De ce ești încă singură, in funcție de zodie

Horoscop special De ce ești încă singură, potrivit semnului zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziu...

vineri, 7 iunie 2024

Mesajul zilei de azi 7 Iunie 2024



Mesajul zilei de 7 Iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 6 Iunie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta



Ia lucrurile in serios in ceea ce te priveste si intelege ca tot ceea ce creezi si impartasesti este adevarul tau personal, este adevarul/ opinia/ creatia ta. Este ceva personal. Nu lua nimic altceva la modul personal. Nimic din ceea ce face sau simte altcineva nu este treaba/ responsabilitatea ta. Intelege ca toate cele de mai sus se refera la alegerea personala, ca toate sunt legate de cat de bine te cunosti pe tine insuti si de cat mult iti asumi responsabilitatea pentru propria stare de bine si pentru propria evolutie. Frica minte, inima spune adevarul. Lasa deoparte frica si alege sa vezi totul prin ochii Iubirii. Este foarte, foarte important sa iti asumi responsabilitatea pentru propriile alegeri/ decizii/ comportamente si sa iti asumi responsabilitatea pentru propria viata.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 7 Iunie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

ALIMENTE ORGANICE

Esti foarte sensibil acum la chimicale din moment ce primesti acest mesaj. Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti recomanda sa consumi produse organice ca sa elimini si sa reduci pesticidele daunatoare din corpul tau. Cel mai probabil deja ai ganduri si sentimente in aceasta directie si acest mesaj este o validare suplimentara ca asculti ghidarea divina cu acuratete. Desi aceste alimente total naturale costa mai mult, ele sunt de fapt investitii economice in sanatatea ta pe termen lung. Produsele organice contin mai multe vitamine si minerale. Dintr-o perspectiva spirituala, produsele organice sunt crescute de obicei cu mai multa iubire in fermele si gospodariile mici locale. Energia benefica crescuta din consumul unei diete libere de chimicale este un beneficiu valoros care iti aduce dividende in multe feluri. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: fa-ti o gradina a ta; este timpul sa inlocuiesti junk food cu mancarea sanatoasa; foloseste produse prietenoase eco bio pentru curatenie; foloseste produse de ingrijire personala organice (farduri, sampoane, sapunuri, igiena feminina, etc)

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

ENERGIE CRESCUTA

Acest mesaj pe care il primesti de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) indica faptul ca energia ta (sau energia unei persoane la care te gandesti sau pentru care te rogi) este in crestere urmare a unor schimbari recente pozitive. Aceasta este validarea pe care o primesti sa continui pe actuala cale. Nivelele de energie sunt vitale pentru sanatate si vindecare si arhanghelii te pot ajuta sa iti creasca vitalitatea, puterea si motivatia. Tot ce ai nevoie sa faci este sa le ceri asta! ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: munca cu energie vindecatoare poate sa iti fie de mare folos intr-o situatie la care te gandesti; investigheaza daca nu cumva sunt prea multe energii electromagnetice ce iti bombardeaza locuinta sau biroul si iti afecteaza sanatatea; cheama-l pe Arhanghelul Mihail sa iti taie corzile eternice care iti pot seca energia sau vitalitatea si El o va face; mananca o dieta ce iti livreaza energie ridicata si evita alimentele ce iti iau din energie sau bauturile carbogazoase.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

AER PROASPAT

Aerul proaspat era candva vindecat ca remediu de vindecare pentru ca strabunii nostri stiau despre proprietatile sale curative. Acest mesaj indica faptul ca ai nevoie sa deschizi ferestrele ca sa cresti ventilatia aerului din interiorul spatiilor in care traiesti dar si sa petreci mai mult timp in exterior. Mesajele ingerilor sunt purtate de moleculele de oxigen, deci cu cat inhalezi mai mult aer si practici respiratia constienta, rar, profund, numarand pana la 10 pe inspiratie, facand pauza si expirand numarand pana la 10, cu atat iti este mai usor sa te cuplezi la ghidarea lor iubitoare. Acest mesaj semnifica si faptul ca Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) te asista pe tine sau pe persoana la care te gandesti sa respirati mai usor. Asta inseamna ca poverile iti sunt ridicate, se simte o crestere de libertate, capacitatea plamanilor creste sau obtii o eliberare de stresuri anterioare. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: cere arhanghelilor sa te ajute sa renunti la fumat sau sa tii fumatorii departe de tine; cumpara un aparat de purificat aerul in spatiul in care traiesti; evita bauturile carbogazoase care afecteaza consumul de oxigen; implica-te in activitati sportive cardio pentru a-ti creste capacitatea plamanilor; cere arhanghelilor Mihail si Rafael sa curete energia din casa ta si locul tau de munca.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Abtine-te

Acest mesaj iti apare pentru ca sanatatea ta sau sanatatea cuiva apropiat tie se imbunatateste daca adopti un mod de viata in care sa te abtii de la ce nu iti face bine, oricat de mult ti-ar placea sa le consumi. Arhanghelul Mihail impreuna cu Rafael te pot ajuta sa elimini dependentele si poftele impulsive si te ajuta ca recuperarea din ele sa fie placuta si armonioase, daca tu vrei asta si ceri asta. O viata cat mai libera de toxine si chimicale se anunta a fi benefica pentru tine si iti va creste energia, vitalitatea si respectul de sine. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: esti sensibil la chimicale, deci fa pasi sa le eviti; redu sau elimina chimicalele din casa sau biroul tau; dependentele altei persoane iti afecteaza sanatatea si fericirea; evita alimentele tratate chimic, modificate genetic.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Credinta

Gandeste-te la toate miracolele la care ai fost martor in viata ta. Ai incredere ca Dumnezeu va continua sa faca minuni pentru tine. Fecioara Maria si ingerii iti sunt alaturi pentru a te ajuta si calauzi pe drumul tau. Credinta ta este factorul cheie si este important sa nu incetezi sa crezi. Urmeaza-ti inima si vor veni si rezultatele. Pastreaza-ti optimismul si vei atrage oportunitatile. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa inlaturile fricile si sa te ghideze pe drumul credintei.Intrucat marele vindecator a tot si toate este Dumnezeu, iar tu esti creatia Sa, tu ai abilitatile naturale de vindecare de care poate beneficia sanatatea ta (precum si a altora). Acest mesaj de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) este o forma de raspuns la o intrebare pe care ai avut-o legata de copii. Ei ti-au auzit rugaciunile si te ajuta din culise. Faptul ca ai primit acum acest mesaj indica faptul ca copiii sunt implicati intr-o situatie la care te gandesti si sunt si in raspunsurile pentru rugaciunea ta. Credinta copiilor in dreptate si in viata este o terapie foarte puternica de vindecare si tu esti sfatuit sa percepi o experienta pe care o traiesti prin ochii de copil. Crede si ai credinta.ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: rezultat fericit pentru o conceptie, graviditate, nastere sau adoptie; scopul vietii tale implica ajutarea copiilor; ingerii asista un copil pentru care te rogi; dezvolta calitati specifice copilariei cum ar fi inocenta, puritatea, uimirea si starea de jucaus; urmeaza actiuni ghidate pentru a-ti ajuta copilul; copiii tai sunt vegheati si protejati.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Optimism, MISCAREA ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU TINE

Ai toate motivele sa fii optimist, caci este multa speranta in ceea ce te priveste. Fecioara Maria si ingerii pazitori te indruma, iti urmaresc visurile, sperantele, apsiratiile si stiu ca aceasta noua situatie este raspunsul la rugaciunile tale. Atitudinea ta optimista atrage in jurul tau oameni dornici sa te ajute. De asemenea, starea de spirit optimista te ajuta sa iti pastrezi sanatatea fizica si mentala. Nu ii baga in seama pe cei care nu cred in ideile tale. Urmareste-ti interesele!Arhanghelul Mihail impreuna cu Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti transmit acest mesaj – si cu certitudine l-ai mai primit si prin intuitia ta recenta – pentru a exersa sau sa adaugi mai multe forme de miscare pentru corpul tau fizic in programul zilei, in caz ca nu o faci. Fie ca acest mesaj sa fie o validare ca a fi activ este o componenta cheie a sanatatii tale si/sau a vindecarii (in caz ca este nevoie de o vindecare). Chiar daca o rutina consistenta zilnica de exercitii fizice nu ti se pare ca se potriveste cu programul tau, sau cu banii pe care ii ai sau cu orice sabotori iti apar, arhanghelii te pot ajuta sa gasesti cai placute ca totusi sa faci miscare fizica in fiecare zi. Ei sunt si puternici motivatori pentru cei ce amana sau gasesc scuze sa nu faca sport. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: iesi afara in aer proaspat si sub raze de soare, iti ajuta sa ai o sanatate optima; este sanatos sa te preocupe sa iti mentii silueta sub control; miscare iti modeleaza corpul si reduce stresul; sportul face ca hormonii de fericire sa fie degajati de creier; ai nevoie sa iti intaresti corpul; ai mai multa energie atunci cand faci sport.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Plin de sanatate

Urmareste-ti starea de sanatate. Fii atent la programul de somn si la alimentatie, pentru a te asigura ca esti plin de sanatate. Consuma mai multe alimente proaspete, organice, consuma mai multa apa, evita alimentele procesate sau bauturile cu chimicale. In acest fel te vei bucura de mai multa energie, vei putea dormi mai bine si iti vei putea indeplini cu succes misiunea divina.Arhanghelul Mihail impreuna cu Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti indica faptul ca o preocupare pe care o ai pentru o problema de sanatate sau de nervozitate si stres, o lipsa de stare de bine constanta asa cum trebuie sa ai, este legata de calitatea somnului tau peste noapte. Poate ca mintea iti este ocupata sau ingrijorata sau corpul se simte tensionat din cauza consumului in exces de cafeina sau stresului. Indiferent de cauza, arhanghelii vor ca tu sa te bucuri de un bun somn noaptea, atat de important pentru reincarcarea corpului cu energia vitala! Atunci cand doresti sa adormi, gandeste-te la ingerii tai si imagineaza-ti ca vorbesti cu ei despre ingrijorarile tale. Spune-le in minte toate gandurile, fricile sau dorintele. Cand simti ca ai terminat, roaga ingerii si arhanghelii sa permita mintii si corpului tau sa se odihneasca in tihna peste noapte. Acestia te vor inconjura cu lumina stralucitoare care te va hrani in timp ce dormi. Ei vor avea grija de tine, asigurandu-se ca esti protejat si in siguranta. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: mergi undeva unde sa te ocupi mai mult de corpul si spiritul tau; da drumul controlului si lasa-te purtat de val ca sa se elibereze tensiunea din corp; sa stii ca esti in siguranta; investeste intr-un pat si/sau o saltea foarte confortabila ca sa dormi mai bine; ajusteaza-ti programul ca sa ai macar opt ore de somn in fiecare noapte.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Miracole

Ai incredere in miracole si roaga-te pentru miracole. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii pazitori fac miracole in fiecare zi. Trebuie doar sa fii deschis pentru a le vedea. Nu inceta niciodata sa crezi, indiferent cat iti este de greu in anumite situatii. Nu trebuie sa fii perfect pentru a beneficia de ajutorul Divinitatii. Dar treubuie sa crezi din tot sufletul in puterea lor. Fii deschis sa primesti ajutorul miraculous. Crede cu tarie ca meriti ajutorul.Razele soarelui au puteri naturale vindecatoare. Desi este esential sa ai o atitudine echilibrata cu privire la timpul petrecut sub razele soarelui ca sa eviti orice daune, sunt foarte multe dovezi stiintifice verificate cu privire la beneficiile uluitoare pentru sanatate si stare de bine ale soarelui. Acest mesaj de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) te ghideaza spre o locatie mai insorita sau sa petreci timp in exterior ori de cate ori vezi ca este senin si soare sau sa investesti intr-un dispozitiv de iluminare cu spectru complet. Arhanghelii iti recomanda si consumul de vitamina D totodata reamintindu-ti-se ca aceasta vitamina se gaseste in mod natural in razele soarelui si ca este vitala pentru sanatatea ta. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: dezvolta si practica o stare de spirit insorita; vizualizeaza cum lumina puternica solara inconjoara o anumita situatie stresanta; muta-te undeva unde vremea este mai calda; petrece mai mult timp in exterior; o problema de sanatate este cauzata de vreme.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Dumnezeu este iubire

Dumnezeu este peste tot si Dumnezeu este iubire. Ai incredere in grija pe care ti-o poarta Dumnezeu, in vindecarea divina. Totul se vindeca prin iubire. Cu ajutorul iubirii poti gasi raspunsuri, solutii. Poate ca te zbati singur intr-o situatie si refuzi sa apelezi la ajutorul cuiva. Poate uiti ca Dumnezeu te iubeste si iti poate trimite exact oamenii de care ai nevoie pentru a iesi dintr-o dificultate. Sau poate ca descoperi ca menirea ta este sa le vorbesti celorlalti despre Iubirea Lui Dumnezeu pentru toti copiii sai. Sa fii un model, o calauza care sa-i incurajeze pe ceilalti sa nu se mai zbata singuri in diverse probleme, ci sa ceara ajutorul divin.Intrucat marele vindecator a tot si toate este Dumnezeu, iar tu esti creatia Sa, tu ai abilitatile naturale de vindecare de care poate beneficia sanatatea ta (precum si a altora). Acest mesaj este forma Arhanghelilor Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) sa te indemne sa lucrezi cu propria ta energie, cu spiritul si cu gandurile pentru a obtine efectul unei vindecari emotionale sau fizice. Dorinta ta puternica de restaurare este un remediu puternic si un tratament de forta. Arhanghelii te pot ghida sa urmezi cursuri de specialitate, sa citesti carti sau sa conduci tu sesiuni care sa initieze si sustina vindecarea cuiva. Ingerii sunt cei ce te indeamna sa te duci, ca din intamplare sau instinct, sa iei o anumita carte din biblioteca in care gasesti un anumit mesaj de ghidare. De multe ori, o vindecare apare atunci cand omul devine partener cu divinul.ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: foloseste vizualizarea, munca cu energie sau alte metode de autovindecare; lucreaza cu un vindecator spiritual; incepe o cariera ce implica vindecarea emotionala sau fizica; cand conduci o sesiune de vindecare pentru tine sau pentru altcineva, foloseste-ti mereu intuitia.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

MAI USOR ESTE MAI BINE!

Arhanghelul Mihail impreuna cu Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti trimit acest mesaj ca sa ti se reaminteasca sa te opresti, sa incetinesti, sa te relaxezi si sa respiri. Ei spun ca ai impins prea tare, cu efect de extenuare, spre directiile dorite de tine si in ritmul dorit de tine. Astfel, ei te ghideaza sa o iei mai usurel si sa le dai lor orice ingrijorari si preocupari. Uneori, situatiile se rezolva de la sine atunci cand ne indepartam de pe ele cu atentia noastra exagerata, deci acest mesaj este si un indemn sa te retragi pentru o vreme din subiectele ce te streseaza. Asta poate implica si sa pleci fizic, sa faci o mica excursie relaxanta in weekend sau doar sa te detasezi dintr-o situatie pana cand apare o prima miscare care nu e generata de implicarea ta. Primul gand care iti vine in minte dupa ce ai citit aceste randuri este trimis de intuitia ta si actioneaza conform lui. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: practica tehnici de reducere a stresului cum ar fi meditatia, masajul sau yoga; dormi mai mult si mai bine; da drumul unei relatii stresante sau unei situatii considerate de tine ingrijoratoare; gandeste si rosteste mesaje blande despre tine.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este important ce mananci!

Arhanghelul Mihail impreuna cu Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti spun acum faptul ca alimentele sunt ca doctoriile cand ai nevoie de ele si iti aduc acest mesaj ca o reamintire ca ai la indemana permanent mancare cu rol terapeutic pentru intretinerea si refacerea starii tale de bine si de sanatate. In loc sa te gandesti sa iti faci un plan echilibrat de nutritie eliminand unele din alimentele ce iti plac dar crezi ca nu sunt suficient de sanatoase (deci sa fii frustrat ca ramai fara ceva ce iti place), de ce sa nu iti reformulezi intentia si sa privesti faptul ca adaugi la alimentatia ta zilnica alimente care iti plac si iti dau bucurie ? Se simte bine in corp si suflet atunci cand mananci sanatos si arati bine, nu ? Stiind ca iti sustii corpul cu energie buna de la alimente bune, iti creste respectul de sine si starea de bine. Ai primit acest mesaj ca sa ti se valideze ceea ce stii din intuitia ta si iti este transmis si de ingeri: este bine pentru tine sa faci noi alegeri sanatoase in nutritia ta, dar si sa continui zi de zi in caz ca ai inceput deja! Poti face acest lucru gradat, daca preferi, pentru ca si mici modificari in bine au efecte mari si bune. Rosteste rugaciunea de mai jos pentru ca arhanghelii sa te ajute sa iti elimini natural si fara efort poftele alimentare nesanatoase pentru tine. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: asculta-ti intuitia cand vine vorba de schimbari sau alegeri alimentare; este sanatos pentru tine sa te preocupe silueta; corpul tau este foarte sensibil la mancarea pe care o consumi si bauturile pe care le bei; atunci cand iti schimbi obiceiurile alimentare, iti schimbi viata in bine!; reducand cantitatea produselor, pui mai putina presiune pe corp si ii arati ca il iubesti.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

CHEAMA ARHANGHELII SA TE AJUTE

Arhanghelul Mihail doreste sa te ajute si totusi niciun inger, arhanghel si ghid spiritual nu pot trece peste liberul tau arbitru si vointa ta divina. Asadar, acest mesaj iti reaminteste de faptul ca poti cere ajutorul arhanghelilor pentru a fi ghidat, sustinut, vindecat, protejat. Arhanghelii sunt fiinte spirituale nelimitate cu unic scop de a ne aduce energia lui Dumnezeu, fiecare in functie de domeniul pe care este specializat. Rafael, de exemplu, ne aduce vindecare emotionala si fizica deci scopul si bucuria sa este sa ne ajute in orice subiect pentru o vindecare si recapatare sau mentinere a starii de bine din toate punctele de vedere. Insa primul pas implica dorinta ta de a primi ajutor de la arhangheli apoi sa le ceri concret ceea ce doresti. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: tine minte sa ceri ajutor fiintelor divine si sa specifici fiecare detaliu; observa si urmeaza ghidarea divina pe care o primesti, ca un mod de a cocrea raspunsul pentru rugaciunea ta; continua sa ceri ajutor divin pana cand rugaciunea a primit raspuns; nu spune ingerilor cum sa te ajute, doar cere ajutorul si lasa divinitatea sa construiasca cel mai bun mod sa te asiste, pentru a fi pentru binele tuturor celor implicati.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții