Care sunt cele mai bune soții 2024

Care sunt cele mai bune soții. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune h...

duminică, 7 iulie 2024

Horoscop dragoste 7 iulie 2024



Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 7 iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 7 iulie 2024 Ce spun astrele.

Horoscop Dragoste 7 iulie 2024 – Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.O zi în care neapărat trebuie să ne ocupăm de viața personală. Trebuie să rezolvam lucrurile amânate sau să reparăm greșelile din trecut. Să evităm așadar erorile trecutului și vom incepe o etapa noua care ne linisteste sufletul. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Cuadratura Venus-Saturn poate tulbura momentele romantic. Daca critici in mod constant, lucrurile vor ajunge sa se perturbe. Celibatarii ar trebui mai degraba sa mute intalnirile intr-o alta zi, altfel s-ar putea sa nu poata profita la maximum de oportunitate. Nu lasa vibratiile Venus-Saturn sa te traga in jos. Foloseste-le in avantajul tau, deoarece are si o latura pozitiva: poti recunoaste unde te afli intr-o relatie.



Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Viata amoroasa intra intr-o zona dificila, afectata de tensiuni si probleme. Incearca sa comunici cu partenerul de cuplu pentru a gasi o modalitate de a merge mai departe impreuna. De asemenea, ar fi ideal sa iti pastrez o atitudine diplomata si calduroasa, pentru a evita neintelegerile. Daca esti singur, este momentul sa-ti planifici miscarile. Tese panza de paianjen si vezi cine pica in ea!

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

A sosit momentul sa fii fata in fata cu partenerul si sa puneti cartile pe masa. Ce nu merge, ce trebuie imbunatatit. Nu te ajuta cu nimic sa pui gunoiul sub pres, dimpotriva. Vei reusi sa creezi o distanta si mai mare intre voi. Daca esti singur, atunci este bine sa stii ca cel pe care il doreste inima ta asteapta sa faci prima mutare. Profita de aceasta atmosfera erotica!




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Esti gata, in sfarsit, sa iti iei viata in propriile maini. Trebuie sa faci acele modificari care sa te aduca de o viata amoroasa mai satisfacatoare. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu vei vedea ca si partenerul este pe aceeasi lungime de unda. Nu trebuie decat sa spui lucrurilor pe nume. Daca esti singur, a te inchide in camera si a-ti plange de mila nu te va ajuta sa intalnesti pe cineva. Este o perioada propice sa iesi si sa cunosti oameni noi.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Astrele sunt de partea ta. Petreci o zi minunata alaturi de partenerul de cuplu, mai ales daca incerci sa nu-l impovarezi cu probleme de la job-ul tau. Daca esti singur, actioneaza, iesi in oras ca sa cunosti oameni noi.Nativii Rac au parte de o zi calma si senina. Nu se agita indiferent ce provocari le ies in cale. Si partenerul e de partea lor asa ca se simt in avantaj. Seara promite sa fie romantica si agreabila mai ales pentru cei tineri si singuri.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Este ziua in care pui cartile pe masa si porti acea discutie care va clarifica situatia in care te afli. Dupa ce ti-ai spus oful, lucrurile vor deveni mai clare sit e vei putea relaxa putin. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, este cazul sa actionezi. Doar asa vei obtine ceea ce-ti doresti. Nu te astepta sa-ti pice totul in brate, din senin!


Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

O zi perfecta pentru a-ti cimenta relatia de cuplu. Profita de ocazia si petrece mai mult timp cu partenerul. Fa planuri impreuna cu partenerul, treceti la urmatorul nivel al relatiei, oficializeaz-o daca n-ai facut acest pas. Daca esti singur, este o zi buna sa iesi si sa intalnesti oameni noi. Nu se stie niciodata unde se ascunde marea dragoste.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai muncit din greu ca sa ajungi cu relatia in acest punct si ce treaba buna ai facut! Acum bucura-te in sfarsit de acest parteneriat frumos si armonios cu cineva care te iubeste si te pretuieste. Daca esti singur, lupta-te cu tine si fa acele schimbari care te vor face fericit. Mai mult, noua atitudine va atrage oameni buni in cercul tau social si nu se stie niciodata ce ar putea iesi de aici.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

In relatia de cuplu, se simte o imbunatatire considerabila. Relaxeaza-te si sprijina-te mai mult pe partener. Daca esti singur, indrazneste sa faci prima miscare. Fii primul care se apropie de persoana care te intereseaza si marturiseste-ti sentimentele. Dragostea este reciproca. Doar ca persoana respectiva este mult prea timida pentru a incerca ceva.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

In relatia de cuplu lucrurile merg mai bine decat pana acum. Pentru a-ti imbunatati in continuare relatia cu partenerul trebuie sa fii mai atent la nevoile sale, sa-i asculti dorintele. Legatura dintre voi este foarte puternica ai ai misiunea sa o intretii. Daca esti singur, nu te lasa descurajat. Esti foarte aproape de a-ti intalni marea dragoste.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ai ocazia sa petreci o zi minunata in compania partenerului. Bucura-te de ceea ce reprezinta relatia voastra, uita de stresul cotidian si distreaza-te putin. Meritati amandoi asta. Daca esti singur, actioneaza! Doar asa vei obtine ceea ce-ti doresti.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cand vine vorba despre iubire, nu totul este satisfacator in relatia ta. Dar aceasta zi indeplineste conditiile ideale pentru a pune totul la punct. Fa schimbarile necesare si vei fi vericit. Daca esti singur, auta ta revitalizata va atrage toate privirile. Bucura-te de fiecare flirt.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Este momentul sa-ti clarifici orice punct de neintelegere ai avea cu partenerul, astfel incat sa te poti bucura pe deplin de ceea ce ai in relatia ta. Daca esti singur, incearca sa nu te mai plangi si sa actionezi. Este o zi buna pentru a cunoaste oameni noi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții