Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 19 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

luni, 15 iulie 2024

Horoscop karmic săptămâna 15-21 iulie 2024




Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați. Conform celui mai nou horoscop karmic, valabil pentru săptămâna 15-21 iulie 2024, Berbecii vor primi tot felul de semnale de la Univers, unele chiar avertismente despre ce trebuie să schimbe pentru a avea parte de liniște sufletească.


Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 iulie 2024


Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 iulie 2024. Horoscopul karmic pentru săptămâna 15-21 iulie 2024 ne pune în încurcătură. Vor fi 7 zile destul de agitate pentru majoritatea nativilor.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)


Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) se pun în situații conflictuale fără să vrea. Opiniile lor nu sunt acceptate foarte ușor de ceilalți, mai ales că ei au tendința să le exprime cu ceva mai mult aplomb. Leii sunt cei mai vocali, cei care se impun în orice context chiar dacă au sau nu argumente valide. Berbecii pot fi un pic mai reținuți atunci când dezbat o temă cu persoanele dragi, dar dacă discuția are loc la locul de muncă sau cu străinii, la o terasă în oraș, se aprind repede. Săgetătorii nu vor fi nici ei mai pașnici, cel puțin în zilele de miercuri și joi. Au multe de spus, au verbul la ei, iar de data asta cei din jur ar fi bine să îi asculte. Simt nevoia să se ”răcorească”, să-și spună of-ul.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au în față șapte zile pline de provocări. Taurii vor comunica diferit, iar Fecioarele vor alege să vină cu idei noi, dar pe care nu le vor exprima oricui și oricum. Capricornii, în schimb, sunt ceva mai reticenți, mai izolați. Nu au chef să comunice cu ceilalți.





Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) Racii, se implică în problemele altora și ajung chiar să le adopte. Pun prea mult suflet în încercarea de a-i ajuta pe alții să fie fericiți. Interiorizează absolut fiecare stare a celuilalt. Ei duc empatia la următorul nivel. Astrele le recomandă să fie un pic mai detașați, chiar dacă sunt lucruri ce îi pot mișca emoțional.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată


Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) trec de la o stare la alta încă de luni. Duc toate sarcinile grele din familie pe umerii lor și parcă s-au săturat să fie mereu ei cei care se sacrifică.Gemenii vor mai multă libertate Gemenii simt nevoia de eliberare, de o vacanță, de mai multă libertate. S-au săturat să tragă singuri la căruță, așa că n-ar fi exclus să plece undeva singuri, fără să anunțe pe nimeni. Vărsătorii sunt loviți de energii negative de unde nu se așteaptă. Trebuie să își potolească, la rândul lor, karma de agresivitate. Balanțele stau ceva mai bine la toate capitolele în săptămâna care urmează, cu excepția micilor frecușuri care pot apărea în cuplu, cele mai multe de la cine ce cumpără și cu câți bani.

Horoscop Berbec (23 iulie - 22 august)

Berbecii se bucură de intrarea Soarelui în sectorul iubirii. Pentru nativi începe o perioadă în care își canalizează energia pentru a cuceri pe cineva, pentru a se îndrăgosti și pentru a se dedica activităților care le fac plăcere. Pe de altă parte, pot profita de tranzitul lui Venus prin Rac pentru a se apropia mai mult de familie, pentru a-și îmbunătăți relațiile cu părinții și pentru a-și reamenaja, redecora locuința. Cum Venus le guvernează relațiile, se crează toate premisele necesare să-și îmbunătățească viața de cuplu.

Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii își vor exprima sentimentele cu multă duioșie, vor face declarații de dragoste sincere și vor veni cu dovezi de dragoste concrete. Este o perioadă în care-și pot îmbunătăți remarcabil comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu cei din jur. Pe de altă parte, cu Soarele în Leu, energia nativilor se canalizează asupra casei și familiei și pot rezolva ceea ce până acum nu au reușit în aceste direcții.

Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, prin urmare pot veni șanse de creștere a veniturilor sau, cel puțin, de stabilizare a celor actuale. Totodată, Venus este planeta care le guvernează iubirea și pot deveni mai romantici în această perioadă și mai dornici de găsirea armoniei în cuplu. Cu Soarele în Leu vor fi mai comunicativi și se vor exprima într-un mod pătimaș, artistic, cucerindu-i pe cei din jur cu discursul lor. Grijă, totuși, să nu își impună prea mult ideile.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii intră într-o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental, dat fiind că Venus intră chiar în zodia lor. Deși săptămâna începe cu tensiuni în cuplu, ulterior lucrurile se mai liniștesc și romantismul se manifestă mai mult. Nativii vor fi mai preocupați de înfățișarea lor, pot dori să facă unele schimbări de look, să își îmbunătățească starea generală, inclusiv starea de sănătate. Pe de altă parte, Soarele le activează sectorul financiar, aspect care susține nativii să-și reorganizeze cheltuielile și bugetul. Mare parte din energia lor va fi canalizată către creșterea veniturilor și, cel mai prbabil, vor reuși.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Cu Soarele, guvernatorul lor, în tranzit prin semnul lor, Leii se bucură de o perioadă energică, sunt motivați să-și atingă scopurile și sunt foarte creativi și dornici de exprimare. Dacă nu au fost în apele lor până acum, de săptămâna aceasta își vor recapătă vitalitatea. Totuși, Venus în Rac le va activa sectorul subconștientului și le poate aduce în atenție trecutul. Este o perioadă în care pot face pace cu ei înșiși, cu amintirile lor, pot ierta pe cineva, pot depăși o deziluzie sentimentală.



Fecioarele își vor reactiva viața socială odată cu intrarea lui Venus în Rac. Nativii vor fi mai dornici să iasă, să se întâlneasscă cu prietenii și nu este exclus ca cei singuri să cunoască pe cineva care să-i atragă prin intermediul anturajului. . În schimb, tranzitul Soarelui prin Leu nu-i avantajează prea mult și sunt sfătuiți să se preocupe de sănătatea lor, să se odihnească mai mult și să nu treacă cu vederea reapariția unor simptome.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin Rac activează sectorul carierei, prin urmare pentru nativi se deschide o perioadă favorabilă afirmării profesionale, o perioadă în care se pot pune în evidență și pot avea șanse mai mari de a-și atinge niște obiective. În plus, au susținerea Soarelui și pot obține noi proiecte și pot câștiga popularitate.





Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei și pentru nativi începe o perioadă în care meritele le sunt recunoascute. Se pun în lumină mai mult, primesc aprecieri și au energia necesară pentru a-și atinge niște obiective. Cu Venus în Rac, poate fi o perioadă de progres, dacă aleg să studieze ceva nou, să exploreze un nou domeniu, poate să se înscrie la un curs, seminar, să plece într-o călătorie care să le deschidă niște orizonturi

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorii sunt dornici de călătorii și pot pleca într-o vacanță în străinătate în perioada ce urmează. Vor fi și nativi dornici să-și îmbogățească cunoștințele și să studieze ceva nou. Venus în Rac îi susține să-și rezolve situații financiare ce vizează creditele, bunurile materiale, partajele, taxele, asigurările, etc. Este o perioadă favorabilă investițiilor, obținerii unor sponsorizări, acreditări. Din punct de vedere sentimental, este un tranzit care aduce pasiune și intensitate în viața intimă.


Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii au toate motivele să se bucure de tranzitul lui Venus prin Rac pentru că le activează întocmai sectorul relațiilor, prin urmare șansele de a-și îmbunătăți viața de cuplu cresc. Totodată, începutul de săptămână poate aduce tensiuni cu partenerul. Cu Soarele în Leu, de asemenea, pot apărea tensiuni în cuplu care pleacă de la bani și de la viața intimă și nu este exclus ca secrete și infidelități să iasă la suprafață sau să se activeze frici, traume și obiceiuri toxice. Totuși, Venus îi susține pe cei singuri să înceapă o nouă relație. Pe de altă parte, profesional, este o perioadă bună pentru rezolvarea neînțelegerilor cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii și asociații.


Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor și acest aspect îi ajută să-și focuseze atenția pe îmbunătățirea relației de cuplu, dar și pe îmbunătățirea a relațiilor profesionale. Pe de altă parte, Venus în Rac activează sectorul muncii și al sănătății, prin urmare pentru nativi urmează o perioadă în care situația profesională se poate îmbunătăți. Au toate premisele create pentru a se înțelege mai bine cu colegii și a-și eficientiza munca. Este o perioadă bună pentru cei care își caută un nou job.

Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății și începe o perioadă în care energia nativilor crește, astfel că își pot desfășura cu spor activitățile cotidiene. Totodată, starea de sănătate se îmbunătățește și au putere dacă vor să-și schimbe rutina zilnică. Venus în Rac le activează sectorul iubirii și al creativității și îi ajută să-și îmbunătățească viața sentimentală și relația cu copiii. Cei care sunt singuri au toate șansele să se îndrăgostească acum, să înceapă noi povești romantice, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot să-și armonizeze și consolideze relația.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții