Horoscopul zilei de mâine 2 iulie 2024

Horoscop Special zilei de 2 iulie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Geme...

Horoscop Urania săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2024

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 iunie 2024 | 08:14



Horoscop Urania săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 29 iunie – 5 iulie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

Între 29 și 30 iunie după prânz, motivații puternice, ambiția de a reuși într-un demers, dorința de a demonstra ceva (inteligență, voință, rezistență fizică, tenacitate). Din păcate, din 29 iunie, când Luna Neagră va intra în zodia Balanței, și până pe 27 martie 2025 vor începe să se manifeste o serie de disfuncții în planul relațiilor parteneriale sau procesuale, ceea ce ar putea complica o situație destabilizată, cu ceva vreme în urmă, la nivelul afacerilor, al cooperării, al proiectelor comune, al contractelor, al căsătoriei sau al dușmăniilor și al adversităților născute din interese diferite, din abuzuri sau din abordări greșite. Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, Berbecii se vor ocupa de siguranța lor materială pe termen scurt sau mediu (următorii câțiva ani). Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, comunicarea va evolua la cote mulțumitoare, cu spor la învățătură, achiziții de noțiuni și deprinderi tehnice utile, cu șansa de a trece (relativ) ușor examenele și probele de verificare a cunoștințelor; deplasări utile sau relaxante, cu informații și avertismente necesare, primite la timp, în varii condiții (direct, de la cunoscuți, în urma cercetării pe o anume temă sau a șansei de a da peste un document esențial). Pe 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și până pe 9 septembrie, când, după o retrogradare, va părăsi definitiv acest semn, le va permite nativilor să comunice în chip alert cu persoanele dragi lor ori să fie îndrăzneți și novatori în planul creației și al interpretării artistice, dacă va fi cazul. Totuși, o anume impetuozitate se va observa mai ales la cei tineri, care, la supărare, pot avea reacții nesupravegheate, ce pot complica o relație afectivă. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, intensificare a provocărilor venite dinspre familie. Posibile neînțelegeri cu părinții pe teme domestice.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Între 29 și 30 iunie după prânz, evoluție a stării de sănătate marcată de stres, de posibile nervozități sau insomnii provocate mai ales de grijile de peste zi. Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității celor despre care vorbim acum și va contribui la efortul lor de stabilizare a gândirii, a reacțiilor și a comportamentului lor, mai ales dacă va fi vorba de provocări pe care vor trebui să le abordeze echilibrat și rațional. Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, problemele bănești curente vor avea o evoluție firească, în schimb, Luna Neagră va începe să exercite, din 29 iunie, influențe negative la nivelul relațiilor de muncă (latura interumană sau cea administrativă, adică salarizare, contracte, raporturi ierarhice, schimbări defavorabile nativilor), care pot influența regimul banilor. De aceea, e bine să nu ia decizii la mânie, ci să se analizeze atent, cu răbdare și luciditate, orice situație, oricât de urgentă sau de dificilă ar părea ea. Nu vă asumați riscuri inutile până la jumătatea lunii iulie. Luna Neagră va exercita, până pe 27 martie 2025, o influență șubredă în planul sănătății, îndreptată cu precădere spre aparatul renal și urinar. Pe 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și până pe 9 septembrie, când, după o retrogradare, va părăsi definitiv acest semn, le va permite nativilor să abordeze o serie de probleme de familie sau legate de casă, locuință, gospodărie, administrarea unui patrimoniu cu una sau mai multe rude care, la rândul lor, au un interes sau un drept în exploatarea acestor bunuri. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, comunicare marcată de una sau mai multe împrejurări în care nativii par a fi forțați să participe la o discuție (întrunire, ședință, eveniment oficial, întâlnire cu publicul). Constrângeri în relațiile de vecinătate.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

Între 29 și 30 iunie după prânz, relațiile personale, bazate pe simpatii, pe prietenie, pe atracție sau pe atașamentul față de copii, vor fi obositoare în funcție de calitatea persoanelor cu care nativii se vor întâlni; doar că, din 29 iunie, Luna Neagră, care va intra în zodia Balanței, va începe să pună accente destabilizatoare în zona relațiilor afective, unde va crea, până pe 27 martie 2025, stări conflictuale și dezamăgiri. În următoarele nouă luni, ea va tulbura atmosfera necesară activităților artistice și interpretative prin disfuncții în desfășurarea unui program ori prin dificultățile specifice generate de cauze personale (o problemă de familie, o chestiune de sănătate sau de bani, o conjunctură socioprofesională destabilizatoare). Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, efort de echilibrare organică pentru a face față activităților curente ori pentru a depăși disfuncțiile care le-au consumat nativilor energia și rezistența la stres. Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, stare de spirit bună, senzație că toate problemele se pot rezolva repede și bine, nevoie de a rezolva stridențele din viața lor pe calea dialogului. Pe 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și până pe 9 septembrie, când, după o retrogradare, va părăsi definitiv acest semn, le va permite nativilor să desfășoare activități specifice (învățare, susținerea unor examene, prezență într-un context socioprofesional sau oficial, unde se vor putea exprima convingător și autoritar, creând o impresie frumoasă asistenței), cu excepția zilelor de 2 și 3 iulie, când Gemenii se pot lăsa duși de val și pot exagera într-o direcție a prestației lor publice. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, activități și inițiative legate de nevoia de a „face bani”, adică de a crea niște cadre de acțiune care să le permită să câștige ori să recupereze banii cuveniți.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Între 29 și 30 iunie după prânz, mobilizare pentru a face față exigențelor socioprofesionale. Pe 29 iunie, Luna Neagră va intra în zodia Balanței și, până pe 27 martie 2025, va răvăși relațiile de familie și chiar raportările curente la tot ceea ce înseamnă casă, locuință, proprietate, posesie a unor bunuri patrimoniale, ceea ce va presupune că multe dintre ideile, reprezentările, dorințele sau obișnuințele unor nativi vor fi puse la încercare pe fondul nevoii de adaptare la noile condiții de viață impuse de vremuri, de vârstă, de măsurile legislative ori de impactul modernizării asupra unui mod de viață patriarhal. Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, dorința unora dintre Raci de a consolida una sau mai multe relații de prietenie îi poate pune în situația de a face și trierile necesare în plan uman, nativii nedorind să acorde încrederea cuiva care mai târziu să se dovedească a fi neserios, de neîncredere sau care cu greu își poate controla probleme personale și care, la un moment dat, se pot transfera sau pot greva relația lor de prietenie. Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, univers interior degajat, abandon al problemelor minore care le pot complica Racilor o zi frumoasă. În ziua de 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și până pe 9 septembrie, când, după o retrogradare, va părăsi definitiv acest semn, le va permite nativilor să abordeze cu autoritate și cu argumente justificate o chestiune bănească mai veche sau una nouă care se poate contura pe 2 și 3 iulie. Fermitate și luciditate în abordările financiare sau salariale. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, Luna se va afla în tranzit prin casa I; va fi o Lună puternică, în domiciliu, care se va apropia, de la sfârșitul zilei de 5 iulie, de faza Lunii Noi în Rac, ce va avea loc pe 6 iulie. Cumul de vibrații astrale confortabile în sectorul personalității.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Între 29 și 30 iunie după prânz, Leii vor susține cu tărie o idee sau o convingere și dacă până acum evitau să intre în dispute, din 29 iunie, când Luna Neagră va intra în zodia Balanței, și până pe 27 martie 2025 nu vor mai ezita să se confrunte în mod deschis cu cei care-i contracarează, îi combat ori le minimalizează sau chiar le șicanează un proiect ori o abordare. În cele nouă luni, cât va tranzita Luna Neagră zodia Balanței, nativii tineri vor avea una sau mai multe încurcături în plan școlar (relația cu instituțiile, învățătura, asimilarea cunoștințelor, susținerea examenelor), iar cei maturi vor avea frecvente dispute cu necunoscuții, cu vecinii ori cu partenerii ocazionali de dialog. Frecvente dispute cu ecou în rândul unei asistențe sau al publicului larg pentru cei cu funcții. Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, abordări profesionale făcute cu calm, cu metodă, cu răbdare, cu angajare și dedicare care le permit o evoluție în plan socioprofesional poate mai lentă, dar sigură. Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, reglementare a unei relații de prietenie, posibilă împăcare a părților, bună cooperare, dialoguri constructive, consultare a nativului cu o persoană care deține o funcție sau are autoritate în domeniul de interes al unui Leu. Pe 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și până pe 9 septembrie, când, după o retrogradare, va părăsi acest semn, le va permite nativilor să se exprime autoritar, convingător și cu (destul) de multă justificare, perioadă în care vor străluci și vor putea să se afirme. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, accent astral pe casa a XII-a, unde Luna, în domiciliu, va fi dirijorul momentului, pregătindu-se pentru ipostaza de Lună Nouă în Rac, de la începutul zilei de 6 iulie, ceea ce va influența sistemul digestiv și metabolismul, dar va activa și legăturile karmice.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Între 29 și 30 iunie după prânz, evaluări lucide, dar nu tocmai liniștitoare în plan financiar, pe fondul intrării Lunii Negre, în ziua de 29 iunie, în zodia Balanței, care, până pe 27 martie 2025, va crea mereu situații neclare, încurcături, greșeli în documente, neînțelegeri, abordări diferite ale unor teme bănești fără vreo mare miză, dar care le vor mânca nativilor timpul, nervii și poate chiar economiile, care vor fi cheltuite pentru restabilirea adevărului financiar. Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, Fecioarele vor simți nevoia să-și tempereze elanurile ideologice sau entuziasmul cu privire la idei, proiecte și evenimente în desfășurare, preferând să rămână niște observatori atenți și obiectivi. Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, unele persoane ar putea să simtă nevoia de comunicare sufletească, de pace și bună înțelegere, de tandrețe și probabil că vor căuta acea persoană în rândul cunoștințelor cu care să-și petreacă o parte din timp. În ziua de 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și până pe 9 septembrie, când, după o retrogradare, va părăsi definitiv acest semn, le va permite nativilor să poarte un noian de dialoguri interioare menite să-i conducă la obținerea unei imagini (mai) clare despre o persoană, un sentiment cu care se confruntă ori să înțeleagă mai bine direcția unor evenimente. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, mecanisme interioare modelate de forța Lunii în tranzit prin casa a XII-a, care le va spori mândria, ambiția și orgoliul, doar că, atenție, planetele în tranzit prin zodia Leului vor primi riposta astrală a planetei Pluton, motivându-i astfel pe nativi ori de câte ori aceștia se vor referi la o chestiune petrecută sau în curs de derulare la locul lor de muncă ce îi lezează sau îi nedreptățește și pentru a cărei rezolvare ei caută argumentele și replicile potrivite.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

Între 29 și 30 iunie, după prânz, relații parteneriale oarecum iritate pentru că nativii nu vor avea chef de discuții sterile și nici nu vor accepta provocările pentru că, pe 29 iunie, Luna Neagră va intra în zodia Balanței și, până pe 27 martie 2025, va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim acum; nu este cea mai bună veste pentru că nu va fi cel mai simplu tranzit care va dura nouă luni. Pe fond, vorbim despre neșansa multor secvențe complicate, enervante, neplăcute, delicate care vor veni dinspre sectorul relațiilor parteneriale. Mai precis, nativii vor fi cei slabi în fața acestor provocări astrale și, de aceea, vor avea tendința să greșească adoptând atitudini nepotrivite, luând decizii neinspirate sau având reacții lipsite de diplomație, ori disproporționate și, prin asta, contraproductive. Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, posibil demers menit să consolideze o situație financiară care ar putea da roade. Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, bun plasament profesional atât pentru cei tineri, care mai au nevoie să studieze și să se perfecționeze teoretic și practic, în diferite instituții, cât și cei maturi care au nevoie de afirmare și de succes. Reglementari administrative (instituționale) menite să pună ordine într-un dosar, într-un demers la capătul căruia se află o premisă socio-profesională menită să le ofere evoluție și spor de cunoaștere. Pe 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 9 septembrie, când, după o retrogradare, va părăsi definitiv acest semn, îi va face pe cei născuți în Balanță să adopte o atitudine clară, autoritară, principială în relațiile lor cu un prieten sau cu un grup de apropiați. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, concentrare pe problemele profesionale și pe exercitarea unei funcții. Moment al analizelor prudente pentru a nu compromite o misiune.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Între 29 și 30 iunie, după prânz, sănătatea va evolua normal, doar că, în ziua de 29 iunie, Luna Neagră va intra în zodia Balanței și, până pe 27 martie 2025, va tranzita casa a XII-a a bolilor lungi și cronice, a experiențelor karmice și a legăturilor cu trecutul iar această nouă ipostază astrală va avea rolul de a răscoli amintiri, trăiri, resentimente, enigme și va alimenta dorința de a afla adevărul care, însă, o dată descoperit, ar putea să dea naștere la noi suferințe și amărăciuni. Regimul muncii va fi solicitant, enervant și plin de tot felul de mici nereguli și neconcordanțe care le pot complica viața la locul de muncă. Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, efort unilateral de consolidare a unei relații parteneriale sau chiar de curățare a acesteia de neregulile și disputele anterioare la care Scorpionii nu vor da dovadă de un mare entuziasm, ei rămânând, încă, în espectativă. Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, posibile reglementări financiare în favoarea unui nativ; beneficii și avantaje care pot fi speculate inteligent; câștig de cauză într-o dispută patrimonială (partaj, succesiune, ieșire din indiviziune, despăgubire). Pe 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 9 septembrie, când va părăsi definitiv acest semn, le va permite nativilor să se exprime autoritar și convingător în spațiul public, să dea ordine, să-și asume postùri publice pline de risc dar și de curaj de unde și admirația cu care vor fi priviți ulterior. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, cumul de stări interioare, de aspirații, de trăiri, de emoții, de dorințe dar și de împliniri și satisfacții în plan emoțional sau la nivelul mentalului superior, al trăirilor și al idealurilor ori al vieții artistice și/sau religioase. Între 2 și 3 iulie, legăturile de familie le pot complica unora activitățile socio-profesionale.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Între 29 și 30 iunie, după prânz, univers afectiv agitat și nu neapărat satisfăcător, generat, din 29 iunie, de intrarea Lunii Negre în zodia Balanței; până pe 27 martie 2025, ea va influența, de la distanță, viața sentimentală și, în mod direct, relațiile de prietenie. Timp de nouă luni, de acum încolo, nativii vor putea observa natura șubredă sau, dimpotrivă, caracterul robust și onest al unora dintre apropiații lor. Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, evoluție stabilă a stării de sănătate ceea ce la va da Săgetătorilor o necesară putere de muncă și rezistență la efort în ciuda unui consum de energie mai mare ca în alte perioade. Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, relații parteneriale armonioase, amabile, plăcute, destinse ceea ce ar putea conduce la rezolvarea onestă a unor divergențe anterioare. În ziua de 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 9 septembrie, când, după o retrogradare, va părăsi definitiv acest semn, le va permite nativilor să învețe, să-și lărgească experiența profesională, să se afirme printr-o prezență bine consolidată, prin stabilirea unor legături utile cu persoane cu funcții sau cu instituțiile unde pot activa pentru scurte perioade de timp ceea ce le va permite completarea unui CV sau a unei activități prestigioase în țară sau în străinătate. Totuși, între 2 și 3 iulie, sunt de evitat disputele publice. Contextul le va fi mai util și mai expresiv materializat celor tineri. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, situație specială care se poate concretiza, în acest răstimp, în directă legătură cu faza Lunii Noi în Rac, din noaptea de 6 iulie, care va viza regimul unor bunuri de familie (moșteniri, partaje, donații); Venus, alături de Soare și Lună, vor crea un context favorabil conturării unui nou statut al acestor bunuri patrimoniale, în principal, ori financiare, secundar.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Între 29 și 30 iunie, după prânz, preocupări casnice, treburi domestice sau relații de familie complicate brusc, față de zilele anterioare, de intrarea Lunii Negre în zodia Balanței, în ziua de 29 iunie; până pe 27 martie 2025, aceasta va tulbura de la distanță, „din opoziție”, casa a IV-a despre care am vorbit dar va tulbura în mod direct buna rânduială socio-profesională pentru că, în răstimpul invocat, ea va traversa sectorul carierei, ceea ce impune o atenție specială cu privire la ordine, legalitate, diplomație și abordări realiste. Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, amânare sau abandon al unor chestiuni sentimentale pe fondul altor priorități sau doar al nevoii de repaus și liniște necesară refacerii organismului. Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, lucrurile par să meargă bine, corect și uneori chiar foarte ușor (fără stres, fără nervi, fără dispute, fără amânări) în unele chestiuni curente, profesionale. În ziua de 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 9 septembrie, când, după o retrogradare, va părăsi acest semn, le va permite nativilor să aibă o atitudine fermă și fără urmă de concesii într-una sau în mai multe abordări care privesc o problemă materială, patrimonială, mai veche sau mai nouă, cu sau fără litigiu declanșat. Totuși, zilele de 2 și 3 iulie nu sunt de evitat pentru confruntări pentru că acestea se pot complica pe fondul unor inițiative nefericite care pot compromite strategia în cauză. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, relațiile parteneriale vor sta sub semnul tripletei Soare, Lună, Venus, în opoziție cu casa I a personalității Capricornilor, și al apropiatei Luni Noi în Rac, din 6 iulie, h 01:57′, care ar putea ridica o problemă importantă în relația nativilor cu familia, cu exercitarea profesiei sau cu mecanismele parteneriale mai vechi care se pot reconfigura.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Între 29 și 30 iunie, după prânz, cele două case ale comunicării vor evolua dezordonat ca urmare a intrării Lunii Negre în zodia Balanței; până pe 27 martie 2025, aceasta va tranzita casa a IX-a a ideilor despre lume și viață, a pregătirii profesionale superioare, unde va exercita o acțiune destabilizantă, sădind neîncrederea nativilor în propriile puteri, împingându-i să divagheze de la o temă importantă de viață în favoarea alteia secundare sau frivole sau făcându-i pe cei tineri să se atașeze de tot felul de iluzii și deformări ale adevărului și să acționeze în virtutea lor. Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, viață de familie stabilă sau cel puțin nezdruncinată de evenimente și conflicte. Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, stare de spirit degajată, mai ales în cazul celor încă tineri sau a celor maturi care știu să prețuiască bucuriile necesare și sănătoase pentru trup și pentru suflet. Nevoie de exprimare liberă, degajată de prejudecăți a celor care desfășoară activități de creație, de interpretare sau își exercită meseria într-o legătură directă cu un public specializat. În ziua de 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 9 septembrie, când, după o retrogradare, va părăsi definitiv acest semn, le va permite nativilor să poarte dialogurile necesare (consultare, mediere, negociere) pentru a rezolva o temă de interes comun cu niște parteneri pe care, însă, îi va trata „de sus”, nesfiindu-se să facă demonstrații de competență și de valoare personală pentru a fi mai convingători în strategia lor de intimidare. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, solicitare astrală a aparatului digestiv, a pancreasului, a legăturii nativilor cu hrana sau cu medicația; tranzitul, îndreptându-se spre faza de Lună Nouă în Rac, din 6 iulie, h 01:57′, va genera o hipersensibilitate a organelor și funcțiilor vizate.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Între 29 și 30 iunie, după prânz, gânduri și informații nu toate de mare importanță dar solicitante pentru nativi, enervante sau alarmante. Nota specială va fi dată de micile (marile?) nereguli în plan fiscal, salarial, bănesc, în general, pe fondul intrării Lunii Negre, în ziua de 29 iunie, în zodia Balanței; până pe 27 martie 2025, ea va introduce un factor de dezordine și de conflict pe teme bănești sau patrimoniale ori neînțelegeri în cazul unor partaje sau cote de participare la acordarea unor beneficii și venituri. Între 30 iunie, după ora 15:01′, și 2 iulie după-amiaza, Peștii vor avea răbdare să asculte, să citească ori să dialogheze cu persoanele competente de la care au ce învăța. Perioadă bună pentru acumularea de cunoștințe necesare pentru dezvoltarea personală. Între 2 iulie, după ora 18:50′, și sfârșitul zilei de 4 iulie, unii se pot bucura de ambianța plăcută a locuinței sau a unei case de vacanță, alții pot face mici intervenții menite să facă spațiul de locuit mai plăcut și mai adaptat nevoilor lor și ale familiei. Pe 2 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 9 septembrie, când, după o retrogradare, va părăsi definitiv acest semn, le va permite nativilor să se exprime liber, ferm, cu demnitate și cu argumente reale în plan profesional; poate că unii doresc să renegocieze un contract pe fondul unor reorganizări care se petrec în instituția în care își desfășoară activitatea; cert este că Peștii nu se vor lăsa intimidați sau păcăliți, vor ști să-și apere interesul și vor avea un discurs convingător. Zilele de 2 și 3 iulie nu vor fi indicate însă pentru aceste dialoguri, dimpotrivă, ambele părți vor fi iritate sau ostile temei ori manierei de abordare. Între 4 iulie, după ora 23:52′, și 5 iulie, stare de spirit specială, multă empatie, multă emoție, multă sensibilitate, multă tandrețe dăruită, multă nevoie de corespondență sufletească.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții