Care sunt cele mai bune soții 2024

Care sunt cele mai bune soții. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune h...

luni, 1 iulie 2024

Mesajul Universului luna iulie 2024



Ce îți transmite Universul în luna iulie in funcție de zodia ta!

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Luna iulie 2024. Cuvinte de suflet și sfaturi prețioase pentru fiecare semn zodiacal pentru luna iulie 2024 – Energii frumoase și înălțătoare ne sunt aduse în viața noastră în cea de-a doua lună a verii, însă ceea ce este interesant este că și noi înșine putem contribui la înrădăcinarea acestor energii, astfel încât nu numai că evităm situația în care ne pot scăpa, focusați pe lucruri materiale, însă le primim și le întărim, prin propriile acțiuni și gânduri. Se spune că dacă avem credință și nu avem fapte, nu suntem nimic. Astfel, doar la nivel declarativ, fără a crede cu adevărat și a acționa pentru ceea ce credem, lupta este departe de a fi câștigată. Așa cum este cazul talanților, avem obligația de a-i înmulți, de a ne dezvolta adică și a crește, atât spiritual, cât și material.

Prin urmare, toate energiile bune care ne sunt trimise în cale de către Univers, trebuie să le primim, să le facem parte din noi și să le înmulțim. Și cum lucrurile mărețe încep cu lucrurile mici, observăm de fapt că fără acestea, nu am putea realiza ce ne dorim și că acestea sunt cele mai importante, cele care contează cu adevărat. În această lună putem face absolut orice ne dorim, dacă credem cu adevărat și acționăm. Totul începe prin manifestarea voinței, cu ajutorul gândurilor și cuvintelor. Iată care este mantra acestei luni, pentru fiecare semn zodiacal.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Învață să apreciezi mai mult ceea ce ai. Berbecii sunt sfatuti sa se bucure mai mult de clipa prezenta si sa tanjeasca mai putin dupa trecut sau dupa lucrurile pe care nu le-au obtinut inca. Viata insasi este cel mai de pret lucru pe care-l avem si de care trebuie sa ne bucuram asa cum este el. Lectia voastra este aprecierea si recunostinta pentru ceea ce aveti deja.Alege să manifești iubirea adevărată în această lună și vei găsi fericirea absolută, care te va urma tot restul vieții. Cea mai bună iubire este cea care trezește sufletul la viață din starea de amorțeală zilnică, este care ne face să ne dorim mai mult. Cea mai bună iubire este cea care are capacitatea de a destăinui focul în inimile noastre, dar și cea care în același timp ne aduce pace în mintea noastră. Alege așadar să oferi, să primești și să trăiești această iubire și sufletul tău va cunoaște bucuria vieții pentru totdeauna.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu te mai grăbi în viață. Si taurii au de invatat lectia prezentului, ca si berbecii, dar dintr-o alta perspectiva. Voi trebuie sa invatati sa traiti clipa din plin, sa o observati, sa o simtiti, sa o savurati. Graba de care dati dovada in aceasta perioada va poate face sa ratati multe si mai ales sa nu intelegeti nimic din zilele pe care le traiti. Va veti simti obositi dar nu veti avea satisfactii. Invatati sa traiti cu adevarat. Onorează-ți sentimentele, de fiecare dată și în orice situație. Dacă ți se pare greu să-ți găsești bucuria, poate că va trebui să permiți mai întâi sentimentelor de nefericire să fie simțite și onorate, ca să guști din fericire. De obicei, când oamenii au experiențe proaste, acesta tinde să fie momentul în care găsesc cel mai mare sens și scop. Este un moment inflexibil din viața lor, care este revelator și transformator. Așadar, nu ignora sentimentele, mai ales pe cele negative și nu le lăsa să se adune. Ci, alege să le trăiești, să le epuizezi până la capăt, să te purifici și să primești sentimentele și emoțiile înalte și pozitive.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Oprește-te un moment si vezi ce se intampla. Nativii Gemeni vor avea tendinta sa fuga din viata lor. Asumarea nu este un lucru usor pentru nimeni, dar nici fuga de probleme nu reprezinta o solutie. Opriti-va putin si cu mai mult curaj infruntati-va problemele, cautati solutii. Doar asa va veti regasi linistea. Alege să te bucuri de lucrurile mici. Când te gândești la noțiunea de „bucurie”, ai în minte un sentiment de exaltare exagerat, asemănător unui unicorn care dansează într-un câmp de păpădie. Într-adevăr, ceea ce îți aduce plăcere este unic pentru fiecare persoană și adesea mai puțin dramatic decât ți-ai putea imagina. Însă, este uimitor faptul că momentele mici, cum ar fi împărtășirea cafelei cu cineva drag sau savurarea mirosului de pâine proaspătă, pot duce la o bucurie mai mare în timp, decât evenimentele majore. Trăiește bucuria lucrurilor mici și nu o da la o parte, așteptând ceva extraordinar de fiecare dată. Astfel, vei cunoaște bucuria adevărată și care va dura, mereu.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Învață să îți vocea interioara. Racii au nevoie de liniste in aceasta perioada. Pe final de iulie, luati o pauza si retrageti-va dor cu voi insiva, cautati in strafundul sufletului vostru raspunsuri la intrebari simple: Ce va face cu adevarat fericiti? Cine esti de fapt? Esti acolo unde vrei sa fii? Este un moment bun sa te regasesti pe tine, sa-ti asculti intuitia. Te vei simti mult mai bine. Este firesc să îți fie greu să simți emoții pozitive atunci când lucrurile se simt în afara controlului tău. O modalitate de a crește acest sentiment este să faci ceva pentru alții sau ceva mai mare decât tine. Simțul acestui scopul nu numai că contribuie la un sentiment mai mare de autoeficacitate, dar te eliberează și să experimentezi emoții mai înălțătoare. Alege ca mereu să te întrebi: „În ce fel pot fi de folos în acest moment?” Observă ce apare și ce se întâmplă. Apoi, ia-ți un angajament de a căuta oportunități de a servi în modul tău unic. Darul pe care îl oferi va scânteia bucuria altora la fel de mult ca și pentru voi însuți și nu vei cunoaște nici orgoliu, nici frustrare, nici mânie, ci doar împlinire.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ascultă-ți intuiția. Sfatul Universului pentru acest final de luna iulie este sa te debarasezi de cei din jur si mai ales de parerile si sfaturile acestora. Este timpul sa gandesti tu pentru tine, fara infleunte din exterior. Daca vei alege ce vrei tu, garantat nu vei gresi! Scapă de lucrurile care îți stau în cale. Pentru a aduce bine, trebuie să elimini răul. Dacă lucrurile nu îți mai servesc, atunci asigură-te că le dai drumul, astfel încât să poți face mai mult loc pentru pozitivitate și lucrurile care te vor împlini. Un loc de plecare excelent se concentrează pe eliberarea persoanelor toxice și a credințelor negative. Oamenii toxici doar te scurg de energia ta și nu aduc lumina vieții tale. Transformă-ți convingerile negative în pozitive și lasă lucrurile să se întâmple atunci când sunt menite să se întâmple. Pentru a scăpa de aceste obstacole, poate fi nevoie de mult efort și angajament, dar cu cât le practici mai mult, cu atât vei deveni mai bun.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Caută fericirea în interiorul tău. Nu-ti mai cauta fericirea in actiunile, comportamentul sau atitudinea celor din jur. Starea de bine vine din sufletul tau, din starea ta de bine. Nu cei din jur te vor face fericit. Invata sa obtii si sa-ti aloci acele lucruri care-ti aduc bine, asculta de nevoile tale si vei fi bine! Ești o fire empatică și probabil că deseori simți nu numai suferința și durerea ta, ci și a altora, ca și cum ai purta pe umeri întreaga greutatea lumii. Tot astfel, alegi să îți faci griji că dacă sunt momente când ești mulțumit de ceva din viața ta, ești egoist sau rău. Cu toate acestea, trebuie să înveți că deținerea unei stări de bine proprii nu este înălțătoare doar pentru tine, ci și pentru cei din jurul tău. Și în aceste vremuri, este esențial să cultivi în mod intenționat un sentiment de mulțumire interioară. Nu te mai simți vinovat sau inferior. Fii mândru de tine, bucură-te de ce ai, cine ești și ce ai realizat. Nu te mai hrăni cu energii joase, ci crește-ți energia printr-o stare de bine. Nu este nimic în neregulă cu asta, ci chiar necesar.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Stai in preajma oamenilor pe care-i iubesti. Pentru Balante urmeaza o perioada complexa, cu provocari si dificultati pe care va fi mai greu sa le depaseasca pe cont propriu. Familia, prietenii dragi sunt acolo pentru tine daca le vei cere ajutorul. Nu te izola ci inconjoara-te de sentimetele de iubire pe care le primesti de la cei din jur. Vizualizează cu adevărat că obții ceea ce îți dorești. Este nevoie de multă muncă pentru a-ți pune energia și concentrarea spre obiectivele tale. Când ai dubii, alege să ai încredere în tine, până când realizezi ce îți dorești. Depune eforturi în ceea ce lucrezi, crezi în tine însuți și crede că meriți să îți realizezi toate visele. Acționează pentru a manifesta ceea ce îți dorești. Nu poți doar să stai să privești, așteptând ca visele să se împlinească, ci trebuie să le întâlnești la jumătatea drumului. Trebuie să arăți Universului că ești dispus să lucrezi pentru ele și vor deveni realitate într-o clipă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Trăiește viața la maxim. Pentru voi pare sa fie perioada unui nou inceput si nu va doriti sa ratati sub nicio forma. Cum lucrurile bune sunt pe cale sa se intample pentru voi, tot ce aveti de facut este sa va mobilizati, sa fiti atenti la ce este in jurul vostru si sa va bucurati de fiecare zi. Nu poți pur și simplu să iei tot ceea ce ți se dă, de la sine. Trebuie să apreciezi cu adevărat și să iei un moment pentru a-ți arăta recunoștința. Mulțumește și dă înapoi Universului. Atingerea obiectivelor tale se va simți mai specială, atunci când recunoști efortul și energia depuse pentru a te duce acolo. Răspândește dragostea și bunătatea înapoi în Univers. Totul se bazează și funcționează pe echilibru și dacă Universul îți te va ajuta să continui să obții lucrurile pe care le dorești, atunci când continui să oferi, în călătoria ta de-a lungul vieții.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Eliberează-te de trecut. Dacă nu mai poți schimba nimic cu privire la trecut, de ce alegi să te tot întorci la el? Nu faci altceva decat sa-si obosesti sufletul. Acum Universul te indeamna sa te debarasezi de ceea ce te tine pe loc sau te face sa te reintorci la experientele din trecut. Debaraseaza-te de amintiri, inchide acele usi care nu-ti mai sunt folositoare in prezent si treci mai departe in viata ta. Afirmațiile sunt cuvinte rostite, care creează credințe, iar credințele creează apoi realitatea fiecăruia din noi. Gândește-te la asta: dacă te gândești în mod constant „nu voi fi niciodată bogat”, cât de probabil este că vei fi bogat? Primul pas pe care trebuie să faci este să îți recunoști gândurile negative și apoi să vii cu o afirmație pozitivă care este atât adevărată, la fel de mult ca ceea ce dorești să manifești. Afirmă tot ce îți dorești, pozitiv și în prezent. Nu este suficient doar să gândești aceste afirmații, trebuie să le spui cu voce tare, pentru a rupe ciclul gândirii negative și a înlocui acele credințe negative pe care le deții, cu cele puternice și înălțătoare. Repetă zilnic cu voce tare, în timp ce te pregătești să îți începi ziua și vei putea să vezi schimbări reale în viața ta. Abia atunci vei trăi o viață cu adevărat fericită.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Rămâi autentic\ă. Indieferent de experientele pe care le traiesti acum, de oamenii pe care-i intalnesti si de parerea celor din jur, tot ce trebuie sa faceti este sa ramaneti voi insiva. Nu renuntati la principiile voastre, la viziunea voastra in favoarea celor din jur. Faceti lucrurile din suflet, asa cum simtiti. Fă ceea ce îți place și alege să faci asta mereu. Acesta este un cadou. La urma urmei, nu vrei să faci lucrurile pe care le urăști. Asigură-te că depui pasiune în orice faci și entuziasm în lucrurile care îți aduc bucurie. Poți manifesta întotdeauna lucruri bune dintr-un loc de bucurie. Arată recunoștință. Nu este vorba doar de a ideea de a fi recunoscători, ci și de a intra în energia recunoștinței. Fii concentrat pe ceea ce ai și nu pe ceea ce nu ai. Când te gândești la ceva ce îți dorești, înlocuiește „Aș vrea să îl am” cu modul în care se simte să îl ai de fapt. O bună practică este să faci acest lucru corect când te trezești dimineața sau înainte de a te culca, astfel încât să începi și să îți închei ziua cu acea energie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Viitorul suna bine. Poate traversati acum o perioada dificila dar acest lucru nu trebuie generalizat. Nu faceti o tragedie daca lucrurile nu sunt asa cum vi le doriti. Nu va pierdeti increderea in voi, ridicati-va daca ati cazut si luati-o de la capat cu aceeasi vigoare. Daca vei avea incredere ca va fi bine, asa va fi! Înconjoară-te cu oamenii potriviți, cu oameni care cred în lume la fel ca tine. Înconjoară-te de oameni care pot activa gânduri, idei și credințe pozitive în vibrația ta. Vor exista întotdeauna persoane și gânduri negative, dar permite-ți să îți petreci majoritatea timpului cu ce este pozitiv. Ascultă-ți mintea, corpul și sufletul. De obicei, poți manifesta mai mult din ceea ce îți dorești dintr-un loc de onorare a dorințelor și nevoilor tale, mai degrabă decât să faci ceea ce simți că trebuie să faci. Evident, trebuie să existe întotdeauna echilibru. Mereu vor exista lucruri pe care trebuie să le faci. Cu toate acestea, onorându-te în mod constant, trimiți un mesaj către Univers, că ești serios cu privire la ceea ce îți dorești.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Concentreaza-te pe tine, nu pe cei din jur. Viața ta este viața ta și atât. Alege să o trăiești așa cum îți dorești și nu te mai uita în stânga și în dreapta căutând să descoperi ce și cum fac alți oameni pentru a fi fericiți. Atâta timp cât crezi în tine, vei sti cum sa traiesti in felul tau si doar asta iti va aduce multumire. Modelele altora nu se aplica in vietile personale. Din moment ce fericirea ține de o decizie, decide a fi fericit în fiecare moment și bucură-te de ceea ce acel moment are de oferit. Trecutul a dispărut și nu poate fi schimbat. Viitorul și toate grijile sale nu s-au întâmplat încă. Fii prezent acum și țintește în inima ta să fii fericit în acest moment. Deși relațiile sunt unul dintre cele mai bune antidoturi împotriva stresului, uneori ai nevoie de timp singur, pentru a te reîncărca și a reflecta. În timpul singur, învață despre tine și care sunt nevoile tale. Relaxează-te și eliberează-te. Fă o activitate care îți place. Construiește-ți propriul spirit și propriul tău caracter și lumea ta va fi mai bună.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții