Horoscopul zilei de 30 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 30 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

miercuri, 25 septembrie 2024

Ce spun astrele 26 septembrie 2024



Mesajul zilei de 26 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 26 septembrie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand. Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze. Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria. Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate. Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 26 septembrie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

ASCULTA DE SENTIMENTELE TALE INTUITIVE

Atunci cand esti preocupat pentru sanatatea ta, este normal sa te uiti pentru raspunsuri vorbind cu altii sau cautand in carti sau in articole. Totusi, acest mesaj de azi iti reaminteste sa cauti raspunsurile in interiorul tau la fel de bine. Pana la urma, tu esti cel care isi cunoaste cu adevarat corpul, inclusiv cum se simte si ce are nevoie. Arhanghelul Mihail, in cooperare cu Arhanghelul Rafael, ingerul sanatatii, vor sa iti asculti senzatiile fizice si emotionale. Onoreaza-le si vorbeste despre ele cu oameni specializati in decodarea lor. Ti se vor oferi indicatori importanti si valorosi daca vorbesti sincer despre ce simti, care te vor ajuta sa iti obtii o sanatate foarte buna. Rafael este cel ce iti da curajul sa te afirmi cu adevarat, sa te asumi si sa te asiguri ca toate nevoile iti sunt implinite. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: daca ai un gand persistent sau un sentiment despre a face o schimbare cu privire la specialistii ce te ingrijesc, ai incredere in mesajul pe care il primesti; vindecatorii vor beneficia daca isi vor consulta propria intuitie in protocolul lor de vindecare; fii constient ca ai tot dreptul sa simti orice simti si nu trebuie sa te justifici la nimeni; munceste doar cu oamenii care iti asculta si onoreaza sentimentele.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

RASUL ESTE CEL MAI BUN MEDICAMENT

Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti reamintesc prin acest mesaj ca ingrijorarea si stresul nu au ajutat niciodata pe nimeni, dar rasul si rugaciunea au efecte curative dovedite. Ei sunt alaturi de tine pentru a te ajuta sa vezi umorul din drama umana ca sa te poti detasa si sa iti usurezi inima. Ei isi dau seama ca poate sa iti fie dificil sa zambesti la comanda, dar intotdeauna apare o mare eliberare dupa ce te decizi sa mergi pe aceasta cale a veseliei si rasului. Deci, cu permisiunea ta, ei te vor ajuta sa zambesti si sa razi mai des. La inceput, porneste doar cu un zambet daca nu iti vine mai mult. Zambeste des fara sa ai motive. Daca nu poti, tine in dinti un creion iar muschii fetei se vor aseza ca atunci cand zambesti. Creierul primeste semnal de la muschii faciali ca exista un motiv de zambet si va genera hormoni de stare de bine si in scurt timp starea ti se schimba in bine. Incearca numai! ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: observa exemple in natura care iti reamintesc de marele simt al umorului al lui Dumnezeu; priveste o comedie favorita; da-ti permisiunea sa te distrezi, mai ales cand stii ca rasul este cea mai mare investitie in starea de bine a unui om; pretinde ca esti ca un reporter ce observa o situatie a ta in mod obiectiv – ce poti gasi ironic sau amuzant in ea ?; incepe un obicei zilnic de a zambi si rade, ca si cum ai urma cu sfintenie o reteta prescrisa de un medic.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

DA-NE NOUA GRIJILE TALE

Grijile inutile nu iti fac bine, ba iti afecteaza si starea de sanatate fizica, mentala, emotionala. Ingerii vor sa te ajute. Arhanghelul Mihail si Rafael sunt pregatiti sa primeasca si sa transmuta orice stres, frica sau grija legata de sanatate sau de orice alt domeniu al vietii tale. Sunt multe moduri de a elibera frica spre ingeri, incluzand scrierea unei scrisori, vorbitul cu voce tare cu ingerii, explicarea sentimentelor tale in minte, cu intentia de a fi auzit de un anumit arhanghel; sau inhalarea profund de stare de bine si apoi expirarea grijilor catre Dumnezeu si ingeri. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: cere ajutor mai des (de la oameni si de la ingeri); vorbeste despre sentimentele tale cu oameni in care ai incredere dar si cu ingerii; practica tehnici de relaxare cum ar fi masajul, meditatia, plimbari in natura sau yoga; ai incredere ca totul este bine.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

COPIII

Intrucat marele vindecator a tot si toate este Dumnezeu, iar tu esti creatia Sa, tu ai abilitatile naturale de vindecare de care poate beneficia sanatatea ta (precum si a altora). Acest mesaj de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) este o forma de raspuns la o intrebare pe care ai avut-o legata de copii. Ei ti-au auzit rugaciunile si te ajuta din culise. Faptul ca ai primit acum acest mesaj indica faptul ca copiii sunt implicati intr-o situatie la care te gandesti si sunt si in raspunsurile pentru rugaciunea ta. Credinta copiilor in dreptate si in viata este o terapie foarte puternica de vindecare si tu esti sfatuit sa percepi o experienta pe care o traiesti prin ochii de copil. Crede si ai credinta. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: rezultat fericit pentru o conceptie, graviditate, nastere sau adoptie; scopul vietii tale implica ajutarea copiilor; ingerii asista un copil pentru care te rogi; dezvolta calitati specifice copilariei cum ar fi inocenta, puritatea, uimirea si starea de jucaus; urmeaza actiuni ghidate pentru a-ti ajuta copilul; copiii tai sunt vegheati si protejati.



Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

AI NEVOIE DE SOARE

Razele soarelui au puteri naturale vindecatoare. Desi este esential sa ai o atitudine echilibrata cu privire la timpul petrecut sub razele soarelui ca sa eviti orice daune, sunt foarte multe dovezi stiintifice verificate cu privire la beneficiile uluitoare pentru sanatate si stare de bine ale soarelui. Acest mesaj de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) te ghideaza spre o locatie mai insorita sau sa petreci timp in exterior ori de cate ori vezi ca este senin si soare sau sa investesti intr-un dispozitiv de iluminare cu spectru complet. Arhanghelii iti recomanda si consumul de vitamina D totodata reamintindu-ti-se ca aceasta vitamina se gaseste in mod natural in razele soarelui si ca este vitala pentru sanatatea ta. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: dezvolta si practica o stare de spirit insorita; vizualizeaza cum lumina puternica solara inconjoara o anumita situatie stresanta; muta-te undeva unde vremea este mai calda; petrece mai mult timp in exterior; o problema de sanatate este cauzata de vreme.


Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Foloseste-ti abilitatile naturale de a te vindeca

Intrucat marele vindecator a tot si toate estr Dumnezeu, iar tu esti creatia Sa, tu ai abilitatile naturale de vindecare de care poate beneficia sanatatea ta (precum si a altora). Acest mesaj este forma Arhanghelilor Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) sa te indemne sa lucrezi cu propria ta energie, cu spiritul si cu gandurile pentru a obtine efectul unei vindecari emotionale sau fizice. Dorinta ta puternica de restaurare este un remediu puternic si un tratament de forta. Arhanghelii te pot ghida sa urmezi cursuri de specialitate, sa citesti carti sau sa conduci tu sesiuni care sa initieze si sustina vindecarea cuiva. Ingerii sunt cei ce te indeamna sa te duci, ca din intamplare sau instinct, sa iei o anumita carte din biblioteca in care gasesti un anumit mesaj de ghidare. De multe ori, o vindecare apare atunci cand omul devine partener cu divinul. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: foloseste vizualizarea, munca cu energie sau alte metode de autovindecare; lucreaza cu un vindecator spiritual; incepe o cariera ce implica vindecarea emotionala sau fizica; cand conduci o sesiune de vindecare pentru tine sau pentru altcineva, foloseste-ti mereu intuitia.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

CHEAMA ARHANGHELII SA TE AJUTE

Arhanghelul Mihail doreste sa te ajute si totusi niciun inger, arhanghel si ghid spiritual nu pot trece peste liberul tau arbitru si vointa ta divina. Asadar, acest mesaj iti reaminteste de faptul ca poti cere ajutorul arhanghelilor pentru a fi ghidat, sustinut, vindecat, protejat. Arhanghelii sunt fiinte spirituale nelimitate cu unic scop de a ne aduce energia lui Dumnezeu, fiecare in functie de domeniul pe care este specializat. Rafael, de exemplu, ne aduce vindecare emotionala si fizica deci scopul si bucuria sa este sa ne ajute in orice subiect pentru o vindecare si recapatare sau mentinere a starii de bine din toate punctele de vedere. Insa primul pas implica dorinta ta de a primi ajutor de la arhangheli apoi sa le ceri concret ceea ce doresti. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: tine minte sa ceri ajutor fiintelor divine si sa specifici fiecare detaliu; observa si urmeaza ghidarea divina pe care o primesti, ca un mod de a cocrea raspunsul pentru rugaciunea ta; continua sa ceri ajutor divin pana cand rugaciunea a primit raspuns; nu spune ingerilor cum sa te ajute, doar cere ajutorul si lasa divinitatea sa construiasca cel mai bun mod sa te asiste, pentru a fi pentru binele tuturor celor implicati.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

ALIMENTE ORGANICE

Esti foarte sensibil acum la chimicale din moment ce primesti acest mesaj. Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti recomanda sa consumi produse organice ca sa elimini si sa reduci pesticidele daunatoare din corpul tau. Cel mai probabil deja ai ganduri si sentimente in aceasta directie si acest mesaj este o validare suplimentara ca asculti ghidarea divina cu acuratete. Desi aceste alimente total naturale costa mai mult, ele sunt de fapt investitii economice in sanatatea ta pe termen lung. Produsele organice contin mai multe vitamine si minerale. Dintr-o perspectiva spirituala, produsele organice sunt crescute de obicei cu mai multa iubire in fermele si gospodariile mici locale. Energia benefica crescuta din consumul unei diete libere de chimicale este un beneficiu valoros care iti aduce dividende in multe feluri. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: fa-ti o gradina a ta; este timpul sa inlocuiesti junk food cu mancarea sanatoasa; foloseste produse prietenoase eco bio pentru curatenie; foloseste produse de ingrijire personala organice (farduri, sampoane, sapunuri, igiena feminina, etc)

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Acceptare pentru vindecare

Arhanghelul Mihail iti transmite, in cooperare cu Arhanghelul Rafael, ingerul suprem al vindecarii, te ajuta sa gasesti pace intr-o situatie ce iti da neliniste. Acceptarea nu inseamna ca iti place sau doresti sa fie ceea ce este acum, ci inseamna ca esti dispus sa fii la pace cu ceea ce este acum. Dumnezeu si ingerii iti aud rugaciunile pentru o situatie ce necesita vindecare la un anumit nivel, fie mental, fie emotional, fie fizic. Ei iti cer sa la drumul intregii situatii, sa o incredintezi lor prin procesul acceptarii.Acest lucru este similar cu “a curge in ritmul fluxului vietii” si sa ai incredere ca totul functioneaza exact cum ar trebui sa fie. Nu este acum momentul sa opui rezistenta sau sa fortezi nimic. Vorbeste deschis si onest ceea ce ai in inima, totusi in acelasi timp, gaseste in tine acel echilibru dat de gratie si acceptare. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: ingerii lucreaza in culise ca sa iti obtii raspuns la rugaciunile tale; rezista in orice situatie ai fi pentru ca lucrurile se imbunatatesc; continua sa incredintezi orice ingrijorare lui Dumnezeu; un eveniment pozitiv la care nu te-ai fi gandit se afla la orizont pentru tine; asteapta-te la miracole, pentru ca unul din ele este pentru tine in curand.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

FINTERVENTIE DIVINA

Acest mesaj linistitor iti transmite ca rugaciunile ti-au fost auzite si vei primi raspuns si ghidare suplimentara pentru preocuparea ta. Ingerii lucreaza in spatele cortinelor pentru a orchestra detaliile miracolului si solutiei pe care ai cerut-o divinitatii. Este vital sa ramai plin de incredere si credinta. Credinta nu inseamna sa crezi ca Dumnezeu te va putea ajuta, ci sa fii convins si sa stii ca Dumnezeu chiar te ajuta. Nu uita ca interventia divina apare de regula in moduri total neobisnuite, deci si rugaciunea ta va primi raspuns in mod atipic dar intr-un fel care aduce binecuvantari pentru toata lumea implicata. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: ingerii sunt alaturi de o persoana pentru care te rogi; observa cu atentie semnele si intuitiile, pentru ca sunt ghidare divina care iti da o harta spre raspunsul rugaciunilor tale; ai rabdare in proces pentru ca exista un timp divin pentru tot; daca te uiti, vei vedea binecuvantari ascunse in fiecare situatie; ai incredere si credinta nestramutata.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

RUGACIUNEA FUNCTIONEAZA!

Arhanghelul Mihail iti trimite acest mesaj ca sa te inspire sa iti cresti rugaciunile zilnice pentru a mentine o stare foarte buna de sanatate si vitalitate. Fa tot ceea ce simti ca sa iti cresti rugaciunile, inclusiv sa participi in comunitati care se roaga, in biserici, in temple. Roaga-te mai mult pe cont propriu si cere celor ce sunt suficient de deschisi spiritual sa fie alaturi de tine in acest demers. Sute de studii bine documentate arata puterea vindecatoare si benefica a rugaciunii si au eliminat efectul placebo. Sunt dovezi clare ca cu cat se roaga mai multi oameni pentru o cauza, cu atat mai bun rezultatul indiferent de tipul rugaciunii. Ingerii sunt alaturi de tine in timp ce te rogi iar pacea si armonia pun stapanire asupra ta si a celor implicati. Si tine minte: raspunsul pentru rugaciunea ta este de obicei mai bun si diferit decat ceea ce te asteptai. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: roaga-te cu intentie pozitiva pentru orice situatie din viata ta, fara sa te concentrezi pe aspectul negativ sau pe problema; in loc sa te ingrijorezi, mai bine spune o rugaciune; vorbeste deschis cu Dumnezeu despre fricile tale, dorintele tale si sentimentele tale; cere ajutor si apoi accepta-l cand iti este oferit.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Iisus, vindecatorul divin

Acest mesaj este un semn ca prezenta vindecatoare si iubitoare a lui Iisus este cu tine astazi sau cu persoana la care te gandesti ca are nevoie de vindecare. El aduce vindecare spirituala catre oricine ii cere acest lucru, cu iubire neconditionata si cu iertare. Rugaciunile tale si dorintele tale au fost auzite si ti se raspunde prin ajutor de la Iisus, iar gratia lui te sustine sa ai pace si bunastare. Invataturile lui Iisus sunt focusate indeosebi asupra puterii de vindecare pe care o avem cand avem credinta, deci mesajul acesta te indeamna spre credinta si incredere in miracole si binecuvantari. ALTE SEMNIFICATII POSIBILE: incredinteaza orice frica ai avea lui Iisus; cere-i lui Iisus sa ai usurinta in mintea si corpul tau, pentru ca pacea este fundatia unei bune sanatati; cere-i lui Iisus ghidare pentru urmatorii pasi, apoi asculta-ti intelepciunea intuitiva; citeste texte inspirationale despre miracolele infaptuite de Iisus; cere-i lui Iisus sa iti creasca puternic nivelul de credinta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții