Horoscopul zilei de mâine 2 iulie 2024

Horoscop Special zilei de 2 iulie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Geme...

Horoscop tarot zilnic 26 iunie 2024

Written By NIKE B. on miercuri, 26 iunie 2024 | 07:16



Horoscopul tarot zilei de 26 iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 4 de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza nevoia de control, stabilitate, securitate, posesiune, conservatorism. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca o furtuna te poate lua pe nepregatite. Da, iti place stabilitatea, insa nici nu trebuie sa te lasi doborat de orice lucru care nu iese conform planului. Fii mai flexibil si invata sa te adaptezi oricarei situatii.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Asul de bate

Asul de bate reprezinta o sansa care zace in noi, pe care ar trebui s-o descoperim si s-o cultivam. In cazul acestui cartii de tarot Asul de bate, este vorba de spiritul de intreprinzator, de curaj, de asumarea riscului, dae entuziasm, si nu in ultimul rand, cartea de tarot Asul de bate face trimitere catre autoafirmare. Cartea de tarot Asul de bate corespunde elementului foc si poate reprezenta intarirea vointei noastre, puterea noastra morala, precum si de alte procese de evolutie si mai ales de maturizare. Cartea de tarot Asul de bate reprezinta incuviintarea data vietii, optimismul si dorinta de viata, nerabdarea. Asul de bate ne arata ca ni se ofera noi sanse, care ne inlesnesc identitatea scopurilor precum si desfasurarea intereselor, capacitatilor si talentelor noastre. Cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza curajul, placerea riscului si daruirea totala in cadrul unei anumite probleme, autorealizarea profesionala. Cartea de tarot Asul de bate arata ca suntem orgoliosi, motivati si ca ne daruim cu entuziasm rezolvarii indatoririlor.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 2 de spade

Cartea simbolizeaza nehotarare, alegeri, emotii blocate. Ai de luat o decizie, dar nu stii ce sa faci. Ai doua optiuni si numai tu poti sa iti scoti esarfa de pe ochi pentru a vedea ce anume ti se potriveste mai bine. Nu lasa pe altii sa te deturneze din drumul tau.Pana acum ati avut o atitudine sceptica si incerta fata de situatia in care va aflati. Din observatiile dumneavoastra critice, distante, nu a reusit sa se cristalizeze vreo certitudine, sau chiar siguranta privind modalitatea de a proceda. Dupa ce ati analizat totul in amanunt, a cam sosit timpul sa luati o decizie clara, lipsita de echivoc.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 5 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza pierderea, regretul, dezamagirea, disperarea. Daca apare inversata, ea iti aduce mesajul ca este posibila gasirea unui obiect pierdut, ratacit. Sau poate cineva care a iesit din viata ta vrea sa se intoarca. Poate un partener de afaceri doreste reluarea proiectelor. Ceva ce a fost stricat in trecut se repara.In planul constiintei, Cartea de tarot 5 de Cupe inseamna ca am trait experienta dezamagirii si durerii, ca acum suportam consecintele. Este posibil sa ajungem astfel la o conceptie mai matura si mai pragmatica asupra vietii, renuntand la anumite sperante naive si nerealiste. Sensul mai profund al cartii isi gaseste expresia in situatiile cand devenim constienti ca motivele dureroasei noastre experiente rezida in unele neglijente, neatentii sau chiar propria noastra descurajare, precum si atunci cand suferinta provocata de aceasta traire ne determina sa punem sub semnul intrebarii anumite atitudini anterioare si sa ajungem la concept de viata si atitudini noi.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Asul de pentagrame

Se anunta un cadou, pur, fara eventuale “preturi ascunse”. E doar un cadou si atat. Multumeste pentru el, fara sa te intrebi ce anume trebuie a faci pentru el mai tarziu. O alta posibila explicatie ar putea fi ca, in curand, vei primi recompensa pentru anumite actiuni din trecut. Bucura-te de munca ta!




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Valetul de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza manifestarea, oportunitatea financiara, o slujba noua. Ceva din viata ta duce spre o mare realizare. Simti potentialul succes. Pare ca un diamant neslefuit de asteapta sa-ti arati talentul. Daca iti apare inversata, cartea iti transmite mesajul ca ainevoie de flexibilitate. Nu te indeparta de adevar si urmareste logica.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 6 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza recunoasterea publica, victoria, progresul, increderea de sine. Daca apare inversata, acest card iti transmite mesajul ca succesul tau genereaza competitor. Cineva nu este foarte multumit de reusitele tale si incearca sa-ti puna piedici. Ai de ales: fie faci un pas in spate si incerci sa nu epatezi cu succesul tau, fie descoperi adversarul si incerci sa-l ocolesti, pentru a nu-l starni.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 6 de cupe

In viata profesionala Cartea de tarot 6 de Cupe inseamna ca, in abordarea problemelor profesionale curente, manifestam o dispozitie mai degraba visatoare si romantica, decat obiectiva si cu scop bine precizat. In profesii creative, acest lucru poate constitui un avantaj. Insa acolo, unde se pretinde o abordare limpede si obiectiva, aceasta etapa este mai degraba iritanta, atat pentru noi, cat si pentru altii. In perioade de incertitudine sau reorientare in sfera profesionala, Cartea de tarot 6 de Cupe arata ca ne amintim de dorintele si visele copilariei, de ce ne inchipuiam ca vom face intr-o buna zi, cand vom fi mari. In functie de modul in care aceste vise s-au implinit sau nu, amintirea poate deveni o apasare sau dimpotriva, sa ne dea un nou avant si energie proaspata. In contextul unor dificultati intampinate in viata profesionala cotidiana, Cartea de tarot 6 de Cupe poate insemna ca ne amintim cu placere de raporturi anterioare de munca, in care ne-a mers mai bine.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Asul de Monede

Ati considerat pana acum ca scopul pe care-1 urmariti constituie marea sansa a vietii dumneavoastra, prin care puteti obtine noroc, bogatie sau siguranta. Cartea de la pozitia 1 va va indica ce puteti realiza pana la urma in contextul prezent, iar cea de la pozitia 5, cum trebuie sa procedati pentru aceasta.Cartea de tarot Asul de Monede are semnificatia, ca avem marea sansa de a obtine tocmai lucrul pe care-1 consideram cel mai de pret . Poate fi vorba, de exemplu, de siguranta locului de munca, recunoasterea meritelor personale si prestigiu, multumire sufleteasca si constiinta sufleteasca, independenta de succesul repurtat, de a fi implicat intr-o munca utila, ca insusi sensul vietii noastre se regaseste in aceasta activitate. Cartea de tarot Asul de Monede inseamna ca avem perspective dintre cele mai bune de a ne atinge scopul in cadrul actualelor eforturi profesionale.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Valetul de Monede

Cartea de tarot Valetul de Monede vesteste o sansa ce ni se ofera, un impuls, care ne intretaie calea. In sensul elementului pamant, simbolizat prin monede, este vorba de o propunere concreta, realizabila si deosebit de utila. Avand in vedere durabilitatea elementului pamant, oferta poate fi considerate echilibrata si sigura.In domeniul constiintei prin Cartea de tarot Valetul de Monede se indica ocazia de a ajunge la rezultate palpabile. Intrebarile, incertitudinile, presupunerile, pe care le-am purtat in noi atata vreme, pot fi acum solutionate prin intermediul unui impuls exterior substantial. Planurile dobandesc structura, intentiile sunt transpuse in fapte. Ideile, ramase pana acum mai degraba un fel de exercitiu spiritual, sunt transpuse in viata sub forma acestui impact.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 5 de bate

Cartea de tarot 5 de bate este o provocare, o masurare a puterilor, o intrecere sportiva. Ne prezinta acele situatii in care suntem chemati, sa ne dovedim puterea. Nu este in nici un caz vorba despre o altercatie dusmanoasa sau chiar distructiva. Este o masurare a puterilor, care poate izvori din dorinta de afirmare, exuberanta, neastampar si care poarta amprenta unei intreceri sau, care se prezinta sub forma primirii unor sarcini ce ne pretind intreaga indemanare. In context, de obicei se manifesta cu o nuanta jucausa, care se transforma in ceva serios doar in putine cazuri nefericite. Nu trebuie sa evitati experientele caracterizate de aceasta carte pentru ca ele ne ofera o ocazie buna si adesea antrenanta de a ne constientiza propriile posibilitati.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI cavalerul de bate

Cartea de tarot cavalerul de bate personifica atmosfera caracterizata de la calda pana la arzatoare, in care se regasesc pofta de viata, entuziasmul visator, dar si nerabdarea, infierbantarea si exagerarea fara limite. De aceea, depinde in mare masura de felul domeniului de viata desemnat de aceasta carte, daca ne putem bucura de caldura sau vom avea parte, de fierbinteala ei, trebuind sa ne temem de nestatornicia ce o caracterizeaza. Nerabdarea exprimata de aceasta carte inseamna: totul si acum. Daca acest lucru nu reuseste sau daca nu-1 putem obtine, reactionam impulsiv, cu furie si agresivitate. Pe de alta parte, caldura proprie cartii de tarot cavalerul de bate este datatoare de viata si antrenanta, putand deseori detensiona stari de spirit incinse.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții