Secretul zodiei tale 2024

Secretul zodiei tale 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Toată lumea are secre...

Horoscop Urania săptămâna 15 – 21 iunie 2024

Written By NIKE B. on sâmbătă, 15 iunie 2024 | 12:21



Horoscop Urania săptămâna 15 – 21 iunie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 15 – 21 iunie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 15 – 21 iunie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

Între 15 și 17 iunie dimineața, posibile oferte împăciuitoare venite de la diferitele persoane cu care nativii se află în relații parteneriale sau de colaborare și între care s-au strecurat animozități; sunt de luat în calcul și divergențele minore și de răspuns lor cu politețe. Între 17 iunie, după ora 9:38′, și 19 iunie după-amiaza, provocări sau situații incomode în demersurile nativilor cu privire la o chestiune bănească, fiscală, salarială sau patrimonială; enervări, dar și concluzii destabilizatoare cu privire la lipsa de onestitate a unor persoane cu care nativii trebuie să intre în contact. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va accentua nevoia ca Berbecii să se ocupe de casă și gospodărie ori să se dedice acestora cu prioritate, alocându-le timp, efort și energie. Tot pe 17 iunie, în zodia Racului, își va începe tranzitul și planeta Mercur care, până pe 2 iulie, va susține comunicarea între nativi și rude pe linia comuniunii sufletești, a mărturisirilor, a corespondențelor afective, ceea ce poate contribui la reabilitarea unor relații sărăcite, în ultima vreme, de tandrețe sau de duioșie. Din 19 iunie, după ora 19:32′, unii Berbeci pot avea legături mai strânse cu persoanele și instituțiile din străinătate în vederea punerii în practică a unui proiect personal profesional sau pedagogic. Pe 20 iunie (23:51′), Soarele va intra în zodia Racului, în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și una de zile și zece ore. El va permite o nouă abordare a relațiilor de familie în funcție de nevoile și provocările momentului, ceea ce îi va solicita pe cei născuți în zodia Berbecului și, de multe ori, îi va obosi. Atenție pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor influența sănătatea și comunicarea.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Între 15 și 17 iunie dimineața, efort de menținere a unui echilibru organic; Taurii vor încerca să nu reacționeze vehement la provocările legate de muncă. Între 17 iunie, după ora 9:38′, și 19 iunie, după-amiaza, stres relațional; nativii se vor afla pe picior de dispută, vor fi implicați în situații incomode și vor constata că trebuie să-și tempereze reacțiile tumultuoase pentru a nu deteriora niște relații parteneriale, puse la încercare de întâmplările neprevăzute sau de neregulile banale cărora li se acordă prea multă importanță. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va crea condițiile favorabile susținerii unor examene sau competiții pe care le vor aborda cu responsabilitate, cu subtilitate și cu intuiție. Pe 17 iunie își va începe tranzitul, în zodia Racului, și planeta Mercur, care, până pe 2 iulie, va crea un climat prielnic învățării, memorării și atenției la detalii. Mercur va susține deplasările cu scop recreativ, cultural, spiritual, va permite reluarea dialogurilor cu rudele îndepărtate și va alimenta dorința persoanelor care trăiesc departe de țară de a se întoarce în locurile natale. Din 19 iunie, după ora 19:32′, Taurii vor face efortul de a pune ordine în niște chestiuni bănești; nevoia de a consulta legislația în vigoare pentru a reglementa statutul unor bunuri patrimoniale. Pe 20 iunie (23:51′), Soarele va intra în zodia Racului și va rămâne în acest semn mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și una de zile și zece ore, consolidând căile de comunicare, de învățare și de asimilare a lecțiilor de viață și influențând în bine relațiile nativilor cu frații. Atenție pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor influența relațiile personale, veniturile, comunicarea și deplasările.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

Între 15 și 17 iunie dimineața, efort de eliminare a factorilor de stres care pot complica o relație afectivă, protejare prin ignorare sau prin tratarea cu umor a unor situații deranjante în relațiile nativilor cu cei dragi lor. Între 17 iunie, după ora 9:38′, și 19 iunie după-amiaza, posibile răceli ușoare, guturai trecător, suferință dentară. Nu sunt indicate intervențiile stomatologice care presupun abordarea maxilarului inferior și intervențiile chirurgicale; posibil proces infecțios la nivelul aparatului genital sau urinar. Situații neplăcute legate de muncă ce nu pot fi abordate deschis și care îi vor obliga pe unii Gemeni să se abțină de la observații, critici, reproșuri sau refuzuri. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va crea un cadru financiar favorabil, menit să le aducă un venit sau ajustarea lui în urma unor cereri și pretenții, dar la un nivel mai modest decât sperau nativii să fie. Tot pe 17 iunie, în zodia Racului, își va începe tranzitul și planeta Mercur, care, până pe 2 iulie, va permite dialogul pe teme financiare (fiscale, salariale, plăți și drepturi cuvenite) cu destul de multă prudență, Gemenii estimând că nu este momentul să se lanseze în cereri de anvergură, care pot fi respinse sau care pot stârni enervarea celor abordați într-un chip riscant. Din 19 iunie, după ora 19:32′, relațiile parteneriale s-ar putea desfășura într-un context onest, obiectiv chiar, dacă părțile vor invoca un noian de argumente și vor fi vocale. Pe 20 iunie (23:51′), Soarele va intra în zodia Racului, în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și una de zile și zece ore; prezența lui va dinamiza sectorul banilor câștigați din muncă proprie și va insufla o atitudine chibzuită, favorizând economiile și eliminând riscurile. Posibil eveniment în familie cu impact negativ asupra vieții profesionale.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Între 15 și 17 iunie dimineața, calm domestic. Între 17 iunie, după ora 9:38′, și 19 iunie după-amiaza, stări de spirit mai puțin armonice în plan afectiv; contradicții și contrarietăți în relațiile cu cei dragi. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va crea un climat astral favorabil dezvoltării laturii sensibile a personalității nativilor care vor dori să fie protejați, admirați, prețuiți și scutiți de cei din jur de obligații, de neplăceri și de stresul vieții cotidiene pline de capcane și încercări, iar acest răstimp ar trebui să fie unul mai liniștit sau mai puțin conflictual decât în alte perioade. Tot pe 17 iunie, în zodia Racului își va începe tranzitul și planeta Mercur, care, până pe 2 iulie, va crea premisele unei exprimări pline de sensibilitate și forță de convingere, dar, pe de altă parte, tot el va crea și disponibilitatea de a ceda în fața unor situații care îi pot face pe Raci să renunțe la niște principii și să acționeze în virtutea unor sentimente sau a unui subiectivism care să-i împingă la acțiuni nerezonabile ori chiar greșite născute din slăbiciune și evaluări nerealiste. Din 19 iunie, după ora 19:32′, stare de sănătate bună cu o discretă solicitare a aparatului locomotor și a brațelor (coaste, stern, vertebrele zonei dorsale), precum și a funcțiilor respiratorii. Pe 20 iunie (23:51′), Soarele va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani (treizeci și una de zile și zece ore). Nu va fi cea mai bună postură pentru acest Luminariu, dar nativii vor putea acumula energie specifică din astral. Atenție pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor implica acele două case ale sănătății, creând substratul astral pentru erori de gândire, evaluări greșite sau exagerări.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Între 15 și 17 iunie dimineața, nativii vor face efortul să se reconcilieze cu niște persoane cu care au „reușit” să-și strice relațiile, acestea devenind atât de dificile, încât le afectează colaborarea, conviețuirea sau un proiect comun (afacerea). Între 17 iunie, după ora 9:38′, și 19 iunie după-amiaza, în funcție de vârstă și de context familial sau social, unii Lei pot fi îngrijorați pentru starea de sănătate a părinților sau pot fi preocupați de o chestiune imobiliară unde mai evidente vor fi disputele cu una sau mai multe instituții implicate în tranșarea unui litigiu. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va străbate sectorul plin de taine și de enigme al casei a XII-a, de unde va acționa ca un protector din umbră. Tot pe 17 iunie, Mercur își va începe tranzitul prin zodia Racului și, până pe 2 iulie, va exercita o influență puternică asupra lumii interioare a nativilor, care se vor dedica amintirilor, analizării trecutului lor sau găsirii unei explicații plauzibile unor fapte și întâmplări încă neclare. Puternic impuls de interiorizare și de autoevaluare. Din 19 iunie seara, degajare, chef de viață, de distracții, de afirmare a calităților în varii împrejurări, de obicei într-un grup de apropiați, dar și multă pierdere de timp în activități care le ocupă timpul, dar care nu le dau decât plăceri superficiale, trecătoare. Pe 20 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și una de zile și zece ore, postură din care va exercita un rol de protector pentru sănătate, în general, și pentru fiziologia aparatului digestiv în special (alimentație, digestie, metabolism). Atenție pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor afecta banii și relațiile personale.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Între 15 și 17 iunie dimineața, încercare de temperare a enervărilor stârnite de o neregulă bănească (fiscală). Între 17 iunie, după ora 9:38′, și 19 iunie după-amiaza, supărare, mâhnire la auzul unei vești; Fecioarele nu vor trece prea ușor cu vederea derapajele de limbaj sau de comportament ale unor persoane care „depășesc măsura” și pe care le vor pune la punct fără nici un fel de reticență; mai complicată va fi ipostaza controverselor profesionale, ideologice sau politice, unde spiritele se vor încinge, iar Fecioarele vor dori să se știe că nu-și abandonează principiile. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va străbate sectorul relațiilor de prietenie, permițând apropierea nativilor de o persoană plăcută, delicată, sensibilă cu care vor constata că au multe gusturi, opinii și afinități comune. Tot pe 17 iunie, în zodia Racului, își va începe tranzitul și planeta Mercur, care va susține un tip de comunicare aparte cu cei apropiați și care va presupune încredere, discreție, disponibilitate pentru mărturisiri, consfătuiri. Pe 20 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și una de zile și zece ore, perioadă care le va permite celor care s-au născut în zodia Fecioarei să se apropie de niște persoane cu care au avut până atunci relații oficiale și să le consolideze în urma unor experiențe comune care vor demonstra ambelor afinitățile și calitățile ce-i apropie. Din 19 iunie, după ora 19:32′, solicitări pe multiple planuri personale și profesionale. Atenție pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor angaja propria persoană (necazuri existențiale), relațiile parteneriale (evaluări greșite, abordări nerealiste, erori de judecată) și cele socioprofesionale.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

Între 15 și 17 iunie dimineața, Balanțele vor avea nevoie de calm și de tihnă de aceea se vor distanța de toate provocările care-i pot destabiliza; de exemplu, de relațiile parteneriale conflictuale sau de discuțiile în contradictoriu cu sau fără rost. Între 17 iunie, după ora 09:38′, și 19 iunie, după-amiaza, posibil calcul salarial dat peste cap de niște modificări inconvenabile; nereguli care trebuie reparate dar care, mai întâi, presupun asumarea stresului unui conflict verbal cu cel/cea care a greșit. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va exercita un rol pozitiv, nu foarte intens, manifestat discret dar util în planul relațiilor publice (succes, imagine, simpatie a publicului, prețuire). Tot pe 17 iunie, în zodia Racului, își va începe tranzitul și planeta Mercur care le va da intuiția necesară și le va insufla un mod de exprimare și de abordare a unui subiect profesional care să-i ferească pe cei născuți în Balanță de riscurile inutile ale unor afirmații nepotrivite, de exagerări, de glume neinspirate rostite în spațiul public, în fața unei asistențe, printr-un discurs cenzurat și controlat. Pe 20 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și două de zile, perioadă în care va lumina sectorul profesiei, al postùrilor publice sau oficiale, deschizându-le Balanțelor drumul spre succes și eliminând piedicile. Între 19 iunie, după ora 19:32′, și 21 iunie, comunicare intensă, nevoia de a se adresa instituțiilor publice, deplasări cu scop precis, comunicare cu persoanele și instituțiile aflate dincolo de granițele țării. Atenție, pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor privi sănătatea, munca de fiecare zi, învățătura și deciziile profesionale.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Între 15 și 17 iunie dimineața, evoluție normală a stării de sănătate. Între 17 iunie, după ora 09:38′, și 19 iunie, după-amiaza, Luna va tranzita zodia Scorpionului și le va da celo care s-au născut în acest semn, din nou, un noian de trăsături caracteristice zodiei manifestate mai intens și, prin asta, cu un profit mai mare pentru toți nativii. Intuiția și capacitatea de a construi strategii vor fi remarcabile. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, se va plasa în sectorul idealurilor, al planurilor majore de viață, al conștiinței și al învățăturii la un nivel superior. Din această perspectivă, Micul Benefic va fi un factor util pentru toți cei care vor să progreseze prin ridicarea nivelului de pregătire profesională și înțelegere a realității. Din 17 iunie, Mercur va tranzita zodia Racului și va avea rolul de a conferi subtilitate și un bun autocontrol în susținerea orală a unor premize (interviuri, conferințe, cuvântări, disertații, intervenții în conferințe și congrese sau în dezbaterile publice). Pe 20 iunie, Soarele va intra în zodia Racului în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și una de zile și zece ore, și le va insufla nativilor dorința de a studia, de a aprofunda o temă de lucru și de a aborda cu mult interes domeniile conexe care le-ar putea deschide noi orizonturi (arta, religia, cultura, în general, filosofia, spiritualitatea, morala, psihologia). Între 19 iunie, după ora 19:32′, și 21 iunie, Scorpionii vor trebui să se informeze, să cerceteze un text de lege care să le ofere temeiul juridic pentru abordarea corectă a unei chestiuni bănești. Atenție, pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor afecta relațiile personale, afective, parentale și chestiunile bănești.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Între 15 și 17 iunie dimineața, context mai puțin relevant pentru evoluția relațiilor personale, de prietene sau bazate pe sentimente; în segmentul atașamentelor afective, va fi oarecare stres și iritare iar în cel al relațiilor cu apropiații identificăm un soi de indiferență. Între 17 iunie, după ora 09:38′, și 19 iunie, după-amiaza, univers interior răscolit de amintiri, de nemulțumiri mai vechi reactualizate sau intensificate pe fondul unei analize mai profunde. Muncă, uneori în asalt, modificări ale programului de lucru, măsuri de ultimă oră. A se evita intervențiile chirurgicale la nivelul maxilarului inferior. Între 17 iunie și 11 iulie, planeta Venus va tranzita sectorul banilor și al bunurilor care depind de persoanele și instituțiile responsabile (notariat, tribunal) și va intensifica tendința nativilor de a se crampona de respectivele bunuri cuvenite lor (cote părți, preț) făcând mai dificilă rezolvarea cauzei. Tot pe 17 iunie, Mercur își va începe tranzitul în zodia Racului ceea ce va determina încetinirea tranzacțiilor, a negocierilor sau a unei rezoluții finale pe fondul tertipurilor (amânări, timp de gândire și abordări speculative) la care vor recurge Săgetătorii. Pe 20 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, în care va rămâne treizeci și una de zile și zece ore, și va intensifica influența planetelor Venus și Mercur despre care am vorbit, uneori, în chip contraproductiv, prin incapacitatea nativilor de a accepta condițiile impuse de lege sau de cei cu care își dispută același avantaj sau același bun patrimonial. Între 19 iunie, după ora 19:32′, și 21 iunie, energie și mobilitate socială (disponibilitate pentru întâlniri, dialoguri, corespondență, cooperare). Atenție, pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T, care vor afecta relațiile parteneriale și pe cele profesionale precum și statutul personal al nativilor.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Între 15 și 17 iunie dimineața, nativii vor fi nevoiți să tempereze niște ostilități; mai periclitați vor fi cei care au funcții, un statut socio-profesional special sau care au o imagine publică de apărat mai ales că multe dintre provocări vor fi alimentate de un grup de colaboratori sau asociați de-ai lor într-un proiect. Va fi nevoie de diplomație, de măsură și de abilitatea de a se strecura printre piedici, capcane și riscuri. Între 17 iunie, după ora 09:38′, și 19 iunie, după-amiaza, posibile dispute sau nemulțumiri manifestate față de situația neplăcută în care un nativ poate fi pus de un prieten; stres afectiv; Capricornii vor fi destul de iritați și fără rezerve de răbdare așa încât pot riposta fără menajamente chiar și față de o persoană dragă lor (certuri între perechile bazate pe relațiile afective). Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va tranzita sectorul relațiilor parteneriale unde va avea o contribuție modestă la împăcarea unor părți aflate în dispută. Tot pe 17 iunie, planeta Mercur va intra, la rândul ei, în același sector al relațiilor parteneriale, unde va atenua inițiativele de a se relua un dialog, o negociere, o abordare a motivului care a instaurat un conflict sau o despărțire a părților implicate într-un demers (proiect, contract, afacere, proces, căsătorie). Pe 20 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, și timp de aproape treizeci și două de zile, le va insufla partenerilor care nu trec prin momente armonioase, rigiditate, ambiție, indiferență și tăceri ostile. Între 19 iunie, după ora 19:32′, și 21 iunie, energie și mobilizare pentru treburile curente profesionale. Atenție, pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor viza sectoarele comunicării, ale deplasărilor și ale muncii de fiecare zi.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Între 15 și 17 iunie dimineața, efort de calmare a spiritelor iritate de o discuție sau un context socio-profesional în care ideile și soluțiile propuse au fost de natură să-l nemulțumească pe un nativ care s-a abținut să declanșeze o dispută fățișă și, acum, „fierbe”. Între 17 iunie, după ora 09:38′, și 19 iunie, după-amiaza, posibil stres legat de rezolvarea sarcinilor socio-profesionale care s-ar putea petrece într-un context rigid, ostil ori față de care nativul însuși are numeroase rezerve de abordare, stil și miză. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va crea un context blând, nu foarte intens dar totuși eficient pentru buna funcționare a aparatului digestiv ori de vindecare a unor afecțiuni legate de digestie, lactație, regim al zahărului. Tot pe 17 iunie, și Mercur își va începe tranzitul prin zodia Racului unde, din punct de vedere medical, va constituit un bun sfătuitor interior spre prudență în comportament, muncă, hrană și distracție, pe ideea împiedicării exceselor. Acestor două planete li se va alătura, din 20 iunie și Soarele care, până pe 22 iulie, le va oferi Vărsătorilor energia necesară revitalizării organice. Va fi o susținere din astral a funcțiilor vitale cărora, pentru un efect sporit, li s-ar putea asocia un regim, o terapie naturistă, un tratament adecvat. În cazul relațiilor de muncă, această tripletă indică un blocaj, o încetinire, o pauză într-un demers profesional care nu le va permite nativilor să facă un pas decisiv sau saltul mult dorit. Între 19 iunie, după ora 19:32′, și 21 iunie, relații personale agreabile, vesele, destinse. Atenție, pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor pune la încercare cele două case ale banilor prin proiecte nerealiste, confuze sau insuficient documentate.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Între 15 și 17 iunie dimineața, Peștii vor face efortul de a nu se lăsa duși de valul enervărilor produse de chestiunile bănești curente. Între 17 iunie, după ora 09:38′, și 19 iunie, după-amiaza, dialoguri neplăcute, în contradictoriu, pe teme ideologice, politice, sociale, morale, religioase, culturale cu o persoană sau dispută în interiorul unui grup de studiu și preocupări comune. Nativii vor fi combativi până în punctul în care relațiile s-ar putea deteriora ceea ce îi va face să lase un văl de tăcere sau de aparentă îngăduință pentru ca spiritele răzvrătite să se potolească dar lecția de viață nu o vor uita. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va străbate sectorul relațiilor afective, al relațiilor dintre părinți și copii sau al creativității unde va acționa ca un factor activator și nuanțator, Peștii simțind o gamă largă de trăiri și emoții pe fondul acestui tranzit susținut, din 17 iunie, și de Mercur, care va tranzita același semn zodiacal; timp de cincisprezece zile, el va introduce o puternică notă de interiorizare a vieții afective în care capacitatea de exprimare va fi redusă pe fondul unei efervescențe sufletești sau mentale. Pe 20 iunie, Soarele va intra în zodia Racului în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și una de zile și zece ore, și va ridica nivelul emoțiilor dând acestor trăiri forma unui continuu tremolo interior; după ce legăturile din aceste trei planete se vor slăbi, se va atenua și această efervescență sufletească. Între 19 iunie, după ora 19:32′, și 21 iunie, preocupări socio-profesionale desfășurate cu entuziasm. Atenție, pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor angaja sectorul personalității, relațiile parteneriale, zona familială și cea profesională.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții