Ce surprize au pregătit astrele

Horoscopul special Ce surprize au pregătit astrele 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

duminică, 28 iulie 2024

Horoscop pentru femei din 29 iulie 2024




Horoscop pentru femei din 29 iulie 2024, în funcție de zodie.

Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.Nativii din zodiac trebuie să învețe să fie mult mai atenți la felul în care își setează obiectivele de viitor. Este o perioadă prosperă de care cei mai mulți nativi din zodiac ar trebui să profite. Zodiile care își doresc să evolueze vor avea șansa să se remarce pe tot parcursul zilei de astăzi.



Horoscopul zilnic pentru 29 iulie 2024:

Horoscopul zilei de 29 iulie 2024. Prima jumătate a acestei zile va aduce o puternică dorință emoțională și subconștientă de libertate și independență datorita Lunii din Rac. În exterior, acest lucru se poate manifesta printr-o intoleranță mai mare față de orice obstacole și limitări pe care în acest moment doriți să le depășiți mai activ. Este important să nu depășiți normele și legile. După-amiaza este mai puțin favorabilă. Veți deveni mai susceptibil la influența exterioară, veți asculta mai mult opinia publică, chiar și una care o contrazice pe a voastră. Încercați să nu vă pierdeți individualitatea în acest moment! Este recomandabil să refuzați participarea la orice eveniment public. Vărsătorii dedică ziua plăcerilor mărunte, Fecioarele devin confidentele unui prieten, Racii își ajută partenerul, în timp ce Berbecii trec la acțiune.



Horoscop pentru femeia din Berbec

Încrederea în voi crește într-un ritm record și acum puteți vedea confirmarea acestui lucru, dragi nativi Berbec! Spuneți la revedere atitudinii de așteptare și treceți în sfârșit la acțiune! Cel mai important, nu uitați, cu fiecare pas nou, veți merge mai departe fără control, așa că asigurați-vă că mergeți în direcția corectă! Fiți atenți în declarații, pentru că toate cuvintele imprudente se pot întoarce în cele din urmă împotriva voastră! Onestitatea este întotdeauna cea mai bună politică și, din fericire, sinceritatea este una dintre calitățile voastre cele mai pronunțate. Franchețea și sinceritatea pe care le arătați în plan personal vă aduce rezultate mult mai bune decât orice intrigă și manipulare. Nu pierdeți din forță și energie, totuși, tendința spre experiențe nervoase vă poate priva de ele. Pentru a vă menține tonusul ridicat, mâncați bine, dormiți suficient și relaxați-vă mai des, dacă este posibil la aer curat.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ar trebui să fiți atenți în această zi, dragi nativi Taur! Opriși-vă puțin și analizați situația! Ascultați-vă intuiția – nu vă va dezamăgi! În niciun caz nu luați decizii pripite, trebuie să alocați mai mult timp pentru a vă planifica toate acțiunile. Totul va merge exact așa cum vă doriți, doar aveți răbdare! Nu obișnuiți să fiți impulsivi în acțiunile voastre, iar acum vă veți gândi la acei pași pe frontul personal cu deosebită atenție, mai ales dacă vreți să faceți un gest spontan și mai ales decisiv. Marte în aspectul actual vă promite un tonus excelent, dar este important să nu cereți prea mult de la voi. Cert este că și alte corpuri astrale, nu atât de favorabile, vă pot influența sănătatea.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În ciuda tuturor sfaturilor pe care le-ați primit recent, dragi nativi Gemeni, trebuie să vă concentrați doar asupra limitelor voastre. Uitați de tot ce vă ține în spate și vă limitează! Cu cât vă gândiți mai mult la asta, cu atât energia voastră este irosită. Faceți un pas înainte și lăsați deoparte toate gândurile de eșec! Dacă chiar credeți în voi, în cele din urmă toți oamenii din jurul vostru vor crede în voi. În această zi ar trebui să încercați să vă împrieteniți cu trecutul partenerului vostru. Poate că acest trecut înseamnă prietenii lui din copilărie. Poate cărțile lui preferate. Sau poate o fostă pasiune care, cu siguranță, se va dovedi a fi o persoană interesantă. Ziua promite să fie calmă din punct de vedere al sănătății. Veți face față tensiunii nervoase. Cei cu boli cronice vă veți putea simți mai bine datorită sprijinului lui Neptun, precum și respectării scrupuloase a prescripțiilor medicului.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Țineți minte că oamenii au o memorie foarte bună, dragi nativi Rac, așa că nu acționați precipitat! Ajutați-i pe cei care au nevoie, iar mâine cineva vă va sprijini cu siguranță! Această regulă funcționează întotdeauna. Prin urmare, împingeți-vă temporar nevoile în plan secund și dedicați-vă tot timpul liber problemelor partenerului vostru. Poate că este prea timid să vă ceară ajutor, dar acesta nu este un motiv pentru a-l lăsa în necaz. Preluați inițiativa! Toate eforturile voastre vor da roade cu siguranță. Aveți un intelect foarte viu și activ, care, de regulă, este eficient în mâinile voastre, dar acum inima poate să nu țină pasul cu ingeniozitatea voastră. Încercați să nu trageți concluzii pripite. Puteți conta pe o sănătate excelentă. Aspectul actual al lui Marte vă va ajuta să găsiți un tonus minunat. Când spuneți că aveți multe talente ascunse, cu siguranță nu exagerați. Desfășurați-vă în toată gloria voastră și dezlănțuiți-vă talentul și ingeniozitatea voastră înnăscută!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu este ciudat că uneori cel mai rău lucru care se poate întâmpla, dragi nativi Leu, este să obțineți exact ceea ce ați sperat? Astăzi, o anumită persoană care nu a avut niciodată timp pentru voi, vă răscumpără în mod neașteptat toată atenția. Deși s-ar putea să fiți flatați la început, situația poate fi incomodă pentru voi. Familiarizarea duce la lipsă de respect, iar după ce intriga dispare, realitatea vă poate dezamăgi. În această zi va fi destul de greu pentru partenerul vostru să vă câștige atenția, așa că s-ar putea dovedi că va începe să exagereze importanța problemelor sale și nevoia voastră de atenție pentru ele. Ei bine, trebuie să o arătați într-o formă oarecare! Uranus, într-un aspect armonios, vă promite plinătatea puterii și capacitatea de a face față destul de ușor stresului și bolilor. Totuși, este important să nu forțați nota. Știți când să vă opriți în toate, dar și să aveți grijă de voi.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Dacă un prieten are încredere în voi, dragi nativi Fecioară, și decide să-și deschidă tot sufletul în fața voastră, luați-i cuvintele în serios! Această persoană vă va împărtăși cel mai intim secret și poate chiar să vă sperie puțin. Veți începe să înțelegeți cât de multe aveți în comun. Ziua este plină de coincidențe incredibile, dar nu vă concentrați prea mult atenția asupra lor, altfel veți obosi prea repede și vă veți pierde în evenimentele din jurul vostru. Încercați să rămâneți calmi în orice situație! Principalul lucru pentru voi este să fiți cât mai sinceri cu partenerul vostru. Orice încercare de a-l înșela sau de a-i da gânduri negative va fi scoasă la iveală și pedepsită. Soarele vă promite o condiție fizică excelentă, dar alte influențe, nu atât de favorabile, pot deveni o sursă de tensiune nervoasă. Pluto într-o poziție nefavorabilă poate deveni o sursă de îndoială de sine, pe de o parte, și de agresivitate, pe de altă parte.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Portofelul nu va mai rămâne gros, dragi nativi Balanță, dacă aruncați în continuare bani în stânga și în dreapta! Încercați să fugiți rapid de lângă vitrinele magazinelor în care se etalează ținutele șic și nici nu încercați să vă imaginați cum ar sta aceste veșminte în dressingul vostru! Reamintiți-vă diferența dintre a dori să posedați un obiect și a avea într-adevăr nevoie de el! În această zi veți putea distruge totul în drum, de la feluri de mâncare scumpe și sticlă ieftină de la fereastră, până la marea dispoziție a partenerului vostru. Comunicați cu oamenii cât mai puțin posibil acum, deoarece comunicarea cu voi îi va traumatiza. Din fericire, o astfel de stare nu vi se întâmplă atât de des. Planetele vor fi complet neutre în raport cu voi, nu ar trebui să vă așteptați la probleme din partea lor. Mâncați alimente sănătoase, faceți exerciții fizice și, dacă sunteți bolnavi, nu vă grăbiți să vă aruncați asupra medicamentelor!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În această zi veți avea multă energie, dragi nativi Scorpion! Se pare că ați făcut deja față tuturor treburilor care v-au fost încredințate, iar energia continuă să fie în plină desfășurare. Aveți de ales. Vă puteți direcționa energia către un nou obiectiv sau puteți ajuta un prieten. Nu vă grăbiți să vă bucurați de oportunitățile neașteptate deschise în fața voastră! S-ar putea să nu se dovedească atât de roz pe cât v-ați dori. Și este puțin probabil ca partenerul vostru să vă împărtășească entuziasmul. În plus, s-ar putea să nu aflați părerea lui. Influența Lunii vă promite o zi grozavă în ceea ce privește sănătatea. Vă veți recupera ușor. Pentru cei cu boli cronice, astrele îi sfătuiesc să încerce cele mai noi metode de tratament. Dacă nu faceți sport în mod regulat, atunci este un moment grozav pentru a începe să practicați exerciții fizice. Dacă trebuie să luați o decizie responsabilă importantă, ascultați sfatul prietenilor și familiei!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Poate că nu știți acest lucru, dragi nativi Săgetător, dar tocmai ați ajuns la destinație! Opriți motorul, ieșiți din mașină și priviți în jur! Unde sunteți? La asta vă așteptați? Dacă ceva nu corespunde așteptărilor voastre, nu disperați! Înseamnă doar că în curând va trebui să porniți din nou la drum. Dar acest lucru nu este atât de rău. Totuși, rezervați-vă timp! Luați o pauză, relaxați-vă și reflectați la ceea ce se întâmplă, pentru a înțelege cum să vă comportați în continuare! În zilele acestea, o persoană care nu este foarte prietenoasă cu voi vă poate mărturisi sentimentele sale. Este posibil să nu vă dedice nici un sonet de dragoste. Încercați să nu intrați într-o polemică cu ea! Nu veți pierde din forță și energie, dar din cauza tensiunii nervoase puternice, le puteți irosi inutil. Pentru a face față stresului, încercați să înotați în piscină și să luați suplimente de magneziu!






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Plonjați în lumea culturii moderne, dragi nativi Capricorn! Mergeți la un muzeu, scotociți prin CD-urile de pe rafturile magazinului de muzică pe lângă care treceți de obicei, sau pur și simplu savurați cina la un restaurant exotic! Mâncărurile noi, muzica și arta vă pot exalta toate gândurile sau chiar pot începe să vă copleșească, dar uneori este util să vă actualizați viața cu ceva neobișnuit. Aceasta este cea mai bună zi pentru a vă despărți de fantomele trecutului care vă împiedică să vă construiți o viață personală fericită. Nu va fi ușor să faceți asta, pentru că se vor agăța de voi și nu vor dori să se desprindă cu niciun preț. Neptun vă sfătuiește să vă odihniți mai mult. De asemenea, activitatea fizică vă ajută să vă mențineți nu numai o formă excelentă, ci și o stare de spirit fantastică. În timpul efortului fizic, organismul produce endorfine – hormoni ai bucuriei, oferind o senzație de euforie, fără consecințe dăunătoare.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se pare că sunteți hotărâți să comunicați doar într-un cadru informal, dragi nativi Vărsător! Blugi albaștri decolorați și un tricou, fără costume sofisticate de la designeri celebri. Chiar și la mâncare, veți prefera sandvișuri simple în loc de o cină “gourmet” cu nouă feluri. Aceasta este o zi a plăcerilor mărunte, iar acesta este un moment minunat pentru a vă întâlni cu prietenii și a vă distra pe cinste. Amintiți-vă împreună de trecut și împărtășiți cele mai recente evenimente în timp ce sorbiți milkshake-uri la o terasa ieftină. Pentru a evita suprasolicitarea, fiți cât mai echilibrați posibil și evitați schimbările de dispoziție. Amintiți-vă că astrele sunt mereu acolo, doar că uneori nu sunt vizibile în spatele norilor. Și dacă acum aveți probleme în plan personal în general și cu partenerul vostru în special, asta nu înseamnă că totul este rău și așa va fi mereu. Într-o zi, norii se vor împrăștia și vi se va deschide un uimitor cer înstelat. Trebuie doar să așteptați puțin.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Indiferent dacă studiați sau lucrați, dragi nativi Pești, în mediul vostru profesional începe o perioadă mai puțin plăcută! Totuși, acesta nu este un motiv pentru a intra în panică. Percepeți această zi la fel ca toți ceilalți! A aștepta ceva neplăcut cu sufletul la gură este cel mai rău lucru pe care îl puteți face acum! Cufundându-vă în gânduri negative și încercând să plănuiți totul dinainte, veți fi doar epuizați, dar nu veți putea schimba nimic. Nu uitați că în jurul vostru sunt mulți oameni care sunt gata să vă susțină și să vă înveselească în orice moment. În plus, ați ieșit deja cu brio din situații neplăcute de mai multe ori. Dacă nu puteți convinge interlocutorii de geniul ideilor voastre, este mai bine să renunțați la aceste încercări ca să nu vă enervați degeaba. Ascultați ce vă spun ei și încercați să ajungeți la un compromis! Rezultatul vă poate depăși așteptările.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții