unde se pretinde o abordare limpede si obiectiva, aceasta etapa este mai degraba iritanta, atat pentru noi, cat si pentru altii. In perioade de incertitudine sau reorientare in sfera profesionala, Cartea de tarot 6 de Cupe arata ca ne amintim de dorintele si visele copilariei, de ce ne inchipuiam ca vom face intr-o buna zi, cand vom fi mari. In functie de modul in care aceste vise s-au implinit sau nu, amintirea poate deveni o apasare sau dimpotriva, sa ne dea un nou avant si energie proaspata. In contextul unor dificultati intampinate in viata profesionala cotidiana, Cartea de tarot 6 de Cupe poate insemna ca ne amintim cu placere de raporturi anterioare de munca, in care ne-a mers mai bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții