Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

sâmbătă, 31 august 2024

Horoscop Urania săptămâna 31 august – 6 septembrie 2024



Horoscop Urania săptămâna 31 august – 6 septembrie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 31 august – 6 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 31 august – 6 septembrie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

Între 31 august și 2 septembrie dimineața, unii dintre cei născuți în zodia Berbecului, mai ales dacă sunt tineri, vor dori să facă oarecare ordine în relațiile lor de dragoste sau de simpatie și-i „vor lua la întrebări” pe cei dragi cu privire la niște secvențe care nu le sunt foarte clare, simțindu-se îndreptățiți să le ceară acelora explicații, să le facă observații, să lanseze avertismente și precizări, abordând un aer autoritar în relațiile de prietenie. Comportament rigid în relațiile părinților cu copiii, mai ales dacă cei din urmă ignoră normele de conduită ori de înțelegere a unor direcții de viață. Între 2 septembrie, după ora 6:49′, și 4 septembrie după-amiaza, starea de sănătate se va afla sub influența Lunii Noi în Fecioară din 3 septembrie, care le va solicita sistemul digestiv și cel hepatic, obligându-i să-și revizuiască obiceiurile culinare sau să adopte un regim alimentar terapeutic. Între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie, Berbecii trebuie să țină cont că 1) pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla în conjuncție, la 7° Balanță și că 2) pe 5 septembrie dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla tot la 7° Balanță, conturând un potențial astral riscant pentru relațiile de muncă. A nu se iniția întâlniri, a se evita dialogurile de orice fel. Pe 4 septembrie, Marte va tranzita zodia Racului, într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și apoi, într-o a doua etapă, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi tranzitat, între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025, zodia Leului; în total, șase luni și douăsprezece zile, în care va introduce importante accente astrale în sectorul vieții de familie, în chestiunile domestice, mai modeste ca importanță sau în problemele majore (de ex. revizuirea condițiilor de viață a celor aflați „departe de casă”).

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Între 31 august și 2 septembrie dimineața, activități legate de regimul de locuire, de exploatare sau de exercitare a dreptului de proprietate asupra unei case, a unui teren, a unor bunuri de familie. Discuții cu privire la o eventuală vânzare sau cumpărare după reevaluarea oferită de retrogradarea planetei Mercur, care le-a permis să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Între 2 septembrie, după ora 6:49′, și 4 septembrie după-amiaza, nativii vor da dovadă de răbdare și de metodă în problemele pedagogice, dar vor fi mai puțin sensibili și reactivi la chestiunile afective pe care le vor gestiona lucid și practic ori pe care le vor tranșa „scurt și clar”, această din urmă ipoteză fiind justificată de influența Lunii Noi în Fecioară, din 3 septembrie. Între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie, Taurii trebuie să țină cont că 1) pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla în conjuncție, la 7° Balanță și că 2) pe 5 septembrie dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla tot la 7° Balanță, conturând un potențial astral riscant care le poate afecta relațiile de muncă (încurcături, conflicte), dar și regimul sănătății curente, care ar putea fi însă atenuat, corectat sau blocat de influența benefică a planetei Venus. Pe 4 septembrie, Marte va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și apoi, într-o a doua etapă, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi tranzitat, între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025, zodia Leului; în total, șase luni și douăsprezece zile în care Marte va introduce importante accente astrale în sectorul comunicării, al învățăturii, al examenelor, dar și al deplasărilor (drumuri scurte, călătorii cu scop precis) și al ipostazelor publice sau oficiale în care nativii vor trebui să exprime un punct de vedere.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

Între 31 august și 2 septembrie dimineața, dacă nativii vor trebui să se exprime într-un cadru oficial (sesiune de comunicări, congres, întruniri naționale sau internaționale), vor face o impresie bună, vor fi convingători ori poate vor avea succes în demersul lor de a susține o idee, o soluție, un proiect sau în cazul în care vor susține examene, concursuri, interviuri de angajare, vizionări, castinguri. Între 2 septembrie, după ora 6:49′, și 4 septembrie după-amiaza, treburi gospodărești; punerea în practică a unor soluții menite să ușureze viața părinților, mai ales dacă aceia se confruntă cu limitări de vârstă sau de boală. Aceste inițiative vor funcționa pe principiul zicalei „a-și lua inima în dinți”, adică își vor face curaj să treacă la o acțiune asupra căreia, până acum, ezitau, iar curajul le va fi dat de Luna Nouă în Fecioară, din ziua de 3 septembrie. Între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie, Gemenii trebuie să țină cont că 1) pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla în conjuncție, la 7° Balanță și că 2) pe 5 septembrie dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla tot la 7° Balanță, conturând un potențial astral riscant, care poate complica sau deteriora relațiile afective. Marte va intra în zodia Racului O atenție specială trebuie acordată temperanței, blândeții sau toleranței (iertării) care pot atenua asperitățile afective. Pe 4 septembrie, Marte va intra în zodia Racului pe care o va tranzita într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și apoi, într-o a doua etapă, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi tranzitat, între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025, zodia Leului; în total, șase luni și douăsprezece zile, în care va introduce importante accente astrale în sectorul banilor câștigați prin efort personal. Refuz al schimbărilor; oroare de nou. Mare atenție la contracte.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Între 31 august și 2 septembrie dimineața, nativii își vor face curajul să abordeze dintr-o nouă perspectivă o chestiune bănească sau o ofertă de activitate care va presupun acceptarea unor schimbări de program, de stil de muncă, de perfecționare profesională. Între 2 septembrie, după ora 6:49′, și 4 septembrie după-amiaza, comunicarea se va desfășura în condiții banale, fără nimic special în formă și în conținut. Pe unii însă, ziua de 3 septembrie, pe fondul Lunii Noi în Fecioară, mai rigide, acceptarea unei idei sau a unei soluții i-ar putea pune în dificultate, pentru că nu vor fi de acord cu acestea și nici nu vor fi dispuși să cedeze doar pentru a le fi pe plac superiorilor. Între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie, Racii vor trebui să țină cont că 1) pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla în conjuncție, la 7° Balanță și că 2) pe 5 septembrie dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla tot la 7° Balanță, conturând un tablou de familie marcat de neînțelegeri curente, de întâmplări care le complică existența sau care le vor da programul peste cap, alterând relația lor cu familia din care provin. Pe 4 septembrie, Marte va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita, într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și apoi, într-o a doua etapă, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi străbătut, între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025, zodia Leului; șase luni și douăsprezece zile de excepție pentru acești nativi care îl vor avea pe Marte în tranzit prin casa I a personalității și care vor fi frecvent puși la încercare fizic, psihic, moral, material, social, profesional sau existențial. Nu va fi ușor și, cu siguranță, la primăvara viitoare, Racii vor trăi și vor gândi altfel decât până acum, după ce vor fi depășit numeroase provocări (încercări karmice).

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Între 31 august și 2 septembrie dimineața, Leii se vor încărca de energie și vor fi motivați să treacă la acțiune, asumându-și, uneori chiar cu entuziasm, sarcini personale sau profesionale care îi vor solicita din plin. Între 2 septembrie, după ora 6:49′, și 4 septembrie după-amiaza, nativii se vor ocupa de administrarea banilor, vor fi cumpătați și pragmatici, dar nu este exclus ca, pe fondul influxurilor provocatoare ale Lunii Noi în Fecioară, din 3 septembrie, ei să se confrunte și cu situații speciale care privesc plata salariului ori a pensiei (fără legătură cu actuala tulburare socială legată de noua lege a pensiilor). Între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie, Leii trebuie să țină cont că 1) pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla în conjuncție, la 7° Balanță și că 2) pe 5 septembrie dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla tot la 7° Balanță, conturând un potențial astral riscant, care poate complica sau deteriora comunicarea echilibrată și profitabilă cu unul sau cu mai mulți cunoscuți. Și dacă între apropiați, un mic conflict, o dispută se poate remedia prin scuze, iertare și atitudine revizuită, binevoitoare, de ambele părți, între nativi și reprezentanții unor instituții, aceste disensiuni vor fi mai costisitoare sau chiar le pot încurca planurile pentru o vreme. La sfârșitul zilei de 4 septembrie, Marte va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita, într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și într-o a doua, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi tranzitat zodia Leului, într-o mișcare extrem de lentă (între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025); în total, șase luni și douăsprezece zile; o ședere de excepție, care va influența lumea interioară a nativilor, psihicul și reacțiile organice explicabile prin moștenire de familie (genetice).

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Între 31 august și 2 septembrie dimineața, unele Fecioare se pot concentra pe o chestiune de viață personală și vor ajunge la concluzii de natură să le redea încrederea în sine și curajul necesar în afirmarea socioprofesională. Între 2 septembrie, după ora 6:49′, și 4 septembrie după-amiaza, Luna va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim acum și, pe 3 septembrie, se va afla în postura de Lună Nouă în Fecioară, ceea ce va reprezenta un moment important pentru existența celor despre care vorbim acum, pentru că aceștia vor deschide un ciclu nou existențial, de un an, bazat pe premisele conturate în ultima vreme ca o necesitate. În abordările parteneriale, Fecioarele se vor dovedi însă dificile și „chițibușare”, blocând astfel o înțelegere (colaborare) utilă lor. Între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie, nativii trebuie să țină cont că 1) pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla în conjuncție, la 7° Balanță și că 2) pe 5 septembrie dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla tot la 7° Balanță, conturând un potențial astral riscant care poate complica regimul banilor câștigați prin efort personal (salarizare, recompensă, pensie, generator de dezechilibru financiar) și care se va reedita, cu mai multă vigoare, pe 2 octombrie. Pe 4 septembrie, Marte va tranzita zodia Racului, într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și apoi, într-o a doua etapă, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi străbătut, între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025, zodia Leului; în total, șase luni și douăsprezece zile, în care Marte va introduce accente importante în sectorul relațiilor de prietenie, unde va funcționa o notă de constrângere din varii motive (sentiment al datoriei, obligație morală, moment nepotrivit pentru o schimbare relațională – boală, necazuri, o urgență).



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

Între 31 august și 2 septembrie, dimineața, întrevederi mai puțin plăcute când una dintre părțile implicate într-un dialog poate ridica tonul, își poate da aere de superioritate sau va încerca să frângă voința celuilalt ca să-și impună punctul de vedere. Depinde de cadrul socio–profesional în care se vor petrece acele secvențe, de vârsta celor implicați ori de educația lor, ceea ce va face diferența între o manifestare vag nepoliticoasă și alta exagerată. Între 2 septembrie, după ora 06:49′, și 4 septembrie, după-amiaza, cele două case ale sănătății vor evolua sub influența Lunii Noi în Fecioară, din 3 septembrie, care, va permite o funcționare normală a organismului și o stabilitate interioară ceea ce le va permite nativilor să-și desfășoare viața personală și profesională în mod normal. Între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie, Luna se va afla în casa I a personalității celor despre care vorbim acum și le va transmite influxuri bune, plăcute, confortabile, în armonie cu structura lor zodiacală ceea ce le va ridica nivelul de optimism doar că, în afara acestei ipostaze, se conturează și alte influențe de care Balanțele trebuie să țină cont, adică: pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla, în conjuncție, la 7° Balanță, iar pe 5 septembrie, dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla, tot la 7° Balanță, conturând un peisaj astral instabil, provocator și plin de capcane care însă pot fi evitate printr-un comportament atent la detalii. Pe 4 septembrie, Marte va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și, apoi, într-o a doua etapă, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi tranzitat, între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025, zodia Leului; șase luni și douăsprezece zile, în care Marte va pune la încercare relațiile de prietenie.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Între 31 august și 2 septembrie, dimineața, unii Scorpioni, în funcție de statutul social, profesional și de responsabilități, pot participa la activități publice, oficiale în care vor avea un cuvânt greu de spus, afirmându-se ca niște persoane puternice, energice, competente care își pot asuma misiuni dificle. Între 2 septembrie, după ora 06:49′, și 4 septembrie, după-amiaza, relațiile personale, de simpatie, de dragoste sau de prietenie vor evolua sub influența Lunii Noi în Fecioară, din 3 septembrie, care le va insufla tuturor o tendință de abordare a celor apropiați cu bună-cuviință, cu firesc, cu gânduri bune și cu dorința de a construi relația lor pe onestitate. Între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie, Scorpionii trebuie să țină cont că 1) pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla în conjuncție, la 7° Balanță, și că 2) pe 5 septembrie, dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla, tot la 7° Balanță, conturând un potențial astral riscant pentru starea de spirit care se poate tulbura pe fondul unor evenimente cu un impact emoțional intens. Pe 4 septembrie, Marte va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și, apoi, într-o a doua etapă, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi străbătut, între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025, zodia Leului, timp în care va introduce factori destabilizatori la nivelul conștiinței și al încrederii în ideile, noțiunile și valorile pe care și-au construit existența și și-au format personalitatea. Aceste tulburări ale reprezentărilor superioare despre lume și viață vor avea un ecou cu atât mai profund cu cât nativii, încercați de acest tranzit excepțional, de șase luni și douăsprezece zile, vor fi mai în vârstă sau vor duce povara unor responsabilități socio-profesionale majore.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Între 31 august și 2 septembrie, dimineața, proiecte ambițioase în plan profesional, mai ales dacă va fi vorba de nativi tineri care doresc să-și croiască o carieră sau să-și construiască un statut public, motiv pentru care se vor implica în activități care le permit să apară în fața publicului, să fie mediatizați, să aibă influență în mediul în care activează. Între 2 septembrie, după ora 06:49′, și 4 septembrie, după-amiaza, Luna Nouă în Fecioară, din 3 septembrie, va deschide un ciclu de un an de viață și activitate care poate ori chiar trebuie să se schimbe pe alte direcții, prin adoptarea altor premize de viață socio-profesională, în funcție de vârsta, de educația și de aspirațiile fiecărui Săgetător. Pericolul va veni de la configurația care va funcționa între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie; Săgetătorii trebuie să țină cont că 1) pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla în conjuncție, la 7° Balanță, și că 2) pe 5 septembrie, dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla, tot la 7° Balanță, conturând un potențial astral riscant pentru dar și din cauza unor relații de prietenie care pot fi șubrezite de lipsa de caracter sau de interesele lipsite de onestitate ale unor falși prieteni care țes intrigi, întind capcane și desfășoară o discretă, dar eficientă, politică de discreditare a Săgetătorilor. Secvența se poate repeta în preajma zilei de 2 octombrie când forma ei de manifestate s-ar putea să fie mai conflictuală. Pe 4 septembrie, Marte va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita, într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și, apoi, într-o a doua etapă, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi străbătut, între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025, zodia Leului; șase luni și douăsprezece zile importante pentru interesele financiare, materiale sau patrimoniale.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Între 31 august și 2 septembrie, dimineața, abordări autoritare ale unor probleme financiare sau patrimoniale asociate cu o dispută, cu un proces sau cu niște circumstanțe care nu pot fi tranșare pe cale amiabilă ci doar pe cale instituțională. Între 2 septembrie, după ora 06:49′, și 4 septembrie, după-amiaza, cele două case ale comunicării vor evolua sub influența Lunii Noi în Fecioară, din 3 septembrie, care va accentua nevoia de a pune ordine în idei, informații și explicații primite prin dialog personal, mediatizare, documente oficiale, declarații publice pentru a înțelege un curent de opinii, consecințele unei decizii sau oportunitatea sprijinirii lor în plan socio-profesional de către Capricorni. Între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie, Capricornii trebuie să țină cont că 1) pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla în conjuncție, la 7° Balanță, și că 2) pe 5 septembrie, dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla, tot la 7° Balanță, în sectorul carierei (nume, renume, autoritate, legitimitate, imagine publică, credibilitate). Una sau mai multe dintre aceste ipostaze pot fi lezate de împrejurări delicate, de circumstanțe neclare, de dezvăluiri și hotărâri ale unor instituții abilitate să decidă în cazul unui litigiu în care este implicat sau vizat un Capricorn. Secvența, se poate repeta, la un nivel drastic, în preajma zilei de 2 octombrie. Pe 4 septembrie, Marte va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita, într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și, apoi, într-o a doua etapă, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi străbătut, între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025, zodia Leului; timp de șase luni și douăsprezece zile el va amplifica animozitățile, antipatiile și reacțiile subiective în relațiile parteneriale, procesuale sau contractuale deja conturate.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Între 31 august și 2 septembrie, dimineața, tensiune într-una sau în mai multe relații parteneriale unde, de mai mult timp, s-a instalat o dispută, o divergență de idei sau un conflict de interese în care nici o parte nu vrea să cedeze; de aceea, o nouă rundă de discuții pe aceeași temă, în care se vor invoca aceleași argumente, nu va conduce la nici o rezolvare dar va consolida antipatia și va întârzia o soluție corectă. Între 2 septembrie, după ora 06:49′, și 4 septembrie, după-amiaza, cele două case ale banilor, ale bunurilor, ale câștigurilor și ale premizelor materiale avantajoase vor sta sub semnul echilibrat și pragmatic al Lunii Noi în Fecioară, din 3 septembrie, care le va insufla nativilor o atitudine logică, rațională și o raportare corectă la realitate, subliniind nevoia de economie și de un mod de viață responsabil financiar. Din 4 septembrie, Marte va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și, apoi, într-o a doua etapă, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi străbătut, între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025, zodia Leului, și va introduce, timp de șase luni și douăsprezece zile, importante provocări în casa muncii și a salarizării, ceea ce va impune o maximă prudență spre sfârșitul lunii septembrie. Între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie, Vărsătorii trebuie să țină cont că 1) pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla în conjuncție, la 7° Balanță, și că 2) pe 5 septembrie, dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla, tot la 7° Balanță, ceea ce poate tulbura sectoarele comunicării, învățăturii, deplasărilor și ale relațiilor cu străinătatea. Evaluări incorecte pe fondul unui entuziasm de moment; derută interioară bazată pe impresii subiective care s-ar putea reedita în preajma zilei de 2 octombrie.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Între 31 august și 2 septembrie, dimineața, posibile dialoguri pe teme profesionale la locul de muncă. Între 2 septembrie, după ora 06:49′, și 4 septembrie, după-amiaza, relațiile parteneriale pot fi (re)modelate de forța Lunii Noi în Fecioară, din 3 septembrie, care le poate da, mai ales, „adversarilor”, mai multă temperanță, mai multă obiectivitate și o dorință reală de a ieși din impasul unor conflicte, mai mult sau mai puțin justificate. Cei nehotărâți sau poate neîncrezători în capacitatea lor de a evalua o situație, vor ezita să se pronunțe clar, lăsând impresia (falsă) că, de fapt, nu doresc nicio împăcare și nici o soluționare, ceea ce nu va fi nici adevărat și nici corect. De aceea, pe fondul acestui influx de instabilitate și îndoială, poate că și Pești, nu doar interlocutorii lor își vor tempera tumultul lor. Între 4 septembrie, după ora 19:12′, și 6 septembrie, Peștii vor trebui să țină cont că 1) pe 4 septembrie, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră și Venus se vor afla în conjuncție, la 7° Balanță, și că 2) pe 5 septembrie, dimineața, Nodul Sud al Lunii, Luna Neagră, Luna și Venus se vor afla, tot la 7° Balanță, conturând o posibilă neregulă financiară ce va trebui reglementată mai ales că, dacă într-adevăr, acest context astral se va concretiza, există riscul ca el să se repete în preajma zilei de 2 octombrie când va funcționa mai drastic. Marte va intra în zodia Racului Pe 4 septembrie, Marte va intra în zodia Racului pe care o va tranzita, într-o primă etapă, între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024, și, apoi, într-o a doua etapă, între 6 ianuarie 2025 și 18 aprilie 2025, după ce va fi străbătut, între 4 noiembrie 2024 și 6 ianuarie 2025, zodia Leului; timp de șase luni și douăsprezece zile, el va „zăpăci” relațiile parteneriale cu tot felul de trăiri, impresii subiective și exagerări care, dacă nu vor fi eliminate din comportamentul lor, pot strica o relație, uneori, în chip iremediabil.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții