Horoscopul zilei de mâine 6 iulie 2024

Horoscop Special zilei de 6 iulie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Geme...

Horoscop tarot zilnic 17 Iunie 2024

Written By NIKE B. on duminică, 16 iunie 2024 | 09:43



Horoscopul tarot zilei de 17 Iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 4 DE BATE

Cartea de tarot 4 de bate indica o etapa a pacii, in care ne deschidem si iesim din carapace pentru a ne bucura de viafa. Avand in vedere aceasta siguranta, suntem dispusi sa parasim bucurosi zona de protectie si adapost pentru a participa la viata tumultoasa a lumii. Aceasta semnifica atat sociabilitate, amuzament, desfatare si o mare bucurie de a trai, cat si o deschidere a carapacei interioare, prin care participam nemijlocit la tumultul vietii care ne inconjoara si prin care traim totodata sentimentul de legaturi profunde in contactele pe care le realizam. Pe plan profesional, Cartea de tarot 4 de bate arata ca lucram bucurosi si resimtim multa placere in efectuarea sarcinilor profesionale, avand in spate certitudinea conditiilor de munca asigurate pe lunga durata si cu mari perspective. Sunt perioade de puternica motiva|ie, in care desfasuram o asemenea veselie, incat rezolvarea sarcinilor devine o adevarata placere. Cartea mai poate semnifica si desprinderea dintr-o relatie de munca, care ne-a conferit pana acum siguranta, pentru a apuca pe noi drumuri, cu incredere si fara griji.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur REGELE DE BATE

Cartea de tarot regele de bate reprezinta latura masculina a elementului foc, a carui forta de manifestare poate fi exemplificata prin imaginea Regelui Soare, Ludovic al XIV-lea. Cartea de tarot regele de bate este intruchiparea increderii in sine, a optimismului si capacitatii de a se bucura de bogatiile posedate, de putere. Aceste trasaturi nu trebuie intelese in nici un caz ca fiind numai superficiale, rezultate doar din pura placere, ci ele pot sa se dezvolte intr-un mod exemplar spre binele tuturor celor implicati. Cartea de tarot regele de bate este expresie a puterii de vointa, sigurantei de sine, maturitatii persoanei.Profesional Cartea de tarot regele de bate reprezinta manifestarea constienta, convingatoare, spiritul intreprinzator si motivarea puternica. Cartea de tarot regele de bate arata un mare talent organizatoric. Cartea de tarot regele de bate reprezinta dinamismul, angajamentul, placerea riscului. Cartea de tarot regele de bate este simbolul lucrului in echipa. Punctul slab al cartii de tarot regele de bate este lipsa simtului temporal, astfel ca proiectele sale pot contine termene eronate si in multe cazuri, intentiile laudabile raman, pana la urma, numai intentii.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 3 DE BATE

Cartea de tarot 3 de Bate leaga intre ele doua experience importante si valoroase. Cartea de tarot 3 de Bate arata ca, dupa un urcus, lung si istovitor, am atins culmea si, din acest punct de observatie sigur, putem arunca privirea pana departe, spre un orizont luminos. Fundamental solid pe care il simtim sub picioare si perspectiva imbucuratoare spre viitor ce ni se ofera de aici sunt caracteristicile principale si absolut pozitive, exprimate de Cartea de tarot 3 de Bate.In domeniul profesional Cartea de tarot 3 de Bate inseamna ca am ajuns la o piatra de demarcare importanta si ne aflam pe un teren sigur pentru ca, de acolo, sa putem trece la elaborarea unor proiecte pe termen lung. Cartea de tarot 3 de Bate face legatura intre cele doua aspecte atat de ravnite: o baza sigura si perspective promitatoare. In planul constiintei am atins un nivel, din care ni se deschide un orizont larg. Fiind constienfi de faptul ca, datorita stradaniilor de cunoastere depuse pana acum am creat un fundament solid, putem in prezent sa aruncam, dintr-un punct de observare superior, o privire in jurul nostru pentru a constientiza, cu multa recunostinta, care este scopul nostru in viata. Baza sigura, conferita de certitudinea interioara legata de larga perspectiva optimista sunt baza pentru o etapa a vietii in care putem sa ne indeplinim sarcinile cu usurinta si sa obtinem succese.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Asul de cupe

Cartea de tarot Asul de cupe ne poate duce la forme dintre cele mai profunde ale implinirii. Ce inseamna acest lucru pentru individul in parte, depinde de conceptia de viata a fiecaruia. Spectrul acoperit de Cartea de tarot Asul de cupe se extinde de la bucurie, recunostinta si satisfactie, pana la profunda fericire pe care o da contopirea a doua fiinte. Fara indoiala, in prim plan se afla misterul iubirii in toate formele sale de manifestare: iubirea de aproape, dragostea fata de parinti, iubirea senzual-erotica, iubirea de sine si dragostea fata de Dumnezeu.Cartea de tarot Asul de cupe poate anunta si alte forme, mai cotidiene, ale fericirii. Aspectul material al acestei notiuni este insa mai degraba exprimat de Asul de Monede.Cartea de tarot Asul de cupe insa nu se impune de la sine, ci se vrea descoperita si cultivata.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 5 de Cupe (inversata)

In planul constiintei, Cartea de tarot 5 de Cupe inseamna ca am trait experienta dezamagirii si durerii, ca acum suportam consecintele. Este posibil sa ajungem astfel la o conceptie mai matura si mai pragmatica asupra vietii, renuntand la anumite sperante naive si nerealiste. Sensul mai profund al cartii isi gaseste expresia in situatiile cand devenim constienti ca motivele dureroasei noastre experiente rezida in unele neglijente, neatentii sau chiar propria noastra descurajare, precum si atunci cand suferinta provocata de aceasta traire ne determina sa punem sub semnul intrebarii anumite atitudini anterioare si sa ajungem la concept de viata si atitudini noi. In domeniul relatiilor noastre personale Cartea de tarot 5 de Cupe semnifica, ca o legatura importanta a esuat sau am fost dezamagiti in urma unui contact de care ne-am legat mari sperante. Cand este vorba despre destramarea trista a unei legaturi bazate pe iubire si tandrete, ar trebui sa ne punem intrebarea, in ce a constat contributia noastra personala la acest esec. Posibilitatea de a invata din greseli in loc de a le repeta ni se ofera insa numai cand intelegem cauzele greselilor.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Valetul de cupe

Fiti receptiv fata de impulsurile si semnalele celorlalti, fata de un sfat bine intentionat sau un gest impaciuitor. Veti gasi in aceasta cheia modului dumneavoastra viitor de actiune. Chiar si atunci cand acest gest vi se pare putin cam stangaci sau sentimental, nu este cazul sa va amuzati in legatura cu el. Ati menifestat receptivitate fata de o propunere sau o daruire spontane sau, poate, ati asteptat vreun semn de impacare. Daca nu s-a petrecut nimic din acestea, probabil ca este la latitudinea dumneavoastra de a face primul pas. In acest sens, verificati talmacirea cartii etalate la pozitia 6.Procedati cu voie buna la realizarea intentiilor dumneavoastra. Daca v-ati certat sau ati suparat pe cineva veti gasi impacare si iertare. Trebuie sa fiti receptiv fata de un gest prietenesc, bine intentionat. Fiti fara grija, cu exceptia cazului, cand la pozitia 1 este etalata o carte care indeamna la reflectie.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 10 de cupe

Pozitia dumneavoastra actuala este caracterizata de un puternic sentiment de armonie si impacare. Va pricepeti sa apreciati laturile pozitive ale situatiei in care va aflati si va aratati lipsit de orice grija. In cazul ca ati avea anumite motive sa va revizuiti aceasta atitudine de baza, ar fi bine sa va puneti intrebarea, daca dorinta dumneavoastra de armonie nu a dus, totusi, la o disponibilitate excesiva fata de compromisuri. Situatia cu care va confruntati este nepericuloasa. Canalizati-va intreaga constiinta spre trairile amicale, vesele. Oamenii care prezinta importanta, in legatura cu substratul intrebarii formulate, va vor apare simpatici si va vor iesi in intampinare cu bratele deschise. Veti reusi sa identificati acele contacte, de care aveti nevoie si veti fi binevenit. Viata dumneavoastra sentimentala este caracterizata de un adanc sentiment de recunostinta si de un profund atasament. Pe plan interior sunteti despovarat de orice grija, va simtiti in siguranta sub ocrotirea binefacatoare a unei comunitati, formate din oameni pe care ii indragiti si ii pretuiti. S-ar putea ca, dupa aceasta, sa fiti pus in situatia de a fi obligat sa faceti si „afara" dovada puterilor pe care ati avut prilejul sa le acumulati, aici si acum.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 10 de Monede

In sfera vietii profesionale aceasta inseamna, ca, modificandu-ne atentia, putem dobandi un castig chiar si din rutina zilei obisnuite de munca, pe care sa-1 folosim ca izvor de imbogatire pe plan interior. Putem dobandi noi cunoasteri, asemanatoare celor din meditatia muncii lui Gurdjieff, sau cele descrise im lucrarea. Cartea de tarot 10 de Monede face trimitere la siguranta locului de munca, la proiecte profitabile, la afaceri favorabile, la o remunerate buna, la repurtarea unor succese, atat pe plan ideatic, cat si material.In planul constiintei noastre, semnificatia Cartii de tarot 10 de Monede se regaseste in principal in bogatia de idei. Avand in vedere abundenta de idei si bagajul de cunostinte pe care aceasta il implica, orizonturile noastre se largesc. Constatam ca anumite posibilitati, aflate deja la indemana sub forma unor aspecte partiale, se dovedesc subit ca facand parte dintr-un acelasi intreg, formand o imagine unitara, un posibil mare proiect. Aceasta ne permite sa constientizam bogatia de care ne bucuram.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 6 de Monede

ana acum v-ati manifestat in problema in cauza cu generozitate si intelegere. Daca aceasta atitudine a fost intr-adevar onesta si echilibrata, cu siguranta ati avansat mult pe calea realizarii intentiilor dumneavoastra. Sau poate v-ati bazat doar pe sprijinul generos al celorlalti? Dati-va seama de faptul ca intentiile dumneavoastra sunt profitabile si ca veti beneficia de sprijin. Dar adoptati totodata si dumneavoastra insiva o atitudine generoasa si condescendenta. Procedati cu jovialitate si marinimie. Daruiti sfatul si ajutorul dumneavoastra, fara insa a-1 impune. Pana acum ati adoptat o atitudine marinimoasa, de compasiune, gata de a da o mana de ajutor, facand dovada intregului dumneavoastra suport interior, in problema in cauza. Dar ati avut oare in vedere sa mentineti proportia corecta, sau aceasta atitudine a dumneavoastra, a izvorat doar dintr-o toana, de excesiva risipa? Nu trebuie sa fiti meschin. Deschideti-va inima si treceti la realizarea intentiilor dumneavoastra cu bunatate, intelegere, toleranta, fara a aluneca insa pe panta generozitatii de parada. Sentimentul dumneavoastra trebuie sa fie onest si sigur, fara a se impune cu de-a sila.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN STAPANA

Cartea de tarot Stapana constituie izvorul nesecat a tot ce este viu, care arata potentialul nesecat a tot ce este viu, care arata potentialul nostru creativ si capacitatea de care dispunem de a receptiona impulsuri, din care sa facem sa nasca noul. In plan trupesc cartea de tarot Stapana, simbolizeaza cresterea si fertilitatea, in plan spiritual, bogatia de idei si inventivitatea. Permanenta nastere a noului inseamna atat permanenta schimbare a vietii noastre precum si necesitatea de a suporta durerile legate de aceasta nastere.Profesional cartea de tarot Stapana arata ca ne aflam intr-o faza in care sunt eliberate mari cantitati de energie. Pentru artist, scriitor, muzician sau specialistul in domeniul publicitar, aceasta reprezinta creativitate, in schimb, pentru tehnician, inginer sau proiectant, idei noi si surprinzatoare. In restul domeniilor de activitate cartea de tarot Stapana semnifica vointa de schimbare, de innoire, de crestere, precum si o voiciune sporita. Cartea de tarot Stapana poate semnifica si faptul ca trebuie sa ne adaptam noi insine la condifii de munca diferite, ca se va intampla ceva nou care sa ne smulga din rutina de zi cu zi. In unele cazuri, cartea de tarot Stapana indica inceputul unei noi cariere. Chiar daca nasterea este dureroasa, schimbarea pe care o simbolizeaza cartea de tarot Stapana reprezinta, de regula, un castig.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Diavolul

Sunteti constient ca nu sunteti liber in aceasta problema. Fie sunteti constient ca sunteti legat sau poate, chiar implicat in situatia dumneavoastra de pana acun, sau sunteti atat de fascinat de ceea ce v-ati propus, incat simtiti o atractie magica, chiar daca aceasta contravine principiilor dumneavoastra. Este posibil sa fi urmarit pana acum o idee fixa sau sa fiti sub obsesia unui anumit grad. Deveniti constient de faptul ca va indreptati spre o experienta de viata in care va va fi pusa la incercare taria de caracter. Va rog nu cumva sa credeti ca toate riscurile va sunt deja binecunoscute. Diavolul se ascunde nu numai in detalii, ci intotdeauna acolo, unde banuiti mai putin. Simtiti ca sunteti prizonierul unui farmec deosebit de mare sau ca, din alte motive, va simtiti legat, poate chiar dependent, in problema in cauza. Aveti posibilitatea de a va elibera din aceasta situatie. In primul rand trebuie sa deveniti constient de intreaga dimensiune a problemei, aducand la lumina si aspectele inca nemarturisite si apoi porniti in mod consecvent pe calea pe care v-o propun cartile etalate la pozifiile 5 la 7.Fiti extrem de prudent. Deveniti constient ca sunteti pe cale de a fi dus in ispita. Cand va jucati cu focul, trebuie sa aveti neaparat grija sa nu mergeti prea departe. Puteti cadea foarte usor in lipsa de cumpatare, sau sa deveniti dependent, poate chiar sa va expuneti santajului.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Spanzuratul

Cartea de tarot Spanzuratul inseamna ca stagnam sau ca am ajuns intr-un impas. O cercetare mai amanuntita releva insa ca, in imobilitatea exterioara a acestei linisti fortate, zac atat necesitatea, de a ajunge la o rasturnare a cursului vietii, rezultata dintr-o schimbare a conceptiei asupra lumii. Pasivitatea la care suntem condamnati in astfel de perioade este reprezentata cel mai bine prin imaginea unei boli, care este simbolizata adeseori de aceasta carte. Pe de o parte, este drept ca reprezinta o dificultate aparent insurportabila, dar pe de alta parte reprezinta tocmai acea situatie unica, care necesita cele mai mari eforturi si de aceea pretinde o mobilizare completa a omului. Pe plan profesional, Cartea de tarot Spanzuratul semnifica in primul rand stagnarea si legat de acest lucru, intarzieri apreciabile, daca nu chiar impiedicarea proiectelor noastre. Planurile stagneaza, avansarile nu au loc, cautarea unui nou domeniu de activitate se dovedeste inutila . Stagnarea nu apare decat rareori prin surprindere. La inceput constatam unele maruntisuri mai degraba suparatoare, care ne intarzie si pe care, desi ne necajesc, nu le luam insa in serios. Abia suma lor face ca lucrurile sa evolueze tot mai lent, pentru ca in final sa produca stagnarea. Nici staruinta si nici agresivitatea actiunilor nu se dovedesc rentabile. Unica scapare consta in intelegerea profunda ca am ratacit drumul. Abia cand vom fi duspusi sa schimbam modul de gandire si sa ne reprofilam vor incepe sa se rezolve si dificultatile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții