Horoscopul zilei de 9 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 9 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

duminică, 9 iunie 2024

Horoscop tarot zilnic 9 Iunie 2024



Horoscopul tarot zilei de 9 Iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Valetul de cupe

Cartea simbolizeaza un mesaj, un inceput creator, sincronicitate. Un mesaj de departe aduce semnele unei posibile colaborari. Comunicarea este foarte importanta. Se deschide calea unui dialog, a unei negocieri. Se naste un parteneriat. Se anunta o perioada plina de oportunitati.In planul constiintei noastre Cartea de tarot Valetul de cupe inseamna ca receptam semnale si impulsuri bine intentionate, care ne sunt de un binefacator si real ajutor in realizarea intentiilor. Poate fi vorba de consolare si o vorba buna in perioadele de grea incercare, de manifestare de intelegere fata de nevoile si necazurile noastre sau de gesturi spontane, care ne misca pe plan interior si declanseaza in sufletul nostru o evolutie de cea mai mare importanta.In ceea ce priveste legaturile noastre personale Cartea de tarot Valetul de cupe simbolizeaza in primul rand gestul prietenesc, sensibil, impaciuitor al partenerului. Cartea de tarot Valetul de cupe reprezinta suflarea placuta, plina de caldura, dupa perioade de cearta si de racire a sentimentelor, sau un gest spontan de afectiune. Pe planul evenimentelor aceasta carte poate simboliza si o cerere in casatorie.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Cavalerul de cupe

Cavalerul de cupe simbolizeaza inceputul calatoriei in subconstient. Eroul este dispus sa infrunte nu numai provocarile fizice, ci si cele spirituale. De asemenea, cartea transmite mesajul ca ai nevoie de o canalizare corecta a energiilor creative, astfel incat sa le dai o forma mai utila. Nu este exclus, ca in curand, sa primesti o invitatie sau sa intre in viata ta cineva sau ceva pe care il astepti de ceva vreme.Cartea de tarot Cavalerul de cupe inseamna ca avem parte de un climat de munca sanatos, de o atmosfera linistita si degajata, in care ne rezolvam indatoririle aproape in joca si cu multa voiosie. In cazul unei reorientari profesionale, Cartea de tarot Cavalerul de cupe arata ca asezam in prim plan interesele si aptitudinile artistice. Daca insa, pana la urma, ne vom hotari intr-adevar spre o astfel de directie, nu se poate preciza decat tinand cont si de talmacirile celorlalte carti. Cartea de tarot Cavalerul de cupe defineste mai degraba modul si felul in care procedam, decat continutul concret al activitatii noastre.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Regina de spade (inversata)

Cartea de tarot Regina de Spade este expresia capacitatii noastre de a ajunge, cu ajutorul mintii, sa rezolvam probleme sau sa dobandim cunostinte superioare, fara a ne incurca in multitudinea ideilor sau a ne lasa coplesiti de indoieli. Spre deosebire de interpretarea veche a cartii, si anume ca Regina de Spade nu reprezinta decat prototipul femii rele, in cel mai bun caz al vaduvei, aici motivul reprezentarii grafice arata ca este vorba despre acea femeie , care s-a eliberat din starea de dependenta gratie intelepciunii. Numai in cazuri extreme trebuie luata in consideratie latura negativa a acestei carti, si anume cea a printesei de gheata, in spatele farmecului careia se ascunde o raceala calculata.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 10 de cupe

Pozitia dumneavoastra actuala este caracterizata de un puternic sentiment de armonie si impacare. Va pricepeti sa apreciati laturile pozitive ale situatiei in care va aflati si va aratati lipsit de orice grija. In cazul ca ati avea anumite motive sa va revizuiti aceasta atitudine de baza, ar fi bine sa va puneti intrebarea, daca dorinta dumneavoastra de armonie nu a dus, totusi, la o disponibilitate excesiva fata de compromisuri. Situatia cu care va confruntati este nepericuloasa. Canalizati-va intreaga constiinta spre trairile amicale, vesele. Oamenii care prezinta importanta, in legatura cu substratul intrebarii formulate, va vor apare simpatici si va vor iesi in intampinare cu bratele deschise. Veti reusi sa identificati acele contacte, de care aveti nevoie si veti fi binevenit.Viata dumneavoastra sentimentala este caracterizata de un adanc sentiment de recunostinta si de un profund atasament. Pe plan interior sunteti despovarat de orice grija, va simtiti in siguranta sub ocrotirea binefacatoare a unei comunitati, formate din oameni pe care ii indragiti si ii pretuiti. S-ar putea ca, dupa aceasta, sa fiti pus in situatia de a fi obligat sa faceti si „afara" dovada puterilor pe care ati avut prilejul sa le acumulati, aici si acum.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Turnul

Cartea de tarot Turnul arata ca ne-am zidit intr-o pretinsa siguranta care dintr-o data incepe sa se clatine. Este vorba despre structuri si dimensiuni care ne-au ramas prea stramte, nu ne mai incap. Pot fi afectate la fel de bine convingerile si principiile noastre de viata, cat si conceptia noastra despre siguranta din sfera profesionala sau baneasca, si nu in ultimul rand prieteniile si relatiile de parteneriat. Cartea de tarot Turnul reprezinta acel concept care, in perioade anterioare, ne-a oferit intr-o masura binefacatoare siguranta, poate chiar adapost, dar care acum ne-a ramas prea stramt. Este vorba despre experiente neasteptate, cateodata adevarate strafulgerari ale spiritului, care fac sa se prabuseasca vechea conceptie. Aceste schimbari neasteptate sunt deseori percepute in prima instanta ca adevarate catastrofe. Abia dupa ce primul soc a fost depasit simtim, cu usurare, ca am fost eliberati de vechiul balast. Aceasta strapungere poate fi produsa de propria gandire sau declansata de un eveniment exterior.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Spanzuratul

Este posibil ca cineva sa-ti insele increderea pe care i-ai acordat-o. Te simti ranit din cauza promisiunii incalcate. Insa nu lua masuri imediat, nu face acuzatii. S-ar putea ca nu persoana respectiva sa fie de vina, ci o intreaga conjunctura care a contribuit la aceasta situatie. Ar fi mai bine sa acorzi circumstante atenuante.Pe plan profesional, Cartea de tarot Spanzuratul semnifica in primul rand stagnarea si legat de acest lucru, intarzieri apreciabile, daca nu chiar impiedicarea proiectelor noastre. Planurile stagneaza, avansarile nu au loc, cautarea unui nou domeniu de activitate se dovedeste inutila . Stagnarea nu apare decat rareori prin surprindere. La inceput constatam unele maruntisuri mai degraba suparatoare, care ne intarzie si pe care, desi ne necajesc, nu le luam insa in serios. Abia suma lor face ca lucrurile sa evolueze tot mai lent, pentru ca in final sa produca stagnarea. Nici staruinta si nici agresivitatea actiunilor nu se dovedesc rentabile. Unica scapare consta in intelegerea profunda ca am ratacit drumul. Abia cand vom fi duspusi sa schimbam modul de gandire si sa ne reprofilam vor incepe sa se rezolve si dificultatile.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Dreptatea

Poti realiza astazi o multime de lucruri astazi, in special in ceea ce priveste relatiile. Evita manipularile sau secretele. Nu iti aduc nimic bun si poti pierde increderea oamenilor care te sprijina in majoritatea timpului. Pastreaza lucrurile cat mai simple, respecta elementele de baza si vor aparea cele mai fericite rezultate.Cartea de tarot Dreptatea reprezinta intelegerea clara, obiectiva, sentinta data cu hotarare, in cunostinta de cauza, incoruptibilitatea, ponderarea si corectitudinea, care arata ca ni se va face dreptate. In plan cotidian ea arata ca percepem mediul ce ne inconjoara ca pe un ecou si suntem confruntati, atat in ceea ce priveste binele, cat si raul, cu urmarile actelor noastre. Acolo unde ne comportam corect si cinstit, primim recunoasterea actiunilor noastre, care sunt rasplatite corespunzator; vom esua insa acolo unde incercam sa obtinem avantaje, pe cai ascunse, utilizand mijloace indoielnice.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 3 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza separarea dureroasa, o inima franta, o durere, o respingere. Daca iti apare inversata, ea iti aduce mesajul unei emotii pe care o tii in tine. Poate esti intr-o faza de negare. Poate nu vrei sa recunosti anumite sentimente. Doar ca nu are sens sa te prefaci ca totul este in regula.V-ati dat seama ca intentiile dumneavoastra sunt legate de experiente dureroase si dezamagiri amare. Daca sunteti sigur ca prin aceasta puneti capat unei stari de nesuportat, nu ar trebui sa va lasati influentat in conceptia dumneavoastra. Daca in schimb, veti incerca sa refulati sentimente pretioase printr-o gandire negativista, aceasta carte constituie un avertisrnent cat se poate de clar. Cartea de la pozifia 7 va va spune care trebui sa fie atitudinea dumneavoastra ulterioara. Nu va dati inapoi de la experiente neplacute. Bazativa in totalitate pe sugestiile clare ale ratiunii dumneavoastra, care va va ajuta sa iesiti din aceasta situate. Treceti peste sentimentele ce va anima si terminati odata pentru totdeauna cu vechile obiceiuri.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Asul de Spade

Cartea de tarot Asul de Spade reprezinta claritatea cunoasterii ce permite luarea de decizii clare, precum si rezolvarea unor probleme extrem de incalcite. Asta poate insemna ca un vant proaspat aduce o inviorare in obisnuinte vechi sau ca tratative care se impotmolisera capata o turnura hotaratoare. Poate fi vorba si despre o discutie edificatoare, care sa elimine „norii" care ingreunau atmosfera de lucru. Si, nu in ultimul rand, ascutimea si capacitatea de separare a acestei carti de Spada pot semnaliza hotararea luata dupa o matura chibzuinta, de a parasi domeniul de activitate de pana acum.Ati analizat problema cu intelepciune si cu intreaga ascutime si ati ajuns la o cunoastere clara si o hotarare fara echivoc. Aveti insa grija sa nu va pierdeti in amanunte sterile sau privirea asupra intregului. Abordati, pentru inceput, problema in mod abstract si incercati sa descifrati ideea sau formula care se ascunde in spatele ei. Procedati in mod logic, mergand pana in detalii, dupa care trageti concluziile cu intreaga ascutime a mintii. Veti reusi in acest mod sa descoperiti punctul esential al problemei, care v-a scapat pana acum si veti obtine un tablou de ansamblu limpede si fara echivoc.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 6 de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. Daca iti apare inversata transmite mesajul ca te gandesti cu nostalgie la ceva. Rememorezi amintiri frumoase din trecut. Dar, totusi, nu iti face foarte bine sa traiesti in trecut. Revino la prezent!In viata profesionala Cartea de tarot 6 de Cupe inseamna ca, in abordarea problemelor profesionale curente, manifestam o dispozitie mai degraba visatoare si romantica, decat obiectiva si cu scop bine precizat. In profesii creative, acest lucru poate constitui un avantaj. Insa acolo, unde se pretinde o abordare limpede si obiectiva, aceasta etapa este mai degraba iritanta, atat pentru noi, cat si pentru altii. In perioade de incertitudine sau reorientare in sfera profesionala, Cartea de tarot 6 de Cupe arata ca ne amintim de dorintele si visele copilariei, de ce ne inchipuiam ca vom face intr-o buna zi, cand vom fi mari. In functie de modul in care aceste vise s-au implinit sau nu, amintirea poate deveni o apasare sau dimpotriva, sa ne dea un nou avant si energie proaspata. In contextul unor dificultati intampinate in viata profesionala cotidiana, Cartea de tarot 6 de Cupe poate insemna ca ne amintim cu placere de raporturi anterioare de munca, in care ne-a mers mai bine.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Regina de spade

Aceasta carte simbolizeaza gandirea rapida, organizarea, independenta. Poti fi coplesit de un complex de ganduri si idei. Dar nu trebuie sa te lasi purtat de impulsuri. Nu intra in situatii conflictuale. Respecta si pararea celorlalti.Cartea de tarot Regina de Spade este expresia capacitatii noastre de a ajunge, cu ajutorul mintii, sa rezolvam probleme sau sa dobandim cunostinte superioare, fara a ne incurca in multitudinea ideilor sau a ne lasa coplesiti de indoieli. Spre deosebire de interpretarea veche a cartii, si anume ca Regina de Spade nu reprezinta decat prototipul femii rele, in cel mai bun caz al vaduvei, aici motivul reprezentarii grafice arata ca este vorba despre acea femeie , care s-a eliberat din starea de dependenta gratie intelepciunii. Numai in cazuri extreme trebuie luata in consideratie latura negativa a acestei carti, si anume cea a printesei de gheata, in spatele farmecului careia se ascunde o raceala calculata.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Valetul de monede

In ceea ce priveste relatiile noastre, Cartea de tarot Valetul de Monede desemneaza de asemenea o ocazie buna de a dobandi valoroase experiente, de mare durabilitate. Spectrul se intinde de la experienta senzuala unica, pana la sansa de a cladi o legatura de durata. Cartea de tarot Valetul de Monede poate reprezenta initiativa sau pasul care transforma un flirt intr-o relatie de durata. In cadrul legaturilor existente, prin Cartea de tarot Valetul de Monede este intotdeauna indicat un impuls palpabil, prin care se solutioneaza, pentru perioade indelungate, atitudini pana acum divergente, precum si imbolduri de mare eficienta pentru evolutiile viitoare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții