Horoscopul zilei de 30 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 30 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

sâmbătă, 22 iunie 2024

Horoscop Urania săptămâna 22 – 28 iunie 2024



Horoscop Urania săptămâna 22 – 28 iunie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 22 – 28 iunie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 22 – 28 iunie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

Între 22 și 24 iunie dimineața, accent major pus pe carieră; provocări profesionale pe fondul Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, care va concentra energiile astrale în acest sector, dându-le nativilor posibilitatea să identifice ofertele, dar și laturile șubrede ale posturii lor publice (respect, încredere, admirație, notorietate). Perioadă în care nativii pot face schimbări importante în viața lor socioprofesională, pe fondul unor constrângeri sau situații-limită care îi pot obliga să se replieze ca opțiune în forma de manifestare a competențelor lor. Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, moment tulbure, ciudat sau mai greu de înțeles ori de acceptat de către Berbeci în relația lor cu unul sau mai mulți prieteni. Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie dimineața, mecanisme interioare afectate de niște iluzii, de constatări dezamăgitoare, de nevoia de a accepta că niște dorințe mai vechi trebuie să fie trecute la capitolul „iluzii deșarte” sau că ceea ce trăiesc în planul activității de fiecare zi este un șir lung de constrângeri și obligații care nu le dau nici o satisfacție. Din 28 iunie, după ora 11:52′, Luna va începe să tranziteze casa I a personalității celor care s-au născut zodia Berbecului și le va spori ambiția și dorința de a fi activi, eficienți, de a se remarca, de a câștiga puncte într-o bătălie cotidiană ori de a se apropia de un plan de viață personală prin micile gesturi cotidiene necesare rezolvării și împlinirii lor. Ca notă generală, cele trei planete care tranzitează zodia Racului vor trimite influxuri spre casa I a Berbecilor, de unde și tot felul de stări de spirit născute din neliniști, plictiseli; discrepanțe în înțelegerea sau în comunicarea cu părinții ori ipostaze ale vieții cotidiene legate de casă (locuință, o proprietate) care le pot acapara timpul liber, gândurile și activitățile curente.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Între 22 și 24 iunie dimineața, situație specială care îi va obliga pe cei născuți în zodia Taurului să se confrunte cu una sau mai multe persoane, într-un cadru de larg interes social, pe teme ideologice, politice, economice, profesionale, morale, religioase în vederea stabilirii unui cadru de activitate cu scop public sau profesional, pedagogic ori de propagandă, ceea ce, pe fondul Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, s-ar putea transforma dintr-o cooperare într-o dispută sau într-o ipostază marcată de cadre (reguli, dispoziții, ordine, circumstanțe) rigide ce nu pot fi ignorate și cărora nativii trebuie să li se supună, încercând un modus vivendi între ceea ce cred, ceea ce vor și ceea ce se poate face concret, în plan instituțional sau public. Firește, acest context îi privește cu deosebire pe cei activi în astfel de circumstanțe. Luna Plină însă, care vizează mai ales casa a III-a a comunicării și a învățăturii, fiind însoțită de planetele personale Venus și Mercur, va accentua nevoia de comunicare, de exprimare prudentă pe temele esențiale pentru viața și activitatea celor despre care vorbim. Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, solicitări majore în planul vieții publice, secvențe delicate, cu potențial de conflict sau de evoluție nefericită (dezamăgitoare). Cei care, după o analiză atentă, vor înțelege că nu pot face față ori că nu sunt suficient de pregătiți pentru astfel de preocupări ar fi mai indicat să renunțe la respectivele activități și să le delege unor persoane mai „călite” sau cu mai multă experiență în astfel de circumstanțe. Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie, relații agreabile cu prietenii, momente plăcute petrecute alături de aceia. Din 28 iunie, după ora 11:52′, frământări interioare care nu vor fi decât reluarea obositoare a unor circumstanțe de viață curentă ce le vor provoca Taurilor un stres real.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

Între 22 și 24 iunie dimineața, axa celor două case ale banilor și bunurilor de valoare va evolua sub semnul Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, care va pune accentul pe ceea ce nativii trebuie să administreze, să „apere” ori să recupereze și deopotrivă pe banii pe care trebuie să-i câștige prin efort personal, iar prezența Soarelui în acest al doilea sector va pune accentul pe energia și inițiativa necesare pentru ca Gemenii să ajungă la o creștere financiară. Chiar și fără încărcătura de semnificații ale Lunii Pline, casa banilor câștigați prin efort personal va rămâne, întreaga săptămână, una importantă prin influxurile celor trei planete care tranzitează zodia Racului, ce indică nevoia de a face economii mai mult ca altădată, adică de a „strânge” banii. Efortul Gemenilor pe această direcție va avea un rezultat modest, dar totuși profitabil. Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, context mai puțin sugestiv pentru universul ideilor și concepțiilor superioare despre lume, viață, evoluție personală, comunicare, cu excepția unor posibile surprize sau nedumeriri cu privire la afirmațiile și ideile puse în circulație într-un mediu profesional. Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie, Gemenii vor face efortul să se ridice la nivelul așteptărilor unui colectiv de specialiști, ale publicului sau ale colegilor în contextul desfășurării unor activități de larg interes public. Din 28 iunie, după ora 11:52′, o persoană din cercul de prieteni îi poate stingheri pe nativi sau chiar enerva prin felul lor de a vorbi, de a gândi sau de a acționa în dezacord cu aceștia. Gemenii vor simți nevoia de echilibru interior. Atenție la situațiile cu o conotație flatantă pentru nativii care, furați de valul entuziasmului, nu mai sunt atenți la detaliile care pot indica factorii de risc. Piedici casnice sau domestice care încurcă viața profesională.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Între 22 și 24 iunie dimineața, relațiile parteneriale vor sta sub semnul Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, care va marca o etapă nu tocmai favorabilă pentru acest registru existențial. Cei născuți în zodia Racului nu vor fi capabili să depășească cele nouă opoziții între sectorul personalității lor și cel al relațiilor parteneriale, împiedicând sau complicând întâlnirile și negocierile menite să aplaneze niște tensiuni prin respingerea eventualelor concesii necesare unui acord sau unei împăcări de către ambele părți. Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, posibile momente inconvenabile în cazul unor inițiative menite să reglementeze statutul unor bani sau bunuri cuvenite sau revendicate. Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie, bucuria de a avea parte de experiențe utile și inedite în planul conștiinței, al spiritualității, al accesului la ideile superioare ale culturii, la adevărurile supreme, la convingerile religioase prin experiențe personale sau prin evenimentele cu valoare de lecție de viață pe care cei născuți în zodia Racului le vor trăi. Din 28 iunie, după ora 11:52′, mecanisme astrale concentrate pe sectorul vieții profesionale, al responsabilităților publice care îi vor solicita pe nativi, inducându-le un factor de stres în funcție de importanța sarcinilor ce le vor fi încredințate. Elementele dificile ce trebuie conștientizate și trăite profund vor proveni de la cele nouă cuadraturi pe direcția Berbec/Rac care vor pune în discuție ideile, concepțiile, reprezentările, înțelegerile și deciziile care vor intra în conflict cu principiile lor de viață (constrângeri, presiuni ale mediului, situații extreme). Întreaga săptămână prezintă un risc particular ori de câte ori nativii se vor exprima în public și vor intra în dispute pe teme ideologice, culturale, morale ori educaționale. Suport astral prin prezența Soarelui în zodia natală.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Între 22 și 24 iunie dimineața, sănătatea va fi solicitată pe fondul influenței Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, care va solicita în special aparatul digestiv și funcțiile metabolice, regimul zahărului (funcția pancreatică) și lactația (în cazul mamelor care alăptează). Instalată în sectorul muncii, această fază a Lunii se va reflecta și în privința relațiilor de muncă, unde va „îngheța” (nu neapărat însă va și consolida) o stare de lucruri. Pentru moment, unora le va conveni această ipostază, dar nu și celor care doresc să-și schimbe locul de muncă sau chiar specificul activității profesionale și care astfel nu le va permite un progres, o evoluție, un salt calitativ. Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, posibile ipostaze deranjante sau ieșite din comun și, prin asta, mai greu de gestionat în planul relațiilor parteneriale. Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie, unii Lei pot constata că au făcut o evaluare greșită în plan financiar ori că evenimentele mai greu de anticipat care s-au produs în sectorul banilor și bunurilor, al căror statut depinde de voința și decizia altor persoane sau instituții, au conturat un context astral mai puțin favorabil rezolvării lor. În alte situații, unii nativi ar putea fi nevoiți să se „despartă” de o sumă de bani (plata unei amenzi, o penalizare salarială, o cumpărătură substanțială, onorarea unei datorii) sau de un bun, ceea ce le va produce o firească nemulțumire. Din 28 iunie, după ora 11:52′, informații care alarmează sau enervează, discuții inutile, relații delicate cu reprezentații unor instituții. Leii vor da dovadă întreaga săptămână de rezistență la efort, vor fi harnici și eficienți în cadrul activităților profesionale și riguroși în desfășurarea atribuțiilor sociale. A se evita asocierile în afaceri cu prietenii și prudență în preluarea necritică a sfaturilor unor cunoscuți.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Între 22 și 24 iunie dimineața, cele două case ale relațiilor personale, de prietenie sau de simpatie, de dragoste și atracție vor evolua sub influența Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie. Contextul nu va fi totuși pentru poveștile de dragoste ori pentru relațiile dintre părinții Fecioară și copiii lor pline de căldura dorită. Luna Plină în Capricorn va veni cu rigoare, cu capacitatea de a analiza relația onest și lucid, fără autoamăgiri sau exagerări; ceea ce va fi bine pentru măsura și adecvarea reacțiilor nativilor față de situațiile cu care se confruntă sau pe care le vor întâmpina în curând și pentru care trebuie să fie pregătiți, dar nu va atrage romantismul, exaltarea, entuziasmul sau speranța fără limite într-o relație înfiripată de curând. Relațiile de prietenie vor evolua prudent, cu destule argumente pentru a păstra discreția sau tăcerea asupra unor laturi ale vieții lor pe principiul că aceia nu trebuie „să le știe ei pe toate”. Moment de limpezire interioară, necesară pentru cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare artistică, pentru că vor avea un (sur)plus de rigoare și de obiectivitate. Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, sectorul muncii va evolua în nota obișnuită poate cu ceva mai multe stări de revoltă față de o neregulă trecătoare. Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie, risc de evaluări greșite ale unor afirmații sau comportamente venite din partea celor cu care Fecioarele încearcă să ajungă la o rezoluție favorabilă ambelor părți. Amabilitate, dar și destul de multe situații confuze. Din 28 iunie, după ora 11:52′, cei născuți în zodia Fecioarei vor constata că evoluția unei chestiuni financiare sau patrimoniale nu evoluează în favoarea lor și se vor gândi cum să procedeze. Unele ipostaze ale vieții profesionale pot aduce satisfacție, dar acestea nu trebuie să fie considerate certe și definitive.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

Între 22 și 24 iunie, dimineața, sectorul relațiilor de familie și problemele curente domestice vor fi ridicate la mare preț ca o consecință a Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, care le va impune nativilor o atenție sporită atât pe chestiunile esențiale cât și pe detaliile acestui sector. Probabil că, pentru mulți, va fi nevoie de o implicare reală, eficientă și fără artificii pentru a se sustrage responsabilităților care ce le vor ocupa parcursul unei zile. Nu va fi perioada cea mai calmă sau tihnită pentru că, în acest răstimp, vor funcționa mai multe cuadraturi și opoziții care, în viața reală, vor genera piedici și probleme mai greu de rezolvat decât la o estimare a lor superficială dar va trece și provocarea Lunii Pline iar nativii se vor liniști sau, măcar, vor avea ca motiv de satisfacție, rezolvarea prolemelor pe care le-au amânat. Doar relațiile de familie nu vor fi diferite de nota și contextul lor anterior. Aici nu se va observa nicio îmbunătățire ba, poate că, în unele cazuri, distanța, răceala, indiferența sau ostilitatea chiar se vor accentua. Între 24 iunie, după ora 06:15′, și dimineața 26 iunie, mici neînțelegeri între nativi și cei dragi lor, dar și posibile reevaluări ale unei persoane sau ale unei relații pe fondul unor constatări care nu le vor face plăcere. Între 26 iunie, după ora 09:08′, și 28 iunie, muncă desfășurată cu interes sau cu conștiința unei activități deosebite (importante, valoroase, utile). Unele persoane pot trăi o dezamăgire legată de faptul că un proiect de-al lor mai vechi nu poate fi pus în practică, deși este meritoriu din punct de vedere profesional pentru că, nu e momentul potrivit. Din 28 iunie, după ora 11:52′, unele persoane cu care Balanțele dezvoltă relații parteneriale îi pot agasa pe nativi cu insistența sau cu premizele unei colaborări la care nu renunță deși aceștia le-au comunicat refuzul lor.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Între 22 și 24 iunie, dimineața, cele două case ale comunicării, ale circulației ideilor și informațiilor și ale deplasărilor vor evolua sub influența Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, ceea ce va impune un ritm mai lent al evenimentelor și o prudență sporită a nativilor atât în conversațiile obișnuite, cu persoanele cunoscute cât, mai ales, în contextele oficiale sau publice. Scorpionii vor fi dintre zodiile cel mai puțin dispuse să facă remarci, să emită ipoteze, să-și dea cu părea tocmai din teama de a nu fi greșit înțeleși ori de a deranja vreun interlocutor. Contextul nu e tocmai favorabil pentru nativii tineri care ar trebui să susțină, în acest răstimp, examene, verificări, testări, probe sau evaluări ale cunoștințelor. Cu memoria vor sta bine, mai ales dacă au învățat, spontaneitatea va fi însă una cenzurată sau de-a dreptul inhibată, mai ales în cazul celor care se află la primele lor încercări școlare sau universitare. Între 24 iunie, după ora 06:15′, și dimineața 26 iunie, evoluție în nota obișnuită a vieții de familie sau a treburilor domestice. Între 26 iunie, după ora 09:08′, și 28 iunie, dorința nativilor va fi de consolidare, de aprofundare a unei relații afective și, pentru asta, vor face un efort de înțelegere și de cunoaștere, rezultatul însă poate să nu fie întotdeauna entuziasmant astfel că, unii dintre ei, mai ales cei maturi, pot trăi și deziluzii sau pot lua în calcul o „retragere strategică”, fără tensiuni și certuri. Răstimpul va fi marcat și de cele nouă trigoane între planetele în tranzit prin cele două semne de Apă ale Racului și ale Peștilor care se vor afla în armonie cu semnul Scorpionului doar că impulsurile vor fi uneori mai bune, alteori mai complicate, stârnind trăiri dintre cele mai diferite. Din 28 iunie, după ora 11:52′, mai mule preocupări decât în alte dăți în legătură cu munca; „dureri de cap” la propriu și la figurat.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Între 22 și 24 iunie, dimineața, cele două case ale banilor vor fi provocate de Luna Plină în Capricorn, din 22 iunie, pentru că influxurile ei vor imprima un ritm lent ori vor genera chiar blocaje în mecanismele financiare sau patrimoniale desfășurate de Săgetători. Aceștia vor fi reticenți sau refractari la multe inițiative cărora, altă dată, le-ar fi dat curs fără să stea prea mult pe gânduri; acum, însă, se vor gândi în repetate rânduri dacă ceea ce și-au propus este corect, este oportun și, pentru că, de cele mai multe ori, nu vor fi siguri că nu greșesc, vor amâna o decizie până când, în prezența mai multor date și argumente, vor fi siguri că procedează bine. Așa că nu prea putem vorbi, în acest răstimp, de cheltuieli, de capricii, de excese, de plăceri „scumpe”, de cumpărături de mare anvergură ori de risipă. Dimpotrivă. Între 24 iunie, după ora 06:15′, și dimineața 26 iunie, deplasări și conversații de rutină. Între 26 iunie, după ora 09:08′, și 28 iunie, activități domestice sau preocupări care fac plăcere ori care au ca scop ameliorarea gospodăriei: ordine, redistribuirea mobilierului, montarea de decorațiuni interioare, schimbarea unor elemente din dotare (covoare, perdele, draperii, huse, lustre, veioze, tablouri) care să „dea” mai bine în noul context sau, dacă este vorba de curți și grădini, acțiuni de îngrijire a spațiilor verzi ori cultivate cu flori și dotarea lor cu piese de mobilier care să le facă mai ergonomice și mai plăcute șederii în aer liber. Posibile deziluzii sau renunțări (abandonări, amânări) ale unui plan imaginat de un Săgetător în beneficiul mai multor membri de familie care însă nu vor fi de acord cu el. Posibile constrângeri afective. Din 28 iunie, după ora 11:52′, tulburări minore în viața afectivă a unora, furtuni și nori negri în viața altora. Dialoguri marginale, „de principiu”, cu un partener pe marginea unei inițiative.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Între 22 și 24 iunie, dimineața, răstimp interesant, important chiar, dar nu neapărat, și nu întotdeauna, plăcut ori ușor de suportat din cauza Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, care îi va pune pe nativi la încercare în plan personal și ale căror motivații pot fi de natură afectivă sau partenerială (procesuală, conflictuală). Mai ales că Luna va primi, în acest răstimp, trei opoziții dinspre zodia Racului ceea ce presupune acțiune, gândire și comunicare cenzurată, limitată, inhibată din chiar voința Capricornilor care, temându-se să nu exagereze sau să nu greșească, vor examina o situație și „vor despica firul în patru” în căutarea unor explicații și argumente credibile. Moment de evaluare personală care le va permite nativilor să cerceteze în ce stadiu se află și ce ar trebui să facă mai depărtate în rezolvarea unor demersuri personale. Între 24 iunie, după ora 06:15′, și dimineața 26 iunie, posibile „salturi” financiare de mai mică sau mai mare valoare dar necesare chiar dacă asumarea lor va fi riscantă. Între 26 iunie, după ora 09:08′, și 28 iunie, informații utile, dialoguri plăcute sau constructive care nu aparțin, prin temă și preocupare, de tiparul vieții curente. Posibilă deplasare plăcută, odihnitoare sau profitabilă prin beneficiul cultural, artistic sau spiritual pe care li-l procură. Din 28 iunie, după ora 11:52′, griji domestice; relații incomode cu una sau mai multe persoane din familia căreia îi aparțin nativii; propunerile nativilor nu vor fi lesne acceptate și argumentele pro și contra vor curge șuvoi de-o parte și de alta. Întreaga săptămână, Capricornii trebuie să fie atenți la numeroasele aspecte care țin de casa a VII-a, unde se află în tranzit Soarele, Mercur și Venus, combătute de posturile astrale din Berbec, astfel că, înțelegerile, acceptul ca și refuzul unor condiții să fie atent evaluate înainte să fie formulate definitiv.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Între 22 și 24 iunie, dimineața, cele două case ale sănătății se vor afla sub cupola de influxuri și provocări astrale ale Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, ceea ce va reprezenta o reală provocare pentru organismul tuturor celor născuți în zodia Vărsătorului, indiferent de vârstă, chiar dacă unii, mai sănătoși și mai robuști, nu vor simți că ceva special se petrece cu fiziologia lor curentă. Luna Plină se va confrunta și cu trei opoziții făcute cu planetele în tranzit prin zodia Racului, plasate în casa a VI-a a sănătății curente, de „fiecare zi”. Ca patronaj, contextul privește aparatul digestiv, funcțiile stomacului, ale pilorului și duodenului, ale pancreasului, ale sânilor (doar în ipostaza în care femeile alăptează), metabolismul, reacțiile la anumite alimente sau medicamente precum și sistemul osos în integralitatea lui (os, articulații, cartilaje, lichid sinovial, fiziologie, fracturi și deformări osoase, boli din spectrul reumatismal) care se pot intensifica, dacă e vorba de o suferință cronică, ori care pot pune probleme de sănătate dacă un timp au fost în remisie, știut fiind că Luna Plină intensifică procesele inflamatorii. Între 24 iunie, după ora 06:15′, și dimineața 26 iunie, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității Vărsătorilor și le va acorda o binevenită schimbare a stării de spirit dar și a stării organice; Vărsătorii vor fi veseli, cooperanți, plini de inițiativă sau de inspirație, dornici de aventură și de noutăți. Între 26 iunie, după ora 09:08′, și 28 iunie, context salarial special prin schimbările pe care le pot determina cele nouă trigoane făcute de planetele aflate în tranzit prin casa a II-a a salarizării și casa a VI-a a muncii unde sunt indicii pentru o șansă, modestă dar funcțională sau o consolidare. Una sau mai multe dintre aceste ipostaze se pot materializa onorabil. Din 28 iunie, după ora 11:52′, dialoguri incomode.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Între 22 și 24 iunie, dimineața, relațiile personale, de prietenie, de simpatie, de dragoste și atașamentele părinților față de copii vor fi puse la încercare de factorii perturbatori ai Lunii Pline în Capricorn, din ziua de 22 iunie. Luna va fi mai puternică în sectorul relațiilor cu cei apropiați prin gusturi și viziuni comune despre lume și viață dar tocmai această apropiere și această coerență va funcționa modest; uneori, una sau alta dintre părțile implicate poate da semne de înstrăinare, de răceală, de indiferență, stârnind contrarietatea. În sectorul relațiilor afective, Luna Plină nu va fi la fel de deranjantă pentru că acolo se vor afla Soarele, Venus și Mercur care vor da greutate sentimentelor și trăire sinceră; Luna Plină îi va face însă pe nativi mai reticenți, mai puțin expansivi, mai responsabili cu „vorbele mari” pe care vor avea tendința să și le reprime din dorința de a nu exagera. Între 24 iunie, după ora 06:15′, și dimineața 26 iunie, context astral mai puțin relevant pentru factorii de sănătate dar cu un indiciu de mică (mare?) furtună interioară pe fondul răscolirii unor amintiri sau a dorinței intense a câte unui nativ de a se lămuri cu privire la un aspect din trecutul său sau al înaintașilor săi. Între 26 iunie, după ora 09:08′, și 28 iunie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Peștilor și le va da celor care aparțin acestui semn multă sensibilitate, subtilitate și intuiție, factori utili în viața de fiecare zi dar și în activitățile unde aceste calități sunt necesare ( în activitatea de creație artistică, în arta interpretativă) iar cele nouă trigoane realizate de planetele în tranzit prin zodia Peștilor și a Racului vor oferi o zestre importantă și fecundă. Din 28 iunie, după ora 11:52′, agitație cotidiană pe teme bănești. Întreaga săptămână, risc de iluzie pierdută în legătură cu un posibil partener(iat); refuz de a face un compromis.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții