Horoscop Urania săptămâna 7 – 13 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 7 – 13 septembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astr...

sâmbătă, 27 iulie 2024

Horoscop Urania săptămâna 27 iulie – 2 auguste 2024



Horoscop Urania săptămâna 27 iulie – 2 auguste 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 27 iulie – 2 auguste 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 27 iulie – 2 auguste 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

În ziua de 27 iulie, atmosferă agitată uneori, chiar complicată de evenimentele din plan personal sau partenerial care îi va solicita din plin pe Berbeci. În plus, în ziua de 27 iulie, Chiron va intra într-o lungă mișcare aparent retrogradă și, până pe 29 decembrie 2024, va crea numeroase împrejurări cu valoare de avertisment; mesajul lor, direct sau simbolic materializat, le va atrage atenția acestor nativi că este bine să se ocupe de postura lor în societate, de cea mai indicată strategie pentru a valorifica o serie de calități (talente) și abilități profesionale prin propriile puteri fără să (mai) aștepte un ajutor sau o situație favorabilă. Este vorba de conștientizarea unor erori de gândire și comportament care îi va face să înțeleagă (funcția de profesor a acestei planete) de ce nu au reușit într-un demers, de ce au rezultate slabe, de ce fac un efort disproporționat față de rezultate. Va urma o perioadă de recalibrare și lămurire de sine. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, întâmplări de importanță medie, situații speciale care îi vor pune mereu pe nativi în situația de „a-și număra banii” și a-și cântări deciziile din viața curentă (ies din discuție cei care au bani). Între 30 iulie, după ora 0:28′, și zorii zilei de 1 august, posibile deplasări frecvente pe distanțe mici sau pe termen scurt. Întâlniri oficiale cu persoane implicate, asemeni lor, în contexte socioprofesionale (ședințe, întruniri), unde vor fi obligați să ia cuvântul, să aibă intervenții pe marginea unui proiect, să ia o decizie și în care ar putea fi contraziși, combătuți, contestați prin riposte vehemente, lipsite de obiectivitate, dar susținute în virtutea unui interes diferit de al lor. Între 1 august, după ora 6:19′, și 2 august, atașamente față de casă sau valorile de familie. Nativii vor dori, întreaga săptămână, să se bucure de libertate de mișcare.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

În ziua de 27 iulie, mecanisme astrale îndreptate, la fel ca în ultimele săptămâni, spre trup și suflet; nu vor avea de-a face cu situații noi, dar tocmai persistența acestei posturi neschimbate va fi mai greu de suportat prin influențele deranjante asupra sistemului nervos central și a proceselor logico-raționale destabilizante, mai ales dacă pot apărea și evenimente speciale care pot complica lucrurile. E de reținut că, în ziua de 27 iulie, Chiron va intra într-o lungă mișcare aparent retrogradă și, până pe 29 decembrie 2024, va pune un accent sau va ridica un semn de avertizare cu privire la funcțiile cerebrale. Mai accentuat se va manifesta acest mecanism astral în cazul celor care îl au pe Chiron, pe harta cerului lor de naștere, în Berbec, în casa a XII-a a bolilor lungi și karmice, ceea ce presupune sau impune o atenție specială acordată, prin conduită și medicație, funcțiilor cerebrale. Deși retrogradarea nu este condiția vreunei boli, această ipostază a lui Chiron, în tranzit prin casa a XII-a, poate reactiva o suferință morală, mai ales în ipostaza „luptei cu trecutul” sau o afecțiune legată de zona capului. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, Luna va străbate zodia Taurului și va echilibra balanța stărilor de spirit, inducând mai multă stabilitate. Între 30 iulie, după ora 0:28′, și zorii zilei de 1 august, posibile mici conflicte pe teme financiare. Dialoguri pe ton de reproș între nativi și reprezentanții unor instituții mai ales dacă va fi vorba de o eroare de înțelegere sau de aplicare a legii ori de un calcul greșit din punct de vedere contabil. Între 1 august, după ora 6:19′, și 2 august, unii nativi ar putea fi obligați să facă un efort de memorie (învățare, susținere a unui examen, pregătire universitară, profesională aprofundată). Posibile tensiuni în relația cu părinții. Emoții și sentimente atent controlate.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

În ziua de 27 iulie, Gemenii vor continua să aibă dispute cu unele persoane pe care le vor respinge din cercul lor de apropiați din cauza unor excese de limbaj, de comportament sau a diferențelor de opinii ori de stil de a acționa pentru a-și rezolva interesele personale ale acelora. Pe 27 iulie, Chiron va intra într-o lungă mișcare aparent retrogradă; până pe 29 decembrie 2024, el va accentua aceste diferențe de atitudine și de înțelegere a unei realități, punând în evidență dificultățile de comunicare și lipsa de corespondență afectivă, umană sau socială. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, perioadă echilibrată, uneori chiar mulțumitoare cu privire la starea de sănătate, în general, sau față de evoluția unei boli, în particular. Între 30 iulie, după ora 0:28′, și zorii zilei de 1 august, Luna le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal disponibilitate pentru a se plia pe exigențele momentului, acceptând mici compromisuri, modelarea unei atitudini, acceptarea unor idei sau soluții refuzate anterior sau de conștientizare a unor realități și direcții de evoluție a unor evenimente în care ei sunt implicați fără să mai ridice obiecții sau să opună rezistență. Pentru o scurtă perioadă, Gemenii vor aborda o atitudine coerentă, chibzuită și bazată pe certitudini, nu pe speculații. Între 1 august, după ora 6:19′, și 2 august, preocupări bănești în care una sau mai multe rude ocupă un loc important și motivant pentru deciziile lor curente sau de mai mare importanță. Întreaga săptămână va fi marcată de șansa de a câștiga un concurs sau de a rezolva cu brio o secvență esențială pentru pregătirea lor profesională (debut, afirmare, probă de excelență în domeniul în care se exprimă cu predilecție). Lecții de viață primite pe fondul unor excursii cu rol inițiatic. Efort de a se ajunge la o înțelegere pe teme patrimoniale cu o rudă.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

În ziua de 27 iulie, obligații de serviciu mai greu de dus la îndeplinire pe fondul unor situații obiective: carențe de organizare, absența unor persoane competente în schema de muncă, intrarea în vacanță a unor parteneri – persoane fizice sau juridice –, locțiitori temporari ai unor șefi care nu fac față responsabilităților prevăzute ori care dau instrucțiuni contraproductive, punându-i de multe ori pe cei născuți în zodia Racului în situații delicate sau dificile. Pe 27 iulie, Chiron va intra într-o lungă mișcare aparent retrogradă; până pe 29 decembrie 2024, el va accentua o serie de disfuncții în planul activităților socioprofesionale sau va sublinia lacunele în pregătirea pentru muncă și viață a nativilor, sugerându-le și felul în care ar trebui să corijeze pentru a se ridica la nivelul de încredere acordată când au primit numirea într-o funcție sau la performanța cerută de postura de autoritate cu care a fost învestit un Rac. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, unele persoane vor face efortul de a consolida o relație care, în prezent, nu e tocmai o prietenie, ci doar o relație de conjunctură, prin tot felul de aranjamente ingenioase și soluții îndrăznețe (surprize, ipostaze inedite) care să le permită să se apropie mai mult și să se cunoască mai bine. Între 30 iulie, după ora 0:28′, și zorii zilei de 1 august, stare de spirit eliberată de griji; senzație de libertate interioară, disponibilitate spre evadarea din cotidian, „din peisaj”; fugă de rutină, dorință de nou, de inedit, de provocare. Între 1 august, după ora 6:19′, și 2 august, Luna se va afla în tranzit prin semnul zodiacal natal al celor despre care vorbim acum și, plasată astfel, în casa I a personalității, le va permite nativilor să se simtă în formă, dar, totodată, să trăiască la o cotă de mare receptivitate și sensibilitate toate evenimentele acestui răstimp.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

În ziua de 27 iulie, persoanele active care au funcții, responsabilități publice sau profesionale speciale vor continua să se afle în mijlocul unor discuții tematice legate de meseria sau de atribuțiile lor sociale și nu o dată vor intra în contradicție cu un curent de opinii ori cu niște direcții de abordare și de înțelegere ale unor ipostaze umane, colective, politice, ideologice sau cu atașamentele și convingerile unor colegi. În ziua de 27 iulie, Chiron va intra într-o lungă mișcare aparent retrogradă; până pe 29 decembrie 2024, el va menține acest tip de stres relațional bazat pe diferențele de înțelegere ale unor evenimente și direcții de viață, ceea ar putea duce și la despărțiri în planul cooperării sau al dialogului nativilor cu persoanele din anturajul lor. Dar fiind vorba de planeta profesor, indicat ar fi ca și cei născuți în zodia Leului să se analizeze și pe ei înșiși pentru a descoperi niște limite sau niște erori de abordare a universului lor de idei, convingeri, speranțe și proiecte. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, atitudini marcate de orgoliu și de dorința de a demonstra ceva în plan profesional (competență, voință, tărie de caracter, calități de lider) pe fondul, poate, al unor discuții legate de competența sau de valoarea lor personală, context trăit mai intens spre sfârșitul săptămânii când va funcționa, în chip provocator, cuadratura Uranus/Venus pe direcția Taur/Leu. Între 30 iulie, după ora 0:28′, și zorii zilei de 1 august, întâlniri, mai numeroase decât în alte perioade, cu prietenii, vizite, dialoguri plăcute, dorință de lărgire a orizonului de cunoaștere prin schimb de impresii și nivel de înțelegere al realității. Între 1 august, după ora 6:19′, și 2 august, interes pentru lumea interioară (amintiri, reevaluări ale unor experiențe din perspectiva maturității, derobare de solicitările obositoare).

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

În ziua de 27 iulie revin grijile financiare, grijile cotidiene și imposibilitatea unora de a-și pune în aplicare un plan protectiv (economii, rezerve, schimbare a stilului de viață). Totuși, chiar dacă aceste evaluări pe termen scurt nu sunt de natură să-i liniștească pe unii nativi, nici nu e bine ca aceștia să se lase duși de valul lipsei de orizont, al scepticismului sau al tristeții. În ziua de 27 iulie, Chiron va intra într-o lungă mișcare aparent retrogradă; până pe 29 decembrie 2024, el le va reaminti Fecioarelor mereu de o temă financiară sau patrimonială care nu se poate rezolva, care rămâne blocată din cauza unor interese personale ale celor cu care nativii își dispută respectivele drepturi sau de condițiile puse de una ori de mai multe instituții îndrituite să gestioneze respectiva problemă. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, unele persoane pot face schimbări la nivelul scării de valori morale, profesionale, pot opera cu noțiuni noi, pot accepta idei și premise ideologice pe care, până acum, le-au respins ori pot ceda în fața unor evidențe pe o temă profesională. Schimbare de atitudine sau de viziune personală în urma unor deliberări atente făcute pe marginea acestor subiecte provocatoare. Între 30 iulie, după ora 0:28′, și zorii zilei de 1 august se va menține activ, din punct de vedere astral, contextul dinamic favorabil succesului, notorietății, afirmării, debutului într-un domeniu profesional, consolidării imaginii, câștigării simpatiei publicului sau recuperării încrederii pierdute, la un moment dat, pe fondul unor încurcături care au aruncat o umbră de îndoială asupra caracterului sau competenței lor. Între 1 august, după ora 6:19′, și 2 august, sentimente de solidaritate cu cauza unui prieten, disponibilitate de a-l ajuta pe acela aflat într-un necaz, bună comunicare afectivă cu unul sau mai mulți apropiați.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

În ziua de 27 iulie, relații parteneriale stresante: comunicare dificilă, tehnica „luatului în răspăr”, lipsă de soluții, indisponibilitate pentru cooperare, reacții disproporționate. Pe 27 iulie, Chiron va intra într-o lungă mișcare aparent retrogradă; până pe 29 decembrie 2024, el va menține un climat dezagreabil în relațiile parteneriale; nu în toate, firește, ci în cele în care s-a instalat deja o animozitate, în care conflictele mocnesc și izbucnesc, din când în când, menținând tensiunea între parteneri sau acolo unde s-a produs un conflict de interese ce nu pot fi rezolvate prea ușor. Firește, retrogradarea lui Chiron va răscoli vorbe, fapte și semnificații care vor constitui argumentele stresului relațional pentru următoarele cinci luni. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, Balanțele ar putea avea impresia (presimțirea?) că ceva se va petrece în viața lor de natură să le zdruncine echilibrul material de până acum. Posibile situații destabilizatoare pe direcția regimului unor bani sau bunuri, unor avantaje, foloase sau servicii care își pot modifica regimul de funcționare în varii ipostaze: voința cuiva, un accident, o întâmplare care schimbă datele problemei, o măsură legală pusă în aplicare etc. Între 30 iulie, după ora 00:28′, și zorii zilei de 1 august, context favorabil relațiilor profesionale sau pedagogice ori ale unui nativ cu un public specializat cu care poate comunica în chip organizat (cursuri, lecții, ședințe, demonstrații, colocvii, prezentări), demersurile având ca scop schimbul de idei și ridicarea nivelului de cunoaștere și înțelegere într-un plan profesional, ideologic, pedagogic, social, politic, moral, religios, cultural. Între 1 august, după ora 06:19′, și 2 august, perioadă neplăcută prin eventualul stres la locul de muncă ori prin dificultatea unor situații ce trebuie ținute sub control de către un nativ.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

În ziua de 27 iulie, stare de sănătate în limitele normalului dar care ar putea fi tulburată de consecințele unor excese (muncă, efort fizic, conflicte, imprudențe culinare) care pot crea stări organice neplăcute. Posibile enervări la locul de muncă ori, poate, continuarea unor disfuncții în regimul muncii petrecute cu o săptămână – două în urmă și care, nerezolvate încă, generează situații stresante sau costisitoare (amenzi, sancțiuni, discuții ultimative). În ziua de 27 iulie, Chiron va intra într-o lungă mișcare aparent retrogradă; până pe 29 decembrie 2024, el le va oferi nativilor sugestii sau chiar soluții dar și multe lecții de viață privitoare la muncă și la profesie. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, Scorpionii vor dori să rezolve o problemă partenerială cu abilitate, cu diplomație, cu pierderi mici și, mai ales, fără riscuri personale dar, s-ar putea ca lucrurile să nu se petreacă astfel și ei să fie martorii sau eroii unor evenimente care să „lucreze” în locul lor. Între 30 iulie, după ora 00:28′, și zorii zilei de 1 august, dialoguri pe teme patrimoniale sau financiare ori procesuale cu sau fără un conflict deschis între nativi și una ori mai multe persoane particulare sau cu reprezentanții unei instituții; informații, consultări, comentarii pe marginea unei propuneri, tranzacții și negocieri doar că, atenție, acestea se vor desfășura într-un ritm accelerat, precipitat, ceea ce nu le va permite Scorpionilor să studieze atent cauza, soluția și avantajul lor iar când aceste erori vor fi sesizate, Jupiter se va afla în mișcare retrogradă și va încetini sau va bloca demersurile rămânând ca ele să fie reluate după 3 februarie 2025. Între 1 august, după ora 06:19′, și 2 august, univers marcat, pentru unii, de nevoia de a se apropia de un domeniu ce le va aduce bucurie sufletească (studiu, lectură, artă, muzică, religie, evoluție spirituală).

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

În ziua de 27 iulie, agitație afectivă, nervozitate, subiectivism; Săgetătorii nu vor avea răbdare să asculte argumentele unei persoane dragi care încearcă să explice o situație neplăcută sau contradictorie și se vor grăbi să tragă concluzii într-o parțială cunoștință de cauză. Și prietenii vor fi tratați precipitat și fără disponibilitate spre concesii. În ziua de 27 iulie, Chiron va intra într-o lungă mișcare aparent retrogradă; până pe 29 decembrie 2024, el va începe să producă efecte în planul relațiilor afective, al relațiilor dintre părinții-Săgetător și copiii lor, între ei și prietenii lor, provocând, prin lecții de viață semnificative, motive pentru a reflecta asupra calității umane a celor de care Săgetătorii s-au atașat și de a face cuvenitele corectări relaționale. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, posibile schimbării în regimul de muncă. Totuși, nu este indicat ca nativii să-și zdruncine statutul profesional intrând în dispute pe teme politice (ideologice) cu persoanele de la locul de muncă pentru că aceia ar putea lua, la un moment dat, o decizie dezavantajoasă (răzbunare, antipatie). Între 30 iulie, după ora 00:28′, și zorii zilei de 1 august, perioadă bună pentru discuții parteneriale; unele teme ar putea să facă pași rapizi spre o soluție finală. De fapt, nota generală a dialogurilor și a jocului „propunere – ofertă- acceptare – semnare a unui document final” pare a fi marcată de o grabă sau de o rapiditate care unora le-ar sugera ideea că cineva are interesul să precipite lucrurile. Dacă va apărea această senzație va trebui analizat și verificat atent atât documentul cât și oamenii implicați în respectiva rezoluție. Între 1 august, după ora 06:19′, și 2 august, context astral neutru pentru chestiunile parteneriale litigioase sau conjuncturale. Șansă de afirmare în mediile universitare sau academice, întreaga săptămână.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

În ziua de 27 iulie, se vor epuiza „zgomotele astrale” care, poate că, au deranjat bunul mers în familia unui Capricorn în ultimele zile. În ziua de 27 iulie, Chiron va intra într-o lungă mișcare aparent retrogradă; până pe 29 decembrie 2024, el va pune un accent ce nu va trece neobservat în sectorul casei și al relațiilor de familie care se vor materializa, de la caz la caz, prin dispute, conflicte extinse de familie, nemulțumiri mocnite, schimburi de cuvinte stridente, griji, evenimente ne plăcute care îi vor mobiliza pe nativi timp de cinci luni de-acum încolo. Va fi și timpul concluziilor necesare de pe urma unor lecții de viață de tipul „lucrurile nefăcute la timpul lor se răzbună”. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, evoluție normală a relațiilor sentimentale iar ceea ce se va petrece ieșit din acest tipar se va explica prin harta natală a fiecărui Capricorn care va reacționa diferit cu Uranus prezent în Taur, în casa a V-a. Între 30 iulie, după ora 00:28′, și zorii zilei de 1 august, discuții pe teme profesionale la locul de muncă (mai puțin sau deloc pe teme salariale) cu privire la statut, obligații, responsabilității, norme, ierarhie; în unele cazuri, s-ar putea pune problema oferirii unor explicații cu privire la un aspect neplăcut legată de ipostazele publice ale unei persoane care-i grevează imaginea sau credibilitatea. Între 1 august, după ora 06:19′, și 2 august, impact modest, nesemnificativ al tranzitelor asupra relațiilor parteneriale. Atenție, întreaga săptămână, la declarațiile pe care le vor da sau chiar la afirmațiile mai puțin importante, făcute de către nativi, care pot fi răstălmăcite, care se pot transforma în argumente întoarse împotriva lor; cu atât mai delicată va fi situația în cazul unor declarații incorecte (parțiale) care vor atrage reproșuri și-i vor pune în postură de vinovați pe unii dintre nativi.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

În ziua de 27 iulie, regimul dialogurilor și al conversațiilor va evolua sub semnul iritării, al intoleranței față de conținut, ton, intenție, formulare a unor știri pe care Vărsătorii le vor respinge sau le vor critica pentru maniera în care au fost făcute; cel mai mult îi va deranja pe acești nativi să fie contraziși, pe fondul unei tendințe particulare care îi va împinge să demonstreze la tot pasul că au dreptate. E lesne de bănuit că Vărsătorii vor trebui abordați „cu mănuși” și că nu va fi indicat să fie provocați prin subiecte delicate care îi pot destabiliza. În ziua de 27 iulie, Chiron va intra într-o lungă mișcare aparent retrogradă și, până pe 29 decembrie 2024, el va pune un accent greu pe tot ceea ce înseamnă comunicare atât în ipostaza de informare cât și în cea de receptare. Acest tranzit nu va fi un factor pozitiv nici pentru cei tineri, care învață sau susțin examene, nici pentru cei maturi care vor fi obligați să se exprime în public sau să poarte dialoguri cu oficiali. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, context astral modest dar nu lipsit de provocări pe care nativii le-au mai trăit; atenție, în acest sens, la sfârșitul săptămânii când cuadratura Uranus/Venus îi va solicita intens și doar cei maturi, care pot să se abțină, vor depăși momentele delicate generate de acest prea plin astral. Între 30 iulie, după ora 00:28′, și zorii zilei de 1 august, Vărsătorii vor avea tendința să se debaraseze de tot ceea ce e obligație, datorie, implicare și să trăiască liberi, fără să-și mai facă griji pentru ziua de mâine. De aici un aer tineresc, de vagă iresponsabilitate sau de nonșalanță în fața unor îndatoriri. Combinația Marte/Jupiter, din casa plăcerilor, îi va chema cu un cântec de sirenă iar ei nu văd de ce i s-ar opune. Între 1 august, după ora 06:19′, și 2 august, mici complicații în regimul unor plăți fără a-i destabiliza însă.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

În ziua de 27 iulie, se va menține stresul financiar de care vorbeam în ultimele două săptămâni; de altfel, el va rămâne activ încă mult timp de acum încolo pe fondul intrării planetei Chiron, în ziua de 27 iulie, într-o lungă mișcare aparent retrogradă; până pe 29 decembrie 2024, el va pune un accent enervant dar și real, pe chestiunile salariale, pe câștigurile pentru care un Pește a depus un efort, indiferent de cadrul legal în care trebuie să fie plătit. Este o trăsătură astrală cu care nativii trebuie să se obișnuiască pentru că ea va reveni în comentariile noastre frecvent, cinci luni de zile, de acum încolo. Între 27 iulie, după ora 20:33′, și începutul zilei de 30 iulie, mulți dintre cei care s-au născut în zodia Peștilor vor avea parte de informații pe toată gama: unele mai interesante, altele mai comune, unele așteptate, altele surprinzătoare. Pe fond, este vorba de un beneficiu de informații care le va fi util și celor tineri care învață și a celor maturi care se pregătesc pentru varii examene de acceptare a lor în instituții de pregătire superioară. Deocamdată, în acest sector, lucrurile merg bine. Între 30 iulie, după ora 00:28′, și zorii zilei de 1 august, discuții legate de regimul de proprietate, de exploatare sau de schimbare a statutului unor case, imobile, terenuri, sau obiecte de valoare. Peștii nu se grăbesc să treacă la fapte ci doar se orientează, consultă specialiștii în domeniile vizate (vânzări, cumpărări, închirieri, schimbări de locuință, amenajări). Deși s-ar putea confrunta cu oferte sau cu situații avantajoase (chilipiruri) e bine totuși să nu-i se arunce „de la prima strigare” pentru că acest context astral conține și risc de manipulări, de deformări ale adevărului sau erori și chiar rele intenții ale altora. Între 1 august, după ora 06:19′, și 2 august, emoții și sentimente plăcute. Perioadă fertilă pentru artiști și interpreți.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții