Horoscopul zilei de 15 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 15 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

duminică, 2 iunie 2024

Horoscop tarot zilnic 2 Iunie 2024



Horoscopul tarot zilei de 2 Iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 3 de spade

Cartea simbolizeaza separarea dureroasa, o inima franta, o durere, o respingere. Pot fi tristete si lacrimi, pot fi dispute pe care sa nu le mai poti repara. Insa aceste momente vor duce spre ceva bun. E nevoie de aceasta suferinta pentru a atinge un nou prag al dezvoltarii si al descoperirii de sine. In orice transformare, nimic nu este simplu si usor.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Lumea

Bucura-te de aceasta zi. Priveste-te in oglinda si simte bucuria din ochii tai. Fii recunoscator, petrece timp de calitate cu prietenii, cu familia, imbratiseaza-i, simte iubirea. Da-ti voie sa stralucesti de fericire si sa te bucuri de lucrurile marunte.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Imparatul

Bunatatea te va duce foarte departe astazi. Nu este vorba de slabiciune sau inferioritate, ci un act de generozitate. Cu cat inima ta este mai mare, cu atat mai mult respect si cooperare vei primi inapoi de la Univers. Dar ai grija ca toata aceasta bunatate sa fie autentica.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Eremitul / Pustnicul

Fii precaut azi si lasa mai mult spatiu pentru a gandi bine o situatie. Observa ce se petrece, priveste dincolo de aparente. Nu trebuie sa spui ce ai pe suflet daca simti ca nu e momentul. Desi poti parea sceptic si ezitant, poti fi capabil sa gasesti solutii si sa eviti sa repeti greselile din trecut.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Asul de bate

Se anunta inceputul unei aventuri fertile. Cine munceste din greu va atinge rezultatele scontate. Poate te gandesti sa incepi o afacere pe cont propriu. Cartea iti aduce mesajul ca ai sanse mari de reusita daca iti concentrezi energia pe lucrurile prioritare. De asemenea, cartea este simbolul masculinitatii, al pasiunii. Daca esti femeie singura, poti intalni acel barbat care sa-ti starneasca interesul amoros. Daca esti barbat, cartea poate aduce mesajul ca ai intalnit sau urmeaza sa intalnesti femeia cu care sa iti doresti copii.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regele de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza controlul, echilibrul emotional, generozitatea. Daca iti apare inversata ar trebui sa fii atent la oameni. Unii dintre ei te pot pacali. Ocoleste persoanele care incearca sa domine prin frica sau intimidare.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Regele de spade

Cartea sugereaza figura unei autoritati in domeniul stiintific, un profesor, un cercetator renumit. Unul care si-a sacrificat alte sfere din viata lui pentru a cunoaste, pentru a sti. De asemenea, cartea poate simboliza un avocat, un jurist, o putere, o autoritate juridica. Aceasta persoana este foarte ferma cu tine, dar totodata, foarte corecta. Nu trebuie sa te indoiesti de calitatile sale.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Regina de bate

Regina de bate poate parea dura, dar daca ajungi sa-i intri la suflet vei descoperi o personalitate magnetica, afectuoasa. Acasa este casnica, in lume este o regina corecta, ferma, rapida la manie daca nu ii sunt ascultate ordinele. Daca iti apare aceasta carte inseamna ca ai nevoie de fermitate si corectitudine daca vrei sa ai succes. De asemenea, daca incepi un proiect, nu te astepta la rezultate rapide. Succesul organic este garantat pe termen lung.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 4 de pentagrame

Abilitatea de a gestiona banii intr-un mod corespunzator incepe sa dea roade. Fii atent cum cheltui banii si poti incerca si sa-i ajuti pe cei mai putin norocosi ca tine. Tinzi spre si mai multa bogatie, dar pentru a ajunge aici e nevoie de mai multe investitii. Poti, de asemenea, sa primesti o mostenere sau un cadou extravagant de la cineva pe care l-ai considerat pana acum extrem de zgarcit.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 9 de spade

Esti macinat de cosmaruri si frici imaginare. Ai grija la anxietate si la semnele de paranoia. Ce anume te tine treaz? Chiar ai aceste probleme sau doar iti imaginezi sau tesi scenarii care n-au legatura cu realitatea? Daca treci printr-o perioada mai stresanta, poate ca este timpul sa iei in calcul schimbarea locului de munca sau renuntarea la anumite proiecte care nu a generat vreun venit spectaculos. De asemenea, cartea poate aduce mesajul ca iti faci niste griji in relatia de cuplu. Vezi peste tot conspiratii si tradari. Nici nu te intereseaza daca sunt reale sau imaginare. Depaseste aceste frici si vorbeste cu cineva ce incredere despre aceste trairi.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător 8 de bate

Cartea simbolizeaza viteza, actiunea, calatoriile, miscarea, schimbarea. Succesul poate fi atins atat timp cat actionezi in viteza. Urmeaza un proces rapid de schimbare caruia nu trebuie sa te opui. Nu lasa alte lucruri sau alti oameni sa te distraga de la ceea ce ai de facut.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 7 de pentagrame

Datorita privirii enigmatice a tanarului de pe card, mesajul poate fi interpretat diferit. Poate reprezenta nevoia de odihna dupa un efort sustinut. Sau poate sugera ideea ca esti implicat intr-o munca de dragul muncii in sine, nu pentru ca ai un scop anume. Fii atent la colaborari, astfel incat cineva sa nu se foloseasca de talentele tale doar in propriile scopuri, fara ca tu sa ai partea ta de beneficii. Odihneste-te dupa fiecare efort. Fa-ti planuri noi dupa fiecare sarcina indeplinita.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții