Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

sâmbătă, 14 septembrie 2024

Citește Mesajul zilei de 14 septembrie 2024



Mesajul zilei de 14 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 14 septembrie 2024:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 14 septembrie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

MESAJ DE IUBIRE DE LA PARINTII TAI

“Indiferent ce a fost, este sau va fi, mama si tatal tau te iubesc asa de mult cat pot fi in stare!” Acest mesaj iti transmite de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai de protectie faptul ca mama si tatal tau te iubesc chiar daca nu mereu reusesti sa le simti dragostea. Fiecare om isi arata iubirea in moduri diferite – de exemplu, unii oameni arata ca le pasa prin actiuni, cum ar fi sa iti dea lucruri sau sa incerce sa te ajute. Alti oameni exprima iubirea prin ceea ce spun sau scriu. Altii o fac prin gesturi fizice, imbratisari, pupaturi, atingeri. Altii o fac petrecand mai mult timp impreuna cu persoana iubita. Daca mama si tatal tau isi manifesta iubirea in feluri pe care nu le intelegi, poti vorbi cu ei despre aceste sentimente. Legatura dintre parinti si copii nu poate fi rupta vreodata, indiferent ce se intampla si daca mai sunt toti pe acelasi plan fizic sau nu. Chiar si cand exista furie, parintii si copiii tot se iubesc adanc in inima. Daca te focusezi pe aceasta iubire care exista, ea va deveni si mai puternica si te ajuta sa te simti mult mai bine. Daca parintii sunt furiosi unul pe altul sau ai amintiri din copilarie cand asa erau, tot poti alege sa ii iubesti in mod egal. Nu trebuie sa iei partea unuia. Toti oamenii au ceva bun in ei pentru care merita iubire. Iubirea ta pentru ei este puternica chiar daca nu ii vezi pe ambii foarte mult si in mod egal. Focuseaza-te pe tot ce e bun despre mama ta si despre tatal tau si astfel deschizi canalul de iubire spre ei care se intalneste cu canalul lor de iubire spre tine. asa vei putea sa le simti iubirea, indiferent daca mai sunt sau nu in viata. Iubirea nu moare niciodata.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

GANDURI FERICITE

“Ca sa te simti mai fericit chiar acum, gandeste-te la o amintire sau la orice care te face sa zambesti!” Arhanghelul Mihail si ingerii sai iti spun ca fericirea este chiar simplu de obtinut: ea vine din a gandi constant ganduri fericite. Ai primit acest mesaj pentru ca ei iti spun ca in ultimul timp ai gandit unele ganduri care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu fericirea. Ei vor sa te ajute sa iti intorci viata spre bine prin schimbarea modului tau de a gandi. Iti amintesti clipe din trecut, din copilarie, cand te-ai simtit cu adevarat fericit(a) si in siguranta? Gandeste-te acum la o amintire si simte-o in tot corpul tau. Chiar daca unele lucruri triste au loc acum in viata ta, tu ai puterea sa iti duci viata spre bine gandind ganduri de bine. Cu cat esti mai fericit, mai intai in mintea ta, cu atat mai repede lucrurile vor fi bune in viata ta. Fericirea este o energie magica care atrage experiente placute spre tine, deci nu amana sa alegi si sa mentii ganduri bune. Acest mesaj iti cere totodata sa ai ganduri bune si despre alti oameni. Tu poti oricand alege sa vezi binele sau raul legat de alti oameni. Ca sa ai relatii mai bune, focuseaza-te pe binele din tine si din altii, indiferent cum este relatia sau parerea ta despre ei. Poti aduce mai mult bine in lume fiind tu o persoana vesela. Cand esti astfel, tu cresti starea de spirit in cei cu care esti in contact. Ce ganduri vesele poti gandi acum? Bucura-te de ele!


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

IUBIRE

“Raspunsul pe care il cauti este iubirea.” Acest mesaj ajunge astazi la tine pentru ca Arhanghelul Mihail si ingerii sai doresc ca tu sa stii ca cel mai puternic raspuns dar si cel mai simplu la orice intrebare este iubirea – iubirea pura, divina, vindecatoare. Iti poti vindeca o situatie curenta actionand mai iubitor spre altii. Poti sa le spui mai des: Te iubesc. Chiar si sa mentii sentimente de iubire spre altii este un mod puternic de a vindeca relatia voastra. Poti trimite iubire spre oricine este in nevoie, simtind cum iese dragoste din inima ta si merge ca un val spre acea persoana. Totodata, esti solicitat prin acest mesaj sa ii inveti si pe altii despre puterea iubirii. O poti face in multe forme. Poti vorbi, scrie sau canta despre asta. Poti desena, fotografia sau picta ceva ce exprima iubire. Poti face pe cineva sa rada ca sa isi deschida inima sau sa inspiri pe cineva prin propriul tau exemplu de a trai viata in iubire. Acest mesaj mai poate sa insemne ca o alta persoana te iubeste foarte mult dar nu stie cum sa iti arate sau sa iti spuna ce simte. Tine minte ca nu toata lumea este confortabila sa simta sentimente puternice. Compasiunea este parte din iubire ceea ce inseamna sa fii deschis la faptul ca suntem diferiti si sa accepti asta.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

MUNCA IN ECHIPA

“Munceste cu alti oameni ca sa obtii succesul intr-o situatie.” O situatie din prezentul tau se va rezolva de la sine cu ajutorul implicarii oamenilor. Ai nevoie sa fii parte dintr-o echipa ca sa obtii succesul in cel mai bun mod posibil. Munca de echipa inseamna ca fiecare imparte munca si distractia. Mai inseamna sa te gandesti si sa iti pese de sentimentele altor oameni, dar si de obiectivul comun al grupului. Acest mesaj iti cere sa fii un bun membru de echipa. Mai intai, fii deschis sa ceri altor oameni ajutor la nevoie. In al doilea rand, cand oamenii iti cer ajutorul, lasa-i sa te ajute. Este in regula sa fii ajutat apoi sa multumesti pentru acest ajutor. In al treilea rand, si tu ai nevoie sa te oferi sa ajuti pe altii. Astfel, cu totii va ajutati intre voi. O echipa poate realiza mai multe decat poate un singur om. Ai mai primit acest mesaj si pentru ca ingerii pot vedea ca ai avea beneficii daca te implici intr-un sport de echipa. Astfel, ei te pot ajuta sa gasesti o echipa grozva cu o activitate ce ti se potriveste. Sporturile de echipa au beneficii ce te ajuta si in alte domenii ale vietii cum ar fi ca iti faci prieteni noi, faci exercitii, iesi in aer proaspat si experimentezi bucuria victoriei. Deasemenea, aminteste-ti ca tu si ingerii tai sunteti o echipa. Ori de cate ori ai nevoie de ajutor cu orice, doar gandeste asa: Arhanghele Mihail, ingerii mei, va rog ajutati-ma cu aceasta situatie! – iar ei trec imediat la treaba pentru tine.



Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

VORBESTE DESPRE TRAIRILE TALE

Acest mesaj inseamna pentu tine un semnal ca ai tinut in tine prea mult unele sentimente si trebuie sa le lasi sa iasa. Cand vorbesti sau scrii despre trairile tale, tu le intelegi mai bine. Uneori nu stii ceea ce simti pana cand nu incepi sa vorbesti. Nu este sanatos sa tii in tine emotii negative, in special furia sau tristetea. Gaseste o persoana de nadejde pentru tine care te va asculta, un membru de familie, un terapeut. Spune persoanei ca vrei sa ii vorbesti despre ceva profund pentru tine si cere permisiunea sa faci asta, fara sa dai buzna sa povestesti pana cand nu ti se da acordul pentru timpul investit de persoana si pentru disponibilitatea sa de a intra in povestile tale. Este un mod sanatos si ecologic de a relationa cu oamenii. Ai nevoie de ei dar ii si respecti totodata. Daca ai nevoie de sustinerea sa emotionala, este sanatos sa ii spui ca ai aceasta nevoie, ca sa nu ai dezamagire cu privire la reactia sa. Daca ai nevoie doar sa fii ascultat fara sa primesti sfaturi, opinii, cuvinte in plus, spune acest lucru. Daca nu ai cu cine sa vorbesti sau sentimentele tale sunt prea private ca sa le rostesti, atunci scrie despre ele. Poti vorbi si in liniste cu ingerii tai. Ei te asculta cu iubire si te ajuta sa te simti mai bine si sa gasesti raspunsuri.


Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Sa fii tu este foarte bine

“Esti o persoana extraordinara… bucura-te sa fii TU!” Uneori te poti intreba sau ingrijora daca oamenii te plac. In asemenea momente, tendinta poate fi sa pretinzi ca esti altcineva decat esti de fapt. De exemplu, poti incerca sa mergi, sa vorbesti sau sa te imbraci la fel cu cineva pe care admiri. Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail iti transmite ca esti excelent exact asa cum esti acum! Nu trebuie sa te porti ca si cum ai fi altcineva sau ca sa impresionezi alti oameni. De fapt totul va merge mult mai bine, te vei simti mai fericit si vei fi si admirat tocmai pentru ca esti tu insuti si te asumi ca fiind asa. Problema nici nu e la tine ci la oamenii din jurul tau. Poate ca ei incearca sa te schimbe. Schimbarea este parte din viata si sigur ca este bine sa iti imbunatatesti anumite comportamente la tine, insa fii foarte atent sa nu te schimbi intr-o alta persoana doar ca sa corespunzi cerintelor cuiva. Si sa stii ca prietenii adevarati te iubesc asa cum esti si nu incearca sa te transforme in altcineva, reprosandu-ti sau neacceptandu-te. Daca ai anumite comportamente periculoase, un prieten adevarat iti va spune despre ele dar nu te va face sa te simti prost cu privire la propria ta persoana. Petrece asadar timp cu prieteni sinceri in loc cu oameni care nu te inteleg. Acest mesaj iti mai transmite si ca lucrurile vor fi mai bune daca te bazezi pe intuitia ta. Tu deja stii in inima ta ce sa faci. Ai incredere in adevarul tau interior si actioneaza conform lui. Marile inventii, carti si afaceri se nasc atunci cand oamenii isi urmeaza vocea interioara. Si tu esti aici sa aduci o diferenta in bine in lume. Si cel mai bun mod de a o face este sa fii mereu TU.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

MESAJ TRANSGENERATIONAL

“Afla mai multe despre povestile si istoria familiei din care provii.” Istoria familiei tale te afecteaza in multe forme. Acest mesaj iti cere sa inveti si afli despre trecutul, povestile, traumele, experientele spuse si nespuse din trecutul familiei tale. Afla cat poti de mult despre locurile de unde vin parintii si bunicii tai, despre ce povesti au ramas nespuse. Ce au muncit, ce limbi au vorbit? Exista secrete? Exista membri de familie exclusi, asa zise oi negre? Exista pierderi de sarcina, avorturi, copii dati spre adoptie, pierderi de bani, drame de razboi? Oamenii mostenesc de la generatiile anterioare nu doar trasaturi fizice ci si moduri de gandire, experiente de viata ce se pot repeta pana cand nu se opreste lantul transgenerational prin constientizare si vorbit despre ce s-a intamplat. Pe masura ce inveti mai multe despre neamul tau, vei identifica si toate lucrurile bune pe care le ai de la ei. Nu te poti desprinde de neam asa cum o creanga si frunzele sale nu ar fi existat fara copacul din care provine si fara radacinile sale. Simte-te aproape de familia ta afland povestile si mai ales emotiile lor de atunci. Acest mesaj iti poate transmite totodata ca propriul tau trecut te poate afecta cumva acum. Aminteste-ti orice care te-a facut sa simti multa durere, frica sau furie. Trebuie sa clarifici aceasta energie veche si poti face asta vorbind cu cineva despre ce a fost si ce ai simtit si cum ai putea vedea diferit acum acea experienta. Stai cu mana pe inima si intreaba-ti sinele interior care este amintirea ce are nevoie sa iasa la lumina pentru a fi procesata. Iti vei reaminti orice e nevoie sa stii acum. Cel mai important moment din viata ta este acum si aici, deci nu pierde prea mult timp focusat pe trecutul familiei tale totusi. Insa acest invataturi despre ce a fost te ajuta enorm sa stii mai multe despre tine. Deci fa-ti timp sa pui intrebari familiei apoi pune-ti energia sa se bucuri de momentul prezent.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

CREDE IN TINE!

“Vezi-te ca faci bine si esti bine si exact asa vei fi!” Acest mesaj iti cere sa mentii ganduri pozitive si sentimente inaltatoare despre propria-ti persoana. Daca este ceva ce vrei sau ai nevoie, mentine in imaginea ta viziunea ca faci foarte bine. Gandeste lucruri de bine despre tine cum ar fi “Eu pot, eu reusesc” sau “Eu sunt foarte bun la acest lucru”. Cu cat crezi mai mult in tine, cu atat totul va merge mai bine. Daca te astepti la succes, vei avea rezultate bune. Dar daca te ingrijorezi sa nu esuezi, nu te vei bucura de experientele placute. Te poti bucura mai mult de viata daca crezi in tine. Daca cineva iti spune ca nu vei reusi, tu sa faci imaginar un mare X asupra cuvintelor sale pentru a le anula. Nu lasa cuvintele nimanui sa iti ia credintele bune. In schimb, actioneaza intr-un mod care ii face sa se razgandeaca si sa vada ce poti cu adevarat sa faci. O credinta inseamna sa poti lua o decizie precum “Da, eu pot face asta”. Cand tu decizi chiar sa actionezi, tu abordezi situatia cu incredere de sine. Nu conteaza daca faci ceva nou. Ce conteaza este sa crezi cu tarie ca esti in stare. De fiecare data cand faci ceva nou, tu inveti si cresti. Si iti vei multumi pentru ca inveti faptul ca esti in stare de orice.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

APA, APA SI IAR APA

“Bea mai multa apa si mananca alimente cu continut ridicat de apa, cum ar fi fructe proaspete si legume.” Ca sa te simti bine, corpul tau are nevoie de apa si alimente ce contin multa apa cum sunt fructele si legume proaspete. Acest mesaj te roaga sa bei mai multa apa ca modalitate de a te alimenta cu energie vitala. Cand corpul nu are destula apa, te poti simti obosit si nu esti in stare sa gandesti clar si limpede. Asadar poarta o sticla de apa cu tine si bea des din ea. Cand bei apa si mananci fructe si legme, vei avea mult mai multa energie si te vei simti mai fericit. Sta departe de alimente ce contin zahar. Desi au un gust foarte placut, corpul tau pierde energie prin ele si obosesti. Acest mesaj te indeamna si sa inoti sau sa faci bai cu sare de mare care te vor face fericit. Poti si sa rostesti o rugaciune asupra apei pe care o bei si acestea vor face ca ce ajunge in corpul tau sa iti dea si mai multa sanatate, vitalitate, suplete. Pielea iti va arata stralucitoare, te vei simti extraordinar si oamenii din jur vor vedea aceasta stralucire a ta si te vor admira! Si totul doar pentru ca bei apa si mananci legume si fructe.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

IMPARTE SI IMPARTASESTE

“Cand dai din tot ce ai, toata lumea se simte fericita.” Daca vrei sa iti faci prieteni noi, un bun punct de inceput este acela de a imparti cu ei. O poti face in multe moduri, cum ar fi sa ajuti pe cineva cu munca sa ori sa oferi ceva. Poti sa impartasesti ceea ce simti cu o persana si viceversa. A impartasi sentimente intareste deseori o prietenie. Este o idee buna si sa imparti lucrurile tale cu altii. Ai ceva in dulap pe care nu mai folosesti? Este in regula sa oferi cuiva ce are nevoie de acel lucru. Asta va face pe ambii fericiti. Cand tu dai din lucrurile vechi, vei descoperi ceva: lucrurile noi vin la tine mult mai repede, ca prin magie. Poti totodata si sa impartasesti cand esti intr-un grup de oameni. De exemplu, lasa pe altcineva sa vorbeasca in timp ce tu asculti sau munceste ca o echipa ca sa castigati intr-un joc. Este important si sa lasi pe altii sa iti ofere tie. In prietenii, ambele parti isi daruiesc cu inima deschisa. Deci lasa-ti prietenii sa impartaseasca cu tine. tot ce ai de facut este sa spui si sa simti “multumesc”.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

VEI STI DIMINEATA

“Cand te vei trezi, vei avea o idee mult mai clara cu privire la ce ai de facut. Pana atunci, relaxeaza-te!” Unul din motivele pentru care te simti nesigur acum este ca incerci prea tare sa stii raspunsurile. Cel mai bun lucru de facut este sa dai drumul si sa te relaxezi. Raspunsul este chiar aici pentru tine si, atunci cand te opresti din a incerca asa de tare, vei sti ce sa faci. In acest caz, cea mai buna solutie este sa dormi. Dupa trezire, vei avea o idee clara cu privire la planul de actiune. In timpul noptii, ingerii si ghizii tai spirituali au “loc” sa te ajute pentru ca mintea constienta este in repaus si nu incurca cu procesele sale complicate de gandire. Acestia iti vor arata care este cea mai fericita solutie. Ei iti vor arata ca puterea iubirii si a luminii divine din fiecare vindeca orice. Ei te vor ajuta si sa iti gasesti puterea de a actiona spre binele tau. Asadar, pentru moment, mesajul este sa nu te ingrijorezi. Ai incredere ca raspunsul pentru tine va fi acolo cand te vei trezi in zori. Poate ca nu vei primi raspunsul complet dar macar te ca ghida spre directia potrivita. Dormi bine!

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

TRIMITE-TI DORINTA SPRE STELE

“Rosteste o dorinta si asteapta-te la ce este mai bun.” Iata un secret pentru o viata fericita: Asteapta-te la ce e mai bun. Asta pentru ca viata iti da intotdeauna ceea ce tu te astepti sa primesti. Asadar, daca ai frici despre viitor, fricile ti se pot adeveri din cauza energiei si atentiei pe care o pui pe aceasta frica ce atrage ca un magnet spre tine oameni, situatii, intamplari ce sunt fix pe acelasi nivel de energie cu ce emiti tu. Este mult mai usor sa te simti fericit despre ce te asteapta in viitor. Poti face asta privind la stele si rostind dorinte pe care le trimiti spre ele. Ai incredere ca Universul le aude si ti le implineste (dar poate fi intr-o forma diferita sau mai buna decat te-ai astepta tu). Credinta ta este magia care face ca o dorinta sa devina realitate. Cu cat ai mai multa incredere, cu atat este mai bine pentru tine. Poti cere lui Dumnezeu, ingerilor sa te ajute sa iti creasca credinta. Ei te ajuta sa te vindeci de frici sau dureri din trecut ca inima ta sa ramana plina doar cu iubire si fericire. Nu te ingrijora ca ai putea fi dezamagit sau ca dorinta poate nu se va implini. Acest gand poate bloca dorinta din a se implini! Asadar, formuleaza clar o dorinta si apoi sa crezi cu tarie ca ea se va implini la momentul perfect divin si in modul perfect. Nu trebuie sa stii cum se implinesc dorintele…tot ce ai de facut este sa iti doresti si sa crezi. Apoi vocea interioara te va calauzi ce actiuni sa faci si o face prin indicii intotdeauna pozitive pe care e bine sa le recunosti si urmezi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții