Care sunt cele mai bune soții 2024

Care sunt cele mai bune soții. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune h...

luni, 1 iulie 2024

Horoscop Special dragoste luna iulie 2024



Horoscop dragoste pentru luna iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic. Horoscop dragoste pentru luna iulie pentru fiecare semn zodiacal – Luna iulie este o lună interesantă, este o lună care cere mai mult de la noi, dar și o lună în care ne relaxăm, ne reîncărcăm bateriile. Însă, ceea ce face luna iulie deosebit de importantă, este faptul că în această lună, dragostea va pluti în aer și fiecare semn zodiacal o va experimenta la un alt nivel.

Pășim în această lună nouă cu planeta Venus în semnul Leu, care a întrat în acest semn în data de 27 iunie și care rămâne aici până în data de 21 iulie. Planeta Venus este recunoscută ca fiind planeta romantismului, a înțelegerii și a manifestării sentimentelor de iubire și afecțiune, iar semnul Leu este recunoscut pentru intensitatea cu care se implică într-o relație și iubește, pasiunea și capacitatea de a impresiona. Așadar, până la sfârșitul lunii, dragostea va fi pe primul loc pentru noi toți, îndeosebi pentru anumite semne zodiacale, pentru care astrele prevăd o nouă iubire intensă și tandră!








Horoscop dragoste pentru Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Această lună te va face să privești lucrurile diferit pe plan sentimental. Ești foarte atentă la emoțiile pe care le ai și încerci să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la relația cu partenerul de cuplu. Indiferent de răspunsul pe care ți-l dă inima ta, Universul te sfătuiește să fii sinceră cu persoana de lângă tine. În această lună, veți experimenta iubirea în relație la același nivel, astfel că va fi o lună liniștită, fără suișuri și fără evenimente deosebite care vă pot influența sau schimba relația. Vă veți relaxa alături de partener și totul va fi bine. Dacă nu sunteți implicați într-o relație, nu veți simți acea nevoie intensă de a cunoaște pe cineva nou, mai degrabă simțiți nevoia de a lua un timp doar pentru voi și a-l petrece cu cei dragi, cu prietenii și apropiații.

Horoscop dragoste pentru Taur (21 aprilie - 21 mai)

În iulie 2022 lucrurile par să se aranjeze frumos pentru ține în ceea ce privește planul sentimental. În sfârșit reușești să faci pace cu trecutul și să închizi definitiv acest capitol dureros pentru tine. Nimic nu te mai leagă de ce s-a întâmplat, acum nu îți mai rămâne decât să mergi mai departe cu viața ta.Luna iulie vă aduce acea stare de liniște și relaxare pe care o căutați încă de la începutul anului, chiar dacă sunteți destul de ocupați cu proiecte și planuri profesionale. Dacă aveți alături pe cineva special în viața voastră, în momentele în care nu veți lucra, veți petrece timp acasă, de calitate și liniște alături de partener. Dacă nu aveți pe cineva, vă veți bucura de prieteni și familie, dar vă veți petrece timp și muncind. Nu vă deranjează, știți că dragostea adevărată va veni atunci când trebuie. Până atunci vă țineți ocupat, dar vă și relaxați!




Horoscop dragoste pentru Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Deși îți poate fi inconfortabil, Universul te sfătuiește să încerci să analizezi motivele pentru care ai fost ghidată să faci alegerile din trecut. Este posibil să simți nevoia să fii sinceră cu oamenii din jurul tău și să aduci câteva schimbări neașteptate în relația cu aceștia. Pe plan sentimental, dacă ești singură ai ocazia să întâlnești o persoană specială. Dacă sunteți într-o relație, începutul lunii iulie poate aduce la suprafață câteva situații nerezolvate cu partenerul de viață, care necesită atenția voastră acum. Gândiți-vă bine ce simțiți și ce doriți, pentru că situația este mult mai complicată decât pare și va trebui să depuneți niște eforturi să o rezolvați, păstrându-vă calmul, dar și sentimentul de iubire. Dacă sunteți singuri, acum este o perioadă favorabilă pentru noi întâlniri, care sunt mai aproape de voi, decât credeți, cum ar fi la birou sau chiar în gașca de prieteni.

Horoscop dragoste pentru Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nativii Rac care sunt implicați într-un parteneriat de viață vor avea parte de un început de lună liniștit, fără evenimente. Însă, este posibil ca după această perioadă să apară anumite situații tensionante cu partenerul, care se vor rezolva simplu, prin discuții și comunicare. Nativii singuri, care nu au un partener, pot găsi acum o persoană specială care să îi facă să simtă cu adevărat cum este să fii îndrăgostit, sentiment care să fie împărtășit în aceeași măsură.Să te prefaci că ești aceeași persoană care ai fost acum un an înseamnă să ignori succesul din ultimele luni și lecțiile pe care le-ai învățat. În această lună este important să încerci să îți permiți să reflectezi sincer la ce reprezintă cu adevărat acest moment în viața ta. Ești fericită? Cum te înțelegi cu partenerul de cuplu? Este el sufletul tău pereche?

Horoscop dragoste pentru Leu (23 iulie - 22 august)

Astrele îi binecuvântează pe cei născuți în zodia Leu, mai ales datorită tranzitului Venus în semnul lor. Cei care sunt implicați într-o relație vor avea parte de momente unice, tandre și pline de afecțiune alături de partener, sentiment care vă va împlini. Dacă nu aveți pe cineva alături, cu ajutorul astrelor, dar și cu ajutorul farmecului vostru personal, veți fi ca un magnet pentru a atrage persoane noi, speciale. Dintre acestea, de una vă veți simți în special atrași și puteți pune bazele unei iubiri de-o vară, care poate dura tot restul vieții.Uneori, când ești îndrăgostită, ajungi să nu mai gândești limpede și poți lua câteva decizii pe care mai târziu le vei regreta. Astrele te sfătuiesc ca în această perioadă să nu te grăbești în schimbări pe plan sentimental. Ia lucrurile treptat pentru a vedea încotro te duc și dacă relația este ce trebuie pentru tine.




Horoscop dragoste pentru Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Luna iulie este o lună frumoasă și plină de emoții profunde pentru nativii din zodia Fecioară, care sunt implicați într-o relație. Așadar, vă veți relaxa alături de partener, veți ieși și vă veți distra, veți alege să călătoriți sau să plecați câteva zile undeva doar voi doi. Dacă nu sunteți implicați într-o relație, nu vă grăbiți, pentru că deși va fi o lună plină și veți avea parte de socializare și veți cunoaște persoane noi, niciuna dintre acestea nu vă va stârni interesul romantic cu adevărat. Așa că, profitați și vă relaxați!Este posibil ca în luna iulie să simți nevoia să fii sinceră cu partenerul de cuplu și să îi spui ce îți dorești cu adevărat de la relația voastră. Iei taurul de coarne și îi ceri să facă următorul pas. Dacă ești singură, în a doua jumătate a lunii, astrele îți scot în cale o persoană cu adevărat specială de care te vei îndrăgosti imediat.

Sfaturi în dragoste pentru Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Îți este dificil să mai știi ce îți dorești și ce nu de la relația de cuplu. Te confrunți cu câteva blocaje, așa că ai nevoie de o scurtă pauză pentru a îți pune în ordine gândurile și sentimentele. Nu te grăbi în decizii și discuta tot ce simți cu partenerul de cuplu - împreună puteți depăși această situație dificilă.Această lună va fi plină de inspirație și de emoție pentru voi, ceea ce vă va aduce un sentiment de liniște și bucurie. Dacă nu sunteți singuri, vă veți bucura de o lună armonioasă alături de partener, cu momente unice și care vă vor tăia respirația. Relaxați-vă împreună și lăsați-vă purtați de valuri. Dacă nu sunteți implicați într-o relație, această lună ar putea fi luna ideală în care vă găsiți jumătatea. Deschideți-vă inima și lăsați loc pentru cineva special, care poate să apară în viața voastră chiar acum!

Horoscop dragoste pentru Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativii din zodia Scorpion care au pe cineva alături de ei, vor prefera să se relaxeze și să se bucure de o lună liniștită, fără evenimente. Ceea ce vă doriți o să se întâmple, veți avea parte de o lună de relaxare și liniște, aspect care vă ajută și vă calmează acum, după ce ați trecut prin anumite situații care v-au tulburat. Dacă sunteți singuri, vă veți ocupa mai mult din timp cu tot ceea ce înseamnă afaceri și proiecte profesionale. Însă, implicarea la serviciu vă poate deschide oportunități noi de a cunoaște pe cineva. Nu o căutați, dragostea va veni singură!Lucrurile evoluează destul de repede pe plan sentimental, însă tu tot simți că ceva nu este în regulă. Astrele te sfătuiesc să încerci să îți dai seama ce se întâmplă înainte de a fi prea târziu. Nu te lăsa condusă de ce spun oamenii din jurul tău, învață să îți asculți intuiția și să faci alegeri condusă de inimă.

Horoscop dragoste pentru Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Dacă în ultima perioadă anumite situații v-au făcut să fiți mai reticent la tot ceea ce înseamnă iubirea și ați ales să vă protejați de dezamăgiri și suferințe, această lună vă cere să ieșiți din nou, să vă deschideți inima și să vindecați orice răni încă deschide. Dacă sunteți singuri, este o lună deosebită care vă așteaptă în față, aveți șansa unui nou început și o nouă poveste de dragoste. Deschideți-vă inima! Dacă sunteți într-o relație, veți avea parte de o lună liniștită și fără situații care vă pot răni sau tulbura.Ai tendința de a te răzvrăti cu înverșunare atunci când nu ai voie să îți urmezi inima. Încerci să îți dai seama ce se întâmplă, însă cel mai bine ar fi să încetinești pentru puțin timp și să asculți ce vrea să îți spună inima. Uneori compromisurile sunt importante în relație, nu uita asta.






Horoscop dragoste pentru Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru nativii din zodia Capricorn, este posibil ca această lună să fie una dintre cele mai intense și mai palpitante luni, atunci când vine vorba de iubire. Dacă sunteți într-o relație, veți vedea cum aceasta se va îmbunătăți și va fi dusă la un nou nivel, chiar fără să faceți nimic, decât să iubiți și să primiți iubirea. Dacă sunteți singuri, iubirea adevărată bate acum la ușă și chiar dacă nu deschideți, va intra pe fereastră. Deschideți-vă inima să primiți iubirea adevărată acum!Ești într-un punct al vieții tale în care ești fericită. În sfârșit te bucuri cu tot sufletul de ce trăiești. Te lași purtată de val și treptat dărâmi toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teama de a nu mai fi rănită. Permite-i iubirii să te vindece; va fi din ce în ce mai frumos.

Horoscop dragoste pentru Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna iulie aduce cu sine lecții importante în sfera dragostei pentru nativii din zodia Vărsător. Dacă aveți alături pe cineva, în această lună învățați să vă deschideți și să comunicați ce simțiți și veți vedea cât de bine se simte și cum vă face bine relației să nu mai adunați lucruri în suflet. Dacă sunteți singuri, veți învăța să vă deschideți, să depășiți orice temeri sau frici care vă dau înapoi din a iubi și a fi iubit. Aveți o șansă importantă de a cunoaște pe cineva special, nu dați cu piciorul din teamă. Aveți încredere în voi și în Univers!Una dintre cele mai importante lecții pe care le ai de învățat în dragoste: nu căuta iubire pentru a te simți împlinită și fericire. Iubirea nu vine să te completeze - ci doar să aducă mai multă bucurie la bucuria pe care deja o ai în viața ta. Concentrează-te mai mult pe tine în această perioadă.

Horoscop dragoste pentru Pești (19 februarie - 20 martie)

Nativii din zodia Pești sunt binecuvântați în această lună, iar astrele îi favorizează cu tot ce privește latura sentimentală. Dacă sunteți într-o relație și există anumite aspecte care v-ar deranjat și v-au făcut să vă îndepărtați de partener, este un moment bun să discutați, să iertați și să vă deschideți sufletele din nou unul altuia. Veți începe din nou acea relație pe care amândoi vi-o doriți. Dacă sunteți singuri, puteți alege să ieșiți și să socializați, dragostea adevărată este chiar lângă voi, trebuie doar să aveți încredere în intuiția voastră și să o lăsați să vă găsească!Este posibil ca în luna iulie să se întâmple câteva lucruri neașteptate pe plan sentimental; nu le ignori și nici nu încerci să te detașezi de ele, ci din contră - le accepți, te adaptezi și îți continui viața. Simți că ești într-un loc în care ești fericită și împlinită.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții