Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de ast...

marți, 27 august 2024

Citește Mesajul zilei de 28 August 2024



Mesajul zilei de 28 August 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 28 August 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de 28 August 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia. Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.



Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 28 August 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

DESPRE SCOPUL DIVIN AL VIETII TALE

“Ai incredere in semne si in ghidarea ta interioara care te calauzesc spre implinire.” Acest mesaj vine ca raspuns la intrebarile tale interne cu privire la urmatorii tai pasi, la drumul tau in cariera sau la drumul spiritual si la misiunea vietii tale. Scopul tau, ca al oricarui alt om, este sa iubesti. Forma pe care tu o alegi sa iti exprimi iubirea trebuie sa se bazeze pe ce iubesti tu sa faci. De exemplu, iti place sa scrii, sa consiliezi prieteni, sa fii printre animale si natura, sa gatesti, sa fii artist, sa inveti copiii, sa faci munca vindecatoare sau sa conduci cercetari ? Daca iti urmezi inima, vei fi calauzit spre directia potrivita. Da, este nevoie sa iti folosesti si mintea pentru a face planificari si pentru a face parteneriate cu altii care au puncte forte complementare tie. Dumnezeu si ingerii te reasigura ca iubirea pe care o simti este un semn ca aceasta cale de actiune este drumul tau divin.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

USUREAZA-TI VIATA

“Asuma-ti responsabilitatea pentru agenda ta aglomerata de activitati si evalueaza sincer motivele din spate pentru care esti ocupat.” Acest mesaj vine la tine pentru ca jonglezi cu multe responsabilitati si esti stresat direct sau indirect cu privire la numarul lor si la gradul tau de aglomerare. Mai exista posibilitatea ca sanatatea ta sa fie pusa la incercare din cauza ca faci totul fara ajutor din afara. Ai putea simti si ca alti oameni profita de pe urma generozitatii tale. Esti ghidat acum de divinitate sa iti asumi raspunderea pentru tot ce contine agenda ta. Ce poti da la o parte ca sa iti creezi mai mult spatiu de a respira ? Tine minte sa te rogi pentru puterea de a putea seta granite sanatoase si sa spui NU in fata cererilor nepotrivite asupra timpului tau, mai ales daca ai tendinta sa fii tipul de om care sa le faca pe plac altora si sa se simta obligat sa spuna DA cand de fapt simte sa spuna NU. Acest mesaj este si un indicator ca poti fi dependent de drame si probleme pentru ca ai un tipar de a te stresa fara sens. Semnele acestei dependente sunt: goana dupa adrenalina sau o stare de importanta de sine ca urmare a agendei agitate, aratand cat de ocupat esti sau victimizandu-te si pozitionandu-te un neputincios cu privire la ce ai de facut. In plus, daca nu esti in niciunul din cazurile de mai sus, mesajul este un semn ca urmeaza zile ocupate la orizont. In acest caz, este bine sa iti planifici o strategie sanatoasa pentru a te descurca cu sarcini multiple in timp ce esti responsabil si pentru starea ta de bine. Intreaba-te mereu: de ce fac ceea ce fac, de fapt ?


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

ESTI PROTEJAT

“Esti supravegheat(a) si esti protejat(a) fizic, emotional si energetic.” Acest mesaj este o noua reasigurare de la Arhanghelul Mihail ca esti protejat si ca rugaciunile ti-au fost auzite si raspunse. Poate te-ai simtit vulnerabil in ultimul timp sau ai fost atacat verbal, fizic sau psihic. Se poate ca cineva sa te provoace dar Dumnezeu si ingerii vor sa stii ca sunt cu atentia de jur imprejurul tau si ca au grija de tine si de cei dragi tie. Acesta este un semn si ca un aspect emotional sau fizic poate fi rezultat dintr-un atac energetic in care cineva a trimis energie de furie sau gelozie spre tine. Obisnuieste-te sa traiesti inconjurat zilnic de energia de protectie oferita tie de Dumnezeu, Iisus si Arhanghelul Mihail pe care o poti avea prin alegerea ta. Ea iti este la dispozitie dar ai si liberul arbitru de a experimenta viata si contactul cu altii (purtatori de tot felul de energii) si fara aceasta protectie. Si rugaciunile de protectie te ajuta sa iti cureti rapid campul energetic. Vizualizeaza-te intr-o mare sfera de protectie de culoare mov regal care este radiatia divina a lui Dumnezeu ce permite ca doar iubirea sa intre si sa iasa din aceasta sfera. Aceasta lumina mov va respinge orice energie negativa si o va transmuta in iubire vindecatoare atat pentru tine cat si pentru “agresorul” tau. Astfel, in loc sa te plangi sau sa te temi de oricine ar trimite sau aduce negativitate pe drumul tau, constient sau nu, tu ajuti sa aduci iubire vindecatoare in lume.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

RENUNTA LA GRIJI SI DA-LE LUI DUMNEZEU

“Elibereaza-te de povara grijilor, dandu-le acum lui Dumnezeu pentru vindecare si pentru solutii.” Te-ai ingrijorat in ultimul timp, suflet drag ? Acest mesaj vine spre tine ca un semn sa te eliberezi de aceasta povara grea pentru ca orice grija ai avea poate fi incredintata cu nadejde lui Dumnezeu si ingerilor tai pazitori. Ingrijorarea cronica ce deja a devenit obicei de viata poate da nastere urmatoarelor: tulbura si afecteaza sanatatea emotionala, fizica si mentala / creaza si atrage profetii autoimplinite (fii atent pe ce te focusezi pentru ca aceea poti sa primesti) / te distrage de la prioritatile drumul tau divin / iti cauzeaza indoieli si nesigurante ca ai fi in stare sa iti faci treaba si pasiunea si scopul divin. De aceea Dumnezeu si ingerii pazitori ridica aceasta povara din inima ta, din capul tau si din corpul tau. Intai, ti se reaminteste ca grijile sunt centrate in ganduri despre viitor. Cu atentia ta fixata pe negativ in fata, este imposibil sa fii focusat pe pozitiv in aici si acum, singurul moment in care poti crea ziua de maine. Esti ghidat sa observi momentul prezent cum ar fi sa constati cum se simte corpul tau acum. De exemplu: Observa cum te simti. Misca degetele de la picioare. Simte muschii apoi respira profund si lent ca sa elimini tensiunea din ei. Observa-ti ritmul batailor inimii si trimite intentia sa se relaxeze. Observa ce gandesti si ce simti acum. Prin aceasta focusare pe prezent, mintea se muta automat din ingrijorarile viitorului. Iti este si de mare folos sa reformulezi afirmatii ce se refera la ingrijorarile tale, folosind cuvintele: “Bunule Dumnezeu, te rog sa ma ajuti sa ….. “ iar ajutorul sa il formulezi pozitiv. Spre exemplu: “Bunule Dumnezeu, te rog sa ma ajuti sa am sanatate perfecta” (in loc de “sa ma ajuti sa nu mai fiu bolnav/sa nu ma mai doara”). Ingrijorarea nu ajuta niciodata pe nimeni, ci provine din panica mintii ce se teme de necunoscutul viitorului si face scenarii de panica. In schimb, rugaciunea ajuta intotdeauna pe oricine este dispus sa o simta si sa o practice.




Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

TOATE EMOTIILE AU MESAJE VALOROASE

“Intregul tau spectru de curcubeu de emotii iti transmit mesaje si ghidari importante!” Acest mesaj te ghideaza sa iti deschizi inima spre intregul spectru de emotii ce este reprezentat ca un curcubeu. Aceasta este cheia pentru a gasi si simti iubirea profunda. Permitandu-ti sa recunosti si sa traiesti si sentimentele mai putin placute omului, tu dai drumul la aparare si iti deschizi inima. Cand ne negam existenta furiei, tristetii si altor asemenea trairi, ne inchidem parti din inima. Iar negarea inseamna ca aceste emotii devin reprimate, inchise, indesate si ascunse iar acolo ele ne afecteaza sanatatea mentala, emotionala si fizica. Acest mesaj este si un semn ca primesti inspiratie valoroasa creativa, bazata pe unele provocari pe care le-ai experimentat. Acum vei dori sa ajuti pe altii sa depaseasca sau sa evite asemenea provocari. Acceptand emotiile negative, le permiti si altora sa stie ca nu sunt singuri in trairile lor. Poate fi vorba si despre o idee de afaceri, despre o forma de vindecare emotionala, o carte sau un workshop la care sa participi sau alt tip de produs sau serviciu prin care poti ajuta pe cei ce au parte de dificultati emotionale similare.



Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

CREDE IN CONTINUARE CU TARIE

“Un rezultat pozitiv pe care il doresti depinde total ca tu sa iti mentii ganduri pozitive.” Acesta mesaj simbolizeaza un alt tip de putere ce ti se cere, construita pe fundatia de a avea totala incredere in ghidarea ta interioara. Fara agresivitate fata de tine sau fata de altcineva, aceasta putere este data de onorarea emotiilor si drepturilor tale. Acest mesaj iti cere sa ramai total focusat asupra ghidarii tale interioare. Tine-ti mintea si inima umplute cu credinta, chiar daca drumul iti pare a fi ilogic si simti anxietate si teama. Implica-te in actiuni pozitive, cum ar fi sa citesti materiale ce te inalta ca vibratie, sa asculti muzica blanda si sa participi in intalniri pozitive cu oamenii urmare a carora credinta iti creste. Acest mesaj iti mai transmite si ca un rezultat exterior depinde de gandurile pe care le ai si asupra carora ai control deplin. Alegand sa te rogi pentru ajutor si facand alegeri care mentin un mediu pozitiv pe cat posibil, tu intrupezi energia divina feminina care iti este necesara acum, chiar daca esti barbat.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

CEREMONII SI FESTIVITATI LA ORIZONT

“Este un timp favorabil pentru treceri importante de viata de la o etapa la alta, precum onomastici, aniversari, nasteri, nunti, botezuri.” Va exista un motiv pentru care te vei reuni cu cei iubiti tie si veti sarbatori impreuna. Acest mesaj este un semn pentru un ritual important omenesc care semnifica si marcheaza o trecere de la o etapa de viata la alta, precum este o nunta, o nastere, o aniversare. Foarte posibil este sa fii implicat intr-un asemenea eveniment, poate chiar ca organizator. Acest mesaj mai este un semn ca o relatie de iubire poate avansa la urmatorul nivel al sau si ca va veti sarbatori faptul ca sunteti impreuna. Daca esti singur, acest mesaj este un potential semn al intalnirii in curand al partenerului viitor de termen lung. Pana la urma, tu esti menit sa aduci energia divina pe pamant deci ai abilitatea sa sarbatoresti toata viata in toate formele sale de manifestare, pentru inaltarea si vindecarea altora. Simte-te liber sa o faci cu orice ocazie!

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

ESTE TIMPUL VINDECARII

“Recuperarea sanatatii si a starii de bine este aici pentru tine.” Acest mesaj te anunta ca te poti astepta la o imbunatatire a sanatatii si a starii de bine, cu focus asupra recuperarii. Un angajament al tau crescut pentru vindecare din ultimul timp acum genereaza rezultate pozitive. O abordare complexa pentru vindecare, in special rugaciunea, credinta si optimismul sunt indicate si potrivite acum. Acest mesaj este totodata si un semn ca propria ta munca este destinata sa ii ajuti pe altii sa infloreasca. Dumnezeu si ingerii pazitori lucreaza prin intentiile tale sa aduca energie vindecatoare pentru cei dragi tie si pentru clientii tai. Angajamentul tau de a fi un inger vindecator pe Pamant deschide acum drumuri noi fizice si energetice in toate actele de a servi oamenii cu care ai de-a face, sub diverse forme de vindecare, de la o discutie pana la practici terapeutice profesioniste. Acesta este un bun moment sa te documentezi, sa dezvolti noi abilitati si sa te promovezi ca sa iti extinzi munca de vindecare. Foloseste-ti indeaproape intuitia.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

INTERVENTIE DIVINA PENTRU TINE

“Dumnezeu iti trimite miracole pentru a raspunde rugaciunilor tale sincere. Mentine-ti credinta!” Te poti astepta la un mircacol drept ajutor pentru o situatie care te preocupa sau ingrijoreaza acum. Rugaciunile tale sincere precum si rugaciunile de la mai multi oameni au fost auzite si iti sunt raspunse. Acest mesaj indica nevoia de a auzi si a urma ghidarea divina. Multe rugaciuni sunt raspunse de Dumnezeu prin trimiterea spre tine a unui set clar de instructiuni pentru a urma anumite actiuni concrete care vor duce la rezultatul final binecuvantat. Deci mentine-ti mintea clara ca sa nu pierzi ocazia de a le auzi, simti, intui, vedea. Creaza spatiu tacut deasemenea, ca sa poti auzi vocea aceea interioara a ta care este vocea lui Dumnezeu din tine. Spiritul sfant ce este trimis de divinitate in tine, sa te insoteasca permanent in calatoria vietii, iti vorbeste mereu (prin ce simti, prin intuitii, prin acele senzatii in care stii, pur si simplu, ce sa faci, stii care este adevarul tau, indiferent cine ce zice sau in ce credeai inainte). Continua sa dai aceasta situatie stresanta lui Dumnezeu prin rugaciuni, inclusiv rugandu-te pentru ajutor in a putea preda ingrijorarile, in caz ca te zbati cu probleme de frica sau control. Aurul si auriul sunt asociate cu energia lui Iisus si iti este recomandat acum sa porti aur si sa te reconectezi cu Iisus.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

TE ASTEAPTA O REVELATIE SAU EXPERIENTA CE ITI SCHIMBA VIATA IN BINE

“Este o perioada ce iti aduce o schimbare mare si binecuvantata iar Dumnezeu te sustine la fiecare pas.” Viata ta este pe cale sa se schimbe, cu binecuvantari care iti sustin progresul de invatare si crestere. Acest mesaj semnaleaza ca a ajuns la un moment pivotal in care vei lua o decizie care iti poate schimba viata. Ai putea avea parte si de o epifanie care pare sa iti rasuceasca viata cu susul in jos. Poate ca realizezi un adevar despre tine, despre o relatie, despre o vindecare fizica sau despre cariera ta. A infrunta adevarurile poate fi infricosator (pentru ego), totusi atat de eliberator. Acest mesaj iti semnaleaza totodata si o transformare a caii tale spirituale. Ai putea reveni la credinte de baza, te-ai putea conecta la Fecioara Maria sau ti se pot deschide darurile tale spirituale naturale.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

FA-TI TIMP SA AI GRIJA DE TINE

“A avea grija de tine insuti este absolut esential acum.” Acest mesaj vine ori de cate ori ti-ai pus propriile nevoi pe ultimul loc din lista ta. Este un semn ca esti excesiv de ocupat si nu iti dedici suficient timp pentru odihna, miscare fizica, meditatie, mancare sanatoasa, practici spirituale si alte forme de ingrijire fizica, mentala, emotionala. Asadar, primesti acest mesaj care iti transmite ca a avea grija de tine acum nu este optional ci necesar pentru sanatatea ta, fericirea ta si pentru scopul vietii tale. Dumnezeu si ingerii doresc sa iti ridice viata ca sa nu te mai simti oprimat sau victimizat. Ai de inteles nu doar ca meriti grija de sine dar trebuie sa iti dedici timp pentru ea fara intarziere. Urgenta vine ca urmare a rugaciunilor tale pentru o viata mai buna. Dumnezeu iti da puterea sa faci primul pas prin adaugarea de timp pentru grija de sine in agenda ta si prin stergerea sarcinilor nedorite. Este timpul sa spui nu spre ce te distrage si sa spui da pentru ce este prioritar, ceea ce include grija pentru sine.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

FII ALERT, PRIMESTI MESAJE DIVINE

“Fii extrem de atent la cunoasterea ta interioara si la intuitia ta pentru ca sunt de foarte mare valoare” Esti deja o fiinta foarte intuitiva iar acest mesaj iti arata ca intuitia iti este dusa la noi niveluri. Fii extrem de atent, alert si “pe faza” la descarcarile divine pe care le recunosti dupa sentimentele puternice, dupa ce realizezi clar ca stii ceea ce stii fara urma de indoiala, dupa viziuni, vise si semne. Tine-ti mintea limpede si neocupata pentru a-ti simti intuitiile. In plus fata de a observa, ai incredere in sentimente si in acea stare in care iti este clar ca stii adevarul cu privire la ce inseamna un anumit mesaj. Egoul doreste mereu sa se indoiasca de mesajele inspiratiei, dar nu iti ignora sau suprascrie prima impresie cu alte opinii ale mintii. Nu vremuri pentru logica ci pentru intuitie. Totul va capata sens curand. Acest mesaj mai semnifica si faptul ca esti foarte sensibil la fazele lunare, in special la Luna plina. Ti se sugereaza sa iti faci programul mai usor in perioada Lunilor pline.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții