Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor 7-13 octombrie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

marți, 9 iulie 2024

Citește Mesajul zilei de 10 iulie 2024



Mesajul zilei de 10 Iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 10 Iulie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?



Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 10 Iulie 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

PRIMESTI AJUTOR “Te poti elibera de tipare repetitive negative prin rugaciunea de a sti ce lectie si binecuvantare contin acestea pentru tine.” Acest mesaj este o reasigurare ca provocarile pe care le experimentezi iti aduc lectii de viata valoroase care te invata noi lucruri despre tine. Situatiile care te deranjeaza nu sunt “teste” – ele sunt experiente care ne ajuta sa invatam adevarurile despre noi si despre altii. Daca continui sa traiesti situatii repetitive ce se incadreaza intr-un sablon, cheia de a te elibera de aceste cicluri negative este sa intelegi ce lectie iti ofera ele. De exemplu, o serie de relatii negative poate fi o oportunitate pentru tine sa iti vezi nivelul de respect de sine. Atragi si te implici in relatii de acest tip din cauza credintei ca tu nu poti avea parteneriate sanatoase ?

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

FII AUTENTIC

FII AUTENTIC SI LASA FRUMUSETEA NATURALA SA SE VADA “Fii tu insuti pentru ca Dumnezeu te-a facut o persoana atractiva in mod natural si demna de a primi iubire.” Primesti acest mesaj ca sa te simti confortabil si fericit cu tine fix asa cum esti in mod natural si autentic. Poate ca ai incercat sa te conformezi asteptarilor si cererilor altora si te-ai ratacit de tine insuti undeva pe drum. Neascultandu-ti propriile dorinte si nevoi si transformandu-te in cineva care doreste sa corespunda altora, te-ai abadonat pe tine insuti. Dar gata. Acum este timpul sa fii TU – o fiinta uluitoare si minunata, asa cum te-a creat Dumnezeu.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

AI SENSIBILITATE RIDICATA

“Sunt vremuri de emotii crescute si de sensibilitate energetica. Ti se cere sa fii bland cu tine si sa ai mai multa grija de tine.” Primesti acest mesaj pentru ca ai nivelul de sensibilitate la vibratii si energii mult mai ridicat. Ai tendinta sa absorbi energiile negative prin empatie sau fricile altor oameni s-au adunat peste propriile tale emotii cu care ai de-a face, toate fiind legate de o anumita situatie traita. Poate ca te-ai simtit trist fara sa iti dai seama de ce. Sau poate ca mintea ta s-a agatat de motive doar ca sa justifice tristetea si ingrijorarea.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

FAMILIA

“Ma rog pentru familia mea si dau aceasta situatie lui Dumnezeu pentru raspunsuri, sustinere si vindecare.” Rugaciunile tale pentru familia ta si binele ei au fost auzite de divinitate. Oricare ar fi subiectul de preocupare acum, Dumnezeu are raspunsuri. Intrucat ingrijorarea poate atrage uneori experiente negative, este esential sa dai divinitatii orice anxietate referitoare la cei dragi. Ia un moment chiar acum si respira adanc si expira poverile din familie spre cer lui Dumnezeu, Fecioarei Maria si ingerilor. Pe masura ce eliberezi aceste griji, umple-ti inima cu credinta ca Dumnezeu are, in intelepciunea si iubirea Sa, un plan pentru tine si familia ta. Deseori, rugaciunile primesc raspuns in moduri ilogice pentru mintea umana, deci nu pierde timp ingrijorandu-te despre “cum” se va prezenta solutia.



Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

ESTE IN REGULA SA FII NECONVENTIONAL

Fecioara Maria iti sustine intentia de a avea un stil de viata cat mai lipsit de toxicitate de orice fel. Ea te calauzeste spre un proces de detoxifiere si te sustine sa alegi sobrietatea, rand pe rand. O minte clara si sobra este mult mai capabila sa se concentreze in timpul meditatiilor si rugaciunilor, in acelasi fel cum un sofer curat din punct de vedere consum alcool poate sa conduca perfect o masina in directia corecta. Rugaciunile tale pentru ajutor in aceasta privinta pot sa reduca sau chiar sa elimine pofte pentru substante nesanatoase, asa incat atitudinea de sobrietate sa fie o alegere placuta si pasnica. Iubirea Fecioarei Maria iti va da sentimente de confort, fericire si dragoste pe care candva le obtineai prin substantele produselor pe care le consumai.“Calitatile tale unice sunt o parte importanta din misiunea ta de viata. Este in regula sa te simti si sa fii diferit fata de ceilalti.”


Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

RUGACIUNE

Cauta suport emotional si spiritual ca sa iti vindeci si alini inima.” “In loc sa ma ingrijorez, ma rog pentru aceasta situatie ca divinitatea sa mi aduca solutii reale si bune.” Acest mesaj iti reaminteste de efectul pozitiv si puternic al rugaciunii si iti cere sa o aplici pentru situatia ta prezenta. Este cu atat mai adevarat daca te simti blocat, confuz, fara putere sau in orice fel de durere. Abandoneaza si preda aceste sentimente joase catre divinitate si cere interventie divina.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

ENTUZIASM

“Spre ce simt cea mai multa pasiune, aceea este directia pe care o voi urma.” “Esti calauzit sa fii curajos si sa iti arati lumii acel aspect care este mai mare decat insasi viata, adica maretia ta.” Acum este un moment bun sa iti arati personalitatea si sa stralucesti puternic! Acest mesaj vine ori de cate ori te-ai ascuns de propria ta lumina de teama de a nu fi “prea mult”. Esti ghidat sa iti arati maretia. Razi din toata inima, exprima-ti opiniile liber, imbraca-te curajos si nu te da inapoi. Tu ii inspiri pe altii sa straluceasca si ei lumina lor prin exemplul lor de a trai.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

FII BLAND CU TINE

“Ai trecut prin multe si ai nevoie de timp ca sa te vindeci si recuperezi.” Acest mesaj vine ca urmare a faptului ca ai trecut prin multe in ultimul timp si ti-ai fortat limitele. Acum este timpul sa te odihnesti si recuperezi. Oricum, trebuie sa preiei tu initiativa pentru ca odihna si recuperarea sa aiba loc. Poate ca ai trecut printr-o situatie tulburatoare iar inima ta are nevoie sa se vindece de vechi traume reactivate de experiente recente. Daca ai suferit o pierdere, fii bland cu tine si da-ti timp sa te vindeci. Onoreaza-te prin a-ti da somn in plus si evita orice sau pe oricine are energie joasa si dura. Scalda-te in energie blanda, poate prin primirea de tratamente de ingrijire cu care rezonezi, ascultand muzica relaxanta si mancand alimente sanatoase care iti fac bine si placere. Acesta este un timp in care poate fi nevoie sa te retragi, cat timp nu te retragi si de la tot ce inseamna sustinere de vindecare si ajutor.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

BUCURIE

UN NOU PAS IN IUBIRE “O viata romantica noua sau reinnoita este pregatita acum pentru tine”“Bucurandu-ma de acest moment, eu spun multumesc lui Dumnezeu pentru viata mea.”Fecioara Maria te ghideaza sa te bucuri cu recunostinta de acest moment si de urmatorul, indiferent prin ce experiente treci. Pe masura ce cultivi abilitatea de a gasi bucurie in clipa prezenta, vei atrage si gasi si mai multe motive de a fi bucuros. In fiecare situatie, tu ai oportunitati sa gasesti binecuvantari. Fericirea ta ii inspira pe altii sa isi transforme propria tristete in bucurie. Poti sa iti rezolvi o situatie curenta si o intrebare alegand calea bucuriei. Ce poate aduce mai mult bucuria pentru sufletul tau si inima ta acum?






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

IA-O USUREL SI FA TOTUL CU USURINTA

Sanatatea, fericirea si abundenta au nevoie de o abordare blanda a vietii si a muncii tale din partea ta. “Am incredere ca Dumnezeu are o solutie minunata si planuri briliante in lucru pentru mine.” Ingerii si arhanghelul Mihail iti trimit acest mesaj pentru ca ti-a fortat propriile limite si sarcini multiple de facut, grabindu-te sa implinesti termene limita si ingrijorandu-te pentru alti oameni. Poate ca ai exagerat si cu socializarea sau petrecerile de lunga durata. Acum este timpul sa te odihnesti si sa te detoxifiezi sau chiar sa te abtii. Astfel iti vei recupera urgent sanatatea si energia vitala. Acesta este un mesaj despre a-ti mentine speranta chiar daca nu ai nicio idee cum se va rezolva o anumita situatie. Iisus ne-a invatat despre importanta si puterea credintei si circumstantele pe care le traversezi necesita asa ceva. O persoana ce are credinta in inima sa inseamna ca are incredere in planul lui Dumnezeu.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

DAI SI PRIMESTI

“Eu am un echilibru intre a fi generos si receptiv pentru ca ambele sunt la fel de importante.” Acesta este un mesaj despre a aduce in viata ta mai mult echilibru. Ai resentimente pentru rolul tau de om care are grija de altii sau simti ca esti folosit sau neapreciat? Daca da, trebuie sa iti echilibrezi tendintele de a da in exces prin crearea si observarea de oportunitati pentru a primi. Daca ti se pare imposibil pentru ca altii nu coopereaza, atunci Fecioara Maria te va ajuta sa rezolvi si vindeci acest tipar daca ii vei cere.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

DAI SI PRIMESTI

“Eu am un echilibru intre a fi generos si receptiv pentru ca ambele sunt la fel de importante.” Acesta este un mesaj despre a aduce in viata ta mai mult echilibru. Ai resentimente pentru rolul tau de om care are grija de altii sau simti ca esti folosit sau neapreciat? Daca da, trebuie sa iti echilibrezi tendintele de a da in exces prin crearea si observarea de oportunitati pentru a primi. Daca ti se pare imposibil pentru ca altii nu coopereaza, atunci Fecioara Maria te va ajuta sa rezolvi si vindeci acest tipar daca ii vei cere.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții