Horoscopul zilei de 18 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 18 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

sâmbătă, 27 iulie 2024

Citește Mesajul zilei de 28 iulie 2024



Mesajul zilei de 28 Iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 28 Iulie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de 28 iulie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia. Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.



Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 28 Iulie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

MESAJ DE IUBIRE DE LA PARINTII TAI

“Indiferent ce a fost, este sau va fi, mama si tatal tau te iubesc asa de mult cat pot fi in stare!” Acest mesaj iti transmite de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai de protectie faptul ca mama si tatal tau te iubesc chiar daca nu mereu reusesti sa le simti dragostea. Fiecare om isi arata iubirea in moduri diferite – de exemplu, unii oameni arata ca le pasa prin actiuni, cum ar fi sa iti dea lucruri sau sa incerce sa te ajute. Alti oameni exprima iubirea prin ceea ce spun sau scriu. Altii o fac prin gesturi fizice, imbratisari, pupaturi, atingeri. Altii o fac petrecand mai mult timp impreuna cu persoana iubita. Daca mama si tatal tau isi manifesta iubirea in feluri pe care nu le intelegi, poti vorbi cu ei despre aceste sentimente.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

GANDURI FERICITE

“Ca sa te simti mai fericit chiar acum, gandeste-te la o amintire sau la orice care te face sa zambesti!” Arhanghelul Mihail si ingerii sai iti spun ca fericirea este chiar simplu de obtinut: ea vine din a gandi constant ganduri fericite. Ai primit acest mesaj pentru ca ei iti spun ca in ultimul timp ai gandit unele ganduri care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu fericirea. Ei vor sa te ajute sa iti intorci viata spre bine prin schimbarea modului tau de a gandi.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

IUBIRE

“Raspunsul pe care il cauti este iubirea.” Acest mesaj ajunge astazi la tine pentru ca Arhanghelul Mihail si ingerii sai doresc ca tu sa stii ca cel mai puternic raspuns dar si cel mai simplu la orice intrebare este iubirea – iubirea pura, divina, vindecatoare. Iti poti vindeca o situatie curenta actionand mai iubitor spre altii. Poti sa le spui mai des: Te iubesc. Chiar si sa mentii sentimente de iubire spre altii este un mod puternic de a vindeca relatia voastra. Poti trimite iubire spre oricine este in nevoie, simtind cum iese dragoste din inima ta si merge ca un val spre acea persoana.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

MUNCA IN ECHIPA

“Munceste cu alti oameni ca sa obtii succesul intr-o situatie.” O situatie din prezentul tau se va rezolva de la sine cu ajutorul implicarii oamenilor. Ai nevoie sa fii parte dintr-o echipa ca sa obtii succesul in cel mai bun mod posibil. Munca de echipa inseamna ca fiecare imparte munca si distractia. Mai inseamna sa te gandesti si sa iti pese de sentimentele altor oameni, dar si de obiectivul comun al grupului. Acest mesaj iti cere sa fii un bun membru de echipa. Mai intai, fii deschis sa ceri altor oameni ajutor la nevoie. In al doilea rand, cand oamenii iti cer ajutorul, lasa-i sa te ajute. Este in regula sa fii ajutat apoi sa multumesti pentru acest ajutor. In al treilea rand, si tu ai nevoie sa te oferi sa ajuti pe altii.



Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

VORBESTE DESPRE TRAIRILE TALE

Acest mesaj inseamna pentu tine un semnal ca ai tinut in tine prea mult unele sentimente si trebuie sa le lasi sa iasa. Cand vorbesti sau scrii despre trairile tale, tu le intelegi mai bine. Uneori nu stii ceea ce simti pana cand nu incepi sa vorbesti. Nu este sanatos sa tii in tine emotii negative, in special furia sau tristetea. Gaseste o persoana de nadejde pentru tine care te va asculta, un membru de familie, un terapeut. Spune persoanei ca vrei sa ii vorbesti despre ceva profund pentru tine si cere permisiunea sa faci asta, fara sa dai buzna sa povestesti pana cand nu ti se da acordul pentru timpul investit de persoana si pentru disponibilitatea sa de a intra in povestile tale.


Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Sa fii tu este foarte bine

“Esti o persoana extraordinara… bucura-te sa fii TU!” Uneori te poti intreba sau ingrijora daca oamenii te plac. In asemenea momente, tendinta poate fi sa pretinzi ca esti altcineva decat esti de fapt. De exemplu, poti incerca sa mergi, sa vorbesti sau sa te imbraci la fel cu cineva pe care admiri. Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail iti transmite ca esti excelent exact asa cum esti acum! Nu trebuie sa te porti ca si cum ai fi altcineva sau ca sa impresionezi alti oameni. De fapt totul va merge mult mai bine, te vei simti mai fericit si vei fi si admirat tocmai pentru ca esti tu insuti si te asumi ca fiind asa.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

MESAJ TRANSGENERATIONAL

“Afla mai multe despre povestile si istoria familiei din care provii.” Istoria familiei tale te afecteaza in multe forme. Acest mesaj iti cere sa inveti si afli despre trecutul, povestile, traumele, experientele spuse si nespuse din trecutul familiei tale. Afla cat poti de mult despre locurile de unde vin parintii si bunicii tai, despre ce povesti au ramas nespuse. Ce au muncit, ce limbi au vorbit? Exista secrete? Exista membri de familie exclusi, asa zise oi negre? Exista pierderi de sarcina, avorturi, copii dati spre adoptie, pierderi de bani, drame de razboi?

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

CREDE IN TINE!

“Vezi-te ca faci bine si esti bine si exact asa vei fi!” Acest mesaj iti cere sa mentii ganduri pozitive si sentimente inaltatoare despre propria-ti persoana. Daca este ceva ce vrei sau ai nevoie, mentine in imaginea ta viziunea ca faci foarte bine. Gandeste lucruri de bine despre tine cum ar fi “Eu pot, eu reusesc” sau “Eu sunt foarte bun la acest lucru”. Cu cat crezi mai mult in tine, cu atat totul va merge mai bine.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

APA, APA SI IAR APA

“Bea mai multa apa si mananca alimente cu continut ridicat de apa, cum ar fi fructe proaspete si legume.” Ca sa te simti bine, corpul tau are nevoie de apa si alimente ce contin multa apa cum sunt fructele si legume proaspete. Acest mesaj te roaga sa bei mai multa apa ca modalitate de a te alimenta cu energie vitala. Cand corpul nu are destula apa, te poti simti obosit si nu esti in stare sa gandesti clar si limpede. Asadar poarta o sticla de apa cu tine si bea des din ea.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

IMPARTE SI IMPARTASESTE

“Cand dai din tot ce ai, toata lumea se simte fericita.” Daca vrei sa iti faci prieteni noi, un bun punct de inceput este acela de a imparti cu ei. O poti face in multe moduri, cum ar fi sa ajuti pe cineva cu munca sa ori sa oferi ceva. Poti sa impartasesti ceea ce simti cu o persana si viceversa. A impartasi sentimente intareste deseori o prietenie. Este o idee buna si sa imparti lucrurile tale cu altii. Ai ceva in dulap pe care nu mai folosesti? Este in regula sa oferi cuiva ce are nevoie de acel lucru. Asta va face pe ambii fericiti. Cand tu dai din lucrurile vechi, vei descoperi ceva: lucrurile noi vin la tine mult mai repede, ca prin magie.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

VEI STI DIMINEATA

“Cand te vei trezi, vei avea o idee mult mai clara cu privire la ce ai de facut. Pana atunci, relaxeaza-te!” Unul din motivele pentru care te simti nesigur acum este ca incerci prea tare sa stii raspunsurile. Cel mai bun lucru de facut este sa dai drumul si sa te relaxezi. Raspunsul este chiar aici pentru tine si, atunci cand te opresti din a incerca asa de tare, vei sti ce sa faci. In acest caz, cea mai buna solutie este sa dormi. Dupa trezire, vei avea o idee clara cu privire la planul de actiune. In timpul noptii, ingerii si ghizii tai spirituali au “loc” sa te ajute pentru ca mintea constienta este in repaus si nu incurca cu procesele sale complicate de gandire. Acestia iti vor arata care este cea mai fericita solutie.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

TRIMITE-TI DORINTA SPRE STELE

“Rosteste o dorinta si asteapta-te la ce este mai bun.” Iata un secret pentru o viata fericita: Asteapta-te la ce e mai bun. Asta pentru ca viata iti da intotdeauna ceea ce tu te astepti sa primesti. Asadar, daca ai frici despre viitor, fricile ti se pot adeveri din cauza energiei si atentiei pe care o pui pe aceasta frica ce atrage ca un magnet spre tine oameni, situatii, intamplari ce sunt fix pe acelasi nivel de energie cu ce emiti tu. Este mult mai usor sa te simti fericit despre ce te asteapta in viitor. Poti face asta privind la stele si rostind dorinte pe care le trimiti spre ele. Ai incredere ca Universul le aude si ti le implineste (dar poate fi intr-o forma diferita sau mai buna decat te-ai astepta tu).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții