Zodii norocoase in luna octombrie 2024

Aceste zodii vor avea parte de tot ce își doresc luna următoare Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni a...

luni, 30 septembrie 2024

Cea mai romantică lună OCTOMBRIE 2024




Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.

OCTOMBRIE: Cea mai romantică lună pentru zodii


Află ce îți rezervă astrele Cea mai romantică lună 2024

Aceste semne zodiacale, a căror viață amoroasă se îmbunătățește în timpul tranzitului Soarelui în semnul Balanță, vor constata că relațiile lor devin mai puternice începând cu luna octombrie. Această energie este bineînțeles dragostea. Dragostea și romantismul par să aibă o altă șansă în acest sezon minunat și pentru câțiva dintre noi, dacă nu toți, am putea vedea unele schimbări clare și evidente în viața noastră amoroasă. Toate sunt pozitive și promițătoare, tot ce a fost așteptat, acum se poate împlini! Există un anumit tip de putere care vine odată cu întunecarea luminii și în acest sezon, în semnul Balanței, vom ajunge cu adevărat să simțim greutatea totală a acestei puteri. Acest lucru arată ca stabilitate, luarea deciziilor adecvate și curaj în dragoste și în viață. Balanța aduce cu sine propria sa aromă distinctă, una care este atât pasională, cât și realistă. Acesta este un sezon minunat pentru căsătorie, precum și pentru planificarea oricăror aspecte legate de romantism. Indiferent în ce teritoriu locuiți, există un „declin” de toamnă în aer, dar nu este de tipul asociat negativității, de fapt, este o forță cosmică pozitivă care ne poate îndruma spre a face mișcările corecte. Toamna este aici, iar acum învățăm să lucrăm cu energia înaltă, dar și cu atracția pozitivă extrem de energică a tranzitului Soarelui în Balanță. Semnele zodiacale a căror viață de dragoste se îmbunătățește în timpul Soarelui în Balanță, începând luna octombrie 2021 sunt nativii din zodia Leu, Balanță și Scorpion.

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Păstrând spațiu nu numai pentru propriile nevoi, ci și pentru partener și găsirea unor modalități diferite de a vă auzi reciproc și de a ajunge la un compromis, va fi cheia lansării oricărui lucru care vă luminează acum. Puternicul Marte continuă să facă trasee prin zona parteneriatelor tale până în data de 30 octombrie, arătând că atenția ta va fi asupra muncii în echipă, colaborare sau realizarea de planuri serioase alături de partener, care îți întoarce această emoție și bucurie înapoi. Acesta este cel mai bun moment de care ai avut parte în ultimii de ani de zile, astfel că poți face ca angajamentul și chiar căsătoria să fie o prioritate, așa că, dacă ești gata, nu te mai reține și fă pasul cel mare. De altfel, indiferent dacă ești într-o relație sau cauți pe cineva special, te simți motivat să faci tot ce este necesar pentru a reuși într-o relație pe termen lung. Astfel, dacă ești singur, nu lăsa nicio oportunitate să treacă, profită de tot ce apare.




Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


Taur. Bunăstarea ta poate depinde de modul în care îți gestionezi relațiile, pe măsură ce Luna nouă fuzionează cu planeta Marte în semnul Balanță. Această influență îți poate intensifica reacțiile și emoțiile față de partenerul tău de viață. Balanța reglementează echilibrul, așa că depune eforturi pentru a rămâne concentrat, indiferent de ce se întâmplă în jurul tău, la muncă sau în viața profesională. În plus, acesta este un moment excelent pentru a-ți îmbunătăți relația și de a petrece câteva momente unice doar cu tine și persoana semnificativă din viața ta. De asemenea, Venus în Săgetător îți poate trezi dorința de intimitate, împreună cu nevoia de a fi singur pentru a te odihni și a-ți reîncărca energia emoțională. Dacă ești singur, ai parte de toate șansele pentru a întâlni în această lună o persoană specială.

Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Gemeni. Inima ta va prelua conducerea, deoarece evenimentele astrologice din această lună îți vor aduce un nou început în ceea ce privește tărâmul tău de romantism și creativitate. Mai mult decât atât, o fuziune cu planeta romantică Marte, urmată de o combinație intelectuală cu duo-ul Mercur – Marte, te va face practic irezistibil! Cuvintele tale vor avea puterea de a atrage, inspira sau motiva, așa că fii atent la ceea ce spui. În această lună va crește armonia în relația pe care o ai alături de partener. De asemenea, îți poate trezi nevoia de mai multe demonstrații de dragoste de la partenerul tău. Dacă ești solo, un admirator demn de angajament poate intra pe scenă, dar este posibil să simți nevoia de a lua lucrurile încet sau chiar de a petrece un timp singur de moment.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)


Rac. Luna nouă în semnul Balanță, va aduce un nou ciclu în viața ta de acasă și va pune bazele unei restartări frumoase. De altfel, deși energia acestei luni are capacitatea de a intensifica cu siguranță iritațiile sau discuțiile contradictorii, veți depăși amândoi aceste situații și veți ajunge să vă iubiți și apreciați și mai mult. Un mic act de bunătate poate juca un rol surprinzător de mare în romantism, fie prin aprofundarea dragostei în relația ta actuală sau prin captarea atenției cuiva nou, dacă ești singur. Romantismul poate veni printr-o activitate care implică vindecare sau voluntariat, așa că în aceste zone poți întâlni cu siguranță o persoană nouă și deosebită, față de care să îți deschizi inima.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Te descurci bine când te afli în Soarele Balanței. Ai parte de echilibru, care este genul de echilibru care nu te face să te simți compromis, iar acesta desigur, este ceea ce aduce Balanța. Odată ce vara s-a încheiat și toamna se simte în aer, și tu vrei schimbarea, odată cu vremea și anotimpurile. Vrei să creezi avantajul în viața ta amoroasă și vei descoperi că este chiar prea ușor. Partenerul tău simte, de asemenea, acel efect frumos și ușor al Balanței, așa că se simte la fel de entuziasmat ca și tine pentru schimbarea pozitivă. Acest lucru poate arăta, de asemenea, diverse planuri pentru ieșiri la teatru, mici vacanțe în viitor și câteva momente minunate petrecând timp de calitate împreună cu partenerul tău. Acesta este sezonul iubirii și bunătății pentru tine. Energia Balanței este minunată și vindecătoare și, pentru tipul pasionat de persoană care ești, ai putea să încorporezi un pic de echilibru în rutina ta. Anticipează dragostea mare, precum și un sentiment general bun în timpul sezonului Balanță.


Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Puterea ta de câștig va lua locul central pe măsură ce influențele astrale te favorizează în această lună. Deși această influență nu numai că îți aduce un nou ciclu financiar și prosperitate, alături de sporirea încrederii în puterea personală, în ceea ce privește dragostea și relația cu partenerul de viață, lucrurile sunt puțin mai complicate. Din păcate influența tranzitului planetei Mercur retrograd îți va afecta comunicarea și vei risca să înțelegi greșit tot și să nu îți convină nimic. Caută să nu dai curs certurilor și adu armonie în relația ta. Sfârșitul lunii poate fi un moment ideal pentru a găzdui o întâlnire de prieteni sau familie acasă. Dacă nu ai pe cineva încă în viața ta, vei avea în această lună, întrucât astrele sugerează că o nouă iubire este pe care să pășească în viața ta.

Horoscop Balanta (23 octombrie - 21 noiembrie)

Balanță. Ești în puterea ta acum Balanță, în timp ce Soarele se mută în semnul tău timp de o lună, începând cu 22 septembrie și până în data de 22 octombrie. Aceasta înseamnă că tot ceea ce te face „tu” va fi mai evident atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. Dacă tendința ta naturală este de a fi amabil, așa cum știm cu toții, atunci bunătatea ta va fi observată și recompensată. Ești o persoană iubitoare, iar dragostea ta nu numai că îți va atrage mai multă dragoste dacă ești într-o relație, dar te poți aștepta, de asemenea, la o aprofundare a relației. De asemenea, acesta este sezonul clarității pentru tine și dacă a existat vreodată ceva în neregulă cu viața ta amoroasă, vei avea șansa de a îndrepta orice nereguli sau neclarități în timpul acestui sezon. Ești extrem de carismatic și strălucirea ta va fi remarcabilă. Așteaptă-te la o mulțime de atenție pozitivă în această lună și ține cont de faptul că și tu meriți fiecare doza de pozitivitate și bunătate pe care le acorzi altora.






Horoscop Scorpion (22 septembrie - 22 octombrie)

Scorpion. Când tranzitul Soarelui în Balanță vine în „orașul Scorpion”, este un moment bun pentru dragoste și pasiune. În timp ce ești o persoană afectuoasă și tandră, îți place, de asemenea, ca timpul tău intim să facă parte dintr-o experiență iubitoare și acesta este momentul în care poți obține exact ceea ce vrei într-o poveste de dragoste. Contrar credinței populare, nu ești acea persoană aventuroasă, de fapt, chiar îți dorești o relație dedicată și serioasă. Prin urmare, asteaptă-te ca aceasta să prindă viață în această lună. Soarele în semnul Balanță are tendința de a calma sălbăticia din inima ta și te vei simți foarte în largul tău cu partenerul tău și cu viața ta, în general. Poți anticipa un sentiment foarte puternic de încredere, precum și curaj. Și nu numai asta, însă vei ști ce să faci și cu acele trăsături când va veni momentul. Acesta este un moment bun pentru a face sugestii mărețe, cum ar fi „Te vei căsători cu mine?” sau „Hai să avem un copil.” Mari alegeri de viață îți vor veni cu ușurință în timpul acestui tranzit, așa că alege cu înțelepciune!

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Interacțiunea cu prietenii tăi și stabilirea de noi contacte te vor motiva și inspira în această lună. De fapt, a te înconjura de oameni care sunt aliniați la obiectivele tale poate fi cheia succesului cu orice te confrunți. În plus, comunicările cu prietenii și grupurile vor începe cu viteză mare, în timp ce în aceste întâlniri, poți întâlni pe cineva special. Așa că, dacă ești singur, nu refuza ieșirile sau contactele cu persoane noi sau chiar la serviciu, ai șanse excelente pentru a începe o relație. Dacă ai pe cineva, deschiderea inimii îți va permite să manifești mai multă dragoste în viața ta și vei aduce armonie în relația pe care o ai alături de partenerul tău de viață, așa că bucură-te de clipe și momente frumoase și tandre alături de persoana semnificativă din viața ta.

Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. În ceea ce privește romantismul, energia adusă de evenimentele astrologice care au loc în această lună, te va face să te deschizi atât în interior, comunicând cu sufletul tău, cât și exterior, față de partenerul tău de viață. De asemenea, cufundarea interioară către sufletul tău, îți va aduce informații despre motivul pentru care anumite persoane au intrat în viața ta, precum și scopul sau misiunea acestora. Mai important, rezolvarea trecutului prin iertare îți va deschide inima către mai multă dragoste în viața ta. Te vei bucura așadar de relația pe care o ai, fiind recunoscător și plin de afecțiune. Dacă ești singur, acum ai șansa de a cunoaște pe cineva special, însă este necesar să faci și tu un pas către iubire, să o primești în viața ta.


Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Explorarea unui nou teritoriu va fi darul fuziunii Lunii noi cu planeta Marte în semnul Balanță. Astfel, dacă ești singur, dorința ta de experiențe noi te va conduce către oameni și activități care te vor scoate din zona ta de confort și te vor duce într-o nouă călătorie interesantă. Dacă ești într-o relație, luna octombrie poate inspira o discuție pasională despre viitor, care va aduce siguranța și liniștea atât a ta, cât și ale partenerului tău. Veți reaprinde flacăra iubirii și vă veți bucura unul de celălalt, în armonie și momente de tandrețe și romantism. Învățați amândoi să vă redescoperiți și asta vă întărește legătura și iubirea.


Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. În această lună vei începe o transformare. Influența Lunii noi, împreună cu cea a conjuncției Mercur – Marte va inspira idei și discuții despre vindecare și eliberare, care pot include o emoție, un obicei, o atitudine sau bunuri materiale. Totul este să te eliberezi de orice îți împiedică progresul, mai ales în relațiile tale. Vei observa că această deschidere și exteriorizare a sentimentelor îți va întări relația și partenerul tău va simți că este luminat și că te înțelege în sfârșit. Dacă ești singur, această lună poate aduce dragoste și apreciere prin munca ta. De altfel, căutarea persoanelor care sunt în ton cu obiectivele tale poate aduce pe cineva special în viața ta, așa că fii pregătit pentru o nouă relație interesantă.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții