Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 19 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

joi, 18 iulie 2024

Horoscop tarot zilnic 19 iulie 2024



Horoscopul tarot zilei de 19 iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 4 de cupe

Cartea simbolizeaza meditatia, contemplarea, apatia, reevaluarea. Poti trece prin momente confuze si ai nevoie de momente de claritate. Nu le poti obtine decat analizand foarte bine ceea ce vrei. Evita ispitele si mergi pe drumul tau.Cartea de tarot 4 de Cupe evidentiaza nestatornicia sentimentelor noastre, care, dupa ce ne determina sa tanjim din tot sufletul dupa ceva, ne face apoi, in momentul implinirii dorintelor cu (prea multa) prisosinta, sa trecem in cealalta extrema, a respingerii, dezgustului si neplacerii. Indispozitia exprimata prin aceasta carte acopera un spectru larg: de la carteala, trecand prin apatie si pana la formele grave de manifestare ca cearta, indaratnicie si inacrire. In toate aceste cazuri, Cartea de tarot 4 de Cupe constituie un avertisment si totodata o invitatie, de a nu cadea, ca urmare a indispozitiei, intr-o apatie oarba, ratand astfel sanse reale.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 7 de bate

Actioneaza decisiv impotriva agresiunii. Fii gata sa-ti aperi pozitia. Arata forta in fata fortelor aparent coplesitoare, pentru a nu fi considerat victima sigura. Aceasta carte poate trimite mesajul despre un teritoriu familiar pe care cinevrea sa-si arate o anumita pozitie. Apara-ti drepturile si nu te lasa doborat.Cartea de tarot 7 de bate arata ca suntem atacati si ne trezim fata in fata cu persoane concurente, invidioase, sau adversari care se afla deseori in superioritate numerica sau de forte. Cartea de tarot 7 de bate exprima ca avem perspective promitatoare de succes, intrucat luptam de pe o pozitie favorabila. Cartea de tarot 7 de bate poate fi interpretata totodata si ca o invitatie spre iscusinta si vigilenta, pentru a nu pierde in mod necugetat avantajul oferit de pozitia respectiva. Doar in cazuri deosebit de rare este vorba despre atacuri fizice, ci mai degraba de imixtiuni in sfera intima sau ameninjari la adresa a ceea ce am obtinut sau spre care ravnim. Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de bate indica in primul rand o situatie concurentiala. Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca facem afaceri pe o piata caracterizata de o concurenta acerba sau ca ne straduim sa obtinem un loc de munca pentru care exista un mare numar de pretendenti. Ea poate semnifica si eventuale atacuri la adresa noastra in activitatea profesionala curenta, si ca trebuie sa ne aparam reputatia sau optiunile. Uneori Cartea de tarot 7 de bate simbolizeaza pe acei invidiosi, care vor sa ne dea la o parte din postul pe care-1 detinem. Cartea de tarot 7 de bate ramane in toate situatiile un indiciu privind sansele bune pe care le avem de a depasi pericolul fara nici un efect neplacut, daca ramanem vigilenti si nu ne irosim cu avantajul.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Regele de cupe

Cartea simbolizeaza controlul, echilibrul emotional, generozitatea. Un profesor, un mentor spiritual, un simbol al puterii intra in viata ta sau este prezent deja si ai nevoie de ajutorul lui. Aceasta persoana este un lider innascut, dar nu conduce prin forta, ci prin puterea exemplului.Cartea de tarot Regele de cupe personifica latura masculina a elementului apa, stradania noastra de a dobandi cunoasterea transcendenta, eliberarea si unificarea mistica cu fundamentul arhaic, acel Numinosa, sau indiferent cum s-ar incerca definirea prin cuvinte a ceea ce este denumit. El poseda constiinja faptului, ca acest domeniu va ramane pentru vecie inchis accesului intelectului si poate fi aflat numai de acela, care se deschise introspectiunii intuitive si este gata sa se lase gasit si atins. Cartea de tarot Regele de cupe reprezinta vointa de a lasa camp liber sentimentelor si insusirilor noastre mediale, prin aceea ca transpunem vibratiile receptionate in forma muzicii, poeziei sau altor arte, nu in ultimul rand si in arta tamaduirii.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac STAPANUL

Cartea de tarot Stapanul corespunde nazuintei noastre de civilizare datorita careia construim case, sisteme de incalzire sau climatizare spre a ne apara de caldura, frig si umiditate, masini sau avioane spre a parcurge mai comod si mai rapid departarile decat mergand pe jos si scoli spre a asigura nivelul de pregatire. Stapanul arata atat simtul nostru de ordine, luciditate, disciplina, responsabilitate si mod de actiune pragmatic precum si exagerarea acestora sub forma de rigiditate, lipsa de viociune, perfectionism, dorinta de stapanire si impunerea prin mana de fier. In domeniul profesional Cartea de tarot Stapanul simbolizeaza in primul rand interesul nostru sa facem ordine si sa transpunem in realitate nazuinte, planuri si intentii pe care le avem de multa vreme. Stapanul inseamna concepte clare, disciplina, staruinta, hotarare, precum si dorinta de preluare a raspunderii. Este vorba de efectuarea unei munci grele, pe parcursul careia nu ni se face nimic, sau aproape nimic, cadou si a carei reusite depinde astfel numai de vrednicia de care dam dovada.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Eremitul / Pustnicul

Fii precaut azi si lasa mai mult spatiu pentru a gandi bine o situatie. Observa ce se petrece, priveste dincolo de aparente. Nu trebuie sa spui ce ai pe suflet daca simti ca nu e momentul. Desi poti parea sceptic si ezitant, poti fi capabil sa gasesti solutii si sa eviti sa repeti greselile din trecut.In viata profesionala, Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reprezinta o perioada de reculegere, in care obtinem claritatea asupra a ceea ce dorim intr-adevar sa realizam profesional. Acest lucru poate duce la o totala rasturnare de valori privind acceptiunile noastre de pana acum asupra succesului, recunoasterii meritelor. Aceasta cunoastere ne apropie de necesitatile reale si adevarata noastra chemare. Odata cu caracterul limpede al acestei cunoasteri se manifesta, pe langa o mare tarie de caracter si o profunda certitudine interioara, datorita carora reusim sa transpunem in fapt, aceste noi teluri. Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul simbolizeaza insusi aspectul profesional si arata ca seriozitatea, linistea, prudenta si singuratatea pot duce la o mai mare multumire interioara intr-un cadru economic modest, decat agitata plina de succes din societatea de consum.


Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Luna

Ai obiceiul de a te pune sub stres si presiune mai mult decat orice alta persoana din jurul tau. Nu trebuie sa te pedepsesti cand gresesti. Invata ce ai de invatat si mergi mai departe, fara sa devii obsedat de ceea ce ai fi putut face si n-ai facut. E trecut, e istorie, ai grija sa nu se repete! Fii cel mai bun prieten al tau, incurajeaza-te, da-ti aripi!In domeniul profesional Cartea de tarot Luna inseamna frica si nesiguranta la locul de munca, temeri adanc inradacinate de a cadea la examene, de a nu obtine un loc de munca sau de a nu gasi meseria potrivita. Cartea de tarot Luna se manifesta intotdeauna cu un aspect pronuntat irational. Chiar daca incercam sa ne autoconvingem ca nu avem nici un motiv intemeiat de a ne teme, frica ramane. Sentimentul de angoasa, tracul, presimtirile negre pot fi imblanzite numai pentru catva timp, dar nu pot fi eliminate. Radacinile lor sunt mult mai adanci si simptomul, pe care il insotesc, nu constituie cauza ci declansatorul. Infrangerea acestor temeri nu este posibila doar prin simpla evitare a unei anumite situatii. Doar Coborarea in propriile profunzimi, calea prin frica, ofera perspectiva de a vindeca aceste sentimente din radacina.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Cavalerul de spade

Aceasta carte simbolizeaza opinia, actiunea orientata spre un scop, comunicarea. Chiar daca esti in opozitie cu cineva, nu trebuie sa renunti la fair-play. Fa de fiecare data ceea ce este corect si vei avea de castigat. Asa procedeaza adevaratii lideri. Cavalerul de Spade defineste o faza dusmanoasa, in care ne manifestam excesiv de critic sau suntem noi insine expusi criticilor acide ale celorlalti. Numai in cazuri rare aceasta tensiune imbraca un aspect clarificator, purificator, ajutator. Ranile pe care le primim sau le pricinuim altora in aceasta faza sunt deosebit de profunde si se vindeca foarte greu. Gerul pe care-1 reprezinta Cartea de tarot Cavalerul de Spade poate distruge o temelie ce s-a dovedit trainica pana in prezent.Aceasta duce la esuarea afacerilor, proiectelor sau altor initiative profesionale si nu arareori Cartea de tarot Cavalerul de Spade semnifica sfarsitul unei colaborari.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 4 de bate

Cartea simbolizeaza sarbatoarea, armonia, casatoria, comuniunea. Te simti inconjurat de frumusete si de gratie. Uniunile isi arata armonia si perfectiunea. Daca esti singur iti poti intalni jumatatea. Daca esti implicat intr-o relatie, bucura-te de aceasta sinergie si mergi inainte cu incredere.Abordati problema in cauza in mod deschis si fara retineri. Dati-va seama de faptul ca aveti multa siguranta in spate, in timp ce in fata va asteapta trairi interesante. Trebuie sa fiti fara griji, deoarece veti petrece clipe placute si va veti amuza copios. Pana acum nu v-ati stresat prea mult cu problema in cauza. Ati impins la o parte zidurile dumneavoastra de aparare si ati iesit din carapace cu mult spirit intreprinzator. Cartea etalata la pozitia 6 va va spune daca puteti ramane la fel de lipsit de griji si in continuare sau daca nu cumva este cazul sa deveniti ceva mai precaut si mai interesat de rezolvarea problemei.Iesiti complet din carapacea dumneavoastra si desfasurati-va intreaga placere de a trai si bucuria de a fi. Deschideti-va inima, lasati peretii despartitori in spatele dumneavoastra si abordati problema in cauza eliberati si usurati. Bucurati-va de aceasta perioada de pace.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR ASUL DE BATE

La fel ca si ceilalti asi, cartea de tarot Asul de bate reprezinta o sansa care zace in noi, pe care ar trebui s-o descoperim si s-o cultivam. In cazul acestui cartii de tarot Asul de bate, este vorba de spiritul de intreprinzator, de curaj, de asumarea riscului, dae entuziasm, si nu in ultimul rand, cartea de tarot Asul de bate face trimitere catre autoafirmare. Cartea de tarot Asul de bate corespunde elementului foc si poate reprezenta intarirea vointei noastre, puterea noastra morala, precum si de alte procese de evolutie si mai ales de maturizare. Cartea de tarot Asul de bate reprezinta incuviintarea data vietii, optimismul si dorinta de viata, nerabdarea.Ati descoperit sanse de dezvoltare in ceea ce intentionati sa faceti, pe care le puteti transpune in viata. Poate ca v-ati dat seama si de faptul ca aceasta problema este de mare importanta pentru evolutia dumneavoastra. Trebuie mai intai sa va lamuriti daca si cum puteti sa va folositi de aceste sanse.Verificati daca intr-adevar pledati pentru o cauza nobila si prindeti din zbor sansele ce vi se ofera in aceasta situatie. Aveti nevoie de optimism, curaj si putere de convingere. Aceastea se pot dobandi, daca va veti dedica cu trup si suflet intentiilor dumneavoastra. Ati simtit ca puteti acum sa va desfasurati in forta si cu elan. §titi faptul ca indrazneala si puterea de convingere va vor fi de mare ajutor. Intrebarea care se pune este daca ati folosit sansa, pe care ati avut-o, de a amplifica aceste forte. Trebuie sa va luati inima in dinti si sa treceti, cu mult temperament si incredere, la realizarea intentiilor dumneavoastra. Aveti cele mai bune sanse. Entuziasmati-va pentru aceasta problema pentru ca apoi sa actionati energic pentru finalizarea pe care o doriti.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Valetul de pentagrame

Valetul priveste bogatia si bunurile materiale cu un sentiment de veneratie. El apreciaza bogatia materiala, dar risca sa fie prins in planul material si sa neglijeze alte aspecte ale vietii sale. Atentie sa nu fii prins in capana de a te agata de avere, fara a avea, insa, un plan concret pentru a o acumula. Pentru a obtine starea materiala la care visezi, fa-ti planuri concrete si actioneaza. Altfel risti sa te cufunzi in visare, iar cand te vei trezi la realitate sa fii dezolat

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător valetul de bate

Valetii indica sansele si ocaziile, care ni se ofera. Sansa reprezentata de cartea de tarot valetul de bate corespunde elementului foc, fiind un impuls sau o propunere molipsitoare, pe care o primim cu bucurie. Este in prirnul rand vorba despre ocazii de a depasi sfera experientei noastre anterioare de viata: propuneri ademenitoare pentru spiritul nostru de aventura si care ne cer curaj si asumarea de riscuri, si care reusesc sa ne smulga din rutina. Poate fi vorba despre activitati sportive, de posibilitatea de a ne sonda propriile limite sau doar de evenimente sau experiente mai putin importante, dar palpitante, ce fac parte din viata cotidiana. Pe plan profesional cartea de tarot valetul de bate inseamna ca ne sunt inaintate propuneri si ni se ofera ocazii bune, care ne incanta. Poate fi vorba de a intra in detaliile unei probleme, care sa ne solicite total, sau de a prelua un nou post, de a fi trimis intr-o delegatie. Cartea de tarot valetul de bate poate fi si un indiciu referitor la o viitoare avansare. Chiar si atunci cand este legata de infruntarea unor probleme dificile ar trebui sa primim cu bucurie si incredere aceste perspective.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Valetul de cupe

Daca studiezi, poti privi situatiile cu simtul umorului. Creativitatea te ajuta sa dezvolti o idee in ceva concret. Daca esti implicat intr-o relatie, acest card aduce un mesaj legat de romantism, fertilitate. Comunicarea in casa si in familie trebuie sa fie la cote ridicate.In planul constiintei noastre Cartea de tarot Valetul de cupe inseamna ca receptam semnale si impulsuri bine intentionate, care ne sunt de un binefacator si real ajutor in realizarea intentiilor. Poate fi vorba de consolare si o vorba buna in perioadele de grea incercare, de manifestare de intelegere fata de nevoile si necazurile noastre sau de gesturi spontane, care ne misca pe plan interior si declanseaza in sufletul nostru o evolutie de cea mai mare importanta.Fiti receptiv fata de impulsurile si semnalele celorlalti, fata de un sfat bine intentionat sau un gest impaciuitor. Veti gasi in aceasta cheia modului dumneavoastra viitor de actiune. Chiar si atunci cand acest gest vi se pare putin cam stangaci sau sentimental, nu este cazul sa va amuzati in legatura cu el.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții