Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

luni, 15 iulie 2024

Horoscop tarot zilnic 16 iulie 2024



Horoscopul tarot zilei de 16 iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Indragostitii

Daca eziti sa faci ceva sau sa iei o decizie, este in regula. Mai poti amana pana cand te vei simti in stare sa faci cea mai corecta alegere. Ceea ce trebuie facut urgent se va face, nu te ingrijora prea mult. Vor aparea si optiunile. Cateodata, ezitarea te poate face mai precaut si poti reevalua o situatie, fara sa te arunci impulsiv cu capul inainte.Cartea de tarot Indragostitii uneste doua teme. Indica o mare experienta de dragoste dar ne aduce in fata ochilor si faptul ca de acest pas este legata si o hotarare necesara: renuntarea la cadrul de viata de pana acum (casa parinteasca, viata de holtei, numeroasele flirturi) si marturisirea neechivoca a unei singure iubiri. Numai acest pas poate conduce la coplesitoarea experienta pe care o indica cartea „Indragostitii". Din acest motiv, pe vremuri, aceasta carte era denumita „Optiunea". Ea poate face trimitere si la o decizie necesara, care nu are decat foarte putina sau chiar nici o legatura cu iubirea.In astfel de cazuri Cartea de tarot Indragostitii semnifica necesitatea de a lua decizia din toata inima, fara manie si fara a ne pastra deschise mai multe portite.Cartea de tarot Indragostitii semnifica un „DA" mare, fara retineri.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Roata Destinului

Fa-ti cu atentie planurile pentru ziua de azi. Organizeaza-te si tine-te de program pas cu pas. Este posibil sa fii distras si sa nu te ocupi de ceea ce trebuie. Aceasta stare nu este ceva de durata, insa fa tot ce-ti sta in putere ca sa treci peste perioada de instabilitate.Cartea de tarot Roata Destinului indica deseori situatii asupra carora nu putem exercita, intr-o prima instanta, nici o influenta. Incetinirea Rotii semnifica in acest caz ca ceea ce ne-am pus in gand nu vrea sa reuseasca, pur si simplu. Vremea, traficul rutier, o greva a personalului aeroportului, fac ca planurile noastre sa esueze. Roata Timpului ne arata atunci ca nu a sosit (inca) clipa sa trecem la realizarea proiectului. In aceasta situatie, cartile etalate la celelalte pozitii pot furniza indicii pretioase asupra modalitatii prin care putem ajunge la latura ascendenta, a Rotii. Aceasta simbolizeaza schimbari fericite, placute.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Justitia

Ceva gresit din trecut este pe cale sa se indrepte astazi. A venit timpul sa se faca dreptate. Acorda o mare atentie cuvintelor pe care le spui, pentru a nu face rau celorlalti. Nu trebuie sa ii multumesti pe toti, insa nici nu este corect sa folosesti un vocabular brutal.Cartea de tarot Justitia poate fi usor interpretata gresit, daca ne luam dupa numele ei. Justitia, in special Judecata de Apoi, la care se face referire in acest sens, este pusa in legatura in principal cu pedepsirea, osandirea si,frica, groaza. Semnificatia unei carti trebuie insa intotdeauna desprinsa atat din imaginea reprezentata cat si din simbolurile sufletesti si mitologice care se ascund in spatele ei. Invierea din morti, reprezentata de Cartea de tarot Justitia, arata cutremuratorul eveniment al mantuirii si eliberarea a tot ce inainte fusese ingropat sau tinut prizonier.Justitia arata ca Adevarul, Dumnezeirea, scapa din incarcerare si se ridica spre Lumina. Cartea de tarot Justitia are o semnificatie strabatuta in totalitate de sentimentul fericirii.Justitia simbolizeaza pasul decisiv al devenirii de sine, reusita procesului de transformari alchimiste, care face ca materia inferioara sa capete consistenta superioara. Pe un plan apropiat cotidianului, Cartea de tarot Justitia simbolizeaza orice forma de eliberare: de griji si nevoi, de situatii sau legaturi ingrate, de complexe si timiditate. Cartea de tarot Justitia poate constitui apoi si un indiciu cu privire la faptul ca „comoara" noastra se ascunde in intentiile legate de aceasta carte.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 2 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza iubirea, parteneriatul, atractia, relatia. Daca iti apare inversata, ea transmite mesajul ca ceva nu merge. Doua energii sunt combinate gresit si nu genereaza ceea ce trebuie. Poate nu primesti respectul cuvenit dintr-un parteneriat si acest lucru te deranjeaza. Fa tot ce-ti sta in putere sa remediezi aceasta problema.Cartea de tarot 2 de cupe simbolizeaza o intalnire plina de dragoste. Prin aceasta, poate constitui atat mesagerul care anunta o noua si simpatica cunostinta, cat si expresie a impacarii si raporturilor tandre in cadrul unei legaturi existente. Principalul accent al cartii se regaseste, fara indoiala in sfera relatiilor personale, unde semnifica o dragoste la prima vedere, o revedere fericita sau inceputul unei noi si afectuoase relatii sau prietenii. Ea poate insemna insa si faptul ca, in calatorie, in diverse actiuni profesionale sau alte domenii, suntem bineveniti din toata inirna si putem sa ne asteptam la o atitudine spontana de intampinare favorabila.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 6 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza recunoasterea publica, victoria, progresul, increderea de sine. Daca apare inversata, acest card iti transmite mesajul ca succesul tau genereaza competitor. Cineva nu este foarte multumit de reusitele tale si incearca sa-ti puna piedici. Ai de ales: fie faci un pas in spate si incerci sa nu epatezi cu succesul tau, fie descoperi adversarul si incerci sa-l ocolesti, pentru a nu-l starni.Sunteti convins de faptul ca veti reusi in ceea ce intentionati. Considerati totul ca fiind o „treaba sigura" si asteptati sa primiti o veste buna. Va trebui sa va schimbati, atitudinea, veti afla de la cartile etalate la pozitii. Treceti cu convingere si deplina incredere la realizarea intentiilor dumneavoastra. Va aflati pe calea succesului. Daca, in legatura cu intrebarea dumneavoastra, asteptati o veste sau o decizie, puteti porni de la premisa ca asteptarile dumneavoastra se vor implini, mai repede decat ati sperat.Pana acum ati fost atat de sigur de dumneavoastra, incat chiar si un avertisment nu ar fi putut sa va intunece starea de spirit. Sa speram ca nu v-afi bucurat prea devreme vanzand deja blana ursului din padure. Vedeti daca optimismul va este indreptatit de semnificatia cartii etalate la pozitia 6 sau daca nu cumva este mai bine sa fiti ceva mai retinut.Treceti cu toata bucuria la realizarea intentiilor dumneavoastra: sunteti norocosul castigator. Fie ati aflat deja despre succesul dumneavoastra fie ca veti primi in cel mai scurt timp vestea cea buna. Acceptati cu recunostinta acest eveniment si trebuie sa-l sarbatoriti cum se cuvine.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 3 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza celebrarea, prietenia, creativitatea, comunicarea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca ar trebui sa fii mai atent cu exagerarile. Poti avea tendinta sa mananci mai mult decat trebuie, sa bei mai mult decat e nevoie, sa muncesti mai mult decat iti permite nivelul energiei.Ati manifestat fata de problema in cauza o multumire recunoscatoare. Sunteti constient de faptul ca ati realizat sau primit cadou un lucru valoros, bucurandu-va de pe acum de perioada in care il veti putea savura. Considerati problema cu voiosie si veselie. Treceti cu voie buna la realizarea intentiilor dumneavoastra, intrucat cu siguranta nu veti fi dezamagit. In fata dumneavoastra se afla o experienta fericita, de care va puteti bucura de pe acum. Va simtiti coplesit de fericirea si recunostinta pe care o resimtiti. Pana acum, v-ati bucurat de situatia in care v-ati aflat, fiind vesel si bine dispus. Cartea etalata la pozitia 6 va va arata, daca va mai puteti ingadui sa zaboviti la aceasta serbare a bucuriei sau daca nu este cazul sa va pregatiti pentru primirea de noi indatoriri. Deschideti-va in fata optimismului si treceti cu veselie, voiosie si un presentiment de recunostinta, la indeplinirea indatoririlor dumneavoastra. Veti petrece o perioada fericita, pe care ar trebui sa o savurati cu multa bucurie. Faceti un lucru care sa sporeasca aceasta atmosfera. Cautati societatea lipsita de griji a unor prieteni apropiati, duceti-va sa dansati, plecati in concediu.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 8 de bate

Iti cauti jumatatea? Daca da, aceasta carte iti aduce mesajul ca dorintele sunt aproape sa devina realitate. Totusi, ar trebui sa fii atent. Daca ti se ofera ceva, nu lua totul de-a gata. E nevoie sa construiesti, sa consolidezi. Daca esti implicat intr-un proiect profesional, mesajul este ca in curand te vei bucura de primele rezultate. Dar tot trebuie sa continui sa iti faci treaba, sa nu culci pe o ureche, pentru ca acest proiect sau altul sa aduca roadele scontate.Ati simtit ca lucrurile au inceput deja sa se miste, ca deja se anunta evenimente importante si ca asteptarile dumneavoastra se vor implini in eel mai scurt timp. Daca sentimentul dumneavoastra este si autentic, veti afla de la cartile etalate la pozitiile 1 si 6.Trebuie sa va pregatiti pentru o implinire rapida a asteptarilor dumneavoastra. Daca asteptati o veste puteti fi sigur ca ea se afla deja pe drum, in cazul ca nutriti sentimente amestecate, puteti considera ca se va implini o speranta, exceptand doar cazul, cand cartea etalata la pozitia 1 indica o experienta apasatoare. Ati fost foarte rapid si poate ca ati lasat in anturaj impresia ca sunteti nelinistit. Nu ati lasat sa planeze nici un dubiu asupra faptului ca va asteptati la o schimbare sau realizare grabnica, sau ca, macar, o recomandati. Verificati daca si cartie de la pozitiile 1 si 5 justifica aceasta atitudine. Aratati ca sunteti interesat intr-o modificare grabnica si ca porniti de la ideea, ca respectivul proces evolutiv a si inceput. Contribuiti dumneavoastra insiva ca lucrurile sa ramana in miscare, si contati pe o iminenta realizare a unor evenimente cruciale.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Regina de cupe

Regina de cupe este o persoana spirituala, dornica merau sa ajute, mai ales cand cineva are probleme de ordin sentimental. Aceasta persoana poate fi mama, sotia, o buna prietena care este mereu acolo cand ai nevoie de o vorba buna.Pe plan profesional Cartea de tarot Regina de cupe inseamna ca ne aflam intr-o etapa de asteptare calma, cand, pentru a obtine claritate cu privire la dorintele si proiectele noastre profesionale ulterioare, suntem inclinati mai degraba spre introspectiune, sau, ca am facut o profesie in sine din insusirile de mediu pe care le posedam. Aceasta talmacire se poate referi la orice aspect, care poarta denumirea de media, cum sunt: cinematografia, televiziunea, radiodifuziunea, cartile, ziaristica sau domeniile esotericii si stiintelor oculte si, nu in ultimul rand, lumea artelor.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 4 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza contemplare, recuperare, pasivitate, relaxare, odihna. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca nu trebuie sa te epuizezi. Ai grija cate sarcini iti asumi. Evita starile de nervozitate si conflictele!Va simtiti paralizat si aveti impresia ca ati intrat intr-o fundatura. Numai in cazul ca veti fi sfatuit de cartea de la pozitia 6 sa va luati un nou avant este cazul sa va mobilizati toate resursele interioare si sa mai faceti o incercare. In orice alta situatie trebuie sa va permiteti ceva care sa va faca placere. Puneti-va sentimentele la gheata. In problema in cauza nu se va constata, cel putin in perioada imediat urmatoare, nici un progres, sau, cel putin, nici o indreptare a situatiei. Nu va risipiti energia, fortandu-va totusi sa continuati. Luati-va o pauza, in care sa va ocupati de propria persoana. Faceti ceva bun pentru sufletul dumneavoastra, pictand, cantand la un instrument sau meditand, insa nu cu orgoliu. „Aerisiti-va", petreceti un week-end la munte sau la mare, duceti-va sa luati o gura de aer curat sau mergeti la pescuit. Veti redobandi in scurta vreme noi forte si curaj.

Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 9 de Spade (inversata)

V-ati facut griji. Presimtiri si temeri negre va apasa sau v-au facut sa pierdeti privirea de ansamblu asupra intentiilor dumneavoastra. In cazul in care temerile dumneavoastra izvorasc din exterior, incercati, intr-o prima etapa, sa obtineti mai multa limpezime prin discutii cu prietenii. Daca sunt urmarea unor sentimente interioare de rusine si remuscare, ar trebui sa rezolvati aceste aspecte legate de latura dumneavoastra intunecata, inainte de a merge mai departe. Fiti constient de faptul, ca cel mai sigur drum spre cresterea interioara va indica intotdeauna directia in care se ascund temerile dumneavoastra. Crestem, o data cu depasirea pragului fricii, eschivarea lasa in schimb nu face decat sa ne slabeasca si sa ne faca si mai tematori. Parcurgeti in mod constient drumul prin noapte. Increderea dumneavoastra, ca acesta este drumul cel bun, va va inzeci fortele si va va conferi siguranta necesara pentru a-1 strabate cu verticalitate si succes.Ati permis sa vi se tulbure linistea interioara. Va stoarceti creierii si sunteti chinuit si slabit de griji. Incercati sa va limpeziti. Uitati-va la cartea de la pozitia 1, care va va spune ce va asteapta, apoi la cartea de la pozitia 6, care va indica in ce directie puteti si trebuie sa va schimbati atitudinea. Calea va duce pentru inceput printr-o perioada de apasare si constiinta incarcata. Nu incercati sa refulati aceste sentimente, pentru ca ele se vor reintoarce noaptea, sub forma cosmarurilor, sa va infricoseze. Mai bine deschideti-va in fata acestor griji. Faceti loc durerii si necazului dumneavoastra si usurati-va vorbind. Veti vedea cum temerile vor dispare, ca de la sine, si veti putea apoi sa respirati usurat.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Regele de spade

Cartea simbolizeaza autoritatea, adevarul, gandirea limpede, puterea intelectuala. O persoana cu autoritate face judecati de valoare. Daca il asculti ai putea lua decizii fara sa risti prea multe. Regele de spade este un lider corect, care nu face favoritisme.Ati facut dovada unui comportament inteligent, rational si istet ati considerat si sondat problema din toate unghiurile. Ar trebui sa fi dobandit deja cunostintele respective, acea formula corecta sau modelul teoretic corespunzator. Oare nu a sosit totusi momentul sa treceti si la actiune? Distantati-va pe cat posibil, pentru a va putea face o imagine cat mai obiectiva asupra situatiei in care va aflati. Macar de aceasta data, lasati la o parte orice prejudecata, dorinta sau inchipuire, precum si preocuparile privind finalitatea, si analizati-va intentiile cu un ochi cat se poate de critic. Puneti sub semnul intrebarii toate presupunerile si modurile de procedura de pana acum, trecandu-le, punct cu punct, prin sita aprecierii de „corect sau gresit". Cu ajutorul cunoasterii astfel dobandite va veti imbunatati in mod simtitor, sau poate chiar va veti schimba complet, conceptia asupra problemei in cauza.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 4 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza sarbatoarea, armonia, casatoria, comuniunea. Daca iti apare inversata, cartea iti transmite mesajul ca poti intalni obstacole in drumul tau. Dar nu este totul pe lume perfect si trebuie sa accepti asta. Cu cat realizezi mai repede acest lucru, cu atat mai usor iti va fi.Cartea de tarot 4 de bate indica o etapa a pacii, in care ne deschidem si iesim din carapace pentru a ne bucura de viafa. Avand in vedere aceasta siguranta, suntem dispusi sa parasim bucurosi zona de protectie si adapost pentru a participa la viata tumultoasa a lumii. Aceasta semnifica atat sociabilitate, amuzament, desfatare si o mare bucurie de a trai, cat si o deschidere a carapacei interioare, prin care participam nemijlocit la tumultul vietii care ne inconjoara si prin care traim totodata sentimentul de legaturi profunde in contactele pe care le realizam. Pe plan profesional, Cartea de tarot 4 de bate arata ca lucram bucurosi si resimtim multa placere in efectuarea sarcinilor profesionale, avand in spate certitudinea conditiilor de munca asigurate pe lunga durata si cu mari perspective. Sunt perioade de puternica motiva|ie, in care desfasuram o asemenea veselie, incat rezolvarea sarcinilor devine o adevarata placere. Cartea mai poate semnifica si desprinderea dintr-o relatie de munca, care ne-a conferit pana acum siguranta, pentru a apuca pe noi drumuri, cu incredere si fara griji.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții