Ce surprize au pregătit astrele

Horoscopul special Ce surprize au pregătit astrele 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

luni, 22 iulie 2024

Horoscop tarot săptămâna 22-28 iulie 2024



Citește Horoscopul tarot săptămâna 22-28 iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 22-28 iulie 2024 – Ceea ce dezvăluie tarotul săptămânal pentru semnele zodiacale începând cu 24 iulie este că unele săptămâni sunt promițătoare, în timp ce altele sunt riscante. Unele săptămâni sunt despre lecții, în timp ce altele sunt despre retragere. Și câteva săptămâni, ca aceasta, sunt umplute cu cărți inversate, care implică întotdeauna lecții de învățat, și uneori într-un mod greu. Cărțile funcționează în tandem cu semnele zodiacului. Fiecare carte de tarot se schimbă, în funcție de semnul căruia i se atribuie. Regina de spade, inversată, are o semnificație diferită pentru Berbec, așa cum ar avea pentru Leu și așa mai departe. Din ceea ce se poate presupune pentru această săptămână este că toate cărțile au o „aromă” generalizată și s-ar putea traduce prin „Fiți atenți la orgoliu”, „Nu sunteți în control” și „Alegeți să faceți ceva bun pentru voi”. Ne așteaptă așadar pe fiecare din noi o săptămână unică și interesantă!

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Zece de spade

Aceasta este săptămâna în care trebuie să fii foarte atent cu cine ești în contact, mai ales din punct de vedere al sănătății. Aceasta poate părea îngrijorător și, deși nu există nicio amenințare, există cu siguranță o recomandare a cărții, care îți spune că doar pentru că pandemia se finalizează, încă există încă suficiente motive de precauție și trebuie totuși să fii atent. Pune-te așadar de partea precauției. Este posibil să nu vorbim despre Covid-19, dar acest această carte îți recomandă să ai grijă, și vrea să fii atent la sănătatea ta și să nu îți asumai prea multe riscuri atunci când vine vorba de a te menține sănătos.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR Șapte de bâte

Această carte este complicată și te poate plasa în poziția de a fi cel care păcălește sau se ascunde în fața realității. Ce se întâmplă este că nu vrei să-ți arăți adevărata față, te simți vulnerabil și privat și față de cine simți să te reții este cineva cu care nu te simți confortabil sau cel puțin încă nu acum. Săptămâna aceasta este să simți o persoană și natura acesteia, să o cunoști, să afli dacă poți sau nu să ai încredere în aceasta. Este posibil să nu-i arăți acestei persoane adevărata ta față încă, de fapt, o aștepți mai întâi să-ți arate fața ei.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Șapte de spade

Acesta nu este genul de carte pe care orice cititor îl încântă prea mult în interpretare. Șapte de spate este o carte despre regret, lacrimi, tristețe și mai ales izolare. Astfel, este posibil ca săptămâna aceasta să nu aibă multe promisiuni pentru tine. S-a întâmplat ceva și îl simți în această săptămână. Nu este vorba despre o pierdere, dar există durerea de a lua o decizie teribilă și ce îți va face această decizie și unde te va poziționa. Orice ar fi, știi că nimeni nu-ți înțelege situația, ceea ce duce și la sentimentele tale de izolare. Ceva de reținut și important este că acest lucru nu va dura, așa că ai încredere și răbdare.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Trei de spade, inversat

„Albine ocupate”, asta vei experimenta săptămâna aceasta. Ceea ce se înțelege prin aceasta, este că se va vorbi mult, se va vorbi în spatele oamenilor, se vor vorbi lucruri urâte, se vor vorbi lucruri neadevărate și totul va fi despre tine. Când vei interveni, vei fi prins în haos și, înainte de a-ți da seama, vei fi una dintre albinele ocupate care bârfesc și acționează necorespunzător față de altcineva. Săptămâna aceasta este dedicată discuțiilor fără sens și multor sentimente rănite, așa că fii atent la ce alegi să spui.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU As de bâte

Vei lua săptămâna aceasta cu asalt. Ți se apropie o oportunitate uriașă, de fapt, este posibil să fie deja aici acum și este exact ceea ce ai nevoie. Aștepți un apel de la o agenție sau de la un prieten al unui prieten, care cunoaște pe cineva din domeniul tău de afaceri. Ai fost căutat și ești dorit de toți. De fapt, ești singurul care poate face această treabă specială, ceea ce implică faptul că ar putea fi teatrală. Este o săptămână grozavă pentru o audiție și o săptămână și mai mare pentru a-ți împărtăși ideile și a-i implica pe ceilalți.

Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Asul de monede, inversat

Într-un fel, ai putea spune că ai o viață destul de bună, dacă ai timp pe care să îl petreci gândindu-te la trecut și exact asta vei face. Fie că este vorba de o amintire a unui membru al familiei sau de gânduri despre cum v-a greșit un fost sau o fostă, adevărul acestei săptămâni este că vei trăi în capul tău, unde trecutul este liber și te poți răsfăța cu tot ce îți dorești, care nu mai există. Încearcă să ai această stare de reminiscență constantă doar în această săptămână, iar mai apoi să îți vezi de viață și de prezent.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Doi de bâte

Ei bine, se pare că vei face mișcarea corectă săptămâna aceasta. Ai avut o decizie de luat și ai mers cu alegerea corectă. Știai că nu mai vrei să ai nimic de-a face cu ceva care te doboară cu adevărat și așa, ca o persoană inteligentă, te-ai ridicat și ai plecat. Bravo ție. Te afli într-o fază importantă chiar acum, în care lași negativitatea din viața ta să dispară, să se evapore, pentru a nu mai fi văzută niciodată.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION Regele de bâte

Această carte nu este altceva decât vibrații bune și este vorba despre tine și starea ta de bine. Săptămâna aceasta va fi plăcută. Vei obține ceea ce îți dorești și acest lucru ar putea însemna cu ușurință să câștigi la o loterie sau să obții o afacere uimitoare. Ai un bilet de aur, cu alte cuvinte și acest lucru poate însemna, de asemenea, că ușile spre oportunitate sunt pe cale să ți se deschidă larg. Săptămâna aceasta îți va aduce respect și admirație, toată lumea va fi de partea ta. Bravo ție!

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Zece de monede

Ți-ai întâmplat să vrei niște bani? Pentru că exact asta e pe cale să manifești. Cartea „Zece de monede” nu este o glumă când vine vorba de finanțare și s-ar putea să fii foarte surprins de ceea ce ți se va aduce săptămâna aceasta. Dacă ești o persoană care vinde lucruri, vei face vânzări mari. Dacă ești cineva care joacă, vei fi un câștigător. Și, dacă te afli într-o slujbă care pare să nu meargă nicăieri, fii atenți la ceva măreț, pentru că săptămâna aceasta poate schimba tot ceea ce credeai despre slujba ta într-un mod foarte pozitiv.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Patru de spade

Ce poate însemna această carte pentru tine, este că latura ta vicioasă este pe cale să iasă la suprafață. Din anumite motive, pur și simplu nu ești în starea de spirit pentru scuzele sau atitudinea cuiva, aproape toată lumea îți va crea o stare de nervi în această săptămână și, deși știi că poți fi și tu enervant, pur și simplu nu îți pasă. Îți dai seama că cei din jur trebuie să țină pasul sau să rămână în urmă și pur și simplu nu ai chef să lași eșecul să treacă fără o bună mustrare.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Valetul de cupe

În această săptămână vei primi știri despre un tânăr, care poate fi copilul tău sau cineva din familia ta care este mai tânăr decât tine. Veștile sunt bune și te vor încuraja să îți dorești să faci ceva amabil pentru această persoană. Aceasta este o ființă cu o fire foarte dulce și scoate la iveală tot ce este mai bun în tine, dar și în alții. Când această carte nu este reprezentativă pentru o persoană, ea este acolo pentru a simboliza tinerețea și inocența și uneori poate însemna o prostie. Totul va fi bine, dacă ai încredere în tine.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Regina de spade

De data aceasta tu ești cel care nu mai accepți nimic și nu mai faci niciun compromis. Ți-a ajuns până peste cap comportamentul rău al altor oameni și acum iei problema în mâinile tale și divizi pedeapsa, după cum consideri potrivit. Așa este, și în acastă săptămână ești șeful auto-numit al tuturor lucrurilor și simți forță, incapacitatea de a fi influențat, plus un pic de presiune. Oamenii cred întotdeauna că pot să treacă pe tine, până când explodezi și aceasta este săptămâna în care nu mai accepți nimic.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții