Horoscopul de Weekend General 20-22 septembrie 2024

Horoscop General pentru weekend 20-22 septembrie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site d...

miercuri, 24 iulie 2024

Citește Mesajul zilei de 25 iulie 2024



Mesajul zilei de 25 Iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 25 Iulie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de luni 25 iulie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia. Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.



Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 25 Iulie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Miracole Ai incredere in miracole si roaga-te pentru miracole. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii pazitori fac miracole in fiecare zi. Trebuie doar sa fii deschis pentru a le vedea. Nu inceta niciodata sa crezi, indiferent cat iti este de greu in anumite situatii. Nu trebuie sa fii perfect pentru a beneficia de ajutorul Divinitatii. Dar treubuie sa crezi din tot sufletul in puterea lor. Fii deschis sa primesti ajutorul miraculous. Crede cu tarie ca meriti ajutorul.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Activist Esti ghidat sa urmezi o cauza, o problema sociala, un grup caritabil sau o persoana aflata in suferinta. Asemenea Maicii Tereza, poti sa faci diferenta in lume, de unul singur, cu bunatatea ta. Cere sprijin si ghidare Fecioarei Maria si ingerilor sa mergi mai departe pe drumul tau. Fii atent la lucrurile care te fac sa simti pasiunea si angajeaza-te deplin in rezolvarea lor. Foloseste-te de experienta ta si de talentul tau pentru a sustine cauza respectiva. Pune in slujba ei timpul tau, baunii tai sau abilitatile tale. Vei vedea cata energie poti acumula in urma acestui scop.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Compromis Nu trebuie sa faci compromisuri pentru a obtine ceea ce vrei. Nu trebuie sa renunti la adevar, la credintele tale si la respectul tau de sine. In relatiile amoroase, in relatiile profesionale, trebuie sa fii tu. Daca, de exemplu, te simti inconfortabil in relatia de cuplu, vorbeste deschis cu partenerul. Spune-i ce simti, pentru ca el sa isi dea seama de situatie. Daca nici acest lucru nu functioneaza, cere sprijinul unui consilier. Esti copilul lui Dumnezeu si meriti iubire, respect si demnitate. Nu trebuie sa renunti la ele de dragul unui partener care nu ti le ofera.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Curaj Poate ca nu te simti in siguranta. Poate ca simti ca esti in intuneric. Insa nu uita de ingerii tai pazitori. Nu uita de Fecioara Maria. Ei pot aduce lumina si iti dau curaj. Nu te lasa pacalit de iluzii, nu te lasa dominat de frici. Poate ca esti intimidat de cineva din anturajul tau, un sef, un superior. Important este sa vezi ca Dumnezeu este in noi toti. Si el el, dar si in tine. Nu ai de ce sa te temi. Ai incredere in tine insuti. Ai putere de la Dumnezeu. Daca esti in conflict cu cineva, cere ajutorul Fecioarei Maria. Ramai pozitiv si vei vedea cat de simplu este sa infrunti acesta situatie.




Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Experienta Este o situatie din care ai foarte multe de invatat. Nu privi tot ce se intampla ca pe ceva rau, ci ca pe o experienta de care ai nevoie pentru a acumula cunostinte, pentru a-ti descoperi noi abilitati, pentru a avea noi sentimente. Fii recunoscator pentru tot, pentru ca vei evolua. Vei invata care este adevarata ta putere, vei invata sa ai rabdare, sa ierti si sa perseverezi. Fii atent la ce se intampla in jurul tau si invata. Cere sprijinul Fecioarei Maria si al ingerilor tai pazitori ca sa vezi latura pozitiva in fiecare situatie care, in aparenta, este grea sau dificila.



Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Animale Ai o puternica legatura cu animalele. Iti simt compasiunea si vin la tine sa le ajuti. Ai abilitatea de a comunica instinctiv cu ele, de a le intelege si de a putea sa faci un bine pentru ele. Te simti foarte confortabil in preajma animalelor si poti incerca o cariera in slujba lor. Poate iei in calcul sa studiezi medicina veterinara sau sa-ti deschizi un salon pentru cosmetica animala. Cere sprijinul ingerilor si al Fecioarei Maria sa iti ghideze pasii spre acest drum, daca asta iti doresti cu adevarat.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Crede cu tarie Daca vrei sa imbunatatesti sau sa vindeci o situatie, trebuie sa crezi cu tarie in miracole, in puterea lui Dumnezeu. Acesta este un factor important cand vrei sa pornesti la drum. Nu te indoi de nimic. Nu te indoi de puterea ta, de abilitatile tale si cere Fecioarei Maria sa iti sporeasca credinta.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Credinta Gandeste-te la toate miracolele la care ai fost martor in viata ta. Ai incredere ca Dumnezeu va continua sa faca minuni pentru tine. Fecioara Maria si ingerii iti sunt alaturi pentru a te ajuta si calauzi pe drumul tau. Credinta ta este factorul cheie si este important sa nu incetezi sa crezi. Urmeaza-ti inima si vor veni si rezultatele. Pastreaza-ti optimismul si vei atrage oportunitatile. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa inlaturile fricile si sa te ghideze pe drumul credintei.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Triumfator Vei fi castigator si dorintele tale se vor manifesta in realitate. Orice obstacol pe care il experimentezi este trecator. Ingerii tai pazitori si Fecioara Maria te pazesc si iti ghideaza pasii. Ei se ocupa sa indeparteze tot ce te impiedica in adevaratul tau drum. Nu te ingrijora cu privire la aceste obstacole, oricat de infricasatoare ti s-ar parea. Ele sunt doar o iluzie care va disparea curand. Daca te ingrijorezi excesiv cu privire la ele, le vei hrani cu puterea ta. Acesta este momentul tau sa ramai ferm pe pozitii, sa te conectezi cu ingerii si cu spiritele inalte si sa ceri ajutor divin in tot. Ajutorul va veni atunci cand va fi momentul potrivit pentru tine. Este placerea ingerilor sa te ajute sa mergi pe drumul tau.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mutare Acesta este un mesaj despre o schimbare, o mutare. Poate ca urmeaza sa te muti intr-o casa noua sau poate ca iei in considerare posibilitatea de schimba locul de munca. Pune-ti toate grijile in sarcina ingerilor pazitori si elibereaza-te. Ai incredere ca banii vor veni sau ca familia va fi multumita sau ca orice alte probleme apar vor fi deja rezolvate. Acest mesaj poate insemna si ca este nevoie sa-ti lucrezi mai mult corpul. Ai nevoie de miscare pentru a fi sanatos. Si aici poate fi vorba despre dans, plimbari, inot, drumetii, jucat cu copiii. Acest gen de miscare iti va da prospetimea unui nou inceput. Vei vedea alte oportunitati la orizont. Da grijile tale ingerilor pazitori si mergi inainte cu schimbarile.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Copilul Primesti raspuns in legatura cu o intrebare care te macina de ceva vreme. Totul are legatura cu un copil. Fie este vorba despre copilul tau interior, fie vei avea in curand un copil, fie trebuie sa dai mai multa atentie copiilor tai. Oricare ar fi situatia ta, mesajul este ca trebuie sa ai grija de acest copil, sa-l faci prioritatea ta numarul 1. De asemenea, ti se poate inmana misiunea de a te ocupa de alti copii, sa-i ghidezi, sa-i educi, sa-i protejezi.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Iertare Ai o lectie importanta de invatat. Lectia renuntarii la resentimente, judecata si furie. Stii deja ce sau pe tine trebuie sa ierti. E primul om sau prima situatie care iti vine in minte cand citesti acest mesaj. Nu trebuie neaparat sa ierti actiunile facute, insa trebuie sa te eliberezi de aceasta legatura toxica dintre tine si persoana/situatia respectiva. Neiertarea te raneste pe tine, nu persoana pe care esti furios. Pregateste-te pentru un nou capitol minunat al vietii tale, unul in care iertarea este pe primul plan. Vei stimti vindecarea miraculoasa, vei simti cum te invadeaza iubirea pura. Acest lucru iti va da energie, pofta de viata, incredere de sine, eliberare. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa te sprijine in iertarea celor din jur, dar si in iertarea ta de catre ceilalti si chiar de catre tine insuti. Numai asa poti continua drumul spre viata pe care ti-o doresti.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții