Horoscopul de Weekend General 20-22 septembrie 2024

Horoscop General pentru weekend 20-22 septembrie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site d...

miercuri, 28 august 2024

Horoscop tarot zilnic 29 August 2024



Horoscopul tarot zilei de 29 August 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 6 de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza generozitate, filantropie, donatii, prosperitate, bunastare. Un act de generozitate aduce dupa sine o multitudine de beneficii. Simti dorinta sa faci bine si recompensele vor veni cand te astepti mai putin. Daca iti apare inversata aceasta carte, mesajul este sa renunti la egoism. Raceala te impiedica sa vezi ce simti oamenii si, astfel, nu te vei mai bucura de bunatatea lor.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Regina de cupe

Aceasta carte simbolizeaza securitatea, calmul, intuitia, compasiunea. Cartea este despre a da, a primi si a pretui. Cineva din viata ta este de incredere si te sprijina la tot pasul. Ii poti cere acestei persoane sa te ajute, sa va ganditi impreuna la cateva idei care sa genereze un succes material.Cartea de tarot Regina de cupe este expresia fortelor ajutatoare si tamaduitoare. In aceasta calitate, Cartea de tarot Regina de cupe este stapana fortelor subconstiente ale sufletului nostru, totodata zana cea buna si vrajitoarea inteleapta din noi, Cartea de tarot Regina de cupe este descrisa ca Cea intunecata, Cea Misterioasa, intrucat izvoarele intelepciunii ei sunt ascunse si se derobeaza ratiunii analitice si stiintifice.Pe plan profesional Cartea de tarot Regina de cupe inseamna ca ne aflam intr-o etapa de asteptare calma, cand, pentru a obtine claritate cu privire la dorintele si proiectele noastre profesionale ulterioare, suntem inclinati mai degraba spre introspectiune, sau, ca am facut o profesie in sine din insusirile de mediu pe care le posedam. Aceasta talmacire se poate referi la orice aspect, care poarta denumirea de media, cum sunt: cinematografia, televiziunea, radiodifuziunea, cartile, ziaristica sau domeniile esotericii si stiintelor oculte si, nu in ultimul rand, lumea artelor.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Marea Preoteasa

Chiar daca ai o zi incarcata la serviciu sau alaturi de cei dragi, tot e nevoie de putina introspectie. Gaseste-ti un moment in care sa poti medita, sa reflectezi. Fii organizat, aranjeaza-ti prioritatile, dar da-ti voie si sa te linistesti, sa iti asculti sufletul. Poti obtine o multime de rezultate daca vei reusi sa ai pace sufleteasca.Cartea de tarot Marea Preoteasa reprezinta cheia spre adevarul misterios, care se sustrage de la sfera de aplicare a gandirii logice.Marea Preoteasa stie ca adevarul pe care il putem spune, nu va fi niciodata adevarul universal. Partea ei luminoasa este expresie a rabdarii, intelegerii, ingaduintei, bunatatii si disponibilitatii de a ierta, iar ca ajutatoare, tamaduitoare isi foloseste puterea fortelor subconstiente pentru binele altora. Partea de umbra, corespunde imaginii vrajitoarei, care isi foloseste puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalti, a-i face incapabili sa actioneze sau a le aduce pagube.Insa in talmacirile de Tarot cartea de tarot Marea Preoteasa fost scoasa in relief mereu latura ei prietenoasa, gata de a da o mana de ajutor. In mod traditional, cartea de tarot Marea Preoteasa este considerata una din cele trei carti protectoare, ceea ce corespunde imaginii din mitologia crestina in conformitate cu care, Eroul care se afla sub protectia fecioarei este invulnerabil.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Soarele

Nimic nu te poate dobori. Ai atat de multa forta interioara incat oamenii vor avea probleme ca sa tina pasul cu tine. Fa ceva special astazi si vei excela. Poti afla mai tarziu ca felul tau de a fi i-a inspirat pe ceilalti sa-si urmeze mai energic pasiunile.Pe plan profesional Cartea de tarot Soarele reprezinta indeplinirea muncii cu placere si realizarea sarcinilor cu succes, creativitate si putere de munca. Pe de alta parte, simbolizeaza caldura si constiinta sanatoasa a propriei valori fata de sefii ierarhici, colaboratori si parteneri de afaceri, precum si o mare capacitate de iradiere si o limpezime convingatoare, prin care abordam si ne aparam problemele si ideile.In planul constiintei Cartea de tarot Soarele isi dobandeste semnificatia cea mai importanta. Cartea de tarot Soarele arata trezirea, inflorirea maturizarea, care poate fi pusa sub semnul egalitatii cu adevarata reprezentare a notiunii „de sine". Se adauga increderea si siguranja de sine, cunoasterea de sine, constiinta de sine, independent si, in ultima instanta, natura victoriei asupra acesteia, sub forma altruismului, a dezinteresului de sine. Acest aspect nu trebuie confundat cu acel „sindrom al acordarii de ajutor", care, in nemasurata sa dorinta „de a se face util", nu este decat expresia abandonarii de sine si fugii de sine.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Moartea

Esti tentat de multe ori sa renunti, sa faci pasul inapoi, sa revii la un obicei vechi, la o procedura, care, poate, ti-a facut sau iti face rau. Nu ceda! Este momentul schimbarii, este momentul sa ai o cu totul alta abordare. Nu trebuie sa porti aceeasi si aceeasi discutie cu cineva. Gata! S-a terminat!Cartea de tarot Moartea inseamna despartire, marea renuntare, sfarsitul. Cartea de tarot Moartea devine insa si un precursor al noului, a ce va fi. Cartea in sine ne pune in primul rand in vedere sfarsitul. Partea buna poate consta intr-o izbavire in pace, pe care am dorit-o de multa vreme, insa fireste ca in legatura cu tematica acestei carti vom trece si prin experiente dureroase. Spre deosebire de Decarul (10) de Spade, care indica sfarsitul arbitrar, si astfel totodata inainte de vreme, Cartea de tarot Moartea reprezinta mereu sfarsitul natural si inseamna ca a sosit momentul sa dam drumul la ceva. Pe nedrept Cartea de tarot Moartea este o carte temuta. Cei care prezinta in mod incurabil totul in roz si care nu o inteleg o talmacesc doar ca vestitor al Noului si vor sa ne priveze de trairea profunda a despartirii si de atitudinea pozitiva fata de viata, optimism, legata de acest lucru.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Valetul de pentagrame

Valetul priveste bogatia si bunurile materiale cu un sentiment de veneratie. El apreciaza bogatia materiala, dar risca sa fie prins in planul material si sa neglijeze alte aspecte ale vietii sale. Atentie sa nu fii prins in capana de a te agata de avere, fara a avea, insa, un plan concret pentru a o acumula. Pentru a obtine starea materiala la care visezi, fa-ti planuri concrete si actioneaza. Altfel risti sa te cufunzi in visare, iar cand te vei trezi la realitate sa fii dezolat!

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Marele Preot

Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza lumea credintei si profunda incredere, izvorata din certitudinea pe care ne-o ofera credinta. In vechile timpuri era considerat una din cele 3 carti protectoare ale Tarotului, care, in principiu, influentau cursul evenimentelor favorabil. Aceasta inseamna foarte mult, intrucat fortele de incredere exprimate de catre Cartea de tarot Marele Preot se refera atat la increderea in noi insine, cat si la increderea intr-un sens profund al vietii noastre personale si la increderea privind viitorul, care izvoraste din ea. Cartea de tarot Marele Preot ne arata calea spre etica si virtute si reprezinta principiile noastre personale, izvorate din valorile morale fundamentale.In domeniul profesional Cartea de tarot Marele Preot semnifica faptul ca suntem framantati de intrebari asupra intelesurilor, care depasesc cu mult problematica uzuala referitoare la siguranta, succes, merite . Marele Preot simbolizeaza cautarea continuturilor profunde, a sarcinilor care sa ne confere implinirea, a adevaratei chemari.Cartea de tarot poate face trimitere la o situate particulara in activitatea profesionala cand suntem chemati sa ramanem credinciosi principiilor noastre morale si sa nu ne lasam implicati in uneltiri murdare.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Valetul de cupe

Cartea simbolizeaza un mesaj, un inceput creator, sincronicitate. Un mesaj de departe aduce semnele unei posibile colaborari. Comunicarea este foarte importanta. Se deschide calea unui dialog, a unei negocieri. Se naste un parteneriat. Se anunta o perioada plina de oportunitati.Cartea de tarot Valetul de cupe simbolizeaza o ocazie, o sansa. Nu este vorba nici de vreun gest de iubire sau impacare. In toate situatiile, acest impuls porneste de la ceilalti, este adresat sentimentelor noastre si este receptionat de catre noi cu un sentiment de recunostinta si multumire. Cartea de tarot Valetul de cupe indica oferta de impacare in urma certurilor si disputelor, compasiunea care ne este aratata in perioade de suferinta si, nu in ultimul rand, o atingere plina de iubire, acea situatie cand ne indragostim. Aceasta pornire este pura si cinstita si nu trebuie privita cu atitudine sceptica decat in situatia in care marea majoritate a celorlalte carti invita la reflectie.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Valetul de spade

Valetul de spade este un mesager serios. El iti arata ca e nevoie de comunicare, de decizii rapide. Pentru a reusi in viata nu trebuie sa te lasi pe mana altora. Hotaraste ce e mai bine pentru tine si actioneaza pentru indeplinirea acelui scop.In planul constiintei Cartea de tarot Valetul de Spade semnifica expunerea noastra la eventuale atacuri in discutii sau certuri, mergand pana la a fi pusi in dificultate ca urmare a modului nostru actual de gandire si receptare sau de a incasa „dusuri reci". In aceste evenimente vor avea si eventuale urmari zdrobitoare sau daca, pana la urma, vom putea accepta chiar si aceste experiente dureroase ca o forma de imbogatire a cunostintelor, ramane o problema legata de disponibilitatea noastra de a invata si de a ne schimba modul de gandire.In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot Valetul de Spade indica un conflict, care, fie ca porneste de la partenerul nostru, fie ca reprezinta o amenintare la adresa legaturii. Se poate ajunge la o subita racire a unei relatii calde si afectuoase, insotita frecvent de o „grindina de reprosuri" ce provin din deziluzii inca neexprimate, suparari cotidiene, trecute pana acum cu vederea, dar care, pe neasteptate, duc la izbucnirea unei furtuni de proportii. Astfel de descarcari pot produce mult sange rau si conduce, in ultima instanta, la destramarea relatiei. Valetul de Spade poate indica insa si sansa reluarii convietuirii pe baza rezultatelor unui conflict clarificator.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 5 de spade (inversata)

Carte simbolizeaza conflictul, tensiunea, pierderea, castigul cu orice pret, tradarea. Se poate anunta o victorie, care a necesitat sacrificii destul de mari. Daca iti apare inversata aceasta carte iti transmite mesajul ca trebuie sa fii atent la bani ca sa nu ii pierzi. De asemenea, esti avertizat sa nu intri in conflicte daca stii sigur ca nu sunt cai de izbanda.In planul constiintei noastre Cartea de tarot 5 de Spade are semnificatia ca ne aflam intr-o etapa de gandire distructiva, care poate imbraca trasaturi pornind de la irascibilitate si furia distrugerii pana la ura fata de oameni si apologia violentei. In forma sa cea mai ingrijoratoare, Cartea de tarot 5 de Spade exprima o mentalitate de cavaler cruciat, care isi prezinta smerit activitatea criminala ca „virtute", sau o justifica ca serviciu in slujba unei ratiuni superioare. Pe calea cunoasterii de sine, Cartea de tarot 5 de Spade poate reprezenta si prabusirea nemiloasa a unui vechi concept despre lume si viata si, legat de acest aspect, sa indice umiliri profunde - premisa necesara pentru a ajunge, eventual, la mai mult adevar.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 5 de bate

Cartea simbolizeaza competitia, conflictul, dezacordul. O competitie, un concurs nu a avut rezultatul scontant. Sortii izbandei n-au fost de partea ta, se pare, insa nu trebuie sa iti faci prea mari griji. Daca s-a intamplat asa este pentru ca ceva mai bun te asteapta. Atentie, totusi, la oamenii cu care te aliezi in continuare. Sa nu fie chiar ei cei care iti pun piedici, iar tu ai prea mare incredere in ei si te lasi pacalit.Cartea de tarot 5 de bate este o provocare, o masurare a puterilor, o intrecere sportiva. Ne prezinta acele situatii in care suntem chemati, sa ne dovedim puterea. Nu este in nici un caz vorba despre o altercatie dusmanoasa sau chiar distructiva. Este o masurare a puterilor, care poate izvori din dorinta de afirmare, exuberanta, neastampar si care poarta amprenta unei intreceri sau, care se prezinta sub forma primirii unor sarcini ce ne pretind intreaga indemanare. In context, de obicei se manifesta cu o nuanta jucausa, care se transforma in ceva serios doar in putine cazuri nefericite. Nu trebuie sa evitati experientele caracterizate de aceasta carte pentru ca ele ne ofera o ocazie buna si adesea antrenanta de a ne constientiza propriile posibilitati.Pe plan profesiona Cartea de tarot 5 de bate arata ca ne aflam in fata unei provocari, careia trebuie sa-i facem fata si care desi ne cere un mare efort, nu ne depaseste totusi posibilitatile. Poate fi un gen nou si neobisnuit de sarcina sau o misiune intr-o dimensiune care, intr-o prima etapa, ne face sa ramanem fara grai. Dar poate fi si o problema din domeniul interuman, pentru a carei rezolvare este necesar sa ne dovedim abilitatea. In toate cazurile aceasta carte ne pretinde sa traim experienta provocarii sub forma unui exercrtiu, sa o intampinam ca pe o joaca si sa o invingem mai degraba intr-o maniera sportiva decat cu indarjire.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI cavalerul de bate

Cartea de tarot cavalerul de bate personifica atmosfera caracterizata de la calda pana la arzatoare, in care se regasesc pofta de viata, entuziasmul visator, dar si nerabdarea, infierbantarea si exagerarea fara limite. De aceea, depinde in mare masura de felul domeniului de viata desemnat de aceasta carte, daca ne putem bucura de caldura sau vom avea parte, de fierbinteala ei, trebuind sa ne temem de nestatornicia ce o caracterizeaza. Nerabdarea exprimata de aceasta carte inseamna: totul si acum. Daca acest lucru nu reuseste sau daca nu-1 putem obtine, reactionam impulsiv, cu furie si agresivitate. Pe de alta parte, caldura proprie cartii de tarot cavalerul de bate este datatoare de viata si antrenanta, putand deseori detensiona stari de spirit incinse.In planul profesiei Cartea de tarot cavalerul de bate arata, ca suntem plini de zel si nerabdare si ca ne vine foarte greu sa manifestam intelegere pentru situatiile frecvente care necesita scurgerea anumitor perioade de asteptare. Trecem la indeplinirea obligatiilor si sarcinilor noastre, cu multa motivare si entuziasm, insa actionam in salturi, nu prezentam rezistenta si ne pierdem interesul deja de la cele mai mici obstacole intalnite. Cartea de tarot cavalerul de bate poate semnala o intrecere infocata si iesiri temperamentale la locul de munca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții