Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

miercuri, 17 iulie 2024

Horoscop tarot zilnic 18 iulie 2024



Horoscopul tarot zilei de 17 iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Asul de cupe

Ati considerat ca va aflati pe drumul bun si ca marele noroc va asteapta. Cartea de la pozitia 1 va poate spune, daca aceasta conceptie este justa, iar cea de la pozitia 7, cum puteti cel mai bine recunoaste si fructifica aceasta sansa. Prindeti din zbor sansa unica, ce vi se ofera. Intentiile dumneavoastra contin posibilitatea de a trai o implinire profunda si o mare fericire. Nu cedati, pana nu veti fi ajuns la acest punct. Veti fi mai mult decat satisfacut de rezultatul obtinut. Ati simtit importanta deosebita pe care o are pentru dumneavoastra situatia in care v-ati aflat anterior si incercati acum sa descoperiti in ea si posibilitatile de a accede la marea implinire. Cartea de la pozitia 1 va va arata, daca va aflati pe calea justa, iar cea de la pozitia 6, cum este cel mai indicat sa va pregatiti pe plan interior. Ati pasit intr-un domeniu in care, in interiorul dumneavoastra, simtiti ca sunteti adanc miscat. Deschideti-va in fata acestei experiente, lasati-va strabatut si daruit de sentimentul mantuirii. Folositi-va de aceasta, poate unica, sansa, pentru a ajunge la un tel, peste orice inchipuire de favorabil.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Cavalerul de cupe (inversata)

Ati avut fata de problema in cauza o atitudine calma. Sunteti binedispus si nutriti ganduri prietenesti fata de ceilalti. Vedeti, daca talmacirea cartii de la pozitia 7 va sfatuieste sa continuati in acelasj mod sau, poate, va invita sa procedati totusi cu mai mult angajament, mai multa hotarare si sa va aratati mai dispus sa faceti fata unui eventual conflict. Analizati problema cu detasare si priviti cu multa gingasie spre ceea ce preconizati sa faceti. Lasati deoparte spiritul critic si priviti lucrurile din unghiul lor vesel si visator. Fiti fara grija: nu sunteti in primejdie. Aceasta problema va afecteaza interior si priviti spre intenda pe care o nutriti cu drag si buna dispozitie. Cand talmacirea cartii de la pozitia 1 nu contine vreun avertisment, nu aveti de ce sa va temeti. Fiti tandru, si receptiv fata de sentimentele de prietenie si dragoste. Daca, avand in vedere situatia in care va aflati, nu prea aveti pofta de astfel de lucruri, dedicati-va vechii arte de a trai, practicate de japonezi, adica intelepciunea de a zambi mereu si de a lasa, in orice clipa, sa se inteleaga ca in lume exista numai fericire, ca intreaga nefericire provine doar din eroare si neintelegere.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 10 de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza bunastare, mostenire, familie. Ai sentimentul securitatii care vine din abundenta. Te simti confortabil cu ceea ce ai. Daca iti apare inversata aceasta carte, primesti mesajul ca trebuie sa fii mai atent cu finantele tale. Desi ai tot ce trebuie, nu trebuie sa si risipesti. Urmareste unde se duc banii tai.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 10 de bate

Aceasta carte simbolizeaza povara, responsabilitatea, munca grea, stresul, reusita. Ti se pare ca esti tinut jos de multele responsabilitati pe care ti le-ai asumat. Simti nevoia de mai multa libertate. Toate acestea sunt posibile daca iei fiecare sarcina si o duci la bun sfarsit si intelegi ca nu le poti face tu pe toate. Acolo unde se poate, deleaga pe altcineva sa faca ce nu ai cum face tu.V-ati asumat prea multe responsabilitati si din aceasta cauza v-ati pierdut in amanunte. Daca credeti ca merita efortul sa continuati pe calea pe care ati mers pana acum, avand in vedere perspectivele pe care vi le arata cartea de tarot 10 de bate la pozitia 1, ar trebui in orice caz sa va lasati un ragaz suficient. Trebuie sa recunoasteti ca ceea ce v-ati propus va depaseste. Pasul pe care il preconizati este de fapt prea mare. Daca tineti totusi neaparat sa faceti ce v-ati propus, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare si sa va dramuiti constient fortele. Dar poate, exista totusi cineva care sa fie dispus sa va ajute si sa preia o parte din responsabilitati Simtiti o mare apasare si aproape ca ati renuntat la orice speranta. Cele ce s-au intamplat pana acum v-au suprasolicitat. Trebuie sa va odihniti, sa va destindeti, inainte de a decide daca ceea ce v-ati propus merita efortul. Cartea etalata la pozitia 1 va poate furniza un indiciu in acest sens. Trebuie sa va pregatiti pentru o perioada extrem de solicitanta si dificila, in care, cel putin pentru perioade limitate, veti pierde scopul final din vedere. In aceasta faza apasatoare ar trebui sa va menajati mai mult si sa va odihniti mai mult, pentru a putea recupera fortele de care aveti atata nevoie in cat mai scurt timp.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Cavalerul de spade

Aceasta carte simbolizeaza opinia, actiunea orientata spre un scop, comunicarea. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca orice actiune in pripa se poate dovedi irationala si poti gresi. In amor, aceasta poate duce la rupturi iremediabile. Asculta-ti vocea interioara si nu te lasa purtat de impulsuri sau nu pleca urechea la sfaturile altora. S-ar putea sa nu iti fie chiar benefice.Procedati cu raceala si intr-un mod pe cat posibil mai critic. Pastrati distanta. Ajungeti intr-un mediu ce poate deveni periculos si in care veti avea nevoie de intreaga perspicacitate, disponibilitate de a face fata unor conflicte precum si de tot rafinamentul dumneavoastra. Lasati sa se inteleaga ca nu puteti fi influentat nici prin promisiuni si nici prin amenintari.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regele de cupe

Regele de cupe stapaneste toate elementele apei (creativitate, fertilitate feminine, emotie si arta). Este atat de bine echilibrat, incat este un om foarte corect si foarte cinstit in afaceri. Daca iti apare aceasta carte, inseamna ca persoana cu care ai sau urmeaza sa ai o relatie de orice natura, profesionala, romantica, spirituala, este de incredere si te poti baza pe sustinerea ei.Cartea de tarot Regele de cupe arata ca strabatem o perioada in care dorim sa ne exprimam fortele sufletesti. Incercam cu mai multa putere sentimentele legate de cotidianul vietii profesionale, trecand peste bariere si lasandu-ne ghidati in actiunile noastre de idei si dorinte spontane - eventual, chiar si numai indeplinind cu mai multa voluptate indatoririle ce ne revin. Cartea de tarot Regele de cupe poate insemna, la fel de bine, ca ne aflam in pragul alegerii profesiei sau unui nou inceput, in care putem face mai bine dovada insusirilor noastre mediale. Este vorba in principal de profesii care necesita simt artistic.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Regele de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza autoritatea, adevarul, gandirea limpede, puterea intelectuala. Daca iti apare inversata cartea sugereaza favoritismul si nepotismul la locul de munca. Nu e chiar o competitie fair-play ceea ce urmeaza, deci ai grija cui dezvalui proiectele sau ideile tale.In planul constiintei noastre, Cartea de tarot Regele de Spade exprima o faza a clarificarii. Este vorba despre capacitate lucida de intelegere, despre invatatura, studii sau efectuarea unor lucrari stiintifico-metodice. In aceasta perioada dispunem de o minte agera, prin a carei forta de patrundere reusim sa penetram orice problema, pe noi insine si chiar intregul mediu in care traim. Caracteristica principala o constituie capacitatea de intelegere obiectiva. In mod destul de frecvent tocmai sferele credintei si sentimentelor noastre sunt cele ce sunt supuse cercetarii riguroase, lipsite de orice menajament. Important ramane insa ca, in orice caz, spada ratiunii sa nu fie folosita fara retinere. Otrava indoielii poate foarte usor sa descompuna si radacinile prejioase, astfel incat, in locul claritatii scontate, sa ramanem in final cu sufletul sfasiat, in fata cioburilor vechilor noastre sentimente si convingeri.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Cavalerul de cupe

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Pentru a-ti indeplini niste scopuri, ar trebui sa faci o calatorie, fizica sau spirituala. Cavalerul de cupe este simbolul creativitatii si al castigurilor. Poti incepeo noua aventura in domeniul profesional. Desi castigul se anunta a fi departe, el va fi pe masura eforturilor depuse.Ati avut fata de problema in cauza o atitudine calma. Sunteti binedispus si nutriti ganduri prietenesti fata de ceilalti. Vedeti, daca talmacirea cartii de la pozitia 7 va sfatuieste sa continuati in acelasj mod sau, poate, va invita sa procedati totusi cu mai mult angajament, mai multa hotarare si sa va aratati mai dispus sa faceti fata unui eventual conflict. Analizati problema cu detasare si priviti cu multa gingasie spre ceea ce preconizati sa faceti. Lasati deoparte spiritul critic si priviti lucrurile din unghiul lor vesel si visator. Fiti fara grija: nu sunteti in primejdie.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 10 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza armonia, mariajul, fericirea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul de a avea grija cu cei din jurul tau. Urmareste care iti sunt adevaratii prieteni si nu dezvalui prea multe din planurile tale. Cineva poate sa-ti puna bete in roate, sau sa te convinga ca nu e bine. Pot aparea si neintelegeri, de aceea ar fi indicat sa nu vorbesti prea mult.Pozitia dumneavoastra actuala este caracterizata de un puternic sentiment de armonie si impacare. Va pricepeti sa apreciati laturile pozitive ale situatiei in care va aflati si va aratati lipsit de orice grija. In cazul ca ati avea anumite motive sa va revizuiti aceasta atitudine de baza, ar fi bine sa va puneti intrebarea, daca dorinta dumneavoastra de armonie nu a dus, totusi, la o disponibilitate excesiva fata de compromisuri. Situatia cu care va confruntati este nepericuloasa. Canalizati-va intreaga constiinta spre trairile amicale, vesele. Oamenii care prezinta importanta, in legatura cu substratul intrebarii formulate, va vor apare simpatici si va vor iesi in intampinare cu bratele deschise. Veti reusi sa identificati acele contacte, de care aveti nevoie si veti fi binevenit.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Nebunul

E una din acele zile cand totul e in aer, iar tu te indoiesti ca vei putea sa reusesti vreodata. Totusi, nu este cazul sa te vaiti, sa te lamentezi. Totul are o solutie, daca te concentrezi pe gasirea ei si nu pe problema in sine. Daca ceri ajutorul persoanelor potrivite, toate se vor rezolva ca prin magie. Nesiguranta nu iti va aduce nimic bun!Trebuie sa fiti constient de faptul ca patrundeti intr-un domeniu nou, fata de care ar trebui sa nu aveti prejudecati. Daca sunteti inclinat sa aveti o parere excesiv de buna despre dvs. v-ati face un serviciu daca, ati porni de la premisa ca nu aveti habar.Pana in prezent ati actionat intr-un mod exceptional, usuratic, lipsit de experienta sau aventurist. Daca sarcinile ce le aveti trebuie efectuate cu seriozitate, pana acum v-ati comportat prea copilareste. Poate insa ca tocmai lipsa dvs. de prejudecati sau spontaneitatea de care dati dovada constituie premise importante ale actiunilor pe care le intentionati.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Indragostitii

Daca eziti sa faci ceva sau sa iei o decizie, este in regula. Mai poti amana pana cand te vei simti in stare sa faci cea mai corecta alegere. Ceea ce trebuie facut urgent se va face, nu te ingrijora prea mult. Vor aparea si optiunile. Cateodata, ezitarea te poate face mai precaut si poti reevalua o situatie, fara sa te arunci impulsiv cu capul inainte.Recunoasteti faptul ca situatia cere din partea dumneavoastra o decizie clara si ca tocmai in aceasta se afla cheia implinirii profunde. Chiar daca actul decizional nu reprezinta latura dumneavoastra cea mai puternica, sa stiti ca este oricum mai bine sa iei o decizie gresita decat niciuna.Va aflati la rascruce si directia pentru care veti opta poate fi hotaratoare pentru intreaga dumneavoastra viata. Folositi-va de aceasta mare sansa, luati o decizie curajoasa. Aveti incredere in faptul ca decizia dumneavoastra este cea mai buna si numai datorita faptului ca optati pentru ea fara echivoc si ca nu o mai puneti iarasi si iarasi sub semnul intrebarii. Spuneti un „Da" din toata inima.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Roata Destinului

Pana acum v-ati privit situatia ca pe ceva asupra caruia puteti exercita doar o influenta redusa. Daca ati sperat in ceva, atunci ati sperat sa va iasa norocul in cale, care sa va faciliteze reusita in ceea ce v-ati propus. Daca posedati o capacitate mai profunda de a intelege Destinul, ati putut probabil constata ca pana acum nu a sosit inca momentul sa va realizati intentiile, pentru ca inca mai aveti nevoie sa treaca un anumit timp care sa va permita sa ajungeti la un nivel superior de intelegere.Pe plan profesional, Cartea de tarot Roata Destinului simbolizeaza de asemenea la inceput neputinta, monotonia. Insa tocmai in aceasta privinta intelegerea sensului aprofundat al cartii cere patrunderea pana la semnificatia de baza. Jugul pe care il simtim ne face docili si prin aceasta, face sa se nasca in noi disponibilitatea de a ne lua singuri soarta in mana.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții