Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

sâmbătă, 31 august 2024

Horoscop tarot zilnic 31 August 2024



Horoscopul tarot zilei de 31 August 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Regele de cupe

Cartea simbolizeaza controlul, echilibrul emotional, generozitatea. Un profesor, un mentor spiritual, un simbol al puterii intra in viata ta sau este prezent deja si ai nevoie de ajutorul lui. Aceasta persoana este un lider innascut, dar nu conduce prin forta, ci prin puterea exemplului.Cartea de tarot Regele de cupe personifica latura masculina a elementului apa, stradania noastra de a dobandi cunoasterea transcendenta, eliberarea si unificarea mistica cu fundamentul arhaic, acel Numinosa, sau indiferent cum s-ar incerca definirea prin cuvinte a ceea ce este denumit. El poseda constiinja faptului, ca acest domeniu va ramane pentru vecie inchis accesului intelectului si poate fi aflat numai de acela, care se deschise introspectiunii intuitive si este gata sa se lase gasit si atins.Ati participat cu tot sufletul la aceasta problema si v-ati straduit sa va exprimati pe deplin emotiile sau inclinatiile artistice. Daca de obicei aveti o sensibilitate deosebita, nici de aceasta data nu veti duce lipsa de aceasta calitate. Totusi, ar trebui sa verificati, daca nu rezulta cumva din talmacirea celorlalte carti, ca sunteti excesiv de visator, sentimental sau influentabil. Ascultati-va vocea inimii. Aratati ce va misca pe plan interior, indiferent, daca este vorba de sentimente de durere sau de bucurie. In aceasta problema posedati o intuitie sigura, un fler bun. Lasati-va ghidat de el.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 7 de cupe

Ai de facut o alegere din mai multe optiuni si pare dificil, cu atat mai mult cu cat unele dintre aceste optiuni nu sunt chiar concrete. Ai petrecut prea mult timp in lumea visarii incat ti-e greu sa faci diferenta intre vis si realitate. Poate ca este timpul sa revii cu picioarele pe pamant si sa actionezi spre ceea ce iti doresti cu adevarat. Nu te lasa distras de vise desarte.In sfera vietii profesionale Cartea de tarot 7 de Cupe arata ca suntem pe cale sa construim castele de nisip, cazand intr-o periculoasa faza de autoamagire Si disponibilitate lipsita de discernamant, in cazul ca nu vom face efortul de a percepe lucrurile asa cum sunt. Este expresia unor faceri aparente, a unor scopuri inselatoare iar, in unele cazuri, constituie un avertisment fata de afaceri necurate sau atitudini necinstite. Mai poate semnifica si o atitudine visatoare sau de munca facuta de mantuiala, constituind o invitatie pentru mai multa luciditate si sistematizare la locul de munca.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Cavalerul de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza energia, pasiunea, actiunea, aventura, impulsivitatea. Daca iti apare inversata, ea aduce la lumina o caracteristica ce nu-ti place la tine. Vezi ce poti corecta. De asemenea, poate sa-ti transmita mesajul ca o anumita credinta te tine pe loc. Daca vrei sa inaintezi, descopera despre ce e vorba!Cartea de tarot cavalerul de bate personifica atmosfera caracterizata de la calda pana la arzatoare, in care se regasesc pofta de viata, entuziasmul visator, dar si nerabdarea, infierbantarea si exagerarea fara limite. De aceea, depinde in mare masura de felul domeniului de viata desemnat de aceasta carte, daca ne putem bucura de caldura sau vom avea parte, de fierbinteala ei, trebuind sa ne temem de nestatornicia ce o caracterizeaza. Nerabdarea exprimata de aceasta carte inseamna: totul si acum. Daca acest lucru nu reuseste sau daca nu-1 putem obtine, reactionam impulsiv, cu furie si agresivitate. Pe de alta parte, caldura proprie cartii de tarot cavalerul de bate este datatoare de viata si antrenanta, putand deseori detensiona stari de spirit incinse.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac ASUL DE BATE

Ucenicul isi poate depasi maestrul daca progreseaza si nu se da batut. De asemenea, cartea poate simboliza evlavia, recunostinta pentru performantele atinse. Avansarea in cariera este posibila numai cu sacrificii profesionale deosebite.Profesional cartea de tarot Asul de bate ne arata ca ni se ofera noi sanse, care ne inlesnesc identitatea scopurilor precum si desfasurarea intereselor, capacitatilor si talentelor noastre. Cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza curajul, placerea riscului si daruirea totala in cadrul unei anumite probleme, autorealizarea profesionala. Cartea de tarot Asul de bate arata ca suntem orgoliosi, motivati si ca ne daruim cu entuziasm rezolvarii indatoririlor.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Marele preot (Hierofantul)

Este important sa respecti planul si sa fii loial celor care au venit alaturi de tine. Nu esti doar un membru al echipei ci liderul ei. Oemenii te vor urma si vor face ceea ce le ceri daca ii tratezi cu respect si esti atent la nevoile lor, in special la micile lor nevoi personale.Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza lumea credintei si profunda incredere, izvorata din certitudinea pe care ne-o ofera credinta. In vechile timpuri era considerat una din cele 3 carti protectoare ale Tarotului, care, in principiu, influentau cursul evenimentelor favorabil. Aceasta inseamna foarte mult, intrucat fortele de incredere exprimate de catre Cartea de tarot Marele Preot se refera atat la increderea in noi insine, cat si la increderea intr-un sens profund al vietii noastre personale si la increderea privind viitorul, care izvoraste din ea. Cartea de tarot Marele Preot ne arata calea spre etica si virtute si reprezinta principiile noastre personale, izvorate din valorile morale fundamentale.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Puterea

Poate fi distractiv sa iti asumi niste riscuri, insa nu prea multe, caci nu este o zi favorabila pentru astfel de jocuri. Te poti pune inutil in dificultate. Aminteste-ti raul vine in mai multe forme. Daca tot vrei sa iti arati muschii, de ce nu te duci la sala?!Cartea de tarot Puterea are o anumita inrudire cu cartea Magul (I). Intr-un mod asemanator, si aici, puterea neobisnuita se bazeaza pe secretul profundei armonii interioare. Daca, in cazul Magului, marea putere de influenta isi are obarsia in concordanta armonioasa dintre fortele constiente si subconstiente, vitalitatea, curajul si pasiunea simbolizate de aceasta carte sunt expresia concilierii dintre omul civilizat si natura sa animalica.Puterea arata ca scopul urmarit nu poate consta in a ne ascunde pornirile instinctuale in spatele unei spoieli de virtute, ci dimpotriva, de a intampina deschis fortele arhaice, adeseori inspaimantatoare, care salasluiesc in noi, pentru a le imblanzi treptat prin acceptare plina de iubire si duhul blandetii. In acest mod ne vor sta la dispozitie nu numai aceste forte arhaice ci si toate rezervele de putere pe care, pana acum, le-am intrebuintat pentru reprimarea acestor instincte.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Nebunul

Cartea de tarot Nebunul reprezinta copilul din noi. Reprezinta un nou inceput precum si o fire deschisa fara prejudecati. Este expresia nepasarii, lipsei de griji bucurandu-se de viata si arata ca mergem inainte, plini de uimire si fara sa ne asteptam la ceva anume, intr-un nou domeniu de viata.Nebunul poate avea atat semnificatia unei firi copilaresti, naivitate, nestatornicie sau chiar prostie sau de perceptie inteleapta, modesta si respectuoasa, la care putem ajunge la capatul unor cautari adeseori indelungate si pline de dificultate. Nebunul poate personifica atat sugubatul, dar si pe unicul sfetnic cinstit de la curte, ca „Later ego" al regelui. In orice caz, el traieste in prezentul absolut, este expresie a firii deschise si spontaneitatii, gata oricand sa acumuleze noi experiente. Insa daca aceasta atitudine corespunde refuzului nostru de a ne maturiza vreodata sau reprezinta maturitatea intelepciunii si experientei de viata, poate fi deslusit numai in afara acestei carti.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 8 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza evadarea, dezamagirea, abandonul. Daca iti apare inversata ea anunta nevoia de renastere. Ceva se termina pentru a lasa loc unui nou proiect. Poate ai incheiat o sarcina la serviciu si incepi altceva, poate ai incheiat o relatie sit e simti pregatit sa incepi o alta. Ceva ce s-a pierdut revine la tine.Resimtiti durerea despartirii si va aflati pe un drum necunoscut, despre care nu stiti unde va va duce. Nu va lasati descurajat, continuati-va drumul, chiar daca aveti genunchii moi. In curand veti simti cum pasii va vor deveni din ce in ce mai siguri. Cartea de la pozitia 1 va arata spre ce va indreptati in viitorul apropiat, iar cea de la pozitia 6, ce sentimente veti incerca. Pregatiti-va sufleteste de a va lua ramas bun, de a va desparti de ceea ce v-a fost atat de drag. Invatati sa deveniti independent, sa stati pe propriile picioare si sa va desprindeti, din adancul sufletului, pentru a deveni in acest chip liber.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Regina de bate (inversata)

Cartea sugereaza exuberanta, caldura, vibratia, determinarea. Daca iti apare inversata, cartea transmite mesajul geloziei sau al manipularii. Fie tu esti cel care manipuleaza, fie cineva incearca sa te joace pe degete. Indiferent cum ar sta lucrurile, astfel de comportament nu ajuta intr-o relatie, fie ca este de de dragoste, de prietenie sau are legatura cu locul de munca.In planul experientei profesionale Cartea de tarot regina de bate reprezinta nazuinta noastra spre mai multa autonomie si raspundere. Cartea de tarot regina de bate arata ca suntem abordabili si deschisi sa preluam insarcinari mai importante pentru ca apoi sa le executam cu incredere. Cartea de tarot regina de bate personifica disponibilitatea noastra de a ne maturiza si a ne dezvolta, datorita careia suntem de altfel capabili sa facem fata acestor insarcinari. In planul constiintei Cartea de tarot regina de bate inseamna ca ne deschidem in fata unei forte de viata care dezvolta in noi caldura si voia buna, dar totodata si curajul si spiritul intreprinzator. Cartea de tarot regina de bate arata ca nu mai suntem condusi de evaluarile privind finalitatea si nu ne mai lasam purtati de curent. Cartea de tarot regina de bate simbolizeaza disponibilitatea noastra de a ne fauri activ existenta si de a o dimensiona conform propriilor idealuri. Semnifica un plus de intelepciune, si totodata semnifica si independenta.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 10 de cupe

Cartea simbolizeaza fericirea domestica absoluta. Cea mai mare realizare a unei persoane poate fi familia in care domneste armonia perfecta. Cea mai inalta stare atinsa de cineva este iubirea profunda. Cartea este foarte pozitiva si are stransa legatura cu starea de bine dintr-o familie stabile, iubitoare si unita.Viata dumneavoastra sentimentala este caracterizata de un adanc sentiment de recunostinta si de un profund atasament. Pe plan interior sunteti despovarat de orice grija, va simtiti in siguranta sub ocrotirea binefacatoare a unei comunitati, formate din oameni pe care ii indragiti si ii pretuiti. S-ar putea ca, dupa aceasta, sa fiti pus in situatia de a fi obligat sa faceti si „afara" dovada puterilor pe care ati avut prilejul sa le acumulati, aici si acum. Deschideti-va sufletul in fata celor ce va inconjoara, a prietenilor si tovarasilor de viata. Bucurati-va fara retineri de beatitudinea sentimentului de unitate si ocrotire. Permiteti sentimentelor dumneavoastra fierbinti de simpatie si atasament sa sporeasca. Invingeti-va timiditatea. Nu va pandeste nici un pericol. Aveti incredere in oamenii ce va inconjoara, in cei pe care ii intalniti.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 4 de cupe

Cartea simbolizeaza meditatia, contemplarea, apatia, reevaluarea. Poti trece prin momente confuze si ai nevoie de momente de claritate. Nu le poti obtine decat analizand foarte bine ceea ce vrei. Evita ispitele si mergi pe drumul tau.Sunteti prost dispus, poate necajit. Este evident faptul ca ati fost ranit de un anumit lucru, asa ca acum sunteti ofensat. Nu va lasati in seama acestei stari sufletesti. Ati putea scapa ocazii pretioase, care, altminteri, v-ar scoate din abisul dumneavoastra sufletesc. Ajungeti intr-o situatie, cand traiti totul fara interes, cu sentimentul neimplinirii. Daca perspectiva pe care v-o prezinta talmacirea cartii de la pozitia 1 va este suficienta pentru a va ajuta sa strabateti aceasta depresie sufleteasca. Este recomandabil sa strangeti din dinti si sa deschideti ochii, pentru a nu scapa vreun gest de ajutor sau alta ocazie prielnica. Altfel este mai bine renuntati la intentiile pe care le-ati nutrit.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 8 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza viteza, actiunea, calatoriile, miscarea, schimbarea. Daca iti apare inversata ea iti aduce mesajul unui obstacol care iti incetineste progresul. Si totusi, nu te grabi sa iei decizii sau sa actionezi din pripa. Orice decizie luata pe fuga poate genera greseli care se repara mai greu.Ati simtit ca lucrurile au inceput deja sa se miste, ca deja se anunta evenimente importante si ca asteptarile dumneavoastra se vor implini in eel mai scurt timp. Daca sentimentul dumneavoastra este si autentic, veti afla de la cartile etalate la pozitiile 1 si 6. Trebuie sa va pregatiti pentru o implinire rapida a asteptarilor dumneavoastra. Daca asteptati o veste puteti fi sigur ca ea se afla deja pe drum, in cazul ca nutriti sentimente amestecate, puteti considera ca se va implini o speranta, exceptand doar cazul, cand cartea etalata la pozitia 1 indica o experienta apasatoare.Ati fost foarte rapid si poate ca ati lasat in anturaj impresia ca sunteti nelinistit. Nu ati lasat sa planeze nici un dubiu asupra faptului ca va asteptati la o schimbare sau realizare grabnica, sau ca, macar, o recomandati. Verificati daca si cartie de la pozitiile 1 si 5 justifica aceasta atitudine.Aratati ca sunteti interesat intr-o modificare grabnica si ca porniti de la ideea, ca respectivul proces evolutiv a si inceput. Contribuiti dumneavoastra insiva ca lucrurile sa ramana in miscare, si contati pe o iminenta realizare a unor evenimente cruciale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții