Horoscopul zilei de 30 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 30 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

miercuri, 26 iunie 2024

Horoscopul evreiesc in funcție de zodie



Zodiacul evreiesc


Horoscopul evreiesc se calculeaza in functie de luna in care te-ai nascut. Afla cat mai multe despre personalitatea ta, dar si detalii despre caracterul partenerului tau de viata:

Zodiacul Evreiesc este un zodiac vechi care se calculeaza in functie de luna in care sunteti nascut

Zodiacul Evreiesc este un zodiac vechi care se calculeaza in functie de luna in care sunteti nascut. Zodiacul evreiesc este diferit pentru femei si barbati. Zodiacul evreiesc este unul anual si totodata general. Horoscopul evreiesc ne ofera detalii despre comportamentul unei persoane si despre multe alte detalii interesante. Va invit sa cititi mai jos informatiile zodiei dumneavoastre. Zodiacul reda de fapt o imagine simbolica a diversitatii vietii si a ciclurilor naturale. Omul a ajuns azi sa se ghideze numai dupa repere artificiale, mecanice, fara vreo semnificatie sufleteasca sau spirituala, dar zodiacul ramane un instrument care poate oricand sa umple viata de sensurile ei naturale, fiindca este in stransa legatura cu ele.

Ianuarie in Zodiacul Evreiesc


Zodiacul Evreiesc este un zodiac vechi care se calculeaza in functie de luna in care sunteti nascut. Zodiacul evreiesc este diferit pentru femei si barbati. Zodiacul evreiesc este unul anual si totodata general. Horoscopul evreiesc ne ofera detalii despre comportamentul unei persoane si despre multe alte detalii interesante. Va invit sa cititi mai jos informatiile zodiei dumneavoastra. Conform horoscopului evreiesc femeile se remarca printr-o frumusete deosebita si o personalitate dezinvolta. Sunt pline de energie, vesele si au un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Stiu sa-si ajute prietenii la nevoie, dand dovada de foarte mult calm si toleranta chiar si in momentele dificile. Barbatii nascuti in luna ianuarie sunt amabili si energici. Stiu sa se bucure de viata si nu-si abandoneaza niciodata prietenii la greu. Se remarca printr-o inteligenta deosebita, sunt foarte comunicativi si se descurca remarcabil in timpul conflictelor.

Februarie in Zodiacul Evreiesc

Femeile nascute in luna februarie impresioneaza printr-un fizic dosebit si o gandire extrem de corecta. Indiferent de situatie prefera intotdeauna adevarul, in defavoarea ipocriziei. Sunt partenere fidele si prietene model in cercul de amici. Sunt flexibile si tolerante, avand o capacitate deosebita de a calma conflictele, datorita temperamentului pasnic. Barbatii nascuti in luna februarie au un caracter flexibili si sunt vulnerabili in fata persoanelor cu influenta. Sunt firi idealiste, ii incanta ideea de risc, nu doar de dragul castigului ci mai mult din cauza adrenalinei. Sunt curajosi, pasionali si daca se indragostesc se daruiesc complet persoanei iubite.

Martie in Zodiacul Evreiesc

Femeile sunt lidere innascute, au o putere de convingere admirabila si sunt capabile sa recurga la violenta pentru a se impune. Sunt persoane sobre, nu agreeaza glumele la adresa lor ori comentariile rautacioase care-i vizeaza familia. In relatia de cuplu sunt afectuoase si tandre, atata timp cat au un partener fidel si devotat. Barbatii sunt independenti, nu suporta sa li se comande si se impaca cel mai bine cu functiile inalte. Le place sa fie in centrul atentiei si privesc intotdeauna partea plina a paharului, chiar si in situatiile critice.



Aprilie in Zodiacul Evreiesc

Femeile nascute in luna aprilie sunt foarte greu de multumit si au mereu ceva de comentat la adresa altora. Sunt firi artistice, adora luxul si pot fi impresionate prin invitatii la receptii sau expozitii importante. Apreciaza barbatii atletici si galanti care stiu sa se comporta in societate. De tine depinde dacă deschizi sau închizi o poartă, mereu vei avea de ales între două situaţii. Odată făcută alegerea, nu regreţi, căci ai o personalitate puternică. În dragoste, eşti o persoană norocoasă. Te vei căsători o singură dată. Ai şi noroc la bani şi eşti persoana potrivită pentru funcţii de conducere. Barbatii au fost inzestrati cu un temperament irascibil; se supara foarte usor, insa stiu sa faca haz de propriile probleme. Isi doresc foarte mult sa fie in centrul atentiei si adera la pozitia de lider. Sunt asi in arta comunicarii, promit foarte multe, dar de cele mai multe ori uita de angajamente. Iubesc cu pasiune dar au nevoie de libertate intr-o relatie.

Mai in Zodiacul Evreiesc

Conform horoscopului evreiesc, femeile nascute in luna mai sunt sensibile, intelepte si foarte bine organizate. Dezaproba conflicte si dezordinea, fiind adeptele unui trai linistit si lipsit de primejdii. Sunt delicate si gratioase, insa rezista cu greu situatiilor stresante. Barbatii nascuti in luna mai sunt foarte politicosi, generosi cu prietenii, in special cu persoanele de sex opus. Le place sa cucereasca si sa faca foarte multe complimente. intr-o colectivitate sunt recunoscuti pentru spiritul comunicativ si inteligenta de care dau dovada. Stiu sa se faca placuti, de aceea au foarte multi prieteni.

Iunie in Zodiacul Evreiesc

Femeile nascute in aceasta luna sunt cochete, mereu in pas cu moda si atente la detalii. Pot deveni critice cu cei din jur, fiind foarte greu de multumit. Sunt gratioase si tandre, insa exigente cu partenerul de viata. Nu se lasa cucerite doar cu vorbe dulci si promisiuni. Barbatii nascuti in luna iunie au o imaginatie bogata si sunt foarte sensibili la lucrurile frumoase. Sunt visatori, idealisti, fiind permanent in cautarea unui trai mai bun. Se plictisesc repede si le-ar placea sa traiasca doar dupa propriile reguli.

Iulie in Zodiacul Evreiesc

Femeile nascute in luna iulie sunt sensibile si intelegatoare. Au un temperament cald si se supara foarte greu, comportamentul acestora fiind un exemplu pentru cei din jur. Le place sa-i ajute pe altii si in spatele figurii blande ascund o personalitate puternica si indrazeata. Barbatii lunii iulie sunt foarte mandrii si ambitiosi. Au mare incredere in fortele proprii si reusesc de cele mai multe ori sa isi indeplineasca ce-si doresc. In dragoste sunt generosi, tandri, fiind niste familisti convinsi.





August in Zodiacul Evreiesc

Femeile nascute in luna august se remmarca printr-un temperament foarte afectuos si sensibil. Nu sunt foarte indraznete si nu le place sa fie in centrul atentiei. Se indragostesc foarte usor, atragand sexul opus prin blandete si inocenta. Idealul lor? Un trai linistit alaturi de sotul ideal si de copii. Barbatii nascuti in luna august sunt manierati si sensibili, poate putini prea sceptici cu cei din jur. Au o conformatie placuta, atragandu-si admiratoarele prin firea visatoare si romantica. Le place viata de familie. Sunt gospodari, au un simt practic deosebit si sunt inclinati catre stabilitate. Sufera foarte mult daca sunt dezamagiti.

Septembrie in Zodiacul Evreiesc

Femeile nascute in luna septembrie sunt foarte amabile cu cei din jur, vesele si vorbarete. Chiar daca sunt putin timide, au multi prieteni si isi ofera neconditionat ajutorul la nevoie. Sarmul natural le propulseaza fara prea mult efort in centrul atentiei, asadar nu vor duce lipsa de admiratori. Chiar daca se supara usor, nu sunt persoane razbunatoare. Barbatii nascuti in septembrie sunt precauti, foarte nehotarati cand trebuie sa ia decizii importante. Atrag sexul opus gratie unui temperament echilibrat. Sunt cuceritori, le place sa fie laudati, dar la randul lor, primesc incantati complimente din partea femeilor.

Octombrie in Zodiacul Evreiesc

Femeile nascute in luna octombrie sunt atragatoare, foarte vorbarete si curajoase. Sunt rezistente la efort, fiind ambitioase si muncitoare. Lupta cu orice pret pentru a-si indeplini visele. Cand intampina greutatati pot deveni melancolice, in special cand au de a face cu dezamagiri in dragoste. Barbatii sunt inteligenti si indrazneti, de multe ori chiar mai iscusiti decat par. Au o energie debordanta, sunt independenti si nu suporta sa li se impuna nimic. Sunt nehotarati in dragoste si pretentiosi.

Noiembrie in Zodiacul Evreiesc

Femeile nascute in luna noiembrie au un temperament dificil, fiind greu de citit pentru cei din jur. Sunt independente, se hotarasc greu cand trebuie sa ia decizii importante, fiind foarte atente la consecintele din viitor. Iubesc cu pasiune, dar sunt sceptice la inceputul relatiei si nu-si dezvaluie usor sentimentele. Barbatii sunt vorbareti si plini de energie. Au un temperament dinamic, fiind oricand pregatiti sa intervina in caz de revolta. Sunt muncitori, atenti si lupta cu inversunare pentru a-si atinge scopul. In dragoste, in relatiile incipiente sunt orgoliosi si exigenti cu partenera de viata.




Decembrie in Zodiacul Evreiesc

Femeile nascute in luna decembrie au un caracter dual. Pot fi afectuoase si comunicative, insa pot deveni orgolioase si capricioase daca nu sunt apreciate. Se descurca foarte bine in situatiile dificile, fiind foarte indraznete si prudente. Intr-o relatie sunt fidele daca isi intalnesc sufletul pereche. Barbatii sunt dinamici si incapatanati, fiind capabili de orice pentru a-si atinge scopul. Gratie caracterului dur, se pot adapta cu usurinta indiferent de situatie. Sunt capabili sa-si neglijeze propriile interese pentru a-si ajuta prietenii aflati in impas.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții