Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

duminică, 14 iulie 2024

Citește Mesajul zilei de 15 iulie 2024



Mesajul zilei de 15 Iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 15 Iulie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

In ultima perioada multi dintre noi ne confruntam cu experiente care ne pun in situatia de a invata sa facem diferenta intre ceea ce inseamna „a actiona din spatiul egoului” si „a-ti exercita Suvernitatea in spatiul personal/ viata/ realitatea ta”. Noi toti suntem UNA, noi toti provenim din Sursa/ Divinitate, insa cand am venit pe Pamant, am coborat ca nivel de vibratie si am ajuns sa functionam din spatiul egoului. Pe masura ce crestem in vibratie incepem sa functionam in alt fel, sa nu ne mai lasam condusi de ego si sa ne exercitam Suveranitatea personala – care se refera la a alege ce acceptam si ce nu acceptam in spatiul nostru personal. In acest context, unii oameni se intreaba: „Si cum faci diferenta intre actiunea de la nivel de ego si actiunea care inseamna a-ti exercita Suveranitatea asupra spatiului propriu?”. Diferenta este data de ceea ce simti in interiorul tau atunci cand iei acea decizie. Atunci cand actionezi din spatiul egoului tu simti iritare/ enervare, invidie, frustrare, furie, etc, adica acel om „iti apasa butoanele”. Atunci cand iti exerciti Suveranitatea personala simti compasiune, nu este vorba despre faptul ca ti-ar fi apasate butoanele. Spre exemplu, daca cineva se comporta intr-un mod lipsit de respect/ agresiv cu tine, tu constati ca acel om are o alta vibratie decat tine, ca nu rezoneaza cu tine si alegi sa nu-l accepti in viata/ realitatea ta. Nu te enervezi, nu esti iritat, nu il judeci – pur si simplu iti exerciti discernamantul, constati ca are o vibratie diferita de a ta si ca nu va potriviti. Eu am compasiune pentru tine si stiu ca toti suntem Una, ca suntem toti copiii Divinitatii si de asemenea, respect dreptul tau de a te „juca” asa cum vrei, de a face ce vrei in viata/ realitatea ta, insa asta nu inseamna ca eu sunt obligata sa accept ca tu sa faci ce vrei in viata/ realitatea mea.



Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 15 Iulie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

FII PUTERNIC

“Ma ridic si fac ceea ce trebuie facut.” Acest mesaj te consiliaza sa iei decizia sa actionezi ferm spre a-ti rezolva o situatie prezenta. Fecioara Maria iti spune ca esti mai puternic decat crezi tu ca esti. Poti chema si fantana puterii lui Dumnezeu ca sa te ridice si sustina. Nu te lasa scufundat in sentimente de victimizare sau pasivitate. Foloseste-ti puterea data de Dumnezeu chiar acum. Totodata, acest mesaj este si ca un indemn sa te implici intr-o activitate fizica spre a-ti dezvolta un corp puternic si sanatos. Daca te-ai gandit sa lucrezi cu greutati, acest mesaj e o validare in plus ca este timpul sa exersezi corpul fizic mai mult.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

INTEGRITATE

“Am incredere in abilitatea mea de a sti ce este adevar pentru mine.” Ai primit acest mesaj pentru ca situatia la care te gandesti implica integritatea cuiva. Acest mesaj vine ca ghidare sa fii atent la semnalele corpului tau pentr ca poti simti in corp daca cineva este onest cu tine sau nu. Fecioara Maria este un exemplu minunat de delicatete si trai integru pe care il inspira si altora. Poti sa faci si tu la fel cu oamenii din viata ta. Poti sa ii eviti pe cei ce actioneaza fara integritate. In oricare caz, ai incredere in sentimentele tale care sa te apropie sau indeparteze de oameni care spun adevarul sau care isi vad doar de interesul lor. Acest mesaj te roaga sa iti spui adevarul propriu merue, chiar daca esti inconfortabil cu reactiile posibile. Rugaciunea poate include cuvintele tale, dandu-ti curaj sa te exprimi si ajutandu-te sa creezi o atmosfera sanatoasa si comunicare onesta.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

ADEVARUL

“Eu sunt sincer(a) cu iubire cu mine si cu ceilalti.” Primesti acest mesaj pentru ca un adevar este cumva ascuns sau retinut din a fi comunicat. Cel mai probabil, tu esti cel/cea care il tine ascuns de tine insuti/insati. Cum te simti cu adevarat despre o situatie care iti vine prima in minte acum? Acest mesaj te consiliaza ca sa faci un inventar sincer, admitand fata de tine care iti sunt cele mai vulnerabile sentimente. Daca cineva nu este onest cu tine, potrivit pentru tine, corect cu tine, tu stii asta in inima ta. Prima persoana care iti vine in minte este probabil cea implicata intr-o lipsa de sinceritate. Uneori oamenii nu sunt onesti pentru ca fricile lor de conflict ii fac sa spuna vorbe doar ca sa faca pe plac. Alteori, lipsa de sinceritate vine dintr-o mentalitate de lipsa, atunci cand oamenii cred ca trebuie sa isi obtina ceea ce vor pentru ca nu e destul pentru toata lumea. Ia-ti timp in liniste si meditatie si intreaba-te. Dumnezeu si spiritul sfant iti vor revela adevarul despre o situatie prezenta. Desi adevarul are o componenta subiectiva si fiecare persoana are propria sa opinie, exista o nevoie pentru mai multa onestitate ca sa vindeci si rezolvi o situatie prezenta.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

IUBIREA

“Iubirea este raspunsul tuturor intrebarilor mele.” Acest mesaj iti reaminteste ca adevarata ta dorinta este sa te simti iubit si ca aceasta stare iti este oferita continuu de catre Dumnezeu, Iisus, Fecioara Maria si ingeri. Inconjoara-ti situatia curenta si relatiile cu iubire care va elibera conexiunile de ego si atasamentele. Cand te rogi pentru iubire ca sa vindece o situatie, Dumnezeu trimite ingerii iubirii alaturi de tine si vezi rezultate miraculoase. Fecioara Maria te sfatuieste sa folosesti doar cuvinte iubitoare cand vorbesti, gandesti sau scrii. Evita discutiile pesimiste cu tine sau cu altii pentru ca este esential pentru tine sa te inconjori cu cea mai inalta energie disponibila. Facand astfel, vei fi martorul unor vindecari miraculoase, vei experimenta noi oportunitati si vei atrage relatii minunate.


Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

ACTIUNE

“Astazi actionez in directia prioritatilor pe care le-am pus deoparte pana acum.” Fecioara Maria iti trimite aceasta delicata reamintire ca uneori trebuie sa treci la actiune umana pentru ca rugaciunile tale sa fie implinite. Este cazul unei situatii curente pe care o ai in care ai amanat sau neglijat sa lucrezi la unele prioritati. Fecioara Maria are compasiune si te intelege ca ai multiple responsabilitati ce iti solicita timpul si atentia. Chiar daca este asa, acesta este un caz in care lucrurile vor sta pe loc pana cand urmezi pasi in directia dorita. Ca sa clarifici despre ce pasi de actiune este vorba, stai in liniste si intreaba-ti inima aceste intrebari : Ce este cel mai important pentru mine? Cat timp pot sa imi dedic zilnic acestor prioritati? Ce as putea face acum ca sa le sustin? Observa gandurile si sentimentele ce apar pentru ca sunt parte din raspunsul la rugaciunile tale. Apoi cere Fecioarei Maria si ingerilor sa iti creasca motivatia si increderea ca sa faci acele actiuni.



Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

COMPASIUNE

“Eu vad si simt punctele de vedere ale altora cu iertare si bunatate” Acest mesaj este ca un inger care vine la tine spre a-ti ridica felul in care iti vezi o situatie curenta si oamenii din ea, inclusiv tu. Ca o persoana sensibila ce esti, esti afectat de negativitatea altora si asta ti-a innegurat recent emotiile si gandurile. Ca sa aduci mai multa lumina in lumea ta, vezi situatiile oamenilor prin ochii Fecioarei Maria si a ingerilor. Sa stii ca ei (ca si tine) fac tot ce pot si stiu mai bine. Desi toti oamenii fac greseli, pana la urma cu totii vor acelasi lucru : pace si iubire. Acest mesaj te cheama sa fii tu aducatorul de pace intr-o situatie si sa te asiguri ca avansezi spre o rezolutie armonioasa. Impartasind pacea si iubirea, tu aduci binecuvantari in aceasta situatie (stii tu despre ce e vorba) si iti cresti propriul respect de sine.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

SENSIBILITATE

“Sunt atat bland cat si puternic.” Acest mesaj te sustine sa abordezi cu blandee o situatie curenta cu care te confrunti. Ti se recunoaste si onoreaza sensibilitatea profunda si ti se cere sa continui sa fii asa. Daca cineva sau ceva se simte prea aspru, ai incredere ca asa este si pentru tine. Sensibilitatea ta este un cadou spiritual care iti permite sa simti prezenta Fecioarei Maria si a ingerilor. Ai incredere in sentimentele tale ca fiind mesageri de baza care te ghideaza spre directii sanatoase. Ai primit acest mesaj pentru ca o situatie curenta are nevoie de la tine sa iti onorezi sensibilitatea in timp ce iti mentii granitele. Este timpul pentru tine sa fii si dragut dar si asumat. Vorbeste-ti adevarul cu blandete, deschidere si iubire altora. Fecioara Maria te ghideaza sa iti dezvolti puterea fizica prin exercitii si sa ai grija cu delicatete de corpul tau.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

INGRIJIRE

“Divinitatea are grija de mine si eu imi mentin inima deschisa pentru a avea si eu grija de mine, de ceilalti si de lume.” Fecioara Maria iti trimite acest mesaj ca o reamintire ca ea tine mult la tine si la familia ta. Desi uneori te poti simti singur, esti mereu protejat si ingrijit. Cand viata este stresanta, totusi, asa cum poate a fost in ultima perioada pentru tine, poti sa nu simti prezenta iubitoare si binecuvantarea Fecioarei Maria. Deci reciteste acest mesaj ca sa te ajute sa stii ca iubirea divina este aici pentru tine. Acest mesaj iti cere sa iti mentii inima deschisa si sa continui sa ai grija si tu de altii, chiar daca ti se pare ca esti folosit sau neapreciat. Tine minte ca drumul tau spiritual este acela de a fi iubitor si de folos, nu sa ii schimbi pe altii. Cu toate acestea, nu ai de ce sa stai in situatii sau relatii toxice. Poti sa nutresti intentii si sentimente bune pentru cineva in timp ce esti in afara relatiei cu persoana. Cel mai important, ai grija de tine, suflet drag. Fa-ti timp pentru tine si fa activitati care sunt importante pentru sanatatea ta, fericirea ta si starea ta generala de bine.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

ACASA

“Am incredere si imi urmez ghidarea divina despre propriul meu camin.” Primesti acest mesaj datorita unor preocupari pe care le ai, constient sau nu, cu privire la ce se intampla la domiciliul tau. Fecioara Maria vrea ca tu sa stii ca Dumnezeu te vegheaza permanent si iti trimite ghidare divina cum sa iti imbunatatesti orice situatie din viata de acasa. Asteapta-te la o schimbare pozitiv, in special daca permiti sa curga si sa se manifeste mai multa iubire in caminul tau din mintea si inima ta. Viata de acasa iti impacteaza fericirea, relatiile si chiar si sanatatea ta. Deci este esential sa faci actiuni concrete ca sa aduci o star de pace, siguranta si bucurie acolo unde stai. Da, schimbarea poate fi amenintatoare din frica de necunoscut, chiar si daca este vorba de o ajustare pozitiva. Daca simti ca opui rezistenta sa faci unele schimbari, cheama pe Fecioara Maria si ingerii pentru semne de incurajare si ghidare. Ai incredere in aceste mesaje si urmeaza-le acasa.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

DUMNEZEU

“Ma dau la o parte din cale si abandonez orice nevoie de control ca sa fac loc pentru iubirea vindecatoare a lui Dumnezeu sa curga prin mine si prin aceasta situatie.” Te-ai rugat pentru ajutor si acum este timpul sa permiti divinitatea sa te asiste. Iubirea si intelepciunea lui Dumnezeu a fost mereu disponibila pentru tine, cu conditia sa ai incredere in vointa sa. Elibereaza orice componente nevindecate din relatia ta cu Creatorul catre Fecioara maria si ingeri, ca sa dezvolti una mai apropiata si bazata pe mai multa incredere. Poate sa insemne sa ai credinta foarte mare, in special daca nu vezi o solutie la situatia ta prezenta la orizont. Acest mesaj indica faptul ca ai abordat o situatie doar cu mainile tale, incercand sa anticipezi si sa controlezi rezultatul de unul singur. Anxietatea vine din lipsa de credinta in divinitate si in timpul divin, impreuna cu dezamagirea ca alti oameni nu iti urmeaza planurile. Daca abandonezi nevoia sa fii tu scenaristul te va ajuta sa te relaxezi si sa obtii rezultate mai bune. Dumnezeu te poate vindeca precum si situatia ta daca ii permiti sa se ocupe El de tot.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

RECUNOSTINTA

“Pe masura ce imi notez si apreciez binecuvantarile, imi deschid usa spre noi cadouri de la Dumnezeu.” Dumnezeu este generos si iubitor si iti doreste tot ce este mai bun. Daca te-ai simtit uitat, acest mesaj iti reaminteste de puterea uluitoare a recunostinei. Indiferent care este situatia ta curenta, intotdeauna ai ceva pentru care sa simti recunostinta. Ia-ti o clipa sa simti binecuvantarile, inclusiv cea de a fi in viata, de a vedea rasaritul si apusul, pasarile cantand si tot asa. Pe masura ce inima ti se inmoaie cu recunostinta pentru tot ce ai acum, tu te deschizi spre mai mult. Astazi, practica spunand multumesc tare si in tacere. Aceste cuvinte sunt cheile care deschid usa spre fericire, sanatate, implinire.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

FEMINITATE

“Permit naturii mele feminine sa straluceasca puternic ca parte valoroasa a identitatii mele.” Fecioara Maria demonstreaza ca poti fi in acelasi timp puternic dar si cu caracteristici ce izvorasc din partea feminina din tine, indiferent daca esti femeie sau barbat. Felul ei iubitor si dulce de a fi este echilibrat de o viziune clara despre datoria pe care o are in fata vointei lui Dumnezeu. Fie ca esti barbat sau femeie, tu ai in tine o natura feminina si una masculina. Acest mesaj vine la tine ca un indemn sa permiti partii tale feminine sa fie mai prezenta si mai accesibila altora. Feminitatea ta include virtuti precum ingrijitul, bunatatea, blandetea, delicatea, iubirea dar si receptivitatea si intuitia. De fapt, ca sa iti dezvolti darurile spirituale, inclusiv intuitia, este esential sa iti permiti sa primesti si asta include si mesajele divine.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții