Horoscopul zilei de mâine 6 iulie 2024

Horoscop Special zilei de 6 iulie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Geme...

Mesajul cărților de tarot Iulie 2024

Written By NIKE B. on marți, 2 iulie 2024 | 17:00



Mesajul cărților de tarot Iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Horoscop TAROT pentru Luna noua in Rac. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii.
Tu si cei dragi sunteti in siguranta? TAROT pentru Luna noua in Rac. Luna noua este prima lunatie a verii care nu corespunde si unei eclipse. Cu toate acestea, exista si acum unele aspecte planetare intense ce se desfasoara care pot aduce o atmosfera mai restrictiva si frustranta, testand rabdarea tuturor zodiilor inainte de a oferi oportunitatea unor noi inceputuri.


Luna noua in Rac – semnificatii Luna noua din Rac este despre noi inceputuri in viata private. Ceva important se petrece, iar comunicarea si conexiunea cu oamenii din jurul tau se dezvolta armonios. Poate apare un membru nou in familia tau, poate iti intalnesti jumatatea sau poate te muti intr-o casa noua. Sperantele tale de viitor sunt din ce in ce mai mari, iar mesajul Lunii noi in Rac este ca orice este posibil. Daca ti-ai neglijat familia, indiferent de motiv, acum este momentul sa reiei legatura cu oamenii dragi. Daca ti-ai neglijat propria persoana, ai mai multa grija de tine. Rasfata-te, dezvolta-ti increderea de sine. Caci insecuritatile te-au tinut prea mult timp pe loc. Odata facute aceste modificari, ai putea constata cum se deblocheaza tot in jurul tau si poti obtine acele lucruri la care visezi de multa vreme. Luna noua in Rac te impinge de la spate sa-ti pui familia pe primul loc, sa lasi pe cineva sa se apropie mai mult de tine sau sa te ocupi mai mult de copiii tai. Este timpul sa-ti reinnoiesti telurile, sa iti alungi insecuritatile si sa pasesti mai curajos pe drumul tau. Te poate ajuta in acest sens sa petreci mai mult timp in apropierea apei. Apa iti poate aduce linistea care va genera raspunsurile pe care le cauti. Luna noua in Rac aduce multe emotii. Mai mult, Racul este a doua casa a Lunii, dupa Taur. Tot ce se intampla in aceasta perioada se va dovedi a fi in favoarea ta, chiar daca uneori nu pare, mai ales in ceea ce priveste viata de familie.









Horoscopul tarot Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Angajamentul tau este testat

Este posibil sa mai existe provocari pe drumul tau, dar sunt doar o metoda prin care Universul te pune la incercare. Te crezi in stare sa faci ceea ce ti-ai propus ? Ai curajul sa infrunti obstacolele pentru ca visurile tale sa devina realitate? Cand crezi in ceva, acel ceva va deveni realitate pentru tine. Deci, crede in tine! Semnificatii suplimentare: raspunsul la intrebarea ta este “Da, dar nu acum!”. Esti la jumatatea drumului spre visul tau, mergi mai departe. Trebuie sa depui putin mai mult efort pentru a reusi. Cateodata trebuie doar sa-ti dai seama cat de mult iti doresti ceva. Trebuie sa te reconectezi cu ceva sau cu cineva.

Horoscopul tarot Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarod TAUR Crede in imposibil

Unele lucruri se intampla doar o data in viata. Aceasta carte iti transmite mesajul ca esti pe cale sa te intalnesti cu o ocazie rara, cu ceva ce ai fi crezut imposibil. Desi stiai ca e mai greu de obtinut, ai continuat sa speri si sa crezi, iar Universul iti raspunde cu aceasta situatie in favoarea ta. Fii recunoscator si crede in visurile tale! Semnificatii suplimentare: fii atent si nu rata oportunitatile, s-ar putea sa nu te mai intalnesti cu ele vreodata, persoana pe care o cauti este rar de gasit, daca nu crezi in ceva, nu-l poti obtine.




Horoscopul tarot Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Emotii intense

Daca te intrebi daca vei avea sau nu succes intr-o anumita privinta (loc de munca, dragoste), raspunsul calmul si sa profiti de toate oportunitatile care iti apar in cale. Semnificatii suplimentare: incheierea unei intelegeri profitabile este foarte aproape, nu ignora ceea ce este evident este “foarte probabil”. Ai energia de a construi ceva frumos, de aceea sunt sanse mari sa obtii rezultate pozitive. Dar, pe parcurs, vei afla si ca emotiile vor fi puternice. Vestea buna este ca vei reusi sa iti pastrezi, nu exagera, cere ajutorul Divinitatii.

Horoscopul tarot Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Concluziile sunt la indemana

Aceasta carte iti transmite mesajul ca unele lucruri nu mai depind de tine. Poate ca ti s-a inchis vreo usa, poate ca ceva a ajuns la final, dar trebuie sa stii ca tot ce a depins de tine a fost facut. De-acum altcineva sau altceva gestioneaza si nu mai este in puterea ta. Poate ca nu ti se pare ca nu au procedat corect, dar asta nu mai este problema ta. Concluziile sunt la indemana, elibereaza-te de cee ace nu mai depinde de tine si mergi mai departe. Semnificatii suplimentare: Usile inchise acum nu se vor mai deschide. Este timpul sa te repui pe picioare. Iarta, iti vei elibera karma. Meditatia si youga te pot ajuta. Nu poti controla totul.

Horoscopul tarot Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU E nevoie de ajustari

Gandeste-te la tine ca la un vapor care a fost incarcat si incarcat, si incarcat, saptamani in sir. Nu-i de mirare ca nu mai plutesti la suprafata si ca te simti coplesit. Ti s-a depasit limita incarcaturii si e nevoie de cateva ajustari. Fii cinstit cu tine insuti si recunoaste cat de toxica este situatia in care te afli. Cartea aceasta vine sa-ti transmita mesajul ca poti obtine ceea ce-ti doresti daca schimbi ceva. Este vremea sa renunti la unele obiceiuri, oameni, solicitari, pentru a te elibera. Semnificatii suplimentare: nu te afli in echilibru si poti avea probleme. Ceva nou si incantator te asteapta. Ai incredere ca poti merge mai departe cu usurinta daca faci cateva schimbari.




Horoscopul tarot Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Fii clar in intentia ta

Aceasta carte iti transmite mesajul ca a venit timpul sa lasi trecutul in urma pentru a te putea indrepta in directia corecta. Daca vrei sa fii fericit si implinit, indrazneste sa faci ceva diferit. Iesi din zona de confort. Cand iti vei face curajul sa actionezi, ai sansa sa intrebi: “De ce am asteptat atat de mult?!”Opreste-te sa te gandesti ca nu este destul timp, ca sunt multe alte lucruri de facut sau ca nu esti la inaltimea misiunii pe care o ai de implinit. Asemenea credinte sau alte tactici de amanare te tin departe de a implini ceea ce ai de implinit ca plan de viata aici. Este mult mai usor sa te joci in siguranta jocul vietii ramanand prins in rutina in loc sa onorezi scopul spiritului facand o directie din asta. Primul pas este sa iti scrii clar intentiile pe hartie. Tine aceste notite in apropierea ta si creeaza o afirmatie potrivita pe care o poti repeta de cateva ori pe zi care sa insemne intentia ta din inima ca si cum deja s-a implinit. Apoi propune-ti pasi concreti de urmat. Nu fii timid sau ezitant sa gandesti mare, mai mare decat puteai visa vreodata. Apoi incepe sa te misti spre scopul tau, cu bucurie, cu viteza, cu intentie, cu entuziasm. In aceasta miscare, dupa ce ai obtinut prima satisfactie, opreste-te si priveste in urma, respira adanc si bate-te pe spate cu felicitari si incredere. Tot inainte. Semnificatii suplimentare: te indrepti spre ceva care pare destinul tau, nu te mai intreba obsesiv despre ceva sau cineva, fii pe picioarele tale, vei reusi.

Horoscopul tarot Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Respira

Aceasta carte vine sa-ti transmita mesajul ca a venit vremea sa te regrupezi, sa inveti din experientele trecutului si sa mergi mai departe. Ai credinta ca ceea ce s-a intamplat este spre binele tau suprem. Incearca sa accepti ca lucrurile sunt asa cum sunt si da-ti tie, dar si celor din jurul tau, voie sa te relaxezi. Respira. Nu poti fi in priza tot timpul! Poate ca te simti blocat sau chiar ca ai esuat intr-o privinta. Dar nu e asa. Cu timpul vei vedea lucrurile si dintr-o alta perspectiva. Fii cinstit cu tine insuti si aminteste-ti ca viata isi urmeaza intotdeauna cursul ei.Poate fi dificil in actualele vremuri sa petreci timp in solitudine, sa te deconectezi total de tehnologie si de oameni si sa gasesti un loc in liniste in casa ta sau in natura, insa este important sa faci asta la acest moment. Inchide telefon, computer si televizor cateva ore macar. Desi te poti simti cam anxios si nelinistit cand o faci prima data, aceste stari ale mintii vor trece. Foloseste timpul pentru contemplare si meditatie. Nu este izolare. Este solitudine. Solitudinea este o alegere constienta si iubitoare de a fi doar cu tine insuti pentru o perioada de timp. Daca este posibil, dedica-ti astfel o zi intreaga si fa orice simti ca vrei sa faci. In acest timp pe care il petreci in solitudine, scrie si intr-un jurnal ce simti. Daca te simti vinovat sau anxios la gandul ca faci asa ceva, respira adanc si profund ca sa te relaxezi. Cand observi ca respiratia iti este superficiala, respira de trei sau patru ori profund si rar ca sa se topeasca nelinistea. Bucura-te de sentimentul de a avea un spatiu sacru de solitudine in care sa te simti in siguranta, protejat si iubit de Dumnezeu, nicidecum singur. Chiar nu esti niciodata singur! Semnificatii suplimentare: vei afla cat de curand cum stau lucrurile intr-o privinta. Ai nevoie de putin timp liber pentru binele tau. Este timpul sa iti impartasesti intelepciunea si experientele cu ceilalti. Evita sa cazi in vreo criza.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Ai incredere in instinctele tale

Ai incredere in instinctele tale ca sa discerni adevarul dintr-o situatie Instinctul tau este acel aspect din tine care trimite semnale creierului tau direct din corp. Este responsabil pentru supravietuirea ta, in special cand te afli in situatii ce iti ameninta viata si cand trebuie sa eviti pericolul fugind, luptandu-te sau ramanand pe loc tacut si incremenit. Instinctul iti dicteaza care alegere iti asigura mai bine perpetuarea. El este mai puternic decat intelectul si este ceea ce conecteaza oamenii la animale. Increderea in semnalele instinctului pot fi modificate prin conditionare, in special in copilarie. Cand esti invatat repetat sa nu crezi in ce iti spune corpul, acest instrument devine incetosat si chiar complet suprimat. El este inlocuit fie de frica generalizata si agitatie ce apar si in situatii care nu sunt daunatoare sau cu o stare de confuzie care iti amortesc acele simturi care proceseaza ce se intampla in mediu, ce e pericol si ce nu e. Fa-ti timp sa te conectezi la sentimentele tale instinctive, folosind tehnici lente de respiratie ca si cod de acces. Asculta-ti toate simturile ca sa discerni ce iti spune corpul tau si foloseste-ti intelectul ca sa interpretezi daca e o reactie conditionata sau un raspuns instinctiv. Cu practica, iti vei rafina aceste capacitati ca sa ai incredere deplina in ceea ce simti.Semnificatii suplimentare: ai rabdare si credinta, cauta solutii, nu bate pasul pe loc, o relatie de serviciu sau pasionala va fi pusa la incercare.

Horoscopul tarot Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Accepta Divinitatea

Viata ta se indreapta spre un anumit punct, spre o concluzie sau sare un punct de cotitura. Sunt multe schimbari in joc si nu este exclusa nici o explozie emotioanala. Ramai conectat la emotiile tale si asculta mesajul lor. Accepta divinitatea, caci este momentul in care afli daca visurile tale se vor implini acum sau mai tarziu. Aceasta carte transmite un mesaj pozitiv, insa te anunta si ca este nevoie de mai multa munca decat de obicei.Oricare ar fi dificultatile pe care le experimentezi acum, fie ca e vorba de o relatie, de drumul carierei sau orice alta preocupare, sapa pana gasesti cum sa solutionezi problema. Apoi fa actiuni immediate pentru remedierea ei. De fiecare data cand abordezi situatii adverse asa, vei putea vedea cum obstacolele sunt de fapt lectii de viata ce te ajuta sa iti implinesti menirea aici. Viata poate fi uneori foarte greu de inteles de mintea rationala si iti poate bloca vointa si cerinta cu privire la cum crezi ca ar trebui sa se intample lucrurile. Viata pe Pamant face ca uneori sa iti simti picioarele scufundate in namol dar nu e motiv de panica, criza sau drama. In schimb, inspira si expira profund si rar de cateva ori si vezi orice problema doar ceva de care sa te ocupi. Astfel vei vedea ca nu exista probleme ci doar posibilitati creative. Dupa ce vei obtine victorie – ceea ce inseamna fie ca ai rezolvat-o, fie ca ti-ai schimbat gandirea despre felul in care percepeai acea situatie – vei experimenta o mare putere si incredere in tine. Tine minte ca puterea ta provine de la Sursa, exprimata prin tine ca si cum esti TU. Cand renunti la iluzia ca ai de-a face cu o problema, nu doar ca vei simti o stare de libertate de eliberare, dar vei deschide si calea pentru inima ta, mintea si sufletul tau sa fie in aliniere cu vointa divina. Cand operezi din aceasta perspectiva, poti depasi orice. Semnificatii suplimentare: o dorinta este pe cale sa devina realitate. Nu te enerva, oricat de greu ti-ar fi trebuie sa-ti pastrezi calmul. Iarta pe cineva si elibereaza-te de energia negative. Este vremea sa renunti la trecut si sa mergi mai departe.







Horoscopul tarot Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Ai incredere ca ai resursele de a trece prin provocarile din fata ta

Uneori te poti simti ca te deplasezi printr-un desert vast si lipsit de viata care se intinde la nesfarsit cat vezi cu ochii. Setea si confortul in asemenea situatii pot fi ostoite din satisfactia pe care sa o gasesti in resursele tale interioare. Toate experientele pe care le-ai avut de-a lungul vietii, provocarile pe care le-ai depasit cu succes si bogatia cunoasterii acumulate pot fi accesate ca sa faci fata oricarei adversitati de la acest moment dar si pentru a merge mai departe cu curaj si determinare. Mai intai, identifica unde vrei sa ajungi si apoi mergi incet, hotarat si asumat spre acea directie. Pe masura ce mergi, alunga fricile, indoielile si ezitarile ori de cate ori apar, lasand cele patru vanturi sa le ridice spre soare si sa le arda. Usureaza-ti mintea si inima si nu uita ca totul este bine si vegheat divin si ca esti mereu protejat. Cheama spiritele in ajutor care te-au asistat oricum permanent de-a lungul calatoriei pana aici. Ai resursele sa reusesti.

Horoscopul tarot Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Nu e nimic batut in cuie!

Ceva este in derulare, nu este definitivat inca. Orice, oricand se poate schimba. Acest lucru poate insemna si ca tu ai spatiu de manevra si poti face lucrurile sa fie in favoarea ta. Daca nu esti multumit cu situatia in care te afli in acest moment, inseamna ca poti actiona ca sa schimbi ceva. Sau poate, in acest moment, traversezi o perioada de instabilitate. Vestea buna este ca oricand poate rasari soarele si pe strada ta. Daca esti nesigur intr-o anume situatie, nu te grabi cu deciziile. In acest moment nu este nimic batut in cuie! Chiar daca crezi ca ai raspunsul corect la o dilema din prezent sau ai tu un mod mai bun de gestionare a situatiilor, la acest moment este cel mai bine sa capitulezi pentru vointa spiritului si sa permiti pur si simplu evenimentelor sa se deruleze fara interventia ta directa. Fii atent doar la ce se intampla dar fii mai mult un observator, un martor decat un participant evident. Tu participi oricum doar prin simpla ta prezenta ; totusi, nu este nevoie sa iti modifici propria agenda de viata in functie de cei din jurul tau. Chiar si cand esti fizic prezent, tu poti fi centrat in propria ta energie, aura de asa natura incat ceilalti sa nu te perceapa deranjant, intruziv si astfel te poti incadra mai usor cu mediul. Cu practica, vei deveni bun la asta incat poti fi ca si invizibil pentru altii. Acesta nu este un indemn ca sa fii pasiv ci sa astepti si sa nu interferezi cu energia ta in desfasurarea lucrurilor. Cand va fi timpul sa te implici, fa-o cu focus si certitudine. Dar intre timp, curge o data cu situatiile in loc sa incerci tu sa se intample ceva anume dorit de tine. Orice trebuie sa se intample, este deja in miscare sa se intample, deci accepta si mergi o data cu derularea evenimentelor. Semnificatii suplimentare: ai rabdare si mergi spre implinirea telului tau, adaptarea este cheia succesului, nu te indeparta de la drumul tau, concentreaza-te mai bine pe ceea ce faci.

Horoscopul tarot Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Vreme de vindecare

Acesta carte iti sugereaza ca trecutul este trecut si ca viitor luminos ti se va dezvalui. Totusi, inainte de a face primul pas asigura-te ca te-ai vindecat. Nu poti merge mai departe cand esti bucati si te prefaci ca totul este bine. Mai da-ti putin timp, analizeaza, linge-ti ranile. Aminteste-ti ca totul este posibil daca ai credinta. Este timpul sa te lasi ghidat de Univers si sa iti construiesti credinte si visuri pentru viitor.Acum este timpul pentru vindecare emotionala profunda. Marea emotionala care exista in constiinta ta este plina de sentimente care au nevoie sa fie recunoscute si exprimate. Exprimarea emotiilor nu inseamna ca te scufunzi in ele compulsiv sau ca creezi drama in jurul lor. Daca iti apar lacrimi, lasa-le sa curga si accepta-le. Plangi sau razi cat de mult simti nevoia. Exploreaza aceste sentimente impartasindu-le cu cineva in care ai incredere sau scriind despre ele intr-un jurnal, fiind atent la senzatiile din corp pe care ele ti le produc. Aceste senzatii sunt indicii ale straturilor de emotii care sunt sub suprafata. Fie vorbind despre ele, fie scriind despre ele, tu le aduci in constiinta, gasesti usurare si creezi o oportunitate sa le eliberezi. Nu face din acest exercitiu ceva teatral in care incerci sa simti sau te fortezi sa simti ceea ce nu simti. Asigura-te ca te conectezi si la umor bun din cand in cand, mai ales cand ai de-a face cu emotii intunecate si infricosatoare. Nu trebuie sa cureti exagerat de des rani vechi si traume emotionale din trecut insa acum este un asemenea moment. Daca simti ca te scufunzi prea mult intr-un teritoriu traumatic din trecut, schimba energia si misca-te fizic, distrage atentia cumva. Nu trebuie sa vindeci toate amintirile dintr-o data ci doar sa eliberezi putin din presiunea ce clocoteste la suprafata si vei simti usurare imediata in campul tau. Semnificatii suplimentare: renunta la trecut. Ai nevoie de timp ca sa te vindeci. Gandeste-te cum ar fi o situatie daca toata lumea implicata ar avea ranile vindecate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții